Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Méghogy színészképző, ez messze a legfontosabb esemény az utóbbi 10 év Magyarországának történetében. Alapvetően rendülhet meg a NER, ha az asszony viszi Lőrinc pénzét, főleg mivel Lőrinc pénze ugye áttételesen, de alapvetően Viktor pénze.Csak kérdés h melyiken 😀Én rajta vagyok a Kubatov listán, kérlek alásan. Na, erre mit mondasz? 😛BTW: amíg ez az ellenzék az ellenzék, addig én maradok "csak" értelmiségi 😀Vagy velünk, vagy ellenünk.
Gyurma Pappa
Nincs "csak". 😊
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Meanwhile válik Lölő és a felesége, ez most Rogánék vagy a Vajnáék-féle forgatókönyv?
empty taxi
több mint 5 éve
Szegény Lőrinc, asszony nélkül ezután tuti a munkába temetkezik majd.Megvan már az új p... ebben biztos lehetsz! Vaskos meglepetés 😉
Reszkess Magyarország, az Isten se ment meg téged az új aranykortól!
Remélem az ország aranyásói hegyezik api****, a körmük, a fülük a hírre, hogy megcsinálják a szerencséjük
FLZOLI
De részleteket csak a kanadai nagynéném tudna mesélni....
több mint 5 éve
Szegény Lőrinc, asszony nélkül ezután tuti a munkába temetkezik majd. Reszkess Magyarország, az Isten se ment meg téged az új aranykortól!
Remélem az ország aranyásói hegyezik a
több mint 5 éve
Csak kérdés h melyiken 😀Én rajta vagyok a Kubatov listán, kérlek alásan. Na, erre mit mondasz? 😛BTW: amíg ez az ellenzék az ellenzék, addig én maradok "csak" értelmiségi 😀Vagy velünk, vagy ellenünk.
Gyurma Pappa
Nincs "csak". 😊
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Meanwhile válik Lölő és a felesége, ez most Rogánék vagy a Vajnáék-féle forgatókönyv?
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez is egy forgatókönyv, nekem megfelel.Nem lesz semmi. Most van egy kis felhorkanás, meg ellenállás (nyilván az index-sztori azért hat az emberekre, hogy nem a szó nélküli behódolás az egyetlen járható út) de aztán elül a por, és megy minden tovább. A NER nem fog meghátrálni, vagy visszakozni, max hoznak pár olyan rendeletet, ami a demonstráló hallgatókat valamilyen formában ellehetetleníti, mire azok szépen visszaülnek a padba, és ennyi volt.Ezt mondom, hogy nem látod te se, hogy az elmúlt 10 évben ez (lesz) a leghangosabban artikulált NER-ellenes felzúdulás, mivel a színészek eleve nagy ismertséggel, kedveltséggel bírnak, és ha ők “vergődnek” az hangosabb, mintha tízezer tanár vagy kisnyugdíjas, vagy akárhány mszp-s, momentumos pártkatona nyüffögne.Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.USA tusszent, Europa megfazik. Amugy meg nagyobb hatassal lesz az USA2020 valasztas a magyarmindennapokra is, mint az, hogy "fuggetlen-e" egy szineszkepzo vagy sem. PErsze azt az evi 10 diakot aki oda kerul, biztosan nagyon erdekli.
Tipik posztmodern ellenzéki értelmiség, Magyarország, 2020. 😊
Sobri Jóska
undisputedly
Személy szerint én is leszarom a színészképzést, Vidnyánszkyt, Székelyt, Mátét, csak mint kortünet mondom, hogy nyilván értelmes, kritikus, ellenzéki emberek, akik még aktívan írogatni is szeretnek is inkáb full lényegtelen, tufa, agyhalott, bűnöző amerikaiak életével foglalkoznak, mint azzal, ami az orruk előtt történik, és érintheti őket is.
Ha az SZFE-sek megcsinálják vasárnap az élőláncot, akkor ez lesz az elmúlt 10 év legnagyobb kormányellenes civil illetve ellenzéki akciója, kb. mint a netadós tüntetés, csak akkor nem volt koronavírus, és azt Orbán vastagon leszarta.
A kultúrharcot azért kicsit komolyan veszi.
Sobri Jóska
Jan
De a színészek túl vannak reprezentálva, artikulálva, illetve népszerűek oldalfüggetlenül, a fiatal hallgatók semmit nem veszíthetnek, a húszévesek lendülete meg azért létező dolog, ráadásul nem családos tanárok, eü-dolgozók, munkások, az idősebbek meg jómódú emberek, kialakult egzisztenciával, ráadásul az "igazságérzetük", megnyilvánulási, szereplési hajlandóságuk ugye átlag feletti.
(Nem a Schilling féle pojácákra gondolok, hanem a Nagy Ervin féle sztárokra.)
De persze jöhet Gyurcsány és rákenheti magát, megoldva az egészet, de ez bár témájában önmagában periférikus, lényegtelen dolog (magánosítanak egy állami egyetemet, na bumm, az átlagszavazó fel se fogja miről szól ez az egész), de lehet olyan, ami nagyobbat harap a NER-be, mint egy csomó egyébként lényegesebb, fontosabb, többeket érintő dolog, az óriási publicitási faktora miatt.
Színészek, sztárok, nem noname emberek.
De nem ez volt az állításom lényege, hanem az, hogy az ellenzéki értelmiségi kommunikációját jobban leköti, hogy XY lábon lőtt feka bűnöző tízezer kilométerre innen fogta vagy lóbálta a fegyvert, mint ami az SZFE környezetében zajlik és ami szerintem az elmúlt 10 év legnagyobb "kellemetlensége" a NER szempontjából.
több mint 5 éve
én is így gondolom, emiatt nem veszítenek komoly szavazói bázist.Nem lesz semmi. Most van egy kis felhorkanás, meg ellenállás (nyilván az index-sztori azért hat az emberekre, hogy nem a szó nélküli behódolás az egyetlen járható út) de aztán elül a por, és megy minden tovább. A NER nem fog meghátrálni, vagy visszakozni, max hoznak pár olyan rendeletet, ami a demonstráló hallgatókat valamilyen formában ellehetetleníti, mire azok szépen visszaülnek a padba, és ennyi volt.Ezt mondom, hogy nem látod te se, hogy az elmúlt 10 évben ez (lesz) a leghangosabban artikulált NER-ellenes felzúdulás, mivel a színészek eleve nagy ismertséggel, kedveltséggel bírnak, és ha ők “vergődnek” az hangosabb, mintha tízezer tanár vagy kisnyugdíjas, vagy akárhány mszp-s, momentumos pártkatona nyüffögne.Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.USA tusszent, Europa megfazik. Amugy meg nagyobb hatassal lesz az USA2020 valasztas a magyarmindennapokra is, mint az, hogy "fuggetlen-e" egy szineszkepzo vagy sem. PErsze azt az evi 10 diakot aki oda kerul, biztosan nagyon erdekli.
Sobri Jóska
undisputedly
Személy szerint én is leszarom a színészképzést, Vidnyánszkyt, Székelyt, Mátét, csak mint kortünet mondom, hogy nyilván értelmes, kritikus, ellenzéki emberek, akik még aktívan írogatni is szeretnek is inkáb full lényegtelen, tufa, agyhalott, bűnöző amerikaiak életével foglalkoznak, mint azzal, ami az orruk előtt történik, és érintheti őket is.
Ha az SZFE-sek megcsinálják vasárnap az élőláncot, akkor ez lesz az elmúlt 10 év legnagyobb kormányellenes civil illetve ellenzéki akciója, kb. mint a netadós tüntetés, csak akkor nem volt koronavírus, és azt Orbán vastagon leszarta.
Sobri Jóska
Jan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Nézem.Én rajta vagyok a Kubatov listán, kérlek alásan. Na, erre mit mondasz? 😛BTW: amíg ez az ellenzék az ellenzék, addig én maradok "csak" értelmiségi 😀Vagy velünk, vagy ellenünk.
Gyurma Pappa
Nincs "csak". 😊
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Szerk: Valóban, de *-al. 😊
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nem lesz semmi. Most van egy kis felhorkanás, meg ellenállás (nyilván az index-sztori azért hat az emberekre, hogy nem a szó nélküli behódolás az egyetlen járható út) de aztán elül a por, és megy minden tovább. A NER nem fog meghátrálni, vagy visszakozni, max hoznak pár olyan rendeletet, ami a demonstráló hallgatókat valamilyen formában ellehetetleníti, mire azok szépen visszaülnek a padba, és ennyi volt.Ezt mondom, hogy nem látod te se, hogy az elmúlt 10 évben ez (lesz) a leghangosabban artikulált NER-ellenes felzúdulás, mivel a színészek eleve nagy ismertséggel, kedveltséggel bírnak, és ha ők “vergődnek” az hangosabb, mintha tízezer tanár vagy kisnyugdíjas, vagy akárhány mszp-s, momentumos pártkatona nyüffögne.Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.USA tusszent, Europa megfazik. Amugy meg nagyobb hatassal lesz az USA2020 valasztas a magyarmindennapokra is, mint az, hogy "fuggetlen-e" egy szineszkepzo vagy sem. PErsze azt az evi 10 diakot aki oda kerul, biztosan nagyon erdekli.
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én rajta vagyok a Kubatov listán, kérlek alásan. Na, erre mit mondasz? 😛BTW: amíg ez az ellenzék az ellenzék, addig én maradok "csak" értelmiségi 😀Vagy velünk, vagy ellenünk.
Gyurma Pappa
Nincs "csak". 😊
Sobri Jóska

több mint 5 éve
BTW: amíg ez az ellenzék az ellenzék, addig én maradok "csak" értelmiségi 😀Vagy velünk, vagy ellenünk.
Gyurma Pappa
Nincs "csak". 😊
több mint 5 éve
A kultúrharcot azért kicsit komolyan veszi.Én speciel nagyon érdeklődően figyelem, hogy mi fog történni, csak a felszín nem érdekel. Mit írjak az SZFE-ről: "ezaz srácok, toljátok"? Engem a reakció érdekel, hogy mit tud kezdeni ezzel OV és csapata, mert erre nem voltak felkészülve, ez látszik azon ahogy a Fő Rendező Úr vergődik. Hogyne érdekelne, de nem nagyon van mit írni róla, mert OV-ék érdemben nem reagáltak, csak küldik a Vidnyánszky-t hülyeségeket beszélni (bár szerintem ezt magától tolja).
Sobri Jóska
Látványos a kommunikációs stratégia megbicsaklása, főleg hogy az ügy mellett most nem csak balos művészek álltak ki.
BTW: amíg ez az ellenzék az ellenzék, addig én maradok "csak" értelmiségi 😀

több mint 5 éve
Nem vagy rajta a Kubatov listán. Kétszer is átnéztem. 😛Honnan veszed, hogy pl en ellenzeki vagyok ? 😛Ezt mondom, hogy nem látod te se, hogy az elmúlt 10 évben ez (lesz) a leghangosabban artikulált NER-ellenes felzúdulás, mivel a színészek eleve nagy ismertséggel, kedveltséggel bírnak, és ha ők “vergődnek” az hangosabb, mintha tízezer tanár vagy kisnyugdíjas, vagy akárhány mszp-s, momentumos pártkatona nyüffögne.Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.USA tusszent, Europa megfazik. Amugy meg nagyobb hatassal lesz az USA2020 valasztas a magyarmindennapokra is, mint az, hogy "fuggetlen-e" egy szineszkepzo vagy sem. PErsze azt az evi 10 diakot aki oda kerul, biztosan nagyon erdekli.
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
több mint 5 éve
Honnan veszed, hogy pl en ellenzeki vagyok ? 😛Ezt mondom, hogy nem látod te se, hogy az elmúlt 10 évben ez (lesz) a leghangosabban artikulált NER-ellenes felzúdulás, mivel a színészek eleve nagy ismertséggel, kedveltséggel bírnak, és ha ők “vergődnek” az hangosabb, mintha tízezer tanár vagy kisnyugdíjas, vagy akárhány mszp-s, momentumos pártkatona nyüffögne.Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.USA tusszent, Europa megfazik. Amugy meg nagyobb hatassal lesz az USA2020 valasztas a magyarmindennapokra is, mint az, hogy "fuggetlen-e" egy szineszkepzo vagy sem. PErsze azt az evi 10 diakot aki oda kerul, biztosan nagyon erdekli.
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezt mondom, hogy nem látod te se, hogy az elmúlt 10 évben ez (lesz) a leghangosabban artikulált NER-ellenes felzúdulás, mivel a színészek eleve nagy ismertséggel, kedveltséggel bírnak, és ha ők “vergődnek” az hangosabb, mintha tízezer tanár vagy kisnyugdíjas, vagy akárhány mszp-s, momentumos pártkatona nyüffögne.Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.USA tusszent, Europa megfazik. Amugy meg nagyobb hatassal lesz az USA2020 valasztas a magyarmindennapokra is, mint az, hogy "fuggetlen-e" egy szineszkepzo vagy sem. PErsze azt az evi 10 diakot aki oda kerul, biztosan nagyon erdekli.
Sobri Jóska
undisputedly
több mint 5 éve
Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.USA tusszent, Europa megfazik. Amugy meg nagyobb hatassal lesz az USA2020 valasztas a magyarmindennapokra is, mint az, hogy "fuggetlen-e" egy szineszkepzo vagy sem. PErsze azt az evi 10 diakot aki oda kerul, biztosan nagyon erdekli.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nekem speciel tetszik, hogy a NER törtenetének kb. eddigi legnagyobb felháborodást kiváltó és legmarkánsabban artikulált civil ellenállást indukáló térfoglalásáról (SZFE) egy szó se esik, miközben a a világ másik felén történő, az életünkre nulla hatással bíró lelődözött feketékről, vagy agyhalott ottani politikusok vallási ostobaságairól meg megy a polémia.Tipik posztmodern ellenzéki értelmiség, Magyarország, 2020. 😊
több mint 5 éve
a szülőnek (gondviselőnek) sok minden a jogában áll, de ezek közé nem tartozik bele a gyerek életének veszélyeztetése. és ez mindenféle okra áll, többek között a vallásra is.faramuci dolog... azért ki döntsön a gyerekről ha nem a saját szülője?amikor a saját életedről döntesz az okészép és jó dolog a szabadság, csak mikor valakinek a gyereke azért hal meg mert a vallása miatt nem kap ellátástCipő (Republic) tudod miért halt meg?
vagy azért mert egy antivaxer társaság miatt nem alakult ki a "herd immunity"
és hasonló dolgok, akkor azért igenis kell az állami beavatkozás
Negritis
Ő így gondolja, te máshogy.
NB2
de mikor a gyereked helyett döntesz az nem oké
Negritis
persze a te és az ÉN értékrendem szerint is már van ahol be kéne avatkozni, de az megint érdekes dolgokat szülne
közben az euró már 360-nál jár megint
NB2
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
szerintem nem erről beszéltünk 😊faramuci dolog... azért ki döntsön a gyerekről ha nem a saját szülője?szóval részedről a családon belüli erőszak és pedofília is rendben van, tényleg rettentő faramuci dolog ez
NB2
r.baggio
szép és jó dolog a szabadság, csak mikor valakinek a gyereke azért hal meg mert a vallása miatt nem kap ellátást
több mint 5 éve
faramuci dolog... azért ki döntsön a gyerekről ha nem a saját szülője?szóval részedről a családon belüli erőszak és pedofília is rendben van, tényleg rettentő faramuci dolog ez
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
faramuci dolog... azért ki döntsön a gyerekről ha nem a saját szülője?amikor a saját életedről döntesz az okészép és jó dolog a szabadság, csak mikor valakinek a gyereke azért hal meg mert a vallása miatt nem kap ellátástCipő (Republic) tudod miért halt meg?
Negritis
NB2
Negritis
persze a te és az ÉN értékrendem szerint is már van ahol be kéne avatkozni, de az megint érdekes dolgokat szülne
közben az euró már 360-nál jár megint
több mint 5 éve
amikor a saját életedről döntesz az okészép és jó dolog a szabadság, csak mikor valakinek a gyereke azért hal meg mert a vallása miatt nem kap ellátástCipő (Republic) tudod miért halt meg?
Negritis
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Protokoll. Végig kell csinálni. Pont.csodálkozom, hogy nem jött még fel témaként" Az intézkedésben résztvevő rendőröket a vizsgálat lezárultáig adminisztratív szabadságra küldték. "
index.hu/kulfold/2020/09/03/fegyveres_fekete_ferfi_lelovese_utan_tuntetesek_kezdodtek_washingtonban/
Pari
ennek mi értelme? ezt kb egy perc alatt meg lehet ítélni, hogy jogos volt, nincs itt semmi látnivaló
NB2
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
csodálkozom, hogy nem jött még fel témaként" Az intézkedésben résztvevő rendőröket a vizsgálat lezárultáig adminisztratív szabadságra küldték. "
index.hu/kulfold/2020/09/03/fegyveres_fekete_ferfi_lelovese_utan_tuntetesek_kezdodtek_washingtonban/
Pari
ennek mi értelme? ezt kb egy perc alatt meg lehet ítélni, hogy jogos volt, nincs itt semmi látnivaló
több mint 5 éve
csodálkozom, hogy nem jött még fel témakéntindex.hu/kulfold/2020/09/03/fegyveres_fekete_ferfi_lelovese_utan_tuntetesek_kezdodtek_washingtonban/
több mint 5 éve
szép és jó dolog a szabadság, csak mikor valakinek a gyereke azért hal meg mert a vallása miatt nem kap ellátástCipő (Republic) tudod miért halt meg?
Negritis