NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
263
35
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 7 éve
A magyar politikai elit csak egyszer használta ki 100%-ig az utóbbi 500 évben maximálisan a lehetőségeit, és ez a kiegyezés környékének 2-3 éve volt. Elég szar arány.A 2. VH-ban azért volt aki jobban csinálta, lásd akár a jugók, akár Mannerheim és a finnek példáját.hiszen a tortenelmunknek csak az utolso 500 eve szol arrol, hogy mindig sikerul a rossz oldalt valasztaniHát ez már a mindenkori szövetségeseink kritikája, hogy ennyire nem tanulnak a történelemből. 😊
dankodavid
Persze a magyar diplomácia meg a poltikusok rengeteg faszságot elkövettek, de most komolyan, Mohácsnál az ellenkező oldalon kellett volna harcolni? 1740-ben, amikor komoly esély volt, szét kellett volna verni a Habsburg Birodalmat, aztán önálló államot csinálni egy teljesen lerongyolódott országban? 1848-ban hallgatni kellett volna az udvarhű ókonzervatívokra meg a fontolva haladókra, hadd maradjon meg még évtizedekig a feudális világ? Az 1930-as, 40-es években hogyan kellett volna máshogy oldalt választani? A németek és az olaszok aláírták a bécsi döntéseket, a nyugati, polgári demokráciák meg nem, mivel szartak bele. Innentől kezdve máris determinálva voltunk.
Kampman
Amúgy egyetértek veled, s én sok egyéb sikerpéldát látok (Erdély, R-szabharc (politikailag rendkivül fontos volt, mégha katonailag tragédia..), Kiegyezés..)
Igor
több mint 7 éve
nézdhiszen a tortenelmunknek csak az utolso 500 eve szol arrol, hogy mindig sikerul a rossz oldalt valasztaniHát ez már a mindenkori szövetségeseink kritikája, hogy ennyire nem tanulnak a történelemből. 😊
dankodavid
Persze a magyar diplomácia meg a poltikusok rengeteg faszságot elkövettek, de most komolyan, Mohácsnál az ellenkező oldalon kellett volna harcolni? 1740-ben, amikor komoly esély volt, szét kellett volna verni a Habsburg Birodalmat, aztán önálló államot csinálni egy teljesen lerongyolódott országban? 1848-ban hallgatni kellett volna az udvarhű ókonzervatívokra meg a fontolva haladókra, hadd maradjon meg még évtizedekig a feudális világ? Az 1930-as, 40-es években hogyan kellett volna máshogy oldalt választani? A németek és az olaszok aláírták a bécsi döntéseket, a nyugati, polgári demokráciák meg nem, mivel szartak bele. Innentől kezdve máris determinálva voltunk.
Kampman
1.Mohácsnál nem kellett volna belefutni a késbe, persze Szapolyai is pont jókor "bolydult" meg
2.Nem kellett volna bedőlni a Ábsurgoknak, koronával rohangálni
3.Nem kellett volna bedőlni a Ábsburgoknak, sose, lásd Deák is
4.Persze nyilván nekünk kell először a véres lavórba tapicskolni, hamá F.József épp világháborúzni akart
5.Nyilván a menet közbeni reagálás és taktikaváltás valahol lemorzsolódott a honfoglalás óta, pedig előnyös - ráadásul midenkinek a szájába van rágva a Lech meze, de azért, hogy kerüljük el, ne pedig hogy folyton ezt csináljuk
6.Pedig még csak nem is gerincből csináljuk, hanem olyan faszipántos pákosztos macska politikusaink vannak mindig, - hogy addig kerülgeti az edbédet, míg szíjjá nem vágják a hátukon a seprűt.
7.Most is ez lesz, még kifelé ügetésben, azér az utolsó zsírcseppér megpróbál visszatekeredni, azt ott csapják agyon
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nagy igazság...kér volt kitörölni 😊3x kitöröltem amit írtam😊 Röviden: olyan nincs, hogy fekete vagy fehér. A pénz az egész mozgatórugója. Ha itt is lenne, negyed ennyi "hiszti" nem lenne ebben a topikban sem.Nem igazán látok olyat, ami ezekkel az értékekkel versenyképes lenne. A fejlett világ mindenhol magáénak érzi ezeket az értékeket és bizony mi szeretnénk ehhez a világhoz tartozni. Másképp is lehet persze, hatalmas földgáz- vagy kőolaj kincsekkel esetleg mesés turisztikai lehetőségekkel, olcsó, korlátlan munkaerővel, ahonnan minden esetben vannak bevételeid. Ugyanakkor nem véletlen, hogy a világ gazdasági migránsai (köztük mi magyarok is) azokba az országokba vágynak, ahol ezek az értékek megvannak.A jelenlegi összeurópai értékekben túl sok értelmes dolgot nem igazán tudok felfedezni az a probléma. 😊 Nem csodálom, hogy szarunk bele.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
KampmanMondjuk mielőtt személyeskedő síkra tereljük a beszélgetést és a vitapartnert hülyének próbáljuk beállítani, nem ártana értelmezni, amit írt, megvizsgálni, hogy az állításod igaz, indokolt vagy jogos-e egyáltalán. Én ugyanis egy szóval sem írtam, hogy nem ilyen a néplélek vagy, hogy nem Kádár hajlott gerincű, született alattvalói lennénk, hanem pont ellenkezőleg: azt állítottam, Magyarország és a magyar nép esetében nem beszélhetünk jelenlevő európai értékekről, ezért számon kérni európai politikusokon azt, hogy ezt az országot ki akarják nyomni maguk közül, és ezért képmutatással vádolni őket nettó butaság, lévén, pont ezzel teremthetik meg egy tényleg KÖZÖS EURÓPAI ÉRTÉKEKEN alapuló szövetség alapjait. Amiben mi nem leszünk benne.Magasról szarunk mi az összeurópai értékekre.
dankodavid
És lehet, hogy ez már "kintről" is látszik.
Talán ezért lenne jobb tényleg egy kétsebességes Európa. És akkor ha itt már nagyon szar, akkor le lehet lépni oda, ahol meg a mostaninál sokkal jobb lesz. Csak arra kell figyelni, hogy még éppen kiengedjenek a határon az ideiglenesen hazánkban állomásozó orosz határőrök.
Lecsó
kristóf17
Vagy van esetleg olyan alternatíva, amivel nem számolnak? Nyilván persze ez sem tökéletes, ugyanakkor ahhoz ezek az értékek vannak legközelebb. És nem a mi NER-ünk vagy az orosz-török illiberális országok.
Klaci79
NB2
Bár egyeseknél van itt is pénz. Csak nehéz megérteni, hogy előbb milliárdost csinálnak egy Simicskából, aztán dobják, mert nem tetszik és 3 év alatt 100 milliárdost csinálnak egy büdös-bunkóból. És ennek itt nem csak következménye nincs, de sokan még tapsolnak is.
több mint 7 éve
3x kitöröltem amit írtam😊 Röviden: olyan nincs, hogy fekete vagy fehér. A pénz az egész mozgatórugója. Ha itt is lenne, negyed ennyi "hiszti" nem lenne ebben a topikban sem.Nem igazán látok olyat, ami ezekkel az értékekkel versenyképes lenne. A fejlett világ mindenhol magáénak érzi ezeket az értékeket és bizony mi szeretnénk ehhez a világhoz tartozni. Másképp is lehet persze, hatalmas földgáz- vagy kőolaj kincsekkel esetleg mesés turisztikai lehetőségekkel, olcsó, korlátlan munkaerővel, ahonnan minden esetben vannak bevételeid. Ugyanakkor nem véletlen, hogy a világ gazdasági migránsai (köztük mi magyarok is) azokba az országokba vágynak, ahol ezek az értékek megvannak.A jelenlegi összeurópai értékekben túl sok értelmes dolgot nem igazán tudok felfedezni az a probléma. 😊 Nem csodálom, hogy szarunk bele.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
KampmanMondjuk mielőtt személyeskedő síkra tereljük a beszélgetést és a vitapartnert hülyének próbáljuk beállítani, nem ártana értelmezni, amit írt, megvizsgálni, hogy az állításod igaz, indokolt vagy jogos-e egyáltalán. Én ugyanis egy szóval sem írtam, hogy nem ilyen a néplélek vagy, hogy nem Kádár hajlott gerincű, született alattvalói lennénk, hanem pont ellenkezőleg: azt állítottam, Magyarország és a magyar nép esetében nem beszélhetünk jelenlevő európai értékekről, ezért számon kérni európai politikusokon azt, hogy ezt az országot ki akarják nyomni maguk közül, és ezért képmutatással vádolni őket nettó butaság, lévén, pont ezzel teremthetik meg egy tényleg KÖZÖS EURÓPAI ÉRTÉKEKEN alapuló szövetség alapjait. Amiben mi nem leszünk benne.Magasról szarunk mi az összeurópai értékekre.
dankodavid
Talán ezért lenne jobb tényleg egy kétsebességes Európa. És akkor ha itt már nagyon szar, akkor le lehet lépni oda, ahol meg a mostaninál sokkal jobb lesz. Csak arra kell figyelni, hogy még éppen kiengedjenek a határon az ideiglenesen hazánkban állomásozó orosz határőrök.
Lecsó
kristóf17
Vagy van esetleg olyan alternatíva, amivel nem számolnak? Nyilván persze ez sem tökéletes, ugyanakkor ahhoz ezek az értékek vannak legközelebb. És nem a mi NER-ünk vagy az orosz-török illiberális országok.
Klaci79
több mint 7 éve
Kampman
28 349
Nem, az elején le is írtam, hogy mi is tehetünk a sorsunkról. Mi IS.Kicsit sarkítva mindig az jön ki, hogy mi semmiért nem vagyunk hibásak...mindig csak mások...hiszen a tortenelmunknek csak az utolso 500 eve szol arrol, hogy mindig sikerul a rossz oldalt valasztaniHát ez már a mindenkori szövetségeseink kritikája, hogy ennyire nem tanulnak a történelemből. 😊
dankodavid
Kampman
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nem igazán látok olyat, ami ezekkel az értékekkel versenyképes lenne. A fejlett világ mindenhol magáénak érzi ezeket az értékeket és bizony mi szeretnénk ehhez a világhoz tartozni. Másképp is lehet persze, hatalmas földgáz- vagy kőolaj kincsekkel esetleg mesés turisztikai lehetőségekkel, olcsó, korlátlan munkaerővel, ahonnan minden esetben vannak bevételeid. Ugyanakkor nem véletlen, hogy a világ gazdasági migránsai (köztük mi magyarok is) azokba az országokba vágynak, ahol ezek az értékek megvannak.A jelenlegi összeurópai értékekben túl sok értelmes dolgot nem igazán tudok felfedezni az a probléma. 😊 Nem csodálom, hogy szarunk bele.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
dankodavid
Lecsó
kristóf17
több mint 7 éve
A 2. VH-ban azért volt aki jobban csinálta, lásd akár a jugók, akár Mannerheim és a finnek példáját.hiszen a tortenelmunknek csak az utolso 500 eve szol arrol, hogy mindig sikerul a rossz oldalt valasztaniHát ez már a mindenkori szövetségeseink kritikája, hogy ennyire nem tanulnak a történelemből. 😊
dankodavid
Kampman
Amúgy egyetértek veled, s én sok egyéb sikerpéldát látok (Erdély, R-szabharc (politikailag rendkivül fontos volt, mégha katonailag tragédia..), Kiegyezés..)
A lengyeleknek szerintem szarabb uccsó 300 éve volt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Nyilván, máris tudod, hogy minek az elmaradása és hibája, hogy nem értek egyet pár dologban néhány fórumozóval innen 😊Oda kellet volna figyelni történelemórán.A jelenlegi összeurópai értékekben túl sok értelmes dolgot nem igazán tudok felfedezni az a probléma. 😊 Nem csodálom, hogy szarunk bele.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
dankodavid
Lecsó
kristóf17
Meg egy kicsit többet kellett volna olvasni.
Lecsó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Kicsit sarkítva mindig az jön ki, hogy mi semmiért nem vagyunk hibásak...mindig csak mások...hiszen a tortenelmunknek csak az utolso 500 eve szol arrol, hogy mindig sikerul a rossz oldalt valasztaniHát ez már a mindenkori szövetségeseink kritikája, hogy ennyire nem tanulnak a történelemből. 😊
dankodavid
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 349
hiszen a tortenelmunknek csak az utolso 500 eve szol arrol, hogy mindig sikerul a rossz oldalt valasztaniHát ez már a mindenkori szövetségeseink kritikája, hogy ennyire nem tanulnak a történelemből. 😊
dankodavid
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 914
de akkor Jóska ne hülyítsük egymást Ójrópával, meg Ójróval, meg piacgazdasággal, amiről te is tudod, hogy itten nem működik, hanem mondjuk csak ki tisztességesen, hogy egy balkáni proli nemzet a miénk, és akkor nincs probléma abból, hogy hülyítjük egymást mindenféle nyugati felzárkózással meg polgárosodással, meg polgári Magyarországgal. Ennyit kérek csak, nevezzük nevén a gyereket. Balkáni proli nemzet. Oszt' jónapot.Meg kéne tanulni elfogadni, hogy erre van igény.Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
Te követed el azt a hibát, hogy a a népet az értelmiséggel azonosítod, ignorálva azt a temérdek ostoba, primitív, proli bunkót, aki gyáva kiállni önmagáért és még hírből sem ismeri a szolidaritást, akiknél egy ilyen populista tahó sikeres lehet azokkal a szövegekkel, amiket megenged magának. Szerinted hány igazán európai ország miniszterelnöke maradhatna pozíciójában a nyílt buzizás, csicskázás után?
dankodavid
Ez Kádár, Horthy, Ferenc Jóska országa, nekünk bölcs atya kell, egy führer, egy jóságos atyuska, aki dönt és viszi a balhét helyettünk, és kurvára nem egy olyan ország, ahol feleőssek vagyunk a tetteinkért, ahol a kimondott szónak súlya van, ahol a tetteknek következménye, és még sorolhatnám. Fingod nincs a magyar néplélekről - már elnézést a személyeskedésért.
Ez nem bunkóság, primitívség, hanem ez egy torz túlélési taktika, egy rögzült szokás, egy magyar ősösztön.
Ezt lovagolja meg zseniálisan Orbán, és marad nekünk mindörökké, ámen.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Oda kellet volna figyelni történelemórán.A jelenlegi összeurópai értékekben túl sok értelmes dolgot nem igazán tudok felfedezni az a probléma. 😊 Nem csodálom, hogy szarunk bele.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
dankodavid
Lecsó
kristóf17
Meg egy kicsit többet kellett volna olvasni.
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Ez igy rendben is van, csak akkor nem kell tartani a markunkat az unios penzekert sem. Imadom egyebkent, amikor innen, konkretan Europa segglyukabol leszoljuk az europai ertekeket, hiszen a tortenelmunknek csak az utolso 500 eve szol arrol, hogy mindig sikerul a rossz oldalt valasztani, de amugy abszolut minden jogositvanyunk megvan a nagykepusegre. Valahogy viszont mindig ezekbe a liberalis fertokbe kuldik a nagy keleti erosemberek a csemeteiket tanulni, nem pedig Kazahsztanba, es valahogy ezek a fertok mindig jobb, elhetobb orszagok, mint Oroszorszag.A jelenlegi összeurópai értékekben túl sok értelmes dolgot nem igazán tudok felfedezni az a probléma. 😊 Nem csodálom, hogy szarunk bele.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
dankodavid
Lecsó
kristóf17
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
A jelenlegi összeurópai értékekben túl sok értelmes dolgot nem igazán tudok felfedezni az a probléma. 😊 Nem csodálom, hogy szarunk bele.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
dankodavid
Lecsó
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Kampman
Mondjuk mielőtt személyeskedő síkra tereljük a beszélgetést és a vitapartnert hülyének próbáljuk beállítani, nem ártana értelmezni, amit írt, megvizsgálni, hogy az állításod igaz, indokolt vagy jogos-e egyáltalán. Én ugyanis egy szóval sem írtam, hogy nem ilyen a néplélek vagy, hogy nem Kádár hajlott gerincű, született alattvalói lennénk, hanem pont ellenkezőleg: azt állítottam, Magyarország és a magyar nép esetében nem beszélhetünk jelenlevő európai értékekről, ezért számon kérni európai politikusokon azt, hogy ezt az országot ki akarják nyomni maguk közül, és ezért képmutatással vádolni őket nettó butaság, lévén, pont ezzel teremthetik meg egy tényleg KÖZÖS EURÓPAI ÉRTÉKEKEN alapuló szövetség alapjait. Amiben mi nem leszünk benne.Magasról szarunk mi az összeurópai értékekre.
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Mondjuk mielőtt személyeskedő síkra tereljük a beszélgetést és a vitapartnert hülyének próbáljuk beállítani, nem ártana értelmezni, amit írt, megvizsgálni, hogy az állításod igaz, indokolt vagy jogos-e egyáltalán. Én ugyanis egy szóval sem írtam, hogy nem ilyen a néplélek vagy, hogy nem Kádár hajlott gerincű, született alattvalói lennénk, hanem pont ellenkezőleg: azt állítottam, Magyarország és a magyar nép esetében nem beszélhetünk jelenlevő európai értékekről, ezért számon kérni európai politikusokon azt, hogy ezt az országot ki akarják nyomni maguk közül, és ezért képmutatással vádolni őket nettó butaság, lévén, pont ezzel teremthetik meg egy tényleg KÖZÖS EURÓPAI ÉRTÉKEKEN alapuló szövetség alapjait. Amiben mi nem leszünk benne.Meg kéne tanulni elfogadni, hogy erre van igény.Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
Te követed el azt a hibát, hogy a a népet az értelmiséggel azonosítod, ignorálva azt a temérdek ostoba, primitív, proli bunkót, aki gyáva kiállni önmagáért és még hírből sem ismeri a szolidaritást, akiknél egy ilyen populista tahó sikeres lehet azokkal a szövegekkel, amiket megenged magának. Szerinted hány igazán európai ország miniszterelnöke maradhatna pozíciójában a nyílt buzizás, csicskázás után?
dankodavid
Ez Kádár, Horthy, Ferenc Jóska országa, nekünk bölcs atya kell, egy führer, egy jóságos atyuska, aki dönt és viszi a balhét helyettünk, és kurvára nem egy olyan ország, ahol feleőssek vagyunk a tetteinkért, ahol a kimondott szónak súlya van, ahol a tetteknek következménye, és még sorolhatnám. Fingod nincs a magyar néplélekről - már elnézést a személyeskedésért.
Ez nem bunkóság, primitívség, hanem ez egy torz túlélési taktika, egy rögzült szokás, egy magyar ősösztön.
Sobri Jóska
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Mindössze a Bayer féle ámokfutásra reagáltam cinikusan, mert ez egyszerűen védhetetlen, amit az az ember művel.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Sok igazság van benne, nem tudok vitatkozni az állításoddal.Meg kéne tanulni elfogadni, hogy erre van igény.Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
dankodavid
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=NJJn-fLhF7s&t=4645s
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Meg kéne tanulni elfogadni, hogy erre van igény.Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
dankodavid
több mint 7 éve
Lies, damned lies and statistics.A francia politológusok azt nem ilyen nyugalommal kezelik.Amig nincs 30-35%-is reszveteli arany, addig soha a budos eletben nem fog Le Pen nyerni.Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?mert így csak 5 év múlva lépnek ki a csigazabálók az unióból, miután Le Pen majd megnyerni azt.
Toca
ozibozi
Igor
I. Le Pen, 2002, II. forduló: 5 525 032 szavazat, 17,8 százalék
II. Le Pen, 2017, II. forduló: 10 637 120 szavazat, 33,94 százalék.
ozibozi
1) Ja, és megint 1%-ra volt attól hogy 0%-ot kapjon a 2. körben.
2) 2002-ben hol volt a jobbik, hány százalékon?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Kampman
28 349
A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
több mint 7 éve
Van ugye a forma, és van a tartalom.Azt azért tessék észrevenni, hogy amíg a forma durva változáson ment keresztül az elmúlt pár évben (sorosozás, migránsozás, bevaduló bayerzsóti, hazaárulózó bencsik -bár ez a két gyíkarc már az ATV megboldogult Sajtóklubjában is ugyanezt tolta vagy 10 éve is-, arrogáns, flegma, lekezelő kormányzati kommunikáció, olyan bónuszokkal, mint Németh Szilárd és Kósa Lajos, és lehet sorolni a végtelenségig), addig a tartalom tulajdonképpen jóttányit se változott.
Az ugyanaz, termelik a profitot, hatékonyan, amíg csak tudják.
Hogy ez '18 (kötve hiszem) '22 (megeshet, de meglepne), vagy akár még 8-10 évük is van rá nem tudható. Addig meg aratni kell, a többi nem számít, oszt jónapot.
több mint 7 éve
A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
Pulvis et umbra sumus.