Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Óvoda és az iskola más. Szerinted a 5 éves Pistike mire emlékszik abból hogy fideszesek voltak az óvodában. Remélhetőleg nem molesztálták őket azért. Viszont ez a 10-16 év közötti réteg erre a legérzékenyebb, akik fejetlenül követik az influencereket.Nem értek hozzá, nem a szakmám, nem is tanultam, de az a véleményem, hogy a fiatalokat így nem lehet megfogni. Picit se. Leginkább a Fidelitas tudná, ha még mindig az lenne, mint valamikor. Amikor volt hatásuk a fiatalokra, mert bementek közéjük, programokat tudtak kínálni nekik, és el tudták adni, hogy a Fidesz mellett politizálni kúúl dolog. A mai Fidelitas egy kiüresedett kifizetőhely / káderbölcsi, teljesen alkalmatlan arra, hogy eladja, hogy migránsozni kúúlság, és a mai, ötvenes, nyitott inges, gyűrütt nadrágos pocakos dzsentri-Orbán tulajdonképpen egy "kúúlarc". 😊
Gyurma Pappa : neked lehet igazad van hogy nem mindegyik lesz Origo olvasó, de a nem teljes személyiséggel rendelkező tinédzsereket ennek kitenni a legnagyobb veszély szerintem. Megadni a lehetőségeket is. Akárhogy nézzük ez felelőtlenség, hiszen elvileg mindenki liberális a szó jó értelmében a részvevők közül.Heisman Trophy
Egyébként is - mondom ezt úgy, hogy mindenki tudja, hogy mennyire herótom van mára mindentől ami a Fideszhez kötődik - az origo se rosszabb, mint a twitter, tik-tok, meg a többi. A dolog már ott el van rontva, hogy egyáltalán bekövetik az influenszert. Hogy onnan még elugranak 1-2 kattintásra az origo-ra is? Nem oszt, nem szoroz.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Meg kéne kapnia, hisz korunk legnagyobb pacifistája, aki szerint az összes katona egy loser.. és ha minden vezető ilyen lenne, nem lenne szükség háborúra!Annak apropojan, hogy Trumpot Nobel Bekedijra neveztek, eshetne szo errol is:24.hu/kulfold/2020/09/09/donald-trump-nobel-bekedij-jeloles-2021/
index.hu/kulfold/2020/09/09/bekovetkezett_iran_remalma/
Tortenelmi merteku folyamatok zajlanak, megbekeles az arab orszagok es Izrael kozott. Ellentetben Bush es Obama politikajaval, nem ujabb frontvonalak nyilnak, nem a terrorista irani rezsimet pumpaljak fel penzzel, hanem koaliciot formalnak a bekesebb parhuzamos letezes es Iran sakkban tartasa vegett.
Ha nem Trump csinalta volna ezt, masrol se hallanank. A Nobeldijra ot felterjeszto norveg politikus jol osszefoglalta. Nem kell egyeterteni azzal amilyen, amiket vagy ahogyan mond, de ezeket a lepeseket igen is el kell ismerni.
undisputedly
Ebből:
"A bizottságnak a tényeket kell vizsgálnia és a tények, nem a viselkedése alapján kell döntést hoznia. Az elmúlt évek Nobel-békedíjasai jóval kevesebbet tettek Donald Trumpnál a békéért. Barack Obama például semmit"
bcsarli
www.theatlantic.com/politics/archive/2020/09/trump-americans-who-died-at-war-are-losers-and-suckers/615997/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Annak apropojan, hogy Trumpot Nobel Bekedijra neveztek, eshetne szo errol is:24.hu/kulfold/2020/09/09/donald-trump-nobel-bekedij-jeloles-2021/
index.hu/kulfold/2020/09/09/bekovetkezett_iran_remalma/
Tortenelmi merteku folyamatok zajlanak, megbekeles az arab orszagok es Izrael kozott. Ellentetben Bush es Obama politikajaval, nem ujabb frontvonalak nyilnak, nem a terrorista irani rezsimet pumpaljak fel penzzel, hanem koaliciot formalnak a bekesebb parhuzamos letezes es Iran sakkban tartasa vegett.
Ha nem Trump csinalta volna ezt, masrol se hallanank. A Nobeldijra ot felterjeszto norveg politikus jol osszefoglalta. Nem kell egyeterteni azzal amilyen, amiket vagy ahogyan mond, de ezeket a lepeseket igen is el kell ismerni.
undisputedly
Ebből:
"A bizottságnak a tényeket kell vizsgálnia és a tények, nem a viselkedése alapján kell döntést hoznia. Az elmúlt évek Nobel-békedíjasai jóval kevesebbet tettek Donald Trumpnál a békéért. Barack Obama például semmit"
több mint 5 éve
Lehet te vagy BagolyCSótányJohnnySobri te meg gondoltam hogy te is Amondó vagy 😀Ha az nem is, de egy Fall Guys live streamben elcsíptem némi kontentet erről.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sobri te meg gondoltam hogy te is Amondó vagy 😀Ha az nem is, de egy Fall Guys live streamben elcsíptem némi kontentet erről.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
mert a szüleid azt nézték, tudom már nálunk is az ment de akkor még nem volt okosteló meg közösségi oldalak...hát én 15-16 évesen rendszeresen néztem a fél8-as híradót, igaz akkor még tényleg hírek mentek benneazért megnézném, hogy a 10-16 éves korosztály hány százaléka olvas hírportált.. mondom ezt egy 13 éves kislány apukájaként.Óvoda és az iskola más. Szerinted a 5 éves Pistike mire emlékszik abból hogy fideszesek voltak az óvodában. Remélhetőleg nem molesztálták őket azért. Viszont ez a 10-16 év közötti réteg erre a legérzékenyebb, akik fejetlenül követik az influencereket.Nem tudom ki mennyire mozog az influencer világban, de most az Origo elkezdett egy ilyen reklámot, amin hirdetik hogy az Origo a kedvenc oldaluk. Szerintem az itteni idősebb közösségnek ez nem mond senkit, és senki nevét sem ismerik fel egyesek, de ebben az a baj, hogy akiket megcéloztak azokat leginkább a 8-16. éves korosztály követi. Ezek a gyerekek most bekövetik az origot, nézik az oldalt, ami propaganda, az nagyon jót tehet a Fidesznek a fiatalok körében akik nem fejlődtek még ki teljesen, és beszopják ami ott van. Amúgy meg basszák meg. Ki teszi ki a fiatalkorú közönségét egy propaganda oldalnak. Undorító, persze amikor írtam kommentet hogy ennyire felelőtlenek vagy egyetértenek a propagandával azt letörölték.ezen meglepődsz miután nincs olyan fideszes jelölt, aki ne járna hetente óvodába fotózni, filmezni kampányidőszakban? talán vmeik még le is térdeltette őket ...
Heisman Trophy
csebi
Gyurma Pappa : neked lehet igazad van hogy nem mindegyik lesz Origo olvasó, de a nem teljes személyiséggel rendelkező tinédzsereket ennek kitenni a legnagyobb veszély szerintem. Megadni a lehetőségeket is. Akárhogy nézzük ez felelőtlenség, hiszen elvileg mindenki liberális a szó jó értelmében a részvevők közül. És nem vagyok ellenzéki, a magyar politikai szintéren, egy NER házi ellenzéki párttal se tudok azonosulni.
Sobri te meg gondoltam hogy te is Amondó vagy 😀
Heisman Trophy
ennek a korosztálynak az otthonról hozott értékrend alapján kellene viselkednie még ebben a korban, nyilván felgyorsult a világ de a szűlők felelőssége megkerülhetetlen.
gordon
NB2
több mint 5 éve
hát én 15-16 évesen rendszeresen néztem a fél8-as híradót, igaz akkor még tényleg hírek mentek benneazért megnézném, hogy a 10-16 éves korosztály hány százaléka olvas hírportált.. mondom ezt egy 13 éves kislány apukájaként.Óvoda és az iskola más. Szerinted a 5 éves Pistike mire emlékszik abból hogy fideszesek voltak az óvodában. Remélhetőleg nem molesztálták őket azért. Viszont ez a 10-16 év közötti réteg erre a legérzékenyebb, akik fejetlenül követik az influencereket.Nem tudom ki mennyire mozog az influencer világban, de most az Origo elkezdett egy ilyen reklámot, amin hirdetik hogy az Origo a kedvenc oldaluk. Szerintem az itteni idősebb közösségnek ez nem mond senkit, és senki nevét sem ismerik fel egyesek, de ebben az a baj, hogy akiket megcéloztak azokat leginkább a 8-16. éves korosztály követi. Ezek a gyerekek most bekövetik az origot, nézik az oldalt, ami propaganda, az nagyon jót tehet a Fidesznek a fiatalok körében akik nem fejlődtek még ki teljesen, és beszopják ami ott van. Amúgy meg basszák meg. Ki teszi ki a fiatalkorú közönségét egy propaganda oldalnak. Undorító, persze amikor írtam kommentet hogy ennyire felelőtlenek vagy egyetértenek a propagandával azt letörölték.ezen meglepődsz miután nincs olyan fideszes jelölt, aki ne járna hetente óvodába fotózni, filmezni kampányidőszakban? talán vmeik még le is térdeltette őket ...
Heisman Trophy
csebi
Gyurma Pappa : neked lehet igazad van hogy nem mindegyik lesz Origo olvasó, de a nem teljes személyiséggel rendelkező tinédzsereket ennek kitenni a legnagyobb veszély szerintem. Megadni a lehetőségeket is. Akárhogy nézzük ez felelőtlenség, hiszen elvileg mindenki liberális a szó jó értelmében a részvevők közül. És nem vagyok ellenzéki, a magyar politikai szintéren, egy NER házi ellenzéki párttal se tudok azonosulni.
Heisman Trophy
ennek a korosztálynak az otthonról hozott értékrend alapján kellene viselkednie még ebben a korban, nyilván felgyorsult a világ de a szűlők felelőssége megkerülhetetlen.
gordon
több mint 5 éve
Annak apropojan, hogy Trumpot Nobel Bekedijra neveztek, eshetne szo errol is:index.hu/kulfold/2020/09/09/bekovetkezett_iran_remalma/
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
azért megnézném, hogy a 10-16 éves korosztály hány százaléka olvas hírportált.. mondom ezt egy 13 éves kislány apukájaként.Óvoda és az iskola más. Szerinted a 5 éves Pistike mire emlékszik abból hogy fideszesek voltak az óvodában. Remélhetőleg nem molesztálták őket azért. Viszont ez a 10-16 év közötti réteg erre a legérzékenyebb, akik fejetlenül követik az influencereket.Nem tudom ki mennyire mozog az influencer világban, de most az Origo elkezdett egy ilyen reklámot, amin hirdetik hogy az Origo a kedvenc oldaluk. Szerintem az itteni idősebb közösségnek ez nem mond senkit, és senki nevét sem ismerik fel egyesek, de ebben az a baj, hogy akiket megcéloztak azokat leginkább a 8-16. éves korosztály követi. Ezek a gyerekek most bekövetik az origot, nézik az oldalt, ami propaganda, az nagyon jót tehet a Fidesznek a fiatalok körében akik nem fejlődtek még ki teljesen, és beszopják ami ott van. Amúgy meg basszák meg. Ki teszi ki a fiatalkorú közönségét egy propaganda oldalnak. Undorító, persze amikor írtam kommentet hogy ennyire felelőtlenek vagy egyetértenek a propagandával azt letörölték.ezen meglepődsz miután nincs olyan fideszes jelölt, aki ne járna hetente óvodába fotózni, filmezni kampányidőszakban? talán vmeik még le is térdeltette őket ...
Heisman Trophy
csebi
Heisman Trophy
több mint 5 éve
rokaur
876
Amit te leírtál az benne kell, hogy legyen az orosz, CA facebook cookbook-ban is 😊Azért ez így nem teljesen igaz, nagyon hatékonyan mozgósítanak facebookon, nem hiába van kiadva minden polgármesternek, képviselőnek, hogy nyomják a propagandát ott (is) - természetesen az idősebb rétegeknek szól ez.Hát, mivel gyakorlatilag megkapták a kézikönyvet a CA-tól meg az oroszoktól, így nem nehéz 😊 Az, hogy megosztanak minden propagandát a Fideszes képviselők, polgik, az nem hozzáértés.
Pontosítva: nem értik a fiatalok online világát. De igazából nem is értem minek törik ezen magukat, abban a korosztályban még kormányt akarnak dönteni, szélsőségek felé húznak alapból, hát még a jól funkcionáló, gazdag országokban is kormányellenes a fiatal generáció.
rokaur
De ettől még érteni nem értik, hogy mit csinálnak, csak csinálják a szakácskönyvből a recepteket. Én sem váltam Anthony Bourdain-é mert megfőztem néhány kaját a Francia bisztró konyhából, sőt Gordon Ramsey sem lettem, pedig van vagy 5 szakácskönyvem tőle.
Vicc és irónia nélkül: a facebook hirdetési rendszere annyira precíz, hogy bármilyen kezdő is könnyedén hoz benne össze minimális tractiont. Óriási ereje van a megosztás alapú bázisépítésnek, és a FB erre zseniális. Amire nem jó, és ez a Fidesz baja, hogy nem tudnak új embereket behúzni, mert az algoritmus lényege a véleménybuborékban tartás. Mert ha kikerülsz, akkor jön a kognitív disszonancia, az meg kellemetlen érzés, és akkor meg gyorsan lejössz majd a fb-ról. Hogy miért látsz mégis egy csomó idiótát is? Mert nem mindenki fekete vagy fehér, és egy csomó emberrel lehet közös neveződ, csak azért mert valamiben nem értetek egyet. És a fb azt gondolja, hogy akkor attól az embertől téged minden érdekel.
Hosszú napokat töltöttem el fb kampányok elemzésével, ezeknek a közös tapasztalata, hogy elrontani szinte lehetetlen egy ilyen kampányt, igazán jól csinálni, és sok emberhez eljutni a rajongókon, like-olokon kívül, az mutatvány.
Gyurma Pappa
Nem azt mondom, hogy hozzáértés van, vagy ők találták volna ki hanem, hogy hatékony. Igen, a saját táborukon belül hatékony, viszont szerintem pont erre is akarják használni. Nyilván hülyeség volna leírni, hogy nem kell nekik új szavazó, de szerintem fontosabb a meglévők tűzben tartása ekkora szavazóbázisnál mint újakat szerezni, legalábbis kisebb effort (nyilván ez a saját véleményem 😊 ).
Szerk: visszaolvasva te alapból értésről beszéltél én vontam aközött és a hatékonyság között párhuzamot. Abban egyetértünk, hogy nem értik de hatékonyan csinálják.
Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
Azért ez így nem teljesen igaz, nagyon hatékonyan mozgósítanak facebookon, nem hiába van kiadva minden polgármesternek, képviselőnek, hogy nyomják a propagandát ott (is) - természetesen az idősebb rétegeknek szól ez.Hát, mivel gyakorlatilag megkapták a kézikönyvet a CA-tól meg az oroszoktól, így nem nehéz 😊 Az, hogy megosztanak minden propagandát a Fideszes képviselők, polgik, az nem hozzáértés.
Pontosítva: nem értik a fiatalok online világát. De igazából nem is értem minek törik ezen magukat, abban a korosztályban még kormányt akarnak dönteni, szélsőségek felé húznak alapból, hát még a jól funkcionáló, gazdag országokban is kormányellenes a fiatal generáció.
rokaur
De ettől még érteni nem értik, hogy mit csinálnak, csak csinálják a szakácskönyvből a recepteket. Én sem váltam Anthony Bourdain-é mert megfőztem néhány kaját a Francia bisztró konyhából, sőt Gordon Ramsey sem lettem, pedig van vagy 5 szakácskönyvem tőle.
Vicc és irónia nélkül: a facebook hirdetési rendszere annyira precíz, hogy bármilyen kezdő is könnyedén hoz benne össze minimális tractiont. Óriási ereje van a megosztás alapú bázisépítésnek, és a FB erre zseniális. Amire nem jó, és ez a Fidesz baja, hogy nem tudnak új embereket behúzni, mert az algoritmus lényege a véleménybuborékban tartás. Mert ha kikerülsz, akkor jön a kognitív disszonancia, az meg kellemetlen érzés, és akkor meg gyorsan lejössz majd a fb-ról. Hogy miért látsz mégis egy csomó idiótát is? Mert nem mindenki fekete vagy fehér, és egy csomó emberrel lehet közös neveződ, csak azért mert valamiben nem értetek egyet. És a fb azt gondolja, hogy akkor attól az embertől téged minden érdekel.
Hosszú napokat töltöttem el fb kampányok elemzésével, ezeknek a közös tapasztalata, hogy elrontani szinte lehetetlen egy ilyen kampányt, igazán jól csinálni, és sok emberhez eljutni a rajongókon, like-olokon kívül, az mutatvány.

több mint 5 éve
Ezzel a kommenteddel egyetértek, én se engedném a gyerekemnek, viszont szerintem ez a 2 dolog különbözik. Nem írtam hogy rendben van, azt irtam hogy a gyerekek életét nem befolyásolja majd, hogy kire szavazzon.itt nem csak arról van szó, hogy emlékszik-e hanem én szülőként nem engedném, hogy bmeik párt is felhasználja a gyermekem kampány célokra függetlenül attól, hogy melyik párt ez. de ha te is rendben találod, hogy aszfalton térdeltetnek ovisokat kampánycélokra, hát akkor más az értékrendünk.Óvoda és az iskola más. Szerinted a 5 éves Pistike mire emlékszik abból hogy fideszesek voltak az óvodában. Remélhetőleg nem molesztálták őket azért.Nem tudom ki mennyire mozog az influencer világban, de most az Origo elkezdett egy ilyen reklámot, amin hirdetik hogy az Origo a kedvenc oldaluk. Szerintem az itteni idősebb közösségnek ez nem mond senkit, és senki nevét sem ismerik fel egyesek, de ebben az a baj, hogy akiket megcéloztak azokat leginkább a 8-16. éves korosztály követi. Ezek a gyerekek most bekövetik az origot, nézik az oldalt, ami propaganda, az nagyon jót tehet a Fidesznek a fiatalok körében akik nem fejlődtek még ki teljesen, és beszopják ami ott van. Amúgy meg basszák meg. Ki teszi ki a fiatalkorú közönségét egy propaganda oldalnak. Undorító, persze amikor írtam kommentet hogy ennyire felelőtlenek vagy egyetértenek a propagandával azt letörölték.ezen meglepődsz miután nincs olyan fideszes jelölt, aki ne járna hetente óvodába fotózni, filmezni kampányidőszakban? talán vmeik még le is térdeltette őket ...
Heisman Trophy
csebi
Heisman Trophy
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
a facebook világát kb értik amúgyAzért ez így nem teljesen igaz, nagyon hatékonyan mozgósítanak facebookon, nem hiába van kiadva minden polgármesternek, képviselőnek, hogy nyomják a propagandát ott (is) - természetesen az idősebb rétegeknek szól ez.Bate (pc guru, origo meg Telekom, 24.hu)Mondtam, hogy nem értik az online világot. Mit gondoltak, meddig marad trollkodás nélkül a #?
twitter.com/Bate81/status/1303381861935312896?s=09
Negritis
Értelmes online szakember kilométerre kerüli a kormány közeli projekteket, egy jó portfólióval sokkal jobban lehet keresni a piacon, multik, nemzetközi cégek is kis ügynökséggekkel dolgoznak, mivel náluk sem marad meg sokáig a jó szakember.
Gyurma Pappa
rokaur
de a többi nope
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lényegében a fidesz az új mszp.Azért ez így nem teljesen igaz, nagyon hatékonyan mozgósítanak facebookon, nem hiába van kiadva minden polgármesternek, képviselőnek, hogy nyomják a propagandát ott (is) - természetesen az idősebb rétegeknek szól ez.Bate (pc guru, origo meg Telekom, 24.hu)Mondtam, hogy nem értik az online világot. Mit gondoltak, meddig marad trollkodás nélkül a #?
Negritis
Értelmes online szakember kilométerre kerüli a kormány közeli projekteket, egy jó portfólióval sokkal jobban lehet keresni a piacon, multik, nemzetközi cégek is kis ügynökséggekkel dolgoznak, mivel náluk sem marad meg sokáig a jó szakember.
Gyurma Pappa
Pontosítva: nem értik a fiatalok online világát. De igazából nem is értem minek törik ezen magukat, abban a korosztályban még kormányt akarnak dönteni, szélsőségek felé húznak alapból, hát még a jól funkcionáló, gazdag országokban is azért kormányellenes a fiatal generáció.
rokaur
több mint 5 éve
itt nem csak arról van szó, hogy emlékszik-e hanem én szülőként nem engedném, hogy bmeik párt is felhasználja a gyermekem kampány célokra függetlenül attól, hogy melyik párt ez. de ha te is rendben találod, hogy aszfalton térdeltetnek ovisokat kampánycélokra, hát akkor más az értékrendünk.Óvoda és az iskola más. Szerinted a 5 éves Pistike mire emlékszik abból hogy fideszesek voltak az óvodában. Remélhetőleg nem molesztálták őket azért.Nem tudom ki mennyire mozog az influencer világban, de most az Origo elkezdett egy ilyen reklámot, amin hirdetik hogy az Origo a kedvenc oldaluk. Szerintem az itteni idősebb közösségnek ez nem mond senkit, és senki nevét sem ismerik fel egyesek, de ebben az a baj, hogy akiket megcéloztak azokat leginkább a 8-16. éves korosztály követi. Ezek a gyerekek most bekövetik az origot, nézik az oldalt, ami propaganda, az nagyon jót tehet a Fidesznek a fiatalok körében akik nem fejlődtek még ki teljesen, és beszopják ami ott van. Amúgy meg basszák meg. Ki teszi ki a fiatalkorú közönségét egy propaganda oldalnak. Undorító, persze amikor írtam kommentet hogy ennyire felelőtlenek vagy egyetértenek a propagandával azt letörölték.ezen meglepődsz miután nincs olyan fideszes jelölt, aki ne járna hetente óvodába fotózni, filmezni kampányidőszakban? talán vmeik még le is térdeltette őket ...
Heisman Trophy
csebi
Heisman Trophy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
rokaur
876
Azért ez így nem teljesen igaz, nagyon hatékonyan mozgósítanak facebookon, nem hiába van kiadva minden polgármesternek, képviselőnek, hogy nyomják a propagandát ott (is) - természetesen az idősebb rétegeknek szól ez.Bate (pc guru, origo meg Telekom, 24.hu)Mondtam, hogy nem értik az online világot. Mit gondoltak, meddig marad trollkodás nélkül a #?
Negritis
Gyurma Pappa
Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
Óvoda és az iskola más. Szerinted a 5 éves Pistike mire emlékszik abból hogy fideszesek voltak az óvodában. Remélhetőleg nem molesztálták őket azért. Viszont ez a 10-16 év közötti réteg erre a legérzékenyebb, akik fejetlenül követik az influencereket.Nem tudom ki mennyire mozog az influencer világban, de most az Origo elkezdett egy ilyen reklámot, amin hirdetik hogy az Origo a kedvenc oldaluk. Szerintem az itteni idősebb közösségnek ez nem mond senkit, és senki nevét sem ismerik fel egyesek, de ebben az a baj, hogy akiket megcéloztak azokat leginkább a 8-16. éves korosztály követi. Ezek a gyerekek most bekövetik az origot, nézik az oldalt, ami propaganda, az nagyon jót tehet a Fidesznek a fiatalok körében akik nem fejlődtek még ki teljesen, és beszopják ami ott van. Amúgy meg basszák meg. Ki teszi ki a fiatalkorú közönségét egy propaganda oldalnak. Undorító, persze amikor írtam kommentet hogy ennyire felelőtlenek vagy egyetértenek a propagandával azt letörölték.ezen meglepődsz miután nincs olyan fideszes jelölt, aki ne járna hetente óvodába fotózni, filmezni kampányidőszakban? talán vmeik még le is térdeltette őket ...
Heisman Trophy
csebi
több mint 5 éve
Nem tudom ki mennyire mozog az influencer világban, de most az Origo elkezdett egy ilyen reklámot, amin hirdetik hogy az Origo a kedvenc oldaluk. Szerintem az itteni idősebb közösségnek ez nem mond senkit, és senki nevét sem ismerik fel egyesek, de ebben az a baj, hogy akiket megcéloztak azokat leginkább a 8-16. éves korosztály követi. Ezek a gyerekek most bekövetik az origot, nézik az oldalt, ami propaganda, az nagyon jót tehet a Fidesznek a fiatalok körében akik nem fejlődtek még ki teljesen, és beszopják ami ott van. Amúgy meg basszák meg. Ki teszi ki a fiatalkorú közönségét egy propaganda oldalnak. Undorító, persze amikor írtam kommentet hogy ennyire felelőtlenek vagy egyetértenek a propagandával azt letörölték.ezen meglepődsz miután nincs olyan fideszes jelölt, aki ne járna hetente óvodába fotózni, filmezni kampányidőszakban? talán vmeik még le is térdeltette őket ...
Heisman Trophy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Bate (pc guru, origo meg Telekom, 24.hu)Mondtam, hogy nem értik az online világot. Mit gondoltak, meddig marad trollkodás nélkül a #?
Negritis

több mint 5 éve
A te bajod, hogy kurucot olvasol, én ezeket nem is látom. Mondjuk nem is tiktokozom 😀Szóval aggódó ellenzékiek: nem ettől a kampánytól lesz agymosott a következő generáció. Őket mossa rendesen a tiktok meg a insta. Nyugi, ők fogyasztók, nem szavazók. Ja igen, ezt is félreértették.Kurucon jött velem szemben: Így mérgezi fiataljainkat a liberális propaganda a Tik Tokon (16+)
Gyurma Pappa
kuruc.info/r/20/217218/
NB2
A vicc, hogy a propaganda szót sem értik.

több mint 5 éve
😊 Ez jó!www.facebook.com/fuzovelkifele/photos/a.10150117968391431/10157111723341431/?type=3Szerintem is korunk MLK-je, de azért nyilván Te is csak túloztál 😊
Az idei Oscart, Emmyt, Grammyt, az összes Társadalomtudományi Nobelt... sőt csak és kizárólag az alkalom miatt most az egyszer kiosztott matematikai Nobelt Colin Kaepernick kapja.
Helmut Zimmer
A Matematikai Nobel meg Pete Carollnak jár úgy is minden évben 😀
Borbinho
több mint 5 éve
www.facebook.com/fuzovelkifele/photos/a.10150117968391431/10157111723341431/?type=3Szerintem is korunk MLK-je, de azért nyilván Te is csak túloztál 😊
Az idei Oscart, Emmyt, Grammyt, az összes Társadalomtudományi Nobelt... sőt csak és kizárólag az alkalom miatt most az egyszer kiosztott matematikai Nobelt Colin Kaepernick kapja.
Helmut Zimmer
A Matematikai Nobel meg Pete Carollnak jár úgy is minden évben 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
www.facebook.com/fuzovelkifele/photos/a.10150117968391431/10157111723341431/?type=3Az idei Oscart, Emmyt, Grammyt, az összes Társadalomtudományi Nobelt... sőt csak és kizárólag az alkalom miatt most az egyszer kiosztott matematikai Nobelt Colin Kaepernick kapja.
több mint 5 éve
Bate (pc guru, origo meg Telekom, 24.hu)twitter.com/Bate81/status/1303381861935312896?s=09
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szóval aggódó ellenzékiek: nem ettől a kampánytól lesz agymosott a következő generáció. Őket mossa rendesen a tiktok meg a insta. Nyugi, ők fogyasztók, nem szavazók. Ja igen, ezt is félreértették.Kurucon jött velem szemben: Így mérgezi fiataljainkat a liberális propaganda a Tik Tokon (16+)
Gyurma Pappa
kuruc.info/r/20/217218/