Politika
66 feliratkozó
több mint 4 éve
Mitől lenne jobb bármelyik is mondjuk egy normális diplománál vagy egy felsőfokú nyelvvizsgánál?Áder Fidesz alapító, rendszerváltó fiatal, 30 éves politikai pályával.Bajszos, Copy Paste Pál?Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
FLZOLI
Plagi bá' meg csak olimpiai bajnok, NOB-alelnök, MOB-elnök.
Egyszerű példa, ha a megválasztásuk előtt 10-15 évvel beírtad volna a nevüket a Google keresőbe, lett volna egy comó találat. Novákról mit dobott volna ki a Google 2008 körül? Vagy 2012-ben?
somoskovig
Nem értem mi értelme súlyozni a bólogató bábokat aszerint, hogy hány éve mozog a vezér keze a fenekükben
több mint 4 éve
Nekem ez az egész nő egy óriási rejtély. Hogyan lehet, egy ilyen okos, nyugaton tanult, nyelveket beszélő, világlátott ember egy ilyen fideszrabszolga. És ne mondjátok, hogy a pénz, mert ezekkel a kvalitásokkal a versenyszférában is a felső ezerbe tartozhatna itthon. Sokkal jobban haragszom az ilyen alakokra, mint mondjuk a félkegyelmű Kósa félékre.
több mint 4 éve
Áder Fidesz alapító, rendszerváltó fiatal, 30 éves politikai pályával.Bajszos, Copy Paste Pál?Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
FLZOLI
Plagi bá' meg csak olimpiai bajnok, NOB-alelnök, MOB-elnök.
Egyszerű példa, ha a megválasztásuk előtt 10-15 évvel beírtad volna a nevüket a Google keresőbe, lett volna egy comó találat. Novákról mit dobott volna ki a Google 2008 körül? Vagy 2012-ben?
több mint 4 éve
Amúgy Novakot nem jellemezném csinovnyikkent sztem. Felkészült, nyelveket jól beszél, és alapvetően a megjelenésével sincsen semmi baj. Ráadásul a gender kártyát ki lehet játszani h az ellenzék azért nem támogatja mert no.Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tény. Megzavart, hogy a Fideszes "bölcsek" között ott állt Szájer mellett.Dehát ő sosem volt EP képviselőInkább szánalom. Mert azért elég nagy különbség van aközött, hogy valaki választott pozícióba kerül vagy a gazdája rakja oda.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
Egyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.
Novák jelölése meg azt mutatja, hogy igen látványosan elfogyott a kispad. Katalin a legnagyobb befolyásúEUPképviselője a Fidesznek jelenleg, csak így kivenni onnan nem épp azt mutatja, hogy ez egy könnyű casting volt.
Gyurma Pappa
csebi
Annyira szar ötletnek tartom, hogy túlpörögtem rajta...
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Bajszos, Copy Paste Pál?Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
több mint 4 éve
Dehát ő sosem volt EP képviselőInkább szánalom. Mert azért elég nagy különbség van aközött, hogy valaki választott pozícióba kerül vagy a gazdája rakja oda.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
Egyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.
Novák jelölése meg azt mutatja, hogy igen látványosan elfogyott a kispad. Katalin a legnagyobb befolyású EUP képviselője a Fidesznek jelenleg, csak így kivenni onnan nem épp azt mutatja, hogy ez egy könnyű casting volt.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Nem hiszem, hogy a választásuknak van köze ahhoz, hogy milyen eredménnyel számolnak áprilisban.
dande
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
A Telex kérdezett volna mégMédia-pluralizmus. Pluralizmus mindenütt.
De Kovács Zoltán úgy ítélte meg, hogy elfogytak az érdemi kérdések, úgyhogy inkább átadta a szót az Origónak.
😂😂😂😂
Vrij6
több mint 4 éve
Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
több mint 4 éve
Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...
több mint 4 éve
Inkább szánalom. Mert azért elég nagy különbség van aközött, hogy valaki választott pozícióba kerül vagy a gazdája rakja oda.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
Novák jelölése meg azt mutatja, hogy igen látványosan elfogyott a kispad. Katalin a legnagyobb befolyású EUP képviselője a Fidesznek jelenleg, csak így kivenni onnan nem épp azt mutatja, hogy ez egy könnyű casting volt.

több mint 4 éve
A Telex kérdezett volna mégDe Kovács Zoltán úgy ítélte meg, hogy elfogytak az érdemi kérdések, úgyhogy inkább átadta a szót az Origónak.
😂😂😂😂
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
USAnak mar volt kvazi noi elnoke plusz Bidennel meg addig sok minden tortenhet.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
több mint 4 éve
Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
több mint 4 éve
amugy Novak Katalin ferfibb nagyon sok ferfi miniszternel is, nem beszelve allamtitkarokrol vagy mezei kepviselokrol.Yepp. Egyébként a Fideszre értettem hogy trollok, kevés hímsovinisztább párt van mint a fidesz és hónapokig lehet majd hallgatni, hogy bezzeg ők a legmagasabb közjogi méltóságra nőt jelöltek 😊nyilvan latom ezeket, csak trollkent jegyeztem ezt meg 😊 amugy Feri akarta eloszor ezt a pozit egy nonek adni, amit erdekessegkeppen epp az Szdsz furt meg.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
csebi
MC12
több mint 4 éve
Yepp. Egyébként a Fideszre értettem hogy trollok, kevés hímsovinisztább párt van mint a fidesz és hónapokig lehet majd hallgatni, hogy bezzeg ők a legmagasabb közjogi méltóságra nőt jelöltek 😊nyilvan latom ezeket, csak trollkent jegyeztem ezt meg 😊 amugy Feri akarta eloszor ezt a pozit egy nonek adni, amit erdekessegkeppen epp az Szdsz furt meg.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
csebi
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
nyilvan latom ezeket, csak trollkent jegyeztem ezt meg 😊 amugy Feri akarta eloszor ezt a pozit egy nonek adni, amit erdekessegkeppen epp az Szdsz furt meg.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
több mint 4 éve
Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
Novák Katika lesz az új államférfi...Aláírni tud. Bólogatni is. Amúgy meg egy teljesen elvtelen, gazdáját gondolkodás nélkül szolgáló báb.
Klaci79
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
azert ehhez kell pofa:Fudan-népszavazás csak a választások után lehet alkotmányjogi okokból – mondta a kormányfő.
milyen alkotmanyjogi ok van?
több mint 4 éve
szerencsére nem fideszes lesz az új KE. Oh, wait.
több mint 4 éve
Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
több mint 4 éve
Csak ablakot ne kelljen majd mosni a Sándor Palotánál... 🙂
több mint 4 éve
Novák Katika lesz az új államférfi...