NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
646
35
1:00
Politika
69 feliratkozó
több mint 4 éve
azzal nem jár állampolgárság max az önkormányzati választásokon indulhatna.Vesz letelepedési kötvényt...😀Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Pedig OV-t szentekkel kellene legyőzni...
Sajnos nehezen értik még mindig sokan, hogy a politikai sikerhez az út az mindig, valamilyen módon mocskos.
Klasszikust hadd idézzek a témában:
youtube.com/watch?v=8ffgbn8N1AU&feature=share
33:01 😊
| Aki ezt nem bírja, inkább kerülje a politikát. Nem bírom, kerülöm. Én Žižekkel vagyok, foglalkozzom a politika elméleti oldalával, de a gyakorlattól távol tartom magam |
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
csebi
zemanla
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Vesz letelepedési kötvényt...😀Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Sajnos nehezen értik még mindig sokan, hogy a politikai sikerhez az út az mindig, valamilyen módon mocskos.
| Aki ezt nem bírja, inkább kerülje a politikát. Nem bírom, kerülöm. Én Žižekkel vagyok, foglalkozzom a politika elméleti oldalával, de a gyakorlattól távol tartom magam |
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Nem én mondtam, mások mondták, én csak idéztem.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.Nem először kérdezem: konkrétum?
Gyurma Pappa
nagylaza
Annyira nem tudok neveket megjegyezni, hogy amíg a Partizán adásban nem adott interjút, azt is elfelejtettem hogy létezik ez az ember.

több mint 4 éve
Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.Nem először kérdezem: konkrétum?
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Részletkérdés.Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Indítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus

több mint 4 éve
mzp-puzsér beszélgetwww.youtube.com/watch?v=a8ypGlB4Rxk
még nem láttma
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kisgrofo, fasyadam húú bazdmeg ...asszem örülök hogy fingom sincs wtf
És ezek gyártanak nekünk ideológiát 6/2ben vasárnap megpihenve.
Szekunder szégyenérzet level 99
gordon
több mint 4 éve
Kisgrofo, fasyadam húú bazdmeg ...És ezek gyártanak nekünk ideológiát 6/2ben vasárnap megpihenve.
Szekunder szégyenérzet level 99
több mint 4 éve
ki nem az a törpepártok közül?ők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir
Negritis
Thürmer Gyula és normális baloldal 😀
feldobta a napomat ez az írás

több mint 4 éve
Szóval de. De minimum a kasszába onnan jön a pénz. 😊munkaspart.hu/mi-ti-2/5831-2022-mi-a-mi-dolgunk-es-mi-nemők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir
Negritis
😊
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
“- Halló, Kormány?- Igen, tessék.
- Kovács István vagyok. A párommal, Bélával, nagyon szeretjük egymást.
- De kérem, mi közünk nekünk ehhez?!
- Jé, én is pont ezt akartam kérdezni!“
több mint 4 éve
munkaspart.hu/mi-ti-2/5831-2022-mi-a-mi-dolgunk-es-mi-nemők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir
Negritis
😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az SZDSZ keze messzire elért.
több mint 4 éve
Nocsak: Molnár Gyula DK-s színekben indul az előválasztáson Újbudán. Érdekes húzás egy volt szoci pártelnöktől. És persze a DK-tól is.Így mindjárt nyilvánvalóbb, hogy a 2017-es dk-MSZP megállapodás ami csak a dk-nak volt jó és az MSZP-nek rossz, hogyan is születhetett 😊
nagylaza
több mint 4 éve
Nocsak: Molnár Gyula DK-s színekben indul az előválasztáson Újbudán. Érdekes húzás egy volt szoci pártelnöktől. És persze a DK-tól is.
több mint 4 éve
"Ez a rendszer a félelmekből, a frusztrációkból és a paranoiából él, azokba ereszti rücskös gyökereit. Az agyunkba petézik, mint valami lidérces gubacsdarázs, mint egy arcra cuppanó nyolcadik utas. Semmi, ami rossz, nem a rendszer bűne. Minden, ami rossz, a rendszer ellenségeinek bűne - ez az üzenet, amit folyamatosan közvetít (és a médiája maga az üzenet, ahogy ezt McLuhan olyan frappánsan leírta).
És hogy mi a rossz és mi a jó, azt ők döntik el. A mimagyarok. A politikai elitnek nevezett pszichopolitikai pszichopaták. A kölcsönös elrettentés technokrata hatalommérnökei.
Folyamatos monológ az, amit a rendszer párbeszédnek álcázva velünk folytat. A rosszabbik énünk beszélget a rosszabbik énünkkel, fortélyos bányamérnökök aknázzák ki és alá félelmeink, frusztrációink és előítéleteink ócska meddőhányóit.
A recept a régi: "a zsidók tehetnek az antiszemitizmusról", "maradtak volna otthon a migránsok", "ne bőszítsék a melegek a rendes heterókat azzal, hogy az utcán vonaglanak", "a cigányok nem tudnak integrálódni", "a hajléktalanoknak büdös a munka, csak a kannásbor számít", "a fiatalok csak drogoznak és hőbörögnek", "a nyuggerek a társadalmon élősködnek", a sor vég nélkül folytatható.
Holnap a valóságban is megrendezik majd azokat a pogromokat, amiket ma még virtuálisan rendeznek. Talán már rendezik is.
Ha most nem fogjuk le a kezüket, és nem küldjük őket a történelem szemétdombjára, mi kerülünk oda.
Sokadszorra.
Talán már oda is kerültünk. Ismerős helynek tűnik.
Hagyjuk végre a rommá koptatott weimari analógiát! A Weimari Köztársaság, a maga összes gyengeségével, hibájával, megalkuvásával és bűntettével (és a maga összes élhető, virulens, kozmopolita svungjával) már rég mögöttünk maradt.
A mi Hitlerünk már kancellár. Valahol 1934 körül járunk (bár az eszközök részben mások, a módszer a régi). És tudjuk (tudjuk még?), hogy utána mi következett.
Mi következtünk. Mind beleférünk az általuk kreált rossz valamelyik részhalmazába.
Mindennap történik valami, amit előző nap még lehetetlennek hittünk."
több mint 4 éve
továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.
több mint 4 éve
Igazi hányadék, seggnyaló bandaSzerintem meg abszolút igazuk van. Ez a strigulázzuk mentalitás az 1984 logika, nincs az a cél, amiért én valaha hajlandó lennék ilyenre rábólintani, mert a legsúlyosabb bűn, amit egy hatalom el tud követni a saját társadalmán kívül azt leszámítva, hogy fizikailag kinyírja.
Ígérem, többet nem idézek tőlük, csak a gyomrom forog az ilyen férgektől...
....
‼️Csak egyet tudunk üzenni a baloldalnak és a nyílt társadalom híveinek: el a kezekkel a gyermekeinktől, őket nem adjuk, soha
Klaci79
Ez az "el a kezekkel a gyerekeinktől" meg bocs, de egy rémesen szegényes, álszent duma egy olyan társadalomban, amelyikben a gyernekeket érő szexuális jellegű erőszak 90+%-a a szülők, rokonok irányából érkezik. Undorító, visszataszító az is, ha valakinek a számítógépén ott van egy gyerek képe és arra veri ki valaki, de még undorítóbb és nagyobb baj, ha annak a gyereknek az apja fizikailag, ténylegesen molesztálja szerencsétlent.
Szóval ez megint egy olyan vita, ahol mindegyik oldal a polgári indulatra épít, ahelyett, hogy egy problémát oldana meg. A pedofil problémát nem a neten kutakodó, lebuktatott pedofilok listázásával lehet megoldani, hanem alaposan megújított szemléletű családpolitikával és megerősített gyámüggyel, amelyik ha jele van, képes és tud a szülők, rokonok ellen / felé is fellépni. Mert 20 gyerekből 19-et ilyen úton ér erőszak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)