Politika
64 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/cnnbrk/status/1270088542639788032Azert vehetted volna a faradtsagot, hogy megnezd, valami random twitter emberke irta ki ezt a posztot, 5-10 eves cikkekre alapozva, semmi bizonyitekot nem bemutatva. Kb. azt a latszatot akarja kelteni, mintha most tortentek volna.twitter.com/_Zeets/status/1272668506543271938hát már eleve egy KKK-s rongyolt bele valamelyik tüntetésbe kocsival múlt héten asszem vagy 1.5 hete
lehet aktívkodik megint a KKK?
Borbinho
Negritis
undisputedly
itt láttam
A man who is accused of driving his car through a group of protesters in Virginia is an "admitted leader of the Ku Klux Klan and a propagandist for Confederate ideology," according to the Henrico County Commonwealth's Attorney.ez kicsit több mint "random" emberke
de az is lehet h fake news, nem tudom
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hehh, az én hasonlatom jobban illeszkedik a korszellemhez. Bár a tiéd pontosabb 😀Bizonyos kérdésekben naív, ezt kár tagadni.Merkelt még talán idevenném, de összességében 1etértek.Merkel olyan, mint a falu nagy öregje: már engedheti magának, hogy igazad mondjon, de ettől még nem lesz józan, mert általában a falu öregjei általában a falu bolondjai is...
empty taxi
Gyurma Pappa
Ha párhuzamot akarnék vonni én ink úgy fogalmaznék hogyha lenne egy tanácsadó cégem, Merkelt szervezetfejlesztési részlegre tenném, ha van ideje átvilágítani a problémás területeket rendre jó következtetést von le, jó irányba terelné az ügyfél céget, nem mellesleg stratégiaalkotásban is jó lenne szvsz a szintetizálóképessége és a szakmai tapasztalata révén.
Ellenben válságmenedzsmentre vagy értékpapír piaccal kapcsolatos tanácsadásra nem igazán alkalmas, mert időnyomás alatt túl sokszor dönt rosszul.
empty taxi

több mint 5 éve
Én is ezt gondolom magamról, de ugyeEgyébként a topik pont ilyen:Mondjuk en szemelyszerint nem tekintek magamra velemenybuborekban elokent. Az, hogy egy bizonyos ertekmodot vallo vonalon olvasol, tajekozodsz a legtobbet, de mellette azert nyitott vagy a liberalisabb velemenyekben is igazat talalni, szerintem nem velemnybuborek.
Minden másféloldalas hsz után úgy érzem, hogy a véleménybuborékok maradnak, csak mindenki eltöltött némi időt, hogy nekiugorjon a másiknak.
Én tisztában vagyok a saját liberális buborékommal, de nagyon szívesen meghallgatom undi meg Helmutnáci bigott rasszista kirekesztőkonzervatív véleményét, és alkalomadtán tanulok is belőle. Pl. azt, hogy ők is véleménybuborékban élnek, és ez megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. De magamtól Barr-ról nem tudtam volna meg ennyit, mint most tudom, egyébként.
Gyurma Pappa
Altalanossagban erdekes ez a topic, szerintem sokan akik kommentelnek, kifejezetten ertelmes, nyitott es tajekozott emberek, lehet, hogy ez abbol is adodik, hogy anno 16 eve nyitottnak kellett lenned, hogy NFL-hez juss 😊
undisputedly

több mint 5 éve
Random twitter emberke, lol...okéAzert vehetted volna a faradtsagot, hogy megnezd, valami random twitter emberke irta ki ezt a posztot, 5-10 eves cikkekre alapozva, semmi bizonyitekot nem bemutatva. Kb. azt a latszatot akarja kelteni, mintha most tortentek volna.twitter.com/_Zeets/status/1272668506543271938hát már eleve egy KKK-s rongyolt bele valamelyik tüntetésbe kocsival múlt héten asszem vagy 1.5 hete
Borbinho
Negritis
undisputedly
Tán tag vagy, hogy ennyire szíven ütött? Hogy egyből jössz azzal, h nincs bizonyíték?
Ha vetted volna a fáradtságot, hogy utánaolvass, rájössz, hogy azért linkelte ezeket a 2-3-5-10-20 éves cikkeket, mert már idén 5 (ismert) eset történt. A legutóbbi tegnap...Ahogy a rendszerszintű rasszizmus, úgy ez is - sajnos - egy nagyon is valós problémának tűnik.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kérdés: szerinted nem lesz előbb-utóbb válaszlépés valami fehér csapattól?Azert vehetted volna a faradtsagot, hogy megnezd, valami random twitter emberke irta ki ezt a posztot, 5-10 eves cikkekre alapozva, semmi bizonyitekot nem bemutatva. Kb. azt a latszatot akarja kelteni, mintha most tortentek volna.twitter.com/_Zeets/status/1272668506543271938hát már eleve egy KKK-s rongyolt bele valamelyik tüntetésbe kocsival múlt héten asszem vagy 1.5 hete
Borbinho
Negritis
undisputedly
több mint 5 éve
Azert vehetted volna a faradtsagot, hogy megnezd, valami random twitter emberke irta ki ezt a posztot, 5-10 eves cikkekre alapozva, semmi bizonyitekot nem bemutatva. Kb. azt a latszatot akarja kelteni, mintha most tortentek volna.twitter.com/_Zeets/status/1272668506543271938hát már eleve egy KKK-s rongyolt bele valamelyik tüntetésbe kocsival múlt héten asszem vagy 1.5 hete
Borbinho
Negritis
több mint 5 éve
twitter.com/_Zeets/status/1272668506543271938hát már eleve egy KKK-s rongyolt bele valamelyik tüntetésbe kocsival múlt héten asszem vagy 1.5 hete
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
twitter.com/_Zeets/status/1272668506543271938lehet aktívkodik megint a KKK?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Bizonyos kérdésekben naív, ezt kár tagadni.Merkelt még talán idevenném, de összességében 1etértek.Merkel olyan, mint a falu nagy öregje: már engedheti magának, hogy igazad mondjon, de ettől még nem lesz józan, mert általában a falu öregjei általában a falu bolondjai is...
empty taxi
Gyurma Pappa
Ha párhuzamot akarnék vonni én ink úgy fogalmaznék hogyha lenne egy tanácsadó cégem, Merkelt szervezetfejlesztési részlegre tenném, ha van ideje átvilágítani a problémás területeket rendre jó következtetést von le, jó irányba terelné az ügyfél céget, nem mellesleg stratégiaalkotásban is jó lenne szvsz a szintetizálóképessége és a szakmai tapasztalata révén.
Ellenben válságmenedzsmentre vagy értékpapír piaccal kapcsolatos tanácsadásra nem igazán alkalmas, mert időnyomás alatt túl sokszor dönt rosszul.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Merkelt még talán idevenném, de összességében 1etértek.Merkel olyan, mint a falu nagy öregje: már engedheti magának, hogy igazad mondjon, de ettől még nem lesz józan, mert általában a falu öregjei általában a falu bolondjai is...
empty taxi

több mint 5 éve
Egyébként a topik pont ilyen:Mondjuk en szemelyszerint nem tekintek magamra velemenybuborekban elokent. Az, hogy egy bizonyos ertekmodot vallo vonalon olvasol, tajekozodsz a legtobbet, de mellette azert nyitott vagy a liberalisabb velemenyekben is igazat talalni, szerintem nem velemnybuborek.
Minden másféloldalas hsz után úgy érzem, hogy a véleménybuborékok maradnak, csak mindenki eltöltött némi időt, hogy nekiugorjon a másiknak.
Én tisztában vagyok a saját liberális buborékommal, de nagyon szívesen meghallgatom undi meg Helmutnáci bigott rasszista kirekesztőkonzervatív véleményét, és alkalomadtán tanulok is belőle. Pl. azt, hogy ők is véleménybuborékban élnek, és ez megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. De magamtól Barr-ról nem tudtam volna meg ennyit, mint most tudom, egyébként.
Gyurma Pappa
Altalanossagban erdekes ez a topic, szerintem sokan akik kommentelnek, kifejezetten ertelmes, nyitott es tajekozott emberek, lehet, hogy ez abbol is adodik, hogy anno 16 eve nyitottnak kellett lenned, hogy NFL-hez juss 😊
több mint 5 éve
Egyébként a topik pont ilyen:
Én tisztában vagyok a saját liberális buborékommal, de nagyon szívesen meghallgatom undi meg Helmut

több mint 5 éve
Merkelt még talán idevenném, de összességében 1etértek.Marcon az egyetlen értelmes hang a G20-as országok vezetői között. Igen, Justin Trudeau sem az.Mert kineztem belole, hogy annyira balos, hogy o is csatlakozik a kultur-forradalmarokhoz es konyvegetesbe kezd.Nem hittem, hogy ezt valaha kimondom/leirom, de Macronnal ertek egyet. Erdekes, hogy pont o kepviseli a raciot ebben az esetben:Miért annyira érdekes, hogy aki alapvetően racionálisan látja pl. az országa gazdasági helyzetét is, pont egy ilyet nem fog racionálisan látni? 😊
twitter.com/TIME/status/1272312646256254977?s=20
undisputedly
Csak azért mert liberális?
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
halloLike, ritka az ilyen értelmes hang a politikai vitauniverzumban
hong090
több mint 5 éve
még szerencse, hogy a nap felkel Kormányviktor kedvéérÖöö... szerinted mit kéne írjon az origo?Kész vagyok 😀Majd amikor jön egy aszteroida, és telibe találja a földet, az origo akkor is azon fog cikkezni, hogy Karácsony ugyan miért nem tett be atomtöltetet az aszteroidába, mint Bruce Willis az Armageddonban. 😀
Ez a főcim: Vajon megtett-e mindent Karácsony Gergely, hogy ne terítse le Budapestet a vihar?
www.origo.hu/itthon/20200614-nagy-karokat-okozott-budapesten-is-a-vihar.html
NB2
Vrij6
Pártorgánum.
Nézd meg mit ír az alfahír vagy a nyugatifény vagy a vadhajtások.
Mindegyik a saját narratíváját, propagandáját tolja.
Miért pont az origon akadsz fenn?
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ööö... szerinted mit kéne írjon az origo?Kész vagyok 😀Majd amikor jön egy aszteroida, és telibe találja a földet, az origo akkor is azon fog cikkezni, hogy Karácsony ugyan miért nem tett be atomtöltetet az aszteroidába, mint Bruce Willis az Armageddonban. 😀
Ez a főcim: Vajon megtett-e mindent Karácsony Gergely, hogy ne terítse le Budapestet a vihar?
NB2
Vrij6
Pártorgánum.
Nézd meg mit ír az alfahír vagy a nyugatifény vagy a vadhajtások.
Mindegyik a saját narratíváját, propagandáját tolja.
Miért pont az origon akadsz fenn?
több mint 5 éve
Kész vagyok 😀Nem mertem belinkelni...
NB2
Max, ha lesz "Hányás" topic

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Macronnal szemben negativ iranyba elfogult vagyok (magyaran eloiteletes). Amugy szomoru, hogy a nyugati tarsadalmak nem tudnek felmutatni senkit, aki melto utodja lehetne a nagyoknak (Trumpon kivul ofc 😛 )Marcon az egyetlen értelmes hang a G20-as országok vezetői között. Igen, Justin Trudeau sem az.Mert kineztem belole, hogy annyira balos, hogy o is csatlakozik a kultur-forradalmarokhoz es konyvegetesbe kezd.Nem hittem, hogy ezt valaha kimondom/leirom, de Macronnal ertek egyet. Erdekes, hogy pont o kepviseli a raciot ebben az esetben:Miért annyira érdekes, hogy aki alapvetően racionálisan látja pl. az országa gazdasági helyzetét is, pont egy ilyet nem fog racionálisan látni? 😊
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Kész vagyok 😀Majd amikor jön egy aszteroida, és telibe találja a földet, az origo akkor is azon fog cikkezni, hogy Karácsony ugyan miért nem tett be atomtöltetet az aszteroidába, mint Bruce Willis az Armageddonban. 😀
NB2
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Marcon az egyetlen értelmes hang a G20-as országok vezetői között. Igen, Justin Trudeau sem az.Mert kineztem belole, hogy annyira balos, hogy o is csatlakozik a kultur-forradalmarokhoz es konyvegetesbe kezd.Nem hittem, hogy ezt valaha kimondom/leirom, de Macronnal ertek egyet. Erdekes, hogy pont o kepviseli a raciot ebben az esetben:Miért annyira érdekes, hogy aki alapvetően racionálisan látja pl. az országa gazdasági helyzetét is, pont egy ilyet nem fog racionálisan látni? 😊
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly

több mint 5 éve
Mert kineztem belole, hogy annyira balos, hogy o is csatlakozik a kultur-forradalmarokhoz es konyvegetesbe kezd.Nem hittem, hogy ezt valaha kimondom/leirom, de Macronnal ertek egyet. Erdekes, hogy pont o kepviseli a raciot ebben az esetben:Miért annyira érdekes, hogy aki alapvetően racionálisan látja pl. az országa gazdasági helyzetét is, pont egy ilyet nem fog racionálisan látni? 😊
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Nem hittem, hogy ezt valaha kimondom/leirom, de Macronnal ertek egyet. Erdekes, hogy pont o kepviseli a raciot ebben az esetben:Miért annyira érdekes, hogy aki alapvetően racionálisan látja pl. az országa gazdasági helyzetét is, pont egy ilyet nem fog racionálisan látni? 😊
undisputedly

több mint 5 éve
Kész vagyok 😀Ez a főcim: Vajon megtett-e mindent Karácsony Gergely, hogy ne terítse le Budapestet a vihar?
több mint 5 éve

😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil