NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
44
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
16
5
New Orleans Saints - New York Jets
13
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
9
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New York Giants - Minnesota Vikings
8
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Politika
65 feliratkozó
több mint 7 éve
fodi91
196
Persze nem lehet még semmit biztosra mondani, de ha a részvétel területi eloszlását is nézzük akkor a Fidesznél eléggé aggódhatnak. A tuti fideszes megyék már átlag alatt vannak, Budapest meg már fölötte. A Fidesznek ez csak akkor kedvezhetne, ha kicsúszna az LMP és DK is.Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Szerintem ezt most senki sem tudja. Már azt sem lehet tudni, hogy mennyien vannak az akik "papíron" fideszesek (azt mondják a közvéleménykutatóknak), de valójában nem azok. A bizonytalanokat sem lehet megtippelni. Váratlanul magas résztvételnél meg olyanok is elmennek, akiket be sem számolnak, mert nem szavazónak vannak tekintve.
Én azt gondolom, hogy rengetegen mennek el szavazni, tehát megvan igazából simán a kormányváltó hangulat, de a választási rendszer miatt most még nagyon aránytalanságok lesznek, mint 4 éve.
Vrij6
Szerintem akkora előnyt amit a Fidesznek mértek nem lehet behozni, szóval szerintem így is Fidesz győzelem és kényelmes többség lesz. De ha így is lesz, az ekkora részvétel azt jelzi, hogy az ország nagyobb részének már nagyon elege van. Itt már nem sok margin for error fog maradni Orbánnak akkor sem, ha marad.
peterk2005
több mint 7 éve
sajnos ez igaz, én is akkor utáltam meg őket, semmi meglepetés nem ért már utána a részükről a későbbiekben..Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.wtf... '98 és 2002 között egyébként mit csináltál?
Solymi
az egyetlen dolog, ami miatt nem akkor csinálták meg azt, amit 2010-14 között az az volt, hogy '98-ban nem kaptak kétharmadot.
slowmotion
több mint 7 éve
Szerintem közel iksz lesz a vége, biztos hogy sokan az ellenszavazó.. de lehet h a Fidesznél is megijedtek, és elkezdtek mozgósítani.Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Szerintem ezt most senki sem tudja. Már azt sem lehet tudni, hogy mennyien vannak az akik "papíron" fideszesek (azt mondják a közvéleménykutatóknak), de valójában nem azok. A bizonytalanokat sem lehet megtippelni. Váratlanul magas résztvételnél meg olyanok is elmennek, akiket be sem számolnak, mert nem szavazónak vannak tekintve.
Én azt gondolom, hogy rengetegen mennek el szavazni, tehát megvan igazából simán a kormányváltó hangulat, de a választási rendszer miatt most még nagyon aránytalanságok lesznek, mint 4 éve.
Vrij6
Szerintem akkora előnyt amit a Fidesznek mértek nem lehet behozni, szóval szerintem így is Fidesz győzelem és kényelmes többség lesz. De ha így is lesz, az ekkora részvétel azt jelzi, hogy az ország nagyobb részének már nagyon elege van. Itt már nem sok margin for error fog maradni Orbánnak akkor sem, ha marad.
peterk2005
Aztán az eredményeknél úgyis meglátjuk mi lesz.. ezt a részvételt látva én mostmár inkább 115-117 közé lövöm a mandátumszámot látatlanba, aztán 8-9 óra tájban már okoksabbak leszünk...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Nem tudom, de én az elejétől fogva falsnak tartottam az ellenzékiek azon állítását, h a nagy részvétel garantálja a sikert. A jobbiknak mondjuk bejöhet valamennyire, de pl az lmp meg a dk akár a bejutást is bukhatja a nagy részvétel miatt. Én összességében nem várok meglepetést a nagy részvétel ellenére se, sima fideszes többséget tippelek, 2/3-ad nélkül. Picit azért reménykedek persze, h nem lesz igazam 😊
Magyarul: nyer a FIDESZ nem 2/3al, de még többen szavaznak nem rájuk, mint 4 éve.
Vrij6
több mint 7 éve
Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.wtf... '98 és 2002 között egyébként mit csináltál?
Solymi
az egyetlen dolog, ami miatt nem akkor csinálták meg azt, amit 2010-14 között az az volt, hogy '98-ban nem kaptak kétharmadot.
több mint 7 éve
Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Szerintem ezt most senki sem tudja. Már azt sem lehet tudni, hogy mennyien vannak az akik "papíron" fideszesek (azt mondják a közvéleménykutatóknak), de valójában nem azok. A bizonytalanokat sem lehet megtippelni. Váratlanul magas résztvételnél meg olyanok is elmennek, akiket be sem számolnak, mert nem szavazónak vannak tekintve.
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Az Iránytű mért azt hiszem 71%-os részvételt korábban, ők lesznek így legközelebb a valósághoz, 3 és 5 között rengetegen elmennek majd szavazni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Az a gáz, hogy az elmúlt években rengeteg párt elvesztette a hitelességét.wowKétszeres LMP szavazóként mondom, hogy ha netán valami csoda folytán kormányra kerülnének, az lenne az igazi wow. 😊 (Meglepődnél mennyire balos/bázisdemokrata az a társaság. Mint egy Che Guevarista diákszervezet... Ha gazdasági szempontok is fontosak, akkor drukkolj, hogy ne ők kapják a gazdasági tárcákat. 😊 )
shawnka
peterk2005
Mikor bebukott a Gyurcsány, úgy voltam vele (bár nem szavaztam rájuk), hogy jöjjön a Fidesz (a Bajnai féle kormány maradhatott volna), annyira barmok ők se lehetnek. Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.
Az MSZP-ben vannak szimpatikus arcok, de az a párt nem egyszer bebizonyította, hogy belülről rohad.
LMP hasonló, bár bennük még reménykedem, ezért szavaztam rájuk, meg azért is, mert ha a Jobbikkal szövetségre lépnének egy esetleges kormányalakításkor, akkor talán lehetnének az az erő, ami észnél tartja őket.
több mint 7 éve
(pici túlzással) Az LMP a poszt-2010-es magyar politikai paletta Anakin Skywalker-e.wowÉn az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Az LMP viszont elmehet a búsba, nem értem hogy miért ennyire népszerűek továbbra is... én speciel előbb szavaznék a DK-ra vagy MSZP-re, mint rájuk.
Igor
shawnka
www.youtube.com/watch?v=QiZNSzWIaLo
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Érdekes egyébként ezt is kielemezni, hogy mennyien nem szavaztunk rájuk a "gyengeségük" miatt. Én is pont ebben a cipőben voltam, egyéniben alap volt (Heves 2.) listát pedig a fülkében döntöttem el... nem akartam a Momentumra a wasted vote-ot.
több mint 7 éve
Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Én azt gondolom, hogy rengetegen mennek el szavazni, tehát megvan igazából simán a kormányváltó hangulat, de a választási rendszer miatt most még nagyon aránytalanságok lesznek, mint 4 éve.
Magyarul: nyer a FIDESZ nem 2/3al, de még többen szavaznak nem rájuk, mint 4 éve.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
én sem aggódom miattuk, de örültem volna, ha már idén lett volna reális esélyük bejutniLegszívesebben a momentumra nyomtam volna én is, de úgy gondolom az 1% meglesz nekik mindenképp, az 5 pedig semmiképp, így nem láttam értelmét.A momentummal kapcsolatban nem aggódom. Fiatalok pártja, olyan, mint valamikor a Jobbik volt. Egy ilyen fenn marad és jövője is lehet, akár bekerül, akár nem. A kellő számú fiatal aktivista megvan, és csak több lesz. A pénzre pedig (még) nincs szükségük.
Szesze
peterk2005
több mint 7 éve
Legszívesebben a momentumra nyomtam volna én is, de úgy gondolom az 1% meglesz nekik mindenképp, az 5 pedig semmiképp, így nem láttam értelmét.A momentummal kapcsolatban nem aggódom. Fiatalok pártja, olyan, mint valamikor a Jobbik volt. Egy ilyen fenn marad és jövője is lehet, akár bekerül, akár nem. A kellő számú fiatal aktivista megvan, és csak több lesz. A pénzre pedig (még) nincs szükségük.
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Na 11-13 között Pest felpörgött (15-16% szavazás), viszont vidéken az emberek elmentek ebédelni (10-11%) - vagy már a földekre?BP V 22.85% -> 38.68%
BP VI 22.82% -> 38.21%
Mohács 29.65% -> 38.33%
Szigetvár 28.55% -> 37.87%
Ózd 24.24% -> 34.44%
Sátoraljaújhely 24.03% -> 35.09%
több mint 7 éve
Ez a 42 százalék iszonyúan durva.Csatlakozván: egyéniben DK-s (Pest megye 5., Rónai Sándor, fel kellett köpnöm és aláállni, csak ne az a fasz Tuzson legyen), listán LMP, egy hónapnyi vívódás után.
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Én meg a DK-ra, vagy az MSZP-re elvből nem tudok szavazni.Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Az LMP viszont elmehet a búsba, nem értem hogy miért ennyire népszerűek továbbra is... én speciel előbb szavaznék a DK-ra vagy MSZP-re, mint rájuk.
Igor
Nem tudom mit csinálnék, ha itt lenne esélyes jelöltjük a FIDESZ ellen, szorulnék rendesen, hogy szavazzak.
több mint 7 éve
hát én sem meggyőződésből szavaztam rájuk a végén.. Korábban rájuk terveztem szavazni, de az utóbbi napokban nagyon kiakadtam rájuk, így még tegnap se tudtam mi legyen. Aztán reggel hallottam, h könnyen lehet, h rekord részvétel lesz ami miatt visszatértem az Lmp-re, mert az szívás lenne, ha nem jutnának be. Egyéniben mszp-sre ment, de mivel kb esélytelen itt nálunk, h ne fideszes nyerjen (Baranya 4.), így ez is kvázi pártlistás szavazatnak számít..Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Igor
Legszívesebben a momentumra nyomtam volna én is, de úgy gondolom az 1% meglesz nekik mindenképp, az 5 pedig semmiképp, így nem láttam értelmét.
több mint 7 éve
wowKétszeres LMP szavazóként mondom, hogy ha netán valami csoda folytán kormányra kerülnének, az lenne az igazi wow. 😊 (Meglepődnél mennyire balos/bázisdemokrata az a társaság. Mint egy Che Guevarista diákszervezet... Ha gazdasági szempontok is fontosak, akkor drukkolj, hogy ne ők kapják a gazdasági tárcákat. 😊 )
shawnka

több mint 7 éve
"Orbán szerint a mezőgazdasági munkákkal magyarázható az eddigi magas részvétel, mert vidéken az emberek délután ki akarnak menni a földekre.".....
több mint 7 éve
Tuti vót má , de én csak annyit kérnék mindenkitől, hogy NE faszt rajzoljon a szavazólapra, mert megint megválasztják!GreengoVan azon a lapon vagy 30 előre lerajzolva, minek kéne rajzolni még egy 31-ket is. 😊

több mint 7 éve
wowÉn az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Igor
több mint 7 éve
Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
több mint 7 éve
13 óra: 42,32%Meglesz a 70%
több mint 7 éve
Tuti vót má , de én csak annyit kérnék mindenkitől, hogy NE faszt rajzoljon a szavazólapra, mert megint megválasztják!egy kérdés, van olyan opció hogy nem azt választanak?
Köszi! 😊
Greengo
ez munkaköri elvárás hogy az legyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka