Politika
69 feliratkozó
több mint 5 éve
Melyik a féligazság a tényállításai közül, és nem a véleményei közt?Rosszul teszed, mert ez a video nyugodtan odarakható Gödény úr videói mellé. Nem viccelek, körülbelül ugyanannyira hemzseg a féligazságoktól, mint a covid szkeptikus fő "doktor". Jópár tényként megemlített állítása szabályosan fáj... Winkler legalább egyenesen bevallja, hogy bölcsész, és egy elektromos autóból papol marhaságokat. Godény is kevésbé lenne káros, ha maszkban a pofáján térítene. 😊...Pont passzol a Musk, elektromos autó témához.
peterk2005
Aki Winkler szerint “karizmatikus hazudozó”.
Én elhiszem neki.
Sobri Jóska
peterk2005
Mivel én sem értek az autókhoz.
Nem a videó második felében lévő fejtegetés a házak hőszigeteléséről, meg a kormányzati munkáról érdekel, hanem az, amit az elején mond.
Hogy 10 év az, amire Musk 4-t hazudik?
Hogy a litiumionos aksik előállítása se fenntartható?
Hogy egy feltöltéssel csak kb. 200 km-t lehet autózni?
Nem vitázni akarok, elég ha leírod, hogy mi az, ami nem igaz abban, amit mond és az autókra vonatkozik a videó első feléből.
több mint 5 éve
Ok csak ennél a no trump vonalnál még trump vonal is klasszisokkal jobb...szvszSztem a demokraták nem is akarják, hogy ők adják az elnököt ha ez az ember ebben az állapotban komoly lehetőséget kap, másra nehéz gondolni innen messziről, làtva ezeket (tudom, még van ezer ok csak valóban hihetetlen) .... ha meg mégis megnyeri, úgyis kell az USAnak.igazából a szavazatok leginkább trump vs no trump vonalon mennek nem pedig a trump v biden
dande
Negritis
S nem hiszem, hogy a jó néhány demokrata politikus között ne találtak volna vkit, aki valóban alkalmasabb, ha nagyon akarnak. Ez számomra elképzelhetetlen... igen előválsztás volt stb, de akkor is...(itt most természetesen pártvezetésről beszélek nem az egyszerű szavazóról)
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Sztem a demokraták nem is akarják, hogy ők adják az elnököt ha ez az ember ebben az állapotban komoly lehetőséget kap, másra nehéz gondolni innen messziről, làtva ezeket (tudom, még van ezer ok csak valóban hihetetlen) .... ha meg mégis megnyeri, úgyis kell az USAnak.igazából a szavazatok leginkább trump vs no trump vonalon mennek nem pedig a trump v biden
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sztem a demokraták nem is akarják, hogy ők adják az elnököt ha ez az ember ebben az állapotban komoly lehetőséget kap, másra nehéz gondolni innen messziről, làtva ezeket (tudom, még van ezer ok csak valóban hihetetlen) .... ha meg mégis megnyeri, úgyis kell az USAnak.
több mint 5 éve
Csodalkozom, hogy itt meg nem volt...nem akarom megnézni de nekem ez is szánalmas volt
youtu.be/zZJkBS1FF0E
dankodavid
www.theverge.com/2020/9/1/21409727/biden-harris-animal-crossing-campaign-new-horizons-yard-signs-election
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Rosszul teszed, mert ez a video nyugodtan odarakható Gödény úr videói mellé. Nem viccelek, körülbelül ugyanannyira hemzseg a féligazságoktól, mint a covid szkeptikus fő "doktor". Jópár tényként megemlített állítása szabályosan fáj... Winkler legalább egyenesen bevallja, hogy bölcsész, és egy elektromos autóból papol marhaságokat. Godény is kevésbé lenne káros, ha maszkban a pofáján térítene. 😊...Pont passzol a Musk, elektromos autó témához.
peterk2005
Én elhiszem neki.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
...Pont passzol a Musk, elektromos autó témához.
peterk2005
Én elhiszem neki.
youtu.be/mE9t4HpWIqQ
több mint 5 éve
Nem is célom 😊Hát így nem is leszel. 😊Jogos, elszámoltam a nullákat, mert milliárd környékére gondoltam, tehát 9-10 számjegy. 😊Hát azért na, azokból a morzsákból egy kisebb falu eléldegélne.Vagyis azon a szinten morzsa.
Mindegy hogy nem az övék, akkor is be kell fogni a száját valamivel, pár jó helyen fekvő ingatlan, néhány cégecske, kis részvénycsomag, ez az... morzsa, morzsa, de azért 8-9 számjegyű lesz a vége.
Jan
És szerintem lesz az 10 számjegy is, hisz egy sima jobb ingatlan vagy nagyobb föld 100 miilió felett van. Már csak amit te írsz, az is simán milliárd feletti.
Sobri Jóska
Mentségemre szóljon, hogy nem vagyok annyira beágyazva a rendszerbe, hogy sűrűn kelljen milliárdokat számolni.
Jan
Sobri Jóska
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Hát így nem is leszel. 😊Jogos, elszámoltam a nullákat, mert milliárd környékére gondoltam, tehát 9-10 számjegy. 😊Vagyis azon a szinten morzsa.Hát azért na, azokból a morzsákból egy kisebb falu eléldegélne.Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Ne viccelj, gondolod bármi komolyabbat visz Lölöné? Szerintem max morzsákat...
Viccen kívül ki most a penzember arrafelé? Ungár franc se tudja melyik kapura játszik épp... Soros épp külföldön van, Brüsszel és a norvégok is cinkosok tudjuk, de ki adja a tőkét, ha már afa**Feri megvan? 😊
FLZOLI
warr_b
Mindegy hogy nem az övék, akkor is be kell fogni a száját valamivel, pár jó helyen fekvő ingatlan, néhány cégecske, kis részvénycsomag, ez az... morzsa, morzsa, de azért 8-9 számjegyű lesz a vége.
Jan
És szerintem lesz az 10 számjegy is, hisz egy sima jobb ingatlan vagy nagyobb föld 100 miilió felett van. Már csak amit te írsz, az is simán milliárd feletti.
Sobri Jóska
Mentségemre szóljon, hogy nem vagyok annyira beágyazva a rendszerbe, hogy sűrűn kelljen milliárdokat számolni.
Jan
több mint 5 éve
Jogos, elszámoltam a nullákat, mert milliárd környékére gondoltam, tehát 9-10 számjegy. 😊Vagyis azon a szinten morzsa.Hát azért na, azokból a morzsákból egy kisebb falu eléldegélne.Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Ne viccelj, gondolod bármi komolyabbat visz Lölöné? Szerintem max morzsákat...
Viccen kívül ki most a penzember arrafelé? Ungár franc se tudja melyik kapura játszik épp... Soros épp külföldön van, Brüsszel és a norvégok is cinkosok tudjuk, de ki adja a tőkét, ha már afa**Feri megvan? 😊
FLZOLI
warr_b
Jan
Sobri Jóska
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Vagyis azon a szinten morzsa.Hát azért na, azokból a morzsákból egy kisebb falu eléldegélne.Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Ne viccelj, gondolod bármi komolyabbat visz Lölöné? Szerintem max morzsákat...
FLZOLI
warr_b
Jan
több mint 5 éve
Hát azért na, azokból a morzsákból egy kisebb falu eléldegélne.Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Ne viccelj, gondolod bármi komolyabbat visz Lölöné? Szerintem max morzsákat...
FLZOLI
warr_b
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200913/nagyon-durvan-osszekaptak-a-britek-es-az-eu-a-kizuhanasra-is-keszulnek-a-felek-448500?ampPenge Boris keménykedik, mint a bebasztott tinédzser..🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200913_Karacsony_szerint_teved_a_miniszterelnok_Nincs_szabad_100_milliardunk_150_milliardos_minuszban_vagyunkhát ellenféltől választott polgikat szóval nem magyarország, sorosista, brüsszeli szabotőrökkel telitett gócpont, tumor, az egészséges, keresztény bátor magyarország májában.
gyönyörű történet ez is, tegyünk úgy, mintha BP nem is Magyarorsághoz tartozna
r.baggio
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200913_Karacsony_szerint_teved_a_miniszterelnok_Nincs_szabad_100_milliardunk_150_milliardos_minuszban_vagyunkgyönyörű történet ez is, tegyünk úgy, mintha BP nem is Magyarorsághoz tartozna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/09/13/rogan-antal-budai-villa-momentum-nemzeti-konzultacio/Ilyet is csak a mi ellenzékünk tud! Tökönszúrás level 5000 😀
több mint 5 éve
Nem akartam ezt így leírni... 😁Amúgy se Lölö pénze az, Viktor meg nem válik.Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Ne viccelj, gondolod bármi komolyabbat visz Lölöné? Szerintem max morzsákat...
FLZOLI
warr_b
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Amúgy se Lölö pénze az, Viktor meg nem válik.Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Ne viccelj, gondolod bármi komolyabbat visz Lölöné? Szerintem max morzsákat...
FLZOLI
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Ne viccelj, gondolod bármi komolyabbat visz Lölöné? Szerintem max morzsákat...
FLZOLI

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Amúgy mennyi esély van rá, hogy baloldalrol egy hős golddigger rahajt a szabad Mészárosnéra és ezzel megszeri a nemzeti GDP felét?Viccen kívül ki most a penzember arrafelé? Ungár franc se tudja melyik kapura játszik épp... Soros épp külföldön van, Brüsszel és a norvégok is cinkosok tudjuk, de ki adja a tőkét, ha már a
több mint 5 éve
Legalább a humorod még a régi. 😊A többire gondoltam akkor reagálok, amikor elolvastam.Az, hogy ebből a 18623 karakterből neked pont ez volt amire reagálnivalód akadt, számomra megerősíti, hogy téged megalapozottan nem sorollak azok közé, akik csak látszólag vonultak árokba, pedig nincsenek ott. 😊 Te ott vagy Jóskám, kőkeményen védve a határokat. 😉De ha így van - mindannyian "jobbak vagyunk" annál mint aminek látszunk -, akkor miért nem látszik? Miért emlékeztet árokharcra a politikai viták zöme? Lényeg a lényeg, hogy emiatt azért időnként rohadtul megunom az ilyen topicot, ha csak aktuálpolitika van benne.Mert az “Orbán egy geci”, és a “szerintem nem” együtt sincs 30 karakter, nem pedig 18623, mint amikor nem sarkítasz és árnyalod a mondanivalódat. 😉
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Ez megtörtént, szép irás, es szívesen reagálok rá:
Mily’ hasznos a fű, ha valaki meri bátran használni. 😛
Sobri Jóska

több mint 5 éve
A többire gondoltam akkor reagálok, amikor elolvastam.Az, hogy ebből a 18623 karakterből neked pont ez volt amire reagálnivalód akadt, számomra megerősíti, hogy téged megalapozottan nem sorollak azok közé, akik csak látszólag vonultak árokba, pedig nincsenek ott. 😊 Te ott vagy Jóskám, kőkeményen védve a határokat. 😉De ha így van - mindannyian "jobbak vagyunk" annál mint aminek látszunk -, akkor miért nem látszik? Miért emlékeztet árokharcra a politikai viták zöme? Lényeg a lényeg, hogy emiatt azért időnként rohadtul megunom az ilyen topicot, ha csak aktuálpolitika van benne.Mert az “Orbán egy geci”, és a “szerintem nem” együtt sincs 30 karakter, nem pedig 18623, mint amikor nem sarkítasz és árnyalod a mondanivalódat. 😉
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Ez megtörtént, szép irás, es szívesen reagálok rá:
Mily’ hasznos a fű, ha valaki meri bátran használni. 😛
több mint 5 éve
Az, hogy ebből a 18623 karakterből neked pont ez volt amire reagálnivalód akadt, számomra megerősíti, hogy téged megalapozottan nem sorollak azok közé, akik csak látszólag vonultak árokba, pedig nincsenek ott. 😊 Te ott vagy Jóskám, kőkeményen védve a határokat. 😉De ha így van - mindannyian "jobbak vagyunk" annál mint aminek látszunk -, akkor miért nem látszik? Miért emlékeztet árokharcra a politikai viták zöme? Lényeg a lényeg, hogy emiatt azért időnként rohadtul megunom az ilyen topicot, ha csak aktuálpolitika van benne.Mert az “Orbán egy geci”, és a “szerintem nem” együtt sincs 30 karakter, nem pedig 18623, mint amikor nem sarkítasz és árnyalod a mondanivalódat. 😉
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 5 éve
De ha így van - mindannyian "jobbak vagyunk" annál mint aminek látszunk -, akkor miért nem látszik? Miért emlékeztet árokharcra a politikai viták zöme? Lényeg a lényeg, hogy emiatt azért időnként rohadtul megunom az ilyen topicot, ha csak aktuálpolitika van benne.Mert az “Orbán egy geci”, és a “szerintem nem” együtt sincs 30 karakter, nem pedig 18623, mint amikor nem sarkítasz és árnyalod a mondanivalódat. 😉
peterk2005