BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Politika

65 feliratkozó

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 129
 a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F24.p3k.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2015%2F07%2Fketfarku-kutya-plakat30811cfe-42ef-4197-b9f0-fd0f1883f98f.jpg&key=vlfXTU2UxedrAistHx9cQQ&w=600&h=402

Ezek a jövőbe látnak.
Vrij6
amikor ma szembe jött, azt hittem kétfarkú hír, tovább is pörgettem, később láttam, hogy komoly. tessék ,itt van az alább linkelt ananászos pizzás eset inverze 😊
winston
Remélem ezután az ingyen sör következik majd. Inkább ezekre menjen a pénz, mint egészségügyre, nem? De!
Vrij6
Oops

„A szervezők a nézőszám növelése érdekében és a sikerre tekintettel nem kértek belépőt az érdeklődőktől, sőt, a csapolt sört is ingyen mérték.”

www.vagy.hu/tartalom/cikk/4659_orok_elet_ingyen_sor

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
 a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F24.p3k.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2015%2F07%2Fketfarku-kutya-plakat30811cfe-42ef-4197-b9f0-fd0f1883f98f.jpg&key=vlfXTU2UxedrAistHx9cQQ&w=600&h=402

Ezek a jövőbe látnak.
Vrij6
faszé' kell űrállomást építeni, Szegeden már van egy.
vagy az azért nem jó, mert Botka játszótere?
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 958 — Слава Україні! Героям слава!

Ezek a jövőbe látnak.
Vrij6
amikor ma szembe jött, azt hittem kétfarkú hír, tovább is pörgettem, később láttam, hogy komoly. tessék ,itt van az alább linkelt ananászos pizzás eset inverze 😊
winston
Remélem ezután az ingyen sör következik majd. Inkább ezekre menjen a pénz, mint egészségügyre, nem? De!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

Ezek a jövőbe látnak.
Vrij6

Szerkesztette: winston
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 296 — Ajmo Vatreni
"Az olcsó energiára Orbán szerint nincs más megoldás, mint az atomerőmű, az ő műszaki-gazdasági tudása alapján a paksi bővítéssel lenne a legolcsóbb az energia"

index.hu/gazdasag/2017/02/28/orban_mkik/

Jaa, az ő tudása alapján, akkor rendben.
több mint 8 éve

Ezek a jövőbe látnak.
Vrij6
Van itt pénz bazdmeg mindenre, üveghídra meg a faszom tudja, mire, ezen viszont már felröhögtem, egyszer még tankönyvet fognak annak az elmebetegségnek szentelni, ahogy az EU-s támogatásokat felhasználtuk.
dankodavid
Egyszerűen szürreális az, amit ezek művelnek.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491

Ezek a jövőbe látnak.
Vrij6
Van itt pénz bazdmeg mindenre, üveghídra meg a faszom tudja, mire, ezen viszont már felröhögtem, egyszer még tankönyvet fognak annak az elmebetegségnek szentelni, ahogy az EU-s támogatásokat felhasználtuk.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve

Ezek a jövőbe látnak.

több mint 8 éve
ezt csak így itthagyom

68.media.tumblr.com/70af0efbc9998353d7bf44f83cc83e75/tumblr_om1exipKDf1r9ks2oo1_1280.jpg
winston
ez Kétfarkú kutya/hírcsáda?
Amadeus91
tumbleren terjedő poén, de szerintem a "vicces" az, hogy simán lehetne igazi. nem egyértelmű.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.
Kampman
én is kikértem volna, de mivel itt leoltottak téged, hazafiként marad a magyaros😊
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
ezt csak így itthagyom

68.media.tumblr.com/70af0efbc9998353d7bf44f83cc83e75/tumblr_om1exipKDf1r9ks2oo1_1280.jpg
winston
ez Kétfarkú kutya/hírcsáda?
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.
Kampman
Sajtfejűként ananászos pizza, nem paradox ez kicsit?
empty taxi
sárga-sárga, nem?
slowmotion
A villamos is, mégse teszed pizzára 😊
somoskovig
Aranyköpésbe vele! 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 544 — Chiefs GM
Kampman
empty taxi
sárga-sárga, nem?
slowmotion
A villamos is, mégse teszed pizzára 😊

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Kampman
empty taxi
sárga-sárga, nem?
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 129

több mint 8 éve
ezt csak így itthagyom

winston
A Momentum helyében ebből csinálnék választási plakátokat
sapka
mondjuk emellett kiállnék én is, az tuti
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ezt csak így itthagyom

winston
A Momentum helyében ebből csinálnék választási plakátokat

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
ezt csak így itthagyom

több mint 8 éve
 444.hu/2017/02/27/ennyi-volt-felszamoljak-az-eu-s-penzekkel-csalo-hid-a-munka-vilagaba-roma-foglalkoztatasi-programot

Hozzá:  www.youtube.com/watch?v=6jGaIjJzaEA

több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 346 — zászló zászló szív
Ezt mire alapozod?
hum
Erre:
“Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg minden okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni, ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra, és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van b…va, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az embert már a saját gondolatát sem hallja”.Mécs János
Hozzátették azt is, hogy ez az írás a “pökhendi Budapesttel (…) szembeni nagyon kemény kritika, (…) azokkal szemben, akiket nem érdekel a vidék”.
Atari
Ez egy 2013-as írás, nem a Momentum vette elő, hanem a "három függetlenül magánszemély".
Gyurma Pappa
mitől függetlenek? 😊
Amadeus91
Autocorrect

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Ezt mire alapozod?
hum
Erre:
“Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg minden okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni, ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra, és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van b…va, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az embert már a saját gondolatát sem hallja”.Mécs János
Hozzátették azt is, hogy ez az írás a “pökhendi Budapesttel (…) szembeni nagyon kemény kritika, (…) azokkal szemben, akiket nem érdekel a vidék”.
Atari
Ez egy 2013-as írás, nem a Momentum vette elő, hanem a "három függetlenül magánszemély".
Gyurma Pappa
mitől függetlenek? 😊
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
 www.hirado.hu/2017/02/25/lenezi-es-utalja-a-videkieket-a-momentum-mozgalom/#
már elő is szedtek valamit...
mondjuk vidéken amúgy sem rúgnának labdába😊
NB2
Vicces, hogy egy pont a pestieket ekéző ironikus írást tud csak felmutatni a fidesz.
Amadeus91
Nem tudom, hogy a fidesz/fidelitaszban mindenki autista-e...
winston
Igen.
De ez nem az ö hibájuk/ sajátosságuk (mégha a politika biztosan nem nemesiti az embert..) lehet a Sturgeon's Law-féle, mindenek felett álló alapaxiómára hivatkozni ebben az esetben is.

Heh, viszont ezzel én is az elitizmus csapdájába estem.... micsoda ördögi kör. 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 346 — zászló zászló szív
Ezt mire alapozod?
hum
Erre:
Atari

több mint 8 éve
 www.hirado.hu/2017/02/25/lenezi-es-utalja-a-videkieket-a-momentum-mozgalom/#
már elő is szedtek valamit...
mondjuk vidéken amúgy sem rúgnának labdába😊
NB2
Vicces, hogy egy pont a pestieket ekéző ironikus írást tud csak felmutatni a fidesz.
Amadeus91
Nem tudom, hogy a fidesz/fidelitaszban mindenki autista-e (elnézést a nem ott lévő autistáktól, nem őket akarom bántani, de tény, hogy ők nem értik a szarkazmust és az iróniát) vagy a közönségüket nézik-e annak, de ez már annyira legalja, hogy nehéz rá mit mondani.

Persze költői kérdés volt, a válasz, hogy tökmindegy, mert ha ők ezt harsogják minden felől, akkor a legtöbben a teljes cikk elolvasása nélkül innentől ezt gondolják a momentumról.