NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
Mint szaros pista nevenapjàn'
több mint 9 éve
Viktor az etikettel mindig ádáz harcot vív, többnyire igen sikertelenül.Jól elkapott pillanat, ordít róla a pökhendi, suttyó mentalitása. 😊
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/14368856_868761969927792_7912594418358036971_n.jpg?oh=00834862b3b5e52fa46cc90b7a5c23f9&oe=58437084
dankodavid
több mint 9 éve
a 20v2 szitu alapján a támadókra illenek a fent sorolt jelzők (huligánok tán?)minek ide iszlám?tökéletesen megértem őket.
hvg.hu/vilag/20160913_Mar_tucatnal_is_tobb_lengyelt_tamadtak_meg_NagyBritanniaban
Negritis
a lengyelek elveszik pont azokat a munkákat, amiket a suttyó, proli, buta helyi fiataloknak esze ágában sem lenne megcsinálni.
slowmotion
több mint 9 éve
Viktor az etikettel mindig ádáz harcot vív, többnyire igen sikertelenül.na majd segít neki Petike, a külkapcsolatok professzora, etikett-, protokoll- és diplomácia-szakértő
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/14368856_868761969927792_7912594418358036971_n.jpg?oh=00834862b3b5e52fa46cc90b7a5c23f9&oe=58437084
dankodavid
több mint 9 éve
Viktor az etikettel mindig ádáz harcot vív, többnyire igen sikertelenül.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/14368856_868761969927792_7912594418358036971_n.jpg?oh=00834862b3b5e52fa46cc90b7a5c23f9&oe=58437084
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
minek ide iszlám?Európa már bebizonyította egyszer-kétszer, de minimum kétszer, hogy nem kell. Az európai kultúra és életforma jeleskedik önnön maga pusztításában, ha úgy hozza a helyzet.
hvg.hu/vilag/20160913_Mar_tucatnal_is_tobb_lengyelt_tamadtak_meg_NagyBritanniaban
Negritis
több mint 9 éve
minek ide iszlám?tökéletesen megértem őket.
Negritis
a lengyelek elveszik pont azokat a munkákat, amiket a suttyó, proli, buta helyi fiataloknak esze ágában sem lenne megcsinálni.
több mint 9 éve
minek ide iszlám?hvg.hu/vilag/20160913_Mar_tucatnal_is_tobb_lengyelt_tamadtak_meg_NagyBritanniaban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az is mindent elmond --sok másik nagyobb jelentőséggel bíró dolog mellett--, amikor egy gnóm ember(erről nem tehet csóri nyomi, így született) állami pénzen qrvázik, és tartja el annak az egész családját... Az ilyeneket 'normálisék' általában titokban csinálják, +tagadják a végsőkig, kellemetlennek érzik... stb... Itt nem az a pár millió az érdekes, hanem ez a banánköztársaságokra, vagy fekete afrikai sötét diktatúrákra jellemző cinizmus... Nem beszélve az istenadta népről' amelyiket úgy lezüllesztettek morálisan, hogy egy ilyenen már fel sem horkan, egyenesen természetesnek veszi... Kiölték belőle azt a képmutató álszenteskedést is amikor az olyan maga által simán elkövetett erkölcsi botlásokat a 'kirakatban' lévőktől nem tűrte el...Amit mondasz, az igaz, bár én azt személy szerint nem bánom, hogy az általad említett képmutató álszenteskedés valóban egyre inkább eltűnik a magyar társadalomból. A politikusaink ígyis-úgyis korrupt gecik voltak és maradtak, én nem tartom egyiküket se nagyobbra, ha ezt kevésbé nyíltan csinálja.
ozibozi
több mint 9 éve
Az is mindent elmond --sok másik nagyobb jelentőséggel bíró dolog mellett--, amikor egy gnóm ember(erről nem tehet csóri nyomi, így született) állami pénzen qrvázik, és tartja el annak az egész családját... Az ilyeneket 'normálisék' általában titokban csinálják, +tagadják a végsőkig, kellemetlennek érzik... stb... Itt nem az a pár millió az érdekes, hanem ez a banánköztársaságokra, vagy fekete afrikai sötét diktatúrákra jellemző cinizmus... Nem beszélve az istenadta népről' amelyiket úgy lezüllesztettek morálisan, hogy egy ilyenen már fel sem horkan, egyenesen természetesnek veszi... Kiölték belőle azt a képmutató álszenteskedést is amikor az olyan maga által simán elkövetett erkölcsi botlásokat a 'kirakatban' lévőktől nem tűrte el...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Persze, évekig, évtizedekig hordott álarc szépen rá tud nőni bárkire.A helyzet az, hogy amikor valamit sokat mondasz, vagy valamit sokat mondanak neked, azt elhiszed. Az álarc lesz az arcod, vagy legalábbis már nehéz megkülönböztetni magadnak is. Nem én mondom, egykori közeli emberek mondják. Engem már hidegen hagy, bárkinek az elmeállapota 😊„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését OrbánTévedés azt hinni, hogy az bőr lenne.
vastag az a bőr
zinedine5
Az már nagyon-nagyon régen álarc.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Én (jelenlegi távoli emberként) úgy látom, hogy kb. 20 éve rájöttek, hogy a legjobb, legprofitábilisabb üzlet Magyarországon a politika, azon belül is a kormányzás, és eddig nem volt okuk ezen a premisszán változtatni.
több mint 9 éve
A helyzet az, hogy amikor valamit sokat mondasz, vagy valamit sokat mondanak neked, azt elhiszed. Az álarc lesz az arcod, vagy legalábbis már nehéz megkülönböztetni magadnak is. Nem én mondom, egykori közeli emberek mondják. Engem már hidegen hagy, bárkinek az elmeállapota 😊„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését OrbánTévedés azt hinni, hogy az bőr lenne.
vastag az a bőr
zinedine5
Sobri Jóska

több mint 9 éve
„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését OrbánTévedés azt hinni, hogy az bőr lenne.
vastag az a bőr
zinedine5
több mint 9 éve
„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését Orbánvastag az a bőr
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=oP-1r5PMbQI
több mint 9 éve
www.hirado.hu/2016/09/06/alkalmatlanna-valt-posztjara-az-ensz-emberi-jogi-fobiztosa-szijjarto-peter-szerint/#És akkor most kiírják az új népszavazást, hogy "egyetért-e ön azzal, hogyha ez az alkalmatlan ENSZ főbiztos nem mond le akkor Magyarország kilépjen a szervezetből?"
Janek
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Vagyunk páran .Itt azért nem ő mondta a nagyobb faszságot, tegyük hozzá.
Mármint nem túl jó reklám az országnak amiket tesz.
Szóval van súlya a dolognak szerintem
Janek
Súlya nincs sok. A magyar külügy ugyanolyan jelentéktelen sóhivatal, mint maga az ENSZ.
több mint 9 éve
Vagyunk páran .Trump sem jó reklám az amerikaiaknak még jelöltként sem, aztán ő nem holi fiszfasz külügyminiszter pozícióért hajt.
Janek
Petikét le se szarja senki, mert Vityához képest egy kis senki, és Vitya is egyre kevésbé üti meg az ingerküszöböt.
több mint 9 éve
Vagyunk páran .Régen beárazták már a főnijével együtt.
Janek
több mint 9 éve
Vagyunk páran .Mármint nem túl jó reklám az országnak amiket tesz.
több mint 9 éve
www.hirado.hu/2016/09/06/alkalmatlanna-valt-posztjara-az-ensz-emberi-jogi-fobiztosa-szijjarto-peter-szerint/#egyébként számít valakinek valamit, amit Petike mond?
Janek
több mint 9 éve
Az ember igazságérzete gyakran nem passzol a bírói gyakorlattal, de hát ez valahol természetes is, hiszen a gyakorlatnak mindannyiunk igazságérzetének az arany középútját kell képviselnie. Mi pedig egyénenként ettől eltérünk, ergó senki sem érzi úgy, hogy pont annyi a kiszabott büntetés, mint ami járna 😀Mint gyakorló peres jogászban (igaz nem büntetőjog), bennem is ambivalens érzéseket keltett az eljárás. Amikor olvastam az erről szóló cikkek alatt a joggal nem foglalkozó emberek véleményét, részben igazat kellett nekik adnom.
A 7 év az szerintem is elrontott ítélet volt. Ez a másfél közelebb áll ahhoz ami nálam okés, de rengeteg függ olyan tényezőktől, amiről nem tudok. Ezért is van a bírónak is tól-ig mérlegelési jogköre. Nálam pl., ha bíró lennék akkor erősen függene a büntetés mértéke attól, hogy a borosgazda milyen hozzáállással építette ki azt az villanypásztort. Ha nem volt benne erőszakos gondolat, csak elkeseredés, az egészen más, mintha "kurva toljvajok, ha legközelebb loptok, kinyírlak benneteket" indulatból csinálta. Mivel fogalmam sincs melyik áll közelebb a valósághoz, így nem is foglalok állást.
peterk2005
Milyen rendszer az, ahol I. fokon kapsz 7 év letöltendőt, majd az ügyész (!) fellebbez enyhítésért, amit később visszavonnak, mert felsőbb utasításra, még ez a 7 év sem elég nekik? Erre a Tábla 1,5 év felfüggesztettet ad jogerősen (ez amúgy az én igazságérzetemhez is közelebb áll).
Erre írták a laikus kommentelők, hogy most akkor csak az számít, hogy hova kerül elsőfokon? A nyomozati anyag alapján ilyen nagy eltérés lehet a bírói értelmezés után?
1,5 év felfüggesztett ------------------------------------------------7 év letöltendő.....
Nagyon nem mindegy 😊
Viszont nézhetjük a másik oldalról is... Működik a jogorvoslati rendszer 😊
Amúgy az első fok kapcsán a francia közigazgatási felsőfok(?) azon döntése jutott eszembe, ami most kimondta, hogy alkotmányellenes a burkini tilalma 😊 Sokszor a bírói székben ülő emberek eltávolodnak a realitástól, és egy túlzottan absztrakt képet látnak csak a világról.
több mint 9 éve
index.hu/gazdasag/2016/09/05/400_ezres_kezdofizetesert_is_alig_lehet_informatikust_fogni/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kb ugyanez volt a reakcióm... 😊2 artikulált mondata nincs a faszinak.
Elég egyszerű gyerek ez a B. Gy...
Lecsó