NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 680
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
A kormàny zero tolleranciat hirdet a korrupcio ellen.Szerintem egyébként nincs korrupció, de ha fizetsz nekem, én elintézem, hogy az alvállalkozóm beírja, aztán az ár 30%-át visszaosztja neked a saint kitts és nevisi offshore cégén keresztül.
Lehet ezt a vicc topicba kéne irjam?
Janek
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
A kormàny zero tolleranciat hirdet a korrupcio ellen.Lehet ezt a vicc topicba kéne irjam?
több mint 9 éve
mandiner.hu/cikk/20160829_hatalmas_muszlim_kozpont_nyilik_a_rabbikepzovel_szemben
😀 😀 😀
NB2
több mint 9 éve
mandiner.hu/cikk/20160829_hatalmas_muszlim_kozpont_nyilik_a_rabbikepzovel_szemben😀 😀 😀
több mint 9 éve
24.hu/kozelet/2016/08/26/egyetlen-apro-kulonbseg-volt-az-rtl-es-a-kozteve-hiradojaban-ami-remekul-megmutatja-a-kormanyzati-propaganda-durvasagat/Azt a k..va, a CNN is dezinformál!
peterk2005
"He was captured before he reached his destination, which was a Shia mosque," Najmaldin Karim, the governor of Kirkuk Governorate, told CNN. "The security guards noticed there was something wrong, especially that there was another suicide attack a bit earlier, and they captured him."
Karim said the terrorist organization "trained and brainwashed" the boy. "They tell them if they do this, they will go to heaven and have a good time and get everything that they ever wanted," he said.
edition.cnn.com/2016/08/22/middleeast/would-be-child-suicide-bomber-iraq/
Két dolog: egyfelől persze minden média mindig befolyásol, másfelől meg ebben a konkrét esetben a 24.hu nem biztos, hogy mértékadó hírforrás, ők szoci médiának vannak elkönyvelve (már ha még létezik ilyen).
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
24.hu/kozelet/2016/08/26/egyetlen-apro-kulonbseg-volt-az-rtl-es-a-kozteve-hiradojaban-ami-remekul-megmutatja-a-kormanyzati-propaganda-durvasagat/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ő téged:És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.Látom. Le is szophatnak. (Mármint engem, de akár még téged is)
Látod, lehet ezt jogszerűen is.
444.hu/2016/08/25/letrehoznak-egy-kulonbirosagot-es-maris-konnyebben-elsikalhatok-a-kenyes-ugyek
Sobri Jóska
Amadeus91
www.kormany.hu/download/4/21/00000/tn231c0.jpg
Ő engem:
www.kormany.hu/download/f/9a/60000/Vizkelety%20Mariann.jpg
Ilyen a jog a gyakorlatban.
És ilyen a történelem.
És a fejlődés is.
Ami pár évszázada még bűnnek számított, ma már nem, vagy akár fordítva.
Panta rhei, semmi sem örökérvényű.
több mint 9 éve
😊Nincs már neki. 😃Inkább ki kellene állni a szakma becsületéért. Szólj, mikor hol, és megyek én is...És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.Látom. Le is szophatnak. (Mármint engem, de akár még téged is)
444.hu/2016/08/25/letrehoznak-egy-kulonbirosagot-es-maris-konnyebben-elsikalhatok-a-kenyes-ugyek
Sobri Jóska
Amadeus91
Lecsó
Amadeus91
több mint 9 éve
Nincs már neki. 😃Inkább ki kellene állni a szakma becsületéért. Szólj, mikor hol, és megyek én is...És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.Látom. Le is szophatnak. (Mármint engem, de akár még téged is)
Sobri Jóska
Amadeus91
Lecsó
több mint 9 éve
Inkább ki kellene állni a szakma becsületéért. Szólj, mikor hol, és megyek én is...És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.Látom. Le is szophatnak. (Mármint engem, de akár még téged is)
Sobri Jóska
Amadeus91
több mint 9 éve
És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.Látom. Le is szophatnak. (Mármint engem, de akár még téged is)
Sobri Jóska
több mint 9 éve
És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.Látod, lehet ezt jogszerűen is.
több mint 9 éve
csináltak 2.0-s verziót, még cikibb, mint az első 😀youtu.be/4ZROJ0qb8YA

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=-LukWHcITs8
empty taxi
kis híján leköptem fehérjével a macem.... kurva jó. 😃
több mint 9 éve
attól még nem rossz lány az, csak kicsit kurv@Az emléktársaság elnökének az anyja egy romkocsmatulajdonos oligarcha szeretője volt. Bevallotta.Comment nélkül:- Virág elvtárs, ez az ítélet.
444.hu/2016/08/24/a-bayer-zsoltot-kituntetesre-allitolag-felterjeszto-gulag-emlektarsasag-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-zsolt-kituntetesevel
StormST
Sobri Jóska
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az emléktársaság elnökének az anyja egy romkocsmatulajdonos oligarcha szeretője volt. Bevallotta.Comment nélkül:- Virág elvtárs, ez az ítélet.
444.hu/2016/08/24/a-bayer-zsoltot-kituntetesre-allitolag-felterjeszto-gulag-emlektarsasag-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-zsolt-kituntetesevel
StormST
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Comment nélkül:- Virág elvtárs, ez az ítélet.
StormST
több mint 9 éve
Comment nélkül:444.hu/2016/08/24/a-bayer-zsoltot-kituntetesre-allitolag-felterjeszto-gulag-emlektarsasag-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-zsolt-kituntetesevel

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Pont ezt gondoltam én is... Meg azt, hogy egy tudós, egy kutató vagy egy paralimpikon milyen hatalmat vagy befolyást veszített el? Rajcsányi el sem tudja képzelni, hogy valaki ne a hatalom és a befolyás elvesztése vagy megtartása miatt kelne síkra, és ne pénzért (mint pl ö), hanem mondjuk az erkölcsi normák betartása miatt ír pár sort valahova.Ez őt minősíti...
több mint 9 éve
mandiner.hu/cikk/20160822_rajcsanyi_gellert_igy_gondozzatok_a_lovagkereszteteketHát, ember legyen a talpán aki kicsomózza ennek a cikknek a gondolatmenetét. Először szép szavakkal leírja, hogy aki megkapta a plecsnit, az valami kiemelkedőt alkotott, ergó megérdemelte. És mivel megérdemelte, azt kezd vele amit akar. Akár vissza is adhatja. Majd a következő mondatban meg aszongya, hogy aki tényleg visszaadja, az nem több, mint egy ráérő brancs pukkancsa, aki éppen a heti felforgatás-ötpercét produkálja.
"Öt: a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes felhorgadásötpercét, amivel egymás előtt bizonyítani akarják önnön erkölcsi fölényüket."
NB2
Szerintem Rajcsányi túlgondolta ezt a dolgot. Lehet, hogy túlságosan ráért? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
mandiner.hu/cikk/20160822_rajcsanyi_gellert_igy_gondozzatok_a_lovagkereszteteketEgyfelől tök igaza van, másfelől meg csúsztat, mert többen még az előző fidesz meg a mostani kormány alatt kapták a keresztet, mondjuk úgy a 30%-a a "tüntetőknek".
"Öt: a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes felhorgadásötpercét, amivel egymás előtt bizonyítani akarják önnön erkölcsi fölényüket."
NB2
Ettől még persze, sok haszna nincs ennek a kutyakomédiának.

több mint 9 éve
mandiner.hu/cikk/20160822_rajcsanyi_gellert_igy_gondozzatok_a_lovagkereszteteket"Öt: a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes felhorgadásötpercét, amivel egymás előtt bizonyítani akarják önnön erkölcsi fölényüket."
több mint 9 éve
Felhívom a tisztelt publikumot egy régi magyar mondásra: mindenkinek megvan a maga keresztje.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ÜZENEM STEFKA PISTÁNAK…Ez a Stefka is..... Vannak emberek, akiknek olyan tenyérbemászó a stílusuk, hogy az se tud érdekelni, hogy mit mondanak. A Bayer mellett ez a Stefka is ilyen. Meg a balosok közül a Kende Péter. Hogy ezek hogyan tudnak évtizedeken keresztül érvényesülni? Ennyire kevés az ész - vagy a nyelv - hogy ezekre is szükség van? Nálam, ha ilyen lenne a stílusa, Bill Gates ifjú verziója se dolgozna 1-2 napnál tovább, tök mindegy mekkora zseni. 😀
diverdoc