NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 123
A kormàny zero tolleranciat hirdet a korrupcio ellen.

Lehet ezt a vicc topicba kéne irjam?
Janek
Szerintem egyébként nincs korrupció, de ha fizetsz nekem, én elintézem, hogy az alvállalkozóm beírja, aztán az ár 30%-át visszaosztja neked a saint kitts és nevisi offshore cégén keresztül.

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
A kormàny zero tolleranciat hirdet a korrupcio ellen.

Lehet ezt a vicc topicba kéne irjam?

több mint 9 éve
 mandiner.hu/cikk/20160829_hatalmas_muszlim_kozpont_nyilik_a_rabbikepzovel_szemben
😀 😀 😀
NB2

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com
 mandiner.hu/cikk/20160829_hatalmas_muszlim_kozpont_nyilik_a_rabbikepzovel_szemben
😀 😀 😀
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
 24.hu/kozelet/2016/08/26/egyetlen-apro-kulonbseg-volt-az-rtl-es-a-kozteve-hiradojaban-ami-remekul-megmutatja-a-kormanyzati-propaganda-durvasagat/
peterk2005
Azt a k..va, a CNN is dezinformál!
"He was captured before he reached his destination, which was a Shia mosque," Najmaldin Karim, the governor of Kirkuk Governorate, told CNN. "The security guards noticed there was something wrong, especially that there was another suicide attack a bit earlier, and they captured him."
Karim said the terrorist organization "trained and brainwashed" the boy. "They tell them if they do this, they will go to heaven and have a good time and get everything that they ever wanted," he said.

edition.cnn.com/2016/08/22/middleeast/would-be-child-suicide-bomber-iraq/

Két dolog: egyfelől persze minden média mindig befolyásol, másfelől meg ebben a konkrét esetben a 24.hu nem biztos, hogy mértékadó hírforrás, ők szoci médiának vannak elkönyvelve (már ha még létezik ilyen).

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 437 — The only discipline that lasts, is self discipline
 24.hu/kozelet/2016/08/26/egyetlen-apro-kulonbseg-volt-az-rtl-es-a-kozteve-hiradojaban-ami-remekul-megmutatja-a-kormanyzati-propaganda-durvasagat/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 224 — #NoStress
És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.
Látod, lehet ezt jogszerűen is.

444.hu/2016/08/25/letrehoznak-egy-kulonbirosagot-es-maris-konnyebben-elsikalhatok-a-kenyes-ugyek
Sobri Jóska
Látom. Le is szophatnak. (Mármint engem, de akár még téged is)
Amadeus91
Ő téged:
 www.kormany.hu/download/4/21/00000/tn231c0.jpg

Ő engem:
 www.kormany.hu/download/f/9a/60000/Vizkelety%20Mariann.jpg

Ilyen a jog a gyakorlatban.
És ilyen a történelem.
És a fejlődés is.
Ami pár évszázada még bűnnek számított, ma már nem, vagy akár fordítva.
Panta rhei, semmi sem örökérvényű.

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.

444.hu/2016/08/25/letrehoznak-egy-kulonbirosagot-es-maris-konnyebben-elsikalhatok-a-kenyes-ugyek
Sobri Jóska
Amadeus91
Inkább ki kellene állni a szakma becsületéért. Szólj, mikor hol, és megyek én is...
Lecsó
Nincs már neki. 😃
Amadeus91
😊
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230

Sobri Jóska
Amadeus91
Inkább ki kellene állni a szakma becsületéért. Szólj, mikor hol, és megyek én is...
Lecsó
Nincs már neki. 😃
több mint 9 éve

Sobri Jóska
Amadeus91
több mint 9 éve

Sobri Jóska
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 901 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csináltak 2.0-s verziót, még cikibb, mint az első 😀

youtu.be/4ZROJ0qb8YA

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=-LukWHcITs8
empty taxi

kis híján leköptem fehérjével a macem.... kurva jó. 😃
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 382 — The Mathematician
Comment nélkül:

444.hu/2016/08/24/a-bayer-zsoltot-kituntetesre-allitolag-felterjeszto-gulag-emlektarsasag-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-zsolt-kituntetesevel
StormST
- Virág elvtárs, ez az ítélet.
Sobri Jóska
Az emléktársaság elnökének az anyja egy romkocsmatulajdonos oligarcha szeretője volt. Bevallotta.
Kampman
attól még nem rossz lány az, csak kicsit kurv@

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
 www.youtube.com/watch?v=-LukWHcITs8

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Comment nélkül:

444.hu/2016/08/24/a-bayer-zsoltot-kituntetesre-allitolag-felterjeszto-gulag-emlektarsasag-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-zsolt-kituntetesevel
StormST
Sobri Jóska
Az emléktársaság elnökének az anyja egy romkocsmatulajdonos oligarcha szeretője volt. Bevallotta.

több mint 9 éve
Comment nélkül:

StormST

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund
Comment nélkül:

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Pont ezt gondoltam én is... Meg azt, hogy egy tudós, egy kutató vagy egy paralimpikon milyen hatalmat vagy befolyást veszített el? Rajcsányi el sem tudja képzelni, hogy valaki ne a hatalom és a befolyás elvesztése vagy megtartása miatt kelne síkra, és ne pénzért (mint pl ö), hanem mondjuk az erkölcsi normák betartása miatt ír pár sort valahova.
Ez őt minősíti...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 437 — The only discipline that lasts, is self discipline
 mandiner.hu/cikk/20160822_rajcsanyi_gellert_igy_gondozzatok_a_lovagkereszteteket

"Öt: a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes felhorgadásötpercét, amivel egymás előtt bizonyítani akarják önnön erkölcsi fölényüket."
NB2
Hát, ember legyen a talpán aki kicsomózza ennek a cikknek a gondolatmenetét. Először szép szavakkal leírja, hogy aki megkapta a plecsnit, az valami kiemelkedőt alkotott, ergó megérdemelte. És mivel megérdemelte, azt kezd vele amit akar. Akár vissza is adhatja. Majd a következő mondatban meg aszongya, hogy aki tényleg visszaadja, az nem több, mint egy ráérő brancs pukkancsa, aki éppen a heti felforgatás-ötpercét produkálja.

Szerintem Rajcsányi túlgondolta ezt a dolgot. Lehet, hogy túlságosan ráért? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
 mandiner.hu/cikk/20160822_rajcsanyi_gellert_igy_gondozzatok_a_lovagkereszteteket

"Öt: a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes felhorgadásötpercét, amivel egymás előtt bizonyítani akarják önnön erkölcsi fölényüket."
NB2
Egyfelől tök igaza van, másfelől meg csúsztat, mert többen még az előző fidesz meg a mostani kormány alatt kapták a keresztet, mondjuk úgy a 30%-a a "tüntetőknek".

Ettől még persze, sok haszna nincs ennek a kutyakomédiának.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Felhívom a tisztelt publikumot egy régi magyar mondásra: mindenkinek megvan a maga keresztje.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ÜZENEM STEFKA PISTÁNAK…
diverdoc
Ez a Stefka is..... Vannak emberek, akiknek olyan tenyérbemászó a stílusuk, hogy az se tud érdekelni, hogy mit mondanak. A Bayer mellett ez a Stefka is ilyen. Meg a balosok közül a Kende Péter. Hogy ezek hogyan tudnak évtizedeken keresztül érvényesülni? Ennyire kevés az ész - vagy a nyelv - hogy ezekre is szükség van? Nálam, ha ilyen lenne a stílusa, Bill Gates ifjú verziója se dolgozna 1-2 napnál tovább, tök mindegy mekkora zseni. 😀