NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 672
47
23:30 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
Én voltam a krvaéletbe...De ki írta?persze, de ezt lehet lengetni, mint aPersze. De ahhoz cikk se kell...hát akkor ráhúzzák az újságra. valakin/valamin mindig el lehet verni a port.És neked mi derül ki a cikkből? Ki írta?...m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
lesz ebből még személyiségi jogi per, lehet majd gyűjteni a kártérítésre
(szerk: azzal együtt, hogy történetesen teljesen egyet értek az írással)
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóskavéreres fasztvéres kardot
slowmotion
Sobri Jóska
Most jobb? 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
nem teljesen mindegy? a Népszabi elég konkrét valami, a kontentjéért (nem a kommentekért) felelősséget kell, hogy vállaljon. ha nem mondják meg, hogy ki írta, akkor a Népszabi a szerző.Mintha már arra is lenne valami szabály, hogy még a kommentekért is a portál üzemeltető a felelős, szóval még akár azért is meg lehetne hurcolni őket. Egy szerkesztőségi cikkért (az ilyeneket nem írja alá a szerzője) meg szokásos módon maga a lap áll helyt, szóval itt kérdés sincs.
avagy van valami eltérő szabályozás erre?
slowmotion

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nem teljesen mindegy? a Népszabi elég konkrét valami, a kontentjéért (nem a kommentekért) felelősséget kell, hogy vállaljon. ha nem mondják meg, hogy ki írta, akkor a Népszabi a szerző.De ki írta?persze, de ezt lehet lengetni, mint aPersze. De ahhoz cikk se kell...hát akkor ráhúzzák az újságra. valakin/valamin mindig el lehet verni a port.És neked mi derül ki a cikkből? Ki írta?...m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
slowmotion
Sobri Jóska
avagy van valami eltérő szabályozás erre?
több mint 9 éve
De ki írta?persze, de ezt lehet lengetni, mint aPersze. De ahhoz cikk se kell...hát akkor ráhúzzák az újságra. valakin/valamin mindig el lehet verni a port.És neked mi derül ki a cikkből? Ki írta?...m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
slowmotion
több mint 9 éve
persze, de ezt lehet lengetni, mint aPersze. De ahhoz cikk se kell...hát akkor ráhúzzák az újságra. valakin/valamin mindig el lehet verni a port.És neked mi derül ki a cikkből? Ki írta?...m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Persze. De ahhoz cikk se kell...hát akkor ráhúzzák az újságra. valakin/valamin mindig el lehet verni a port.És neked mi derül ki a cikkből? Ki írta?...m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 9 éve
hát akkor ráhúzzák az újságra. valakin/valamin mindig el lehet verni a port.És neked mi derül ki a cikkből? Ki írta?...m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 9 éve
És neked mi derül ki a cikkből? Ki írta?...m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
slowmotion
több mint 9 éve
m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629ajjajjaj
Amadeus91
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
m.nol.hu/most-itt/kerem-en-is-azt-a-kurva-lovagkeresztet-1628629
több mint 9 éve
Persze. Kritikán aluli a magyar bűnüldözés. Tisztelet a kivételnek.ezt csak arra írtam, hogy nem kell ahhoz politikai szándék, hogy telibekulázzák a munkájukat.Hát megértem a problémádat, de itt azért attól kicsit messzebb mutat a szándék, mint hogy péntek du 2-kor haza lehessen menni....24.hu/kozelet/2016/08/17/megszuntettek-a-nyomozast-a-kopaszok-ellen/amúgy oké ez nagy dolog. de kisebb dolgokban is megszüntetik a rendőrök a nyomozást. tavalyi eset családban: ingatlanon volt egy garázs. garázs tulajdona másé erre ingatlan tulaj elviteti onnan a garázst. a viteldíj maga a garázs. feljelentést tettünk erre megszüntetik h nem nyomoznak, mert ez nem lopás. írtam egy panaszt (pedig nem vagyok büntetős), hogy abban a pillanatban, hogy sajátjaként rendelkezett a garázzsal és más tulajdonába adta át, megvalósul a lopás. ügyészség visszadobta, hogy igen is nyomozzanak. de persze még 1-2 plusz eljárási cselekmény, ahol az ingatlan tulaja már másképp nyilatkozott (gondolom a rendőrök is megsúgták neki h mit mondjon) és véletlenül újra megszüntették a nyomozást, hogy nem lopás. komolyan legközelebb elvitetek vkivel egy rendőr kocsit, és mikor nyomoznak ellenem, akkor felmutatom ezeket a megszüntető végzéseket, hogy ez nem lopás, hiszen maga a rendőrség mondja, hogy ha csak az a célom, hogy máshova vitessek valamit, akkor az nem lopás. ott is csak az a lényeg, hogy pénteken 2-kor kiessen a toll és lehessen hazamenni, miközben a fizetésük folyamatosan nő 2010 óta.
Az egyik legjobban dokumentált (a kúria szerint is) bűncselekmény most (az ügyészség szerint) mégsem bűncselekmény...
Kár hogy nem lettem jogász.
Lecsó
csebi
Lecsó
csebi
több mint 9 éve
ezt csak arra írtam, hogy nem kell ahhoz politikai szándék, hogy telibekulázzák a munkájukat.Hát megértem a problémádat, de itt azért attól kicsit messzebb mutat a szándék, mint hogy péntek du 2-kor haza lehessen menni....24.hu/kozelet/2016/08/17/megszuntettek-a-nyomozast-a-kopaszok-ellen/amúgy oké ez nagy dolog. de kisebb dolgokban is megszüntetik a rendőrök a nyomozást. tavalyi eset családban: ingatlanon volt egy garázs. garázs tulajdona másé erre ingatlan tulaj elviteti onnan a garázst. a viteldíj maga a garázs. feljelentést tettünk erre megszüntetik h nem nyomoznak, mert ez nem lopás. írtam egy panaszt (pedig nem vagyok büntetős), hogy abban a pillanatban, hogy sajátjaként rendelkezett a garázzsal és más tulajdonába adta át, megvalósul a lopás. ügyészség visszadobta, hogy igen is nyomozzanak. de persze még 1-2 plusz eljárási cselekmény, ahol az ingatlan tulaja már másképp nyilatkozott (gondolom a rendőrök is megsúgták neki h mit mondjon) és véletlenül újra megszüntették a nyomozást, hogy nem lopás. komolyan legközelebb elvitetek vkivel egy rendőr kocsit, és mikor nyomoznak ellenem, akkor felmutatom ezeket a megszüntető végzéseket, hogy ez nem lopás, hiszen maga a rendőrség mondja, hogy ha csak az a célom, hogy máshova vitessek valamit, akkor az nem lopás. ott is csak az a lényeg, hogy pénteken 2-kor kiessen a toll és lehessen hazamenni, miközben a fizetésük folyamatosan nő 2010 óta.
Az egyik legjobban dokumentált (a kúria szerint is) bűncselekmény most (az ügyészség szerint) mégsem bűncselekmény...
Lecsó
csebi
Lecsó
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Hát megértem a problémádat, de itt azért attól kicsit messzebb mutat a szándék, mint hogy péntek du 2-kor haza lehessen menni....24.hu/kozelet/2016/08/17/megszuntettek-a-nyomozast-a-kopaszok-ellen/amúgy oké ez nagy dolog. de kisebb dolgokban is megszüntetik a rendőrök a nyomozást. tavalyi eset családban: ingatlanon volt egy garázs. garázs tulajdona másé erre ingatlan tulaj elviteti onnan a garázst. a viteldíj maga a garázs. feljelentést tettünk erre megszüntetik h nem nyomoznak, mert ez nem lopás. írtam egy panaszt (pedig nem vagyok büntetős), hogy abban a pillanatban, hogy sajátjaként rendelkezett a garázzsal és más tulajdonába adta át, megvalósul a lopás. ügyészség visszadobta, hogy igen is nyomozzanak. de persze még 1-2 plusz eljárási cselekmény, ahol az ingatlan tulaja már másképp nyilatkozott (gondolom a rendőrök is megsúgták neki h mit mondjon) és véletlenül újra megszüntették a nyomozást, hogy nem lopás. komolyan legközelebb elvitetek vkivel egy rendőr kocsit, és mikor nyomoznak ellenem, akkor felmutatom ezeket a megszüntető végzéseket, hogy ez nem lopás, hiszen maga a rendőrség mondja, hogy ha csak az a célom, hogy máshova vitessek valamit, akkor az nem lopás. ott is csak az a lényeg, hogy pénteken 2-kor kiessen a toll és lehessen hazamenni, miközben a fizetésük folyamatosan nő 2010 óta.
Lecsó
csebi
több mint 9 éve
Bayerzsóti 😕Mi történt?
Bravo
diverdoc
Szerk: Ja, hogy kiplecsnizték? Hát istenem, egy plusz féreggel több, akit életében kiplecsniznek, az utókor meg majd elfelejt, vagy megvet. Engem jobban bosszantott, hogy zsebretett számilliós összeget a másfélmillió lépés remake-ért, és csinált belőle egy borzalmat...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Bayerzsóti 😕csodálkoztam, hogy nem kapta korábban a nemzet kurvaanyázója
Bravo
diverdoc
több mint 9 éve
24.hu/kozelet/2016/08/17/megszuntettek-a-nyomozast-a-kopaszok-ellen/amúgy oké ez nagy dolog. de kisebb dolgokban is megszüntetik a rendőrök a nyomozást. tavalyi eset családban: ingatlanon volt egy garázs. garázs tulajdona másé erre ingatlan tulaj elviteti onnan a garázst. a viteldíj maga a garázs. feljelentést tettünk erre megszüntetik h nem nyomoznak, mert ez nem lopás. írtam egy panaszt (pedig nem vagyok büntetős), hogy abban a pillanatban, hogy sajátjaként rendelkezett a garázzsal és más tulajdonába adta át, megvalósul a lopás. ügyészség visszadobta, hogy igen is nyomozzanak. de persze még 1-2 plusz eljárási cselekmény, ahol az ingatlan tulaja már másképp nyilatkozott (gondolom a rendőrök is megsúgták neki h mit mondjon) és véletlenül újra megszüntették a nyomozást, hogy nem lopás. komolyan legközelebb elvitetek vkivel egy rendőr kocsit, és mikor nyomoznak ellenem, akkor felmutatom ezeket a megszüntető végzéseket, hogy ez nem lopás, hiszen maga a rendőrség mondja, hogy ha csak az a célom, hogy máshova vitessek valamit, akkor az nem lopás. ott is csak az a lényeg, hogy pénteken 2-kor kiessen a toll és lehessen hazamenni, miközben a fizetésük folyamatosan nő 2010 óta.
Lecsó
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Bayerzsóti 😕Bravo

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
24.hu/kozelet/2016/08/17/megszuntettek-a-nyomozast-a-kopaszok-ellen/Az egyik legjobban dokumentált (a kúria szerint is) bűncselekmény most (az ügyészség szerint) mégsem bűncselekmény...
több mint 9 éve
Na, lám, hogy igazam volt? Semmi érdemi reakció, csak ugyanaz a panel megismételve. 😊 És itt jutsz el oda, amikor már idegesítő is vagy 😊Jóska, átmentél "Brady kiégett-be". Ez már a vitának az a szintje, amikor állítasz valamit, és ha valaki cáfolni próbálja, hogy "de 35TD-t dobott, nyert 12 meccset a csapat, stb.". akkor nem ezekre a cáfolatokra reagálsz, hanem újra és újra csak elmantrázod ugyanazt a panelt, hogy Brady kiégett, mert látod az arcán, és ennyi év siker után amúgy is az a logikus, ha valakiben lecsökken a motiváció.Akkor nincs más dolgod, mint megvárni, hogy igazad legyen.
peterk2005
Majd a dunábalövéseknél, veseleveréseknél jövök meaculpázni, addig abból indulok ki, hogy amíg nem jössz elő valami megoldással, addig nincs is megoldásod.
Sobri Jóska
(Korrupció mértékéről beszéltünk, a dunába lövés arra volt egy cáfolat, hogy sommásan az emberi természetre fogtad, hogy a korrupció létezik, kortól, környzettől, viszonyoktól függetlenül, általánosítóan kijelentve, hogy nincs mit tenni. De van, mert ahog a gyilkos, uralkodó ösztön is lehet lappangó és forrongó állapotban, úgy a kapzsiság is. A kapzsiság most forrong, vissza kell dugni lappangó állapotba. És írtam rá megoldást, csak te egyszerűen ignoráltad azt a részt a postjaimban.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Nekem Hofitól független Heltai rémlett, bár Királyhegyi karakteréhez valóban passzol ez a meglátás (is). Y-t már megszokásból írom, mióta ráléptem a iurisprudentia rögös útjára...Ha a '92-es Hofi-szilveszter a forrásod, akkor ott úgy hangzik el: "...asszem Heltai mondta..." de valójában nem ő mondta, ugyanis Heltainak nem volt baja a komcsikkal, 1948-ban Kossuth érdemérmet kapott, 1957-ben Kossuth-díjat, és tudtommal a kommunisták sosem tartóztatták le.Helyett......"Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékre telik." (Királyhegyi Pál)
És leírhatod huszadszor is az emberi természetet, általánosítva, de ettől még hülyeség erre hivatkozni. Azok az emberek, akik a Rákosi rendszer alatt fekete kocsival elvittek tanárokat, írókat, egyszerű embereket és a pincében szétverték a veséjüket, vagy azok az emberek, akik a Dunába lőttek zsidókat, azok az emberek - nem konkrétan ők, hanem az ilyen erkölcsűek, ilyesmire hajlandóak - ma is köztünk élnek.
...
peterk2005
Jan
Heltay Jenő
Amadeus91
Királyhegyit viszont 1944-ben deportálták a nyilasok, majd 1951-ben Rákosiék kitelepítették Adácsra. Előtte letartóztatta/kihallgatta az ÁVH. Itt az ÁVH-s kihallgatójában felismerte az egykori nyilas keretlegényt, ennek apropóján született az idézett mondat.
Egyébiránt a XX.század első felében két ismert Heltai Jenő is élt Pesten, (az író és a színész) és egyik sem y-al írta a nevét.
Jan
több mint 9 éve
Ha a '92-es Hofi-szilveszter a forrásod, akkor ott úgy hangzik el: "...asszem Heltai mondta..." de valójában nem ő mondta, ugyanis Heltainak nem volt baja a komcsikkal, 1948-ban Kossuth érdemérmet kapott, 1957-ben Kossuth-díjat, és tudtommal a kommunisták sosem tartóztatták le.Helyett......"Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékre telik." (Királyhegyi Pál)
És leírhatod huszadszor is az emberi természetet, általánosítva, de ettől még hülyeség erre hivatkozni. Azok az emberek, akik a Rákosi rendszer alatt fekete kocsival elvittek tanárokat, írókat, egyszerű embereket és a pincében szétverték a veséjüket, vagy azok az emberek, akik a Dunába lőttek zsidókat, azok az emberek - nem konkrétan ők, hanem az ilyen erkölcsűek, ilyesmire hajlandóak - ma is köztünk élnek.
...
peterk2005
Jan
Heltay Jenő
Amadeus91
Királyhegyit viszont 1944-ben deportálták a nyilasok, majd 1951-ben Rákosiék kitelepítették Adácsra. Előtte letartóztatta/kihallgatta az ÁVH. Itt az ÁVH-s kihallgatójában felismerte az egykori nyilas keretlegényt, ennek apropóján született az idézett mondat.
Egyébiránt a XX.század első felében két ismert Heltai Jenő is élt Pesten, (az író és a színész) és egyik sem y-al írta a nevét.
több mint 9 éve
Helyett......"Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékre telik." (Királyhegyi Pál)
...
peterk2005
Jan
Heltay Jenő
több mint 9 éve
..."Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékre telik." (Királyhegyi Pál)
...
peterk2005