Politika
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
" "Elfogadom, hogy ezek a munkahelyek nem olyan értékesek, de ha nincs jobb, akkor ez kell. Idén 200 ezer embernek adunk így munkát, 2013-ban 300 ezer a cél, de el szeretnék oda is jutni, hogy azt tudjam mondani, hogy aki fizikailag képes dolgozni, annak nem adunk segélyt. Szeretném, ha az összes szociális segélyt a munka rendszerén keresztül juttatnánk el az emberekhez."""Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a Skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van"
na mind1. Talán most kéne, féltávnál azt mondania, hogy "srácok, bocsi, kevés voltam ehhez, jöjjön valaki más a helyemre akinek jobban megy".
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/26/orban/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Sőt, királyi többesben, remélik, hogy nem kell.Orbán Viktor: "Reméljük a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de új gazdasági rendszerek, új elgondolások kellenek."Nincs igazad, mert REMÉLI, hogy nem kell.
Na lassan kibújik a szög a zsákból.
zinedine5
Dzsokijuing
Mondjuk nem tudom kire gondolhatott. A benne élő többi politikusra?
több mint 12 éve
Orbán Viktor: "Reméljük a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de új gazdasági rendszerek, új elgondolások kellenek."Nincs igazad, mert REMÉLI, hogy nem kell.
zinedine5
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Orbán Viktor: "Reméljük a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de új gazdasági rendszerek, új elgondolások kellenek."nem normális.
zinedine5
közben a jobbik meg szépen aprítja magát. Egyébként ha jól néztem meg lesz a fél millió új magyar állampolgár a ciklus végére. Kemény...
több mint 12 éve
Orbán Viktor: "Reméljük a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de új gazdasági rendszerek, új elgondolások kellenek."Na lassan kibújik a szög a zsákból.
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/24/a_csekkado_serti_a_jegybank_fuggetlenseget/Még mindig éppen elegen ahhoz, hogy maradjanak továbbra is... Mármint a következő ciklusra..
És miujtán beleszaladtunk a késbe, következhet az újabb ötletelés.
Nem tudom kik azok akik még most is elégedettek ezzel a "kormányzásnak" nevezett burleszkkel.zinedine5
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
"A Vida Zoltán vezette csapat által tervezett egységes arculat alapmotívumait a tűz, a víz, a levegő és a föld jelképrendszere adja, mindegyik alapja a kör."reméljük komoly, mert viccnek elég durva. ezek az új logoi a közmédiának. tuti valami kapcsolási rajz volt az inspiráció:Lassan bezárhat a hírcsárda. Az élet ugyanolyan.zinedine5
www.hirado.hu/Hirek/2012/07/24/13/Uj_arculattal_jelentkezik_a_kozmedia_pentektol.aspx
viszont az ideológia zseniális hozzá:
"A képi elrendezésről szólva azt mondta, az aranymetszés ősi arányrendszere alapján készült, a teret a Leonardo által ábrázolt vitruviusi arányok szervezik, de a tervező a természetet is segítségül hívta akkor, amikor a Fibonacci-számok alapján rendezte be a képeket."DiamondsHead44
szív, Bolygó Kapitány!
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/24/a_csekkado_serti_a_jegybank_fuggetlenseget/És miujtán beleszaladtunk a késbe, következhet az újabb ötletelés.
Nem tudom kik azok akik még most is elégedettek ezzel a "kormányzásnak" nevezett burleszkkel.
több mint 12 éve
reméljük komoly, mert viccnek elég durva. ezek az új logoi a közmédiának. tuti valami kapcsolási rajz volt az inspiráció:Lassan bezárhat a hírcsárda. Az élet ugyanolyan.
www.hirado.hu/Hirek/2012/07/24/13/Uj_arculattal_jelentkezik_a_kozmedia_pentektol.aspx
"A képi elrendezésről szólva azt mondta, az aranymetszés ősi arányrendszere alapján készült, a teret a Leonardo által ábrázolt vitruviusi arányok szervezik, de a tervező a természetet is segítségül hívta akkor, amikor a Fibonacci-számok alapján rendezte be a képeket."DiamondsHead44
több mint 12 éve
reméljük komoly, mert viccnek elég durva. ezek az új logoi a közmédiának. tuti valami kapcsolási rajz volt az inspiráció:www.hirado.hu/Hirek/2012/07/24/13/Uj_arculattal_jelentkezik_a_kozmedia_pentektol.aspx
"A képi elrendezésről szólva azt mondta, az aranymetszés ősi arányrendszere alapján készült, a teret a Leonardo által ábrázolt vitruviusi arányok szervezik, de a tervező a természetet is segítségül hívta akkor, amikor a Fibonacci-számok alapján rendezte be a képeket."
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
www.bama.hu/baranya/kozelet/bezar-a-megoldatlan-ugyek-irodaja-pecsen-453433Nem értem, ezzel mi a gond. A Nemzeti Együttműködés Rendszerében nincsenek megoldatlan ügyek. Aki nem hiszi, az "kérdezze meg az Orbán Viktortól".
Ezt tényleg ajánlom elolvasásra, a cikkben található linkekkel együtt. Nagyon jól jellemzi a pécsi városvezetést az egész történet. Gyurma Pappa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
www.bama.hu/baranya/kozelet/bezar-a-megoldatlan-ugyek-irodaja-pecsen-453433Ezt tényleg ajánlom elolvasásra, a cikkben található linkekkel együtt. Nagyon jól jellemzi a pécsi városvezetést az egész történet.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Mócárt visszakínálása, avagy a náci rózsaszín párduc esete a német alkotmányvédelemmel, jó olvasást!és itt hol a gond?
katpol.blog.hu/2012/07/23/a_doner-gyilkossagok_naciterror_nemetorszagbansutianap
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
hirek.msn.mainap.hu/itthon/jogtalanul-szerzett-diplomat-a-fideszes-politikus-fia-18731/ha már csalunk, akkor csináljuk már úgy, hogy ne bukjunk le.
több mint 12 éve
magyarinfo.blog.hu/2012/07/23/a_kozgep_vallomasa_mi_lopunkgondoltam h a viccekbe kéne. bár nem az, de vinnyogok tíz perce.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Mócárt visszakínálása, avagy a náci rózsaszín párduc esete a német alkotmányvédelemmel, jó olvasást!katpol.blog.hu/2012/07/23/a_doner-gyilkossagok_naciterror_nemetorszagban
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Az elmúlt 10 évben a BFT volt akkora pénznyelő, mint az MTV, vagy bármely autópályaépítés. Nyilván dr. Bóka, és a Fidesz ezt is újabb szintre emelte, de ugye válság is van, meg a kölykök is éhesek. Sok volt az a nyóc év, amíg csak önkormányzati szinten tudtak lopni, most be kell pótolni kormányzati szinten is (és most köpök egy epéset)Index címlap: a Balaton környéke le van pukkanva. Nem olvastam el, így is felidegesítettem magam. Nem tudom, hogy az áldott emlékű Suchman Tamás vezette Balaton Fejlesztési Tanács az elmúlt években hány milliárdot kapott, de vastagon kétszámjegyű. Ebből mi az isten látszik? Nyilván fel tudsz mutatni pár fejlesztést, de ne vicceljünk már, ami pénzt beleöltek, a Szaharából bolgárkertészetet lehetne csinálni. füligjimmyA kulcs az SCD-csoport bebukása. Jászai Gellért kegyvesztett lett a Fidesznél, a háttérről itt bővebben: hvg.hu/kkv/20120411_scd_balatoni_projektDzsokijuing
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Index címlap: a Balaton környéke le van pukkanva. Nem olvastam el, így is felidegesítettem magam. Nem tudom, hogy az áldott emlékű Suchman Tamás vezette Balaton Fejlesztési Tanács az elmúlt években hány milliárdot kapott, de vastagon kétszámjegyű. Ebből mi az isten látszik? Nyilván fel tudsz mutatni pár fejlesztést, de ne vicceljünk már, ami pénzt beleöltek, a Szaharából bolgárkertészetet lehetne csinálni. füligjimmyA kulcs az SCD-csoport bebukása. Jászai Gellért kegyvesztett lett a Fidesznél, a háttérről itt bővebben: hvg.hu/kkv/20120411_scd_balatoni_projekt
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Index címlap: a Balaton környéke le van pukkanva. Nem olvastam el, így is felidegesítettem magam. Nem tudom, hogy az áldott emlékű Suchman Tamás vezette Balaton Fejlesztési Tanács az elmúlt években hány milliárdot kapott, de vastagon kétszámjegyű. Ebből mi az isten látszik? Nyilván fel tudsz mutatni pár fejlesztést, de ne vicceljünk már, ami pénzt beleöltek, a Szaharából bolgárkertészetet lehetne csinálni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
magyarinfo.blog.hu/2012/07/21/szegedi_csanad_eu-s_penzt_iger_az_ot_zsidosagaval_szembesito_embernekEjejej... nagy kereszt ám zsidónak lenni.
több mint 12 éve
ok, ez már érthető, csak a KEOP elég széles kört ölel fel.Érdekelne, mit értesz a KEOP pénzek lenyúlásán? Ki nyúlta le?Leginkább a csatornázások, szennyvíz és szeméttelepek építése, amit nagy arányban nyer ugyanaz a cég, illetve azon konzorciumok, amiben az a cég benne van. Tény, van olyan része, amit nem a Közgép visz. És hozzátenném: nem csak a mostani kormány, hanem az előzőek is úgy gondolták, hogy ezen pénzek jelentős része az övék. Ja, hogy lesz belőle csatorna? Tény, csak mondjuk kétszer-négyszer-kitudjahányszor drágábban, mint amibe kerül, ha egyáltalán az alvállalkozók megkapják a pénzüket...
csi77
Most, hogy így jobban belegondolok, ezért mégiscsak szólt az LMP. Gyurma Pappa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Érdekelne, mit értesz a KEOP pénzek lenyúlásán? Ki nyúlta le?Leginkább a csatornázások, szennyvíz és szeméttelepek építése, amit nagy arányban nyer ugyanaz a cég, illetve azon konzorciumok, amiben az a cég benne van. Tény, van olyan része, amit nem a Közgép visz. És hozzátenném: nem csak a mostani kormány, hanem az előzőek is úgy gondolták, hogy ezen pénzek jelentős része az övék. Ja, hogy lesz belőle csatorna? Tény, csak mondjuk kétszer-négyszer-kitudjahányszor drágábban, mint amibe kerül, ha egyáltalán az alvállalkozók megkapják a pénzüket...
csi77
Most, hogy így jobban belegondolok, ezért mégiscsak szólt az LMP.
több mint 12 éve
Érdekelne, mit értesz a KEOP pénzek lenyúlásán? Ki nyúlta le?Van még olyan vezető aki még nem égette meg magát valamilyen szinten és mögé állnának az emberek? Ehhez képest azt az 1-2 milliárdot majdnemhogy molyfing beszerezni szerintem.Nagyon nehéz pártot csinálni. Politikai érdekek sokkal bonyolultabbak, mint az üzleti érdekek, hogy nagyon okosnak látszódjak: a homo oeconomicus, aki a hasznot hajtja sokkal egyszerűbb viselkedési mintákat követ, mint a homo politicus, hisz az előző racionálisan gondolkodik, az utóbbinál az érzelmet, előítéletek legalább ugyanakkora, ha nem nagyobb szerepet játszanak.
Bár ha jobban belegondolok ez sem igaz, mert ha valaki meglátja a lehetőséget és pénzt akarna belefektetni egy új pártba, egyből diktálni is akarna. kittli
Tovább folytatva a beszámolót a beszélgetéseimről, a korábban más témában emlegetett elég jól kereső barátommal beszélgettünk eleget. Igen jó kapcsolatrendszere van, elég könnyen tudna összeszedni 1-2 milliárdot, de az ő kérdése az volt: mi lesz a hasznom belőle? Nem érdekli a politikai haszon, nem akar hatalmat magának, üzletileg pedig egy nemzetközi szabadalommal jóval több pénzt tud keresni.
Annak, aki közvetlen hasznot szeretne egy politikai pártból, igen közvetlen kérései lesznek. Lásd, megint csak LMP (azért őket emlegetem, mert ők a legfiatalabb igazi párt, a DK egy vicc), a plázastoppos téma. Ugye senki nem gondolja, hogy az egyébként környezetvédelmet csak nevében, elveiben megjelenítő párt, pont itt kezdi majd a javaslatait, mindenféle külső hatás nélkül? Miért nem zavarta őket inkább látványosan az energiapiac szétcseszése vagy a KEOP pénzek lenyúlása? Gyurma Pappa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
A Mercedesgyár megynitóján azért nem csapott ilyen reklámot 😊Atyaég, kormányzati multireklám. Mi lesz a következő, Viktorbá csak BMW-vel jár és Nike-ban edz?RajnaAmennyiben majd a szabolcsi cigánygyerekekkel varratja össze a Nike a 150 dolláros cipőket, akkor szvsz Viktor arra is kapható lesz 😊atapapa
több mint 12 éve
Viktor a politika Nicolas Cage-e.Atyaég, kormányzati multireklám. Mi lesz a következő, Viktorbá csak BMW-vel jár és Nike-ban edz?RajnaAmennyiben majd a szabolcsi cigánygyerekekkel varratja össze a Nike a 150 dolláros cipőket, akkor szvsz Viktor arra is kapható lesz 😊atapapa