NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
hvg.hu/itthon/20120731_jobbik_kuruc_euBrüsszelből is kapott fizetést Novák Előd
"this shit is getting better and better" 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Dub
1 019
Dunaszerdahelyen ki balhézott? Az, hogy a szlovák rendőrállatok rátörtek a magyar szurkolókra, az neked hol balhézás? Vagy miért mertek megjelenni is egyáltalán, vagy mi bűnük volt a magyar szurkolóknak?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Facen megragadta valaki a torkánál a dolgot:"tehető, szemrebbenés nélkül hazudik mint a vízfolyás és már a látszatára sem adnak annak amit tesznek.....ezt a magyar nép békésen tűri.
most hol vannak azok, akik akkor lángba borították a fővárost? az akkori hazudozó nem tetszett nekik, a mostani hazudozóval viszont semmi probléma nincsen?
nahát.
bele sem merek gondolni, hogy esetleg fizetett provokátorok voltak, akik politikai megbízásra (na vajon ki által?) rendezték meg az akkori miniszterelnök ellen azt a műbalhét."
emlékszem anno mondtam már, hogy buszokkal vitték a srácokat balhézni mint Dunaszerdahelyre is.
több mint 12 éve
jó hír: szeptember 1-re kész a Jó Állam!"Gál András Levente, Jó Állam Fejlesztési Koncepció Végrehajtásának Összehangolásáért felelős kormánybiztos hétfőn levelet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz, melyben felmentését kérte. Indoklása szerint az általa ellátott feladatok szeptember 1-jéig várhatóan "olyan előrehaladást érnek el, melyek már nem indokolják a továbbiakban ennek a kormánybiztosi tisztségnek a fenntartását"."
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
A NER hatályos "rendelkezései" szerint simán labanc politikát folytatok.😀 😀 Te is rasszista vagy? 😀apeszosÉn judeobolsevik zsidórasszista vagyok.zinedine5nem elmúlt nyolc év, mi meg bérrettegő balliberálisbrókerek vagyunk.Amadeus91hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_leszAkkor ez hazugság volt?zinedine5
ez meg a másikAmadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
jut eszembe, hogy én tulajdonképpen kuruc vagyok 😀 Nem csoda, hogy nem megy nekem ez a NER.Én judeobolsevik zsidórasszista vagyok.zinedine5nem elmúlt nyolc év, mi meg bérrettegő balliberálisbrókerek vagyunk.Amadeus91hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_leszAkkor ez hazugság volt?zinedine5
ez meg a másikAmadeus91
*edit: híjj mekkora hülyeséget írtam. Labanc.
több mint 12 éve
HírTV riport (Ózd cigánytelep):Biztos be van kamerázva a bolt.
Cigány nő: Éhezünk, éhesek vagyunk!
Balog akárki (nemzeti erőforrás miniszter): Akkor miért nem esznek?
Óriási! Probléma megoldva.Bazzani
több mint 12 éve
HírTV riport (Ózd cigánytelep):Cigány nő: Éhezünk, éhesek vagyunk!
Balog akárki (nemzeti erőforrás miniszter): Akkor miért nem esznek?
Óriási! Probléma megoldva.
több mint 12 éve
hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_lesznem időszerű!!! igaz!!! 10 éve az volt, ma már elkésett
ez meg a másikAmadeus91
több mint 12 éve
😀 😀 Te is rasszista vagy? 😀Én judeobolsevik zsidórasszista vagyok.zinedine5nem elmúlt nyolc év, mi meg bérrettegő balliberálisbrókerek vagyunk.Amadeus91hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_leszAkkor ez hazugság volt?zinedine5
ez meg a másikAmadeus91
több mint 12 éve
Én judeobolsevik zsidórasszista vagyok.nem elmúlt nyolc év, mi meg bérrettegő balliberálisbrókerek vagyunk.Amadeus91hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_leszAkkor ez hazugság volt?zinedine5
ez meg a másikAmadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
nem elmúlt nyolc év, mi meg bérrettegő balliberálisbrókerek vagyunk.hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_leszAkkor ez hazugság volt?zinedine5
ez meg a másikAmadeus91
több mint 12 éve
hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_leszAkkor ez hazugság volt?
ez meg a másikAmadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
index.hu/belfold/2012/07/30/jobbik_szegedi_adja_vissza_a_mandatumat/Csanádunk lendületben van.
hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_lesz
ez meg a másik
több mint 12 éve
ne vesszünk össze, nem értünk egyet.Amadeus91OK, legyen így
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
ne vesszünk össze, nem értünk egyet.Pardon, tévedtem. A helyes megfogalmazás a következő:mint például?Amadeus91szerintem meg a szavazás az állampolgári kötelesség. Bár tudom, hogy a kötelesség szó maga a magyar közegben ismeretlen. Amadeus91Nocsak, mekkora meglepetés (miközben más állampolgári kötelességekről egyáltalán nem ez a véleményed).Gogo
Más állampolgári kötelezettségekről csak addig ilyen szigorú a véleményed, amíg neked nem kell teljesíteni őket (mint például a hadkötelezettség és a közterhek viselése).Gogo
több mint 12 éve
Pardon, tévedtem. A helyes megfogalmazás a következő:mint például?Amadeus91szerintem meg a szavazás az állampolgári kötelesség. Bár tudom, hogy a kötelesség szó maga a magyar közegben ismeretlen. Amadeus91Nocsak, mekkora meglepetés (miközben más állampolgári kötelességekről egyáltalán nem ez a véleményed).Gogo
Más állampolgári kötelezettségekről csak addig ilyen szigorú a véleményed, amíg neked nem kell teljesíteni őket (mint például a hadkötelezettség és a közterhek viselése).
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
mint például?szerintem meg a szavazás az állampolgári kötelesség. Bár tudom, hogy a kötelesség szó maga a magyar közegben ismeretlen. Amadeus91Nocsak, mekkora meglepetés (miközben más állampolgári kötelességekről egyáltalán nem ez a véleményed).Gogo
több mint 12 éve
szerintem meg a szavazás az állampolgári kötelesség. Bár tudom, hogy a kötelesség szó maga a magyar közegben ismeretlen. Amadeus91Nocsak, mekkora meglepetés (miközben más állampolgári kötelességekről egyáltalán nem ez a véleményed).
több mint 12 éve
A fideszen kívüli politikai erők sem bánnak az ügyben kesztyűs kézzel Viktorral.Nyilván, de miért, vagy hogyan mond(hat) ilyen szintű, nem tudok jobb szót marhaságokat valaki. Ezért a jobboldal felkoncolt volna bármilyen más színű vezetőt.zinedine5érdekelne a véleményed a tegnapi okosságokról. Demokrácia és félázsia kérdésben és főleg a két mondatot nem szétszedve, hanem egy beszédben elhangzottként értelmezve.zinedine5A véleményem: egy baromság ez egész, vélhetően nem ezt a gondolatot fogja credoként választani a modern magyar jobboldal, már ha lesz olyan. atapapa
Még a Mandineren is lenyomott valamelyik szerkesztő egy jól irányzott "cikket".
több mint 12 éve
szerintem meg a szavazás az állampolgári kötelesség. Bár tudom, hogy a kötelesség szó maga a magyar közegben ismeretlen. Nem véletlen, hogy az ókori görögök anno a tartózkodókat ütötték agyon. Amadeus91A nagyarcúság milyen közegben természetes?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nyilván, de miért, vagy hogyan mond(hat) ilyen szintű, nem tudok jobb szót marhaságokat valaki. Ezért a jobboldal felkoncolt volna bármilyen más színű vezetőt.érdekelne a véleményed a tegnapi okosságokról. Demokrácia és félázsia kérdésben és főleg a két mondatot nem szétszedve, hanem egy beszédben elhangzottként értelmezve.zinedine5A véleményem: egy baromság ez egész, vélhetően nem ezt a gondolatot fogja credoként választani a modern magyar jobboldal, már ha lesz olyan. atapapa
több mint 12 éve
érdekelne a véleményed a tegnapi okosságokról. Demokrácia és félázsia kérdésben és főleg a két mondatot nem szétszedve, hanem egy beszédben elhangzottként értelmezve.zinedine5A véleményem: egy baromság ez egész, vélhetően nem ezt a gondolatot fogja credoként választani a modern magyar jobboldal, már ha lesz olyan.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
szerintem meg a szavazás az állampolgári kötelesség. Bár tudom, hogy a kötelesség szó maga a magyar közegben ismeretlen. Nem véletlen, hogy az ókori görögök anno a tartózkodókat ütötték agyon.
több mint 12 éve
A "félázsiai" szerintem direkt kiszólás jobbra, hogy nem vagyunk mi halevő-rokonok, hanem büszke hunok. Megint 1890-ben vagyunk. Nem lennék meglepve, ha előkerülne a pusztai szakrális kettős királyság rendszere, persze legjobban Kiszely prof. fog csodálkozni. Akkor Viktor már nem lesz gyula, hanem kendekén él a világvégezetéig, hacsak fel nem áldozzák az IMF oltárán.De a szocik kb 0 épeszű ötlettel rendelkeznek.Aki feliratkozott, az a jelöltállítás megkezdésétől kezdve minden papírt, információt megkap. Aki nem akar részt venni, kimarad - mondta a miniszterelnök, aki szerint csak arról van még vita, hogy a feliratkozók számára kötelezővé tegyék-e a részvételt a választáson.Pont a szocik követelték egy hónapja a kötelező részvételt a választáson 😀
Ennek tényleg elgurult a gyógyszere.
Gyurcsány egy fasz volt, ez viszont egy diktátor.zinedine5
Igaz, ők "komolyabb diktatúrát" akartak, mert az elképzelésük szerint nem csak annak lett volna kötelező a részvétel, aki korábban feliratkozott és ezzel jelezte hogy szavazni akar, hanem mindenkinek, pl. annak is, aki úgy ahogy van, leszarja az egész közéletet 😉atapapa
Viszont érdekelne a véleményed a tegnapi okosságokról. Demokrácia és félázsia kérdésben és főleg a két mondatot nem szétszedve, hanem egy beszédben elhangzottként értelmezve.zinedine5
Aki nem hiszi, annak utánajárnak