NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Anarchista terroristának. De nem is egyénekről volt szó. Akkor visszakérdezek. Mikor és hol volt rendszer szinten kommunizmus?Kun Bélát akkor minek mondanád?SchleckNekem nagyon nem tetszik ez az állam beleavatkozik a dolgokba szitu. A kommunizmusnak már rég vége. Illetve vége kéne lenni😊 Ma a közmű, holnap a húsok, holnapután mi lesz a soron?NB2A kommunizmusnak nincs vége. Hisz olyan sosem volt.apeszos
több mint 12 éve
Kun Bélát akkor minek mondanád?Nekem nagyon nem tetszik ez az állam beleavatkozik a dolgokba szitu. A kommunizmusnak már rég vége. Illetve vége kéne lenni😊 Ma a közmű, holnap a húsok, holnapután mi lesz a soron?NB2A kommunizmusnak nincs vége. Hisz olyan sosem volt.apeszos
több mint 12 éve
Nekem nagyon nem tetszik ez az állam beleavatkozik a dolgokba szitu. A kommunizmusnak már rég vége. Illetve vége kéne lenni😊 Ma a közmű, holnap a húsok, holnapután mi lesz a soron?NB2A kommunizmusnak nincs vége. Hisz olyan sosem volt.
több mint 12 éve
hogy van olyan téma, amiben Viktorék és Thürmerék egyet tudnak érteni. Szerintem priceless.444.hu/2013/10/22/es-meg-is-jott-a-munkaspart-kozlemenye-hatosagi-arat-akarunk/Igen? Ezen most mi a vicces?
leborultam a székről. 😀😀Amadeus91
toxique
több mint 12 éve
Nekem nagyon nem tetszik ez az állam beleavatkozik a dolgokba szitu. A kommunizmusnak már rég vége. Illetve vége kéne lenni😊 Ma a közmű, holnap a húsok, holnapután mi lesz a soron?
több mint 12 éve
Azért ez nem egy nehéz matek. Ha az állam/állami cég benyeli a reális, piaci ár alatti értékesítés bukóját, annak örülhet a jónép, csak az emberek fogják fizetni az adójukból. Az államnak nincs pénze, a miénket osztogatja ugyebár.Az eddig tapasztaltakból úgy gondolom, hogy ez nem segítene a szegényeken. Kizárólag a politikai elit és a holdudvara járna vele jól. Minden mást csak rombolna. De én csak egy vidéki h*lyegyerek vagyok 😊vandeminek444.hu/2013/10/22/es-meg-is-jott-a-munkaspart-kozlemenye-hatosagi-arat-akarunk/Igen? Ezen most mi a vicces?
Magyarországon egy rakat cucc hatósági áras (ahogyan sok más országban is). Pl. az áram, a távhő, a gyógyszer, a tömegközlekedés, a földgáz... stb. Egyel több vagy kevesebb; most nem mindegy? Plusz a szegényeken ez tényleg segítene - bár attól tartok, hogy ez is csak színház.toxique
Ha meg a reális piaci ár alatti értékesítés lesz előírva a magáncégeknek, nem lesz termék és szolgáltatás, mert senki se fog bukóért sokáig dolgozni. Gyanítom nem lenne sokáig csökkentett az a bizonyos rezsi, ha megkaparintaná a haveri kör a közmű szektort. Vagy tovább növelnék az ilyen-olyan adót, hogy beleférjen az "államnak" az a bukó is.

több mint 12 éve
Az eddig tapasztaltakból úgy gondolom, hogy ez nem segítene a szegényeken. Kizárólag a politikai elit és a holdudvara járna vele jól. Minden mást csak rombolna. De én csak egy vidéki h*lyegyerek vagyok 😊444.hu/2013/10/22/es-meg-is-jott-a-munkaspart-kozlemenye-hatosagi-arat-akarunk/Igen? Ezen most mi a vicces?
Magyarországon egy rakat cucc hatósági áras (ahogyan sok más országban is). Pl. az áram, a távhő, a gyógyszer, a tömegközlekedés, a földgáz... stb. Egyel több vagy kevesebb; most nem mindegy? Plusz a szegényeken ez tényleg segítene - bár attól tartok, hogy ez is csak színház.toxique
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
444.hu/2013/10/22/es-meg-is-jott-a-munkaspart-kozlemenye-hatosagi-arat-akarunk/Igen? Ezen most mi a vicces?
Magyarországon egy rakat cucc hatósági áras (ahogyan sok más országban is). Pl. az áram, a távhő, a gyógyszer, a tömegközlekedés, a földgáz... stb. Egyel több vagy kevesebb; most nem mindegy? Plusz a szegényeken ez tényleg segítene - bár attól tartok, hogy ez is csak színház.
több mint 12 éve
444.hu/2013/10/22/es-meg-is-jott-a-munkaspart-kozlemenye-hatosagi-arat-akarunk/leborultam a székről. 😀😀
több mint 12 éve
444.hu/2013/10/21/mszp-s-feljelentest-utan-talalta-meg-az-mszp-t-a-rendorseg/nyomorult lúzer köcsögök. (akkor már tényleg maradjon a Zorbán.)
több mint 12 éve
8-1, úgyhogy muszáj megint rezsit csökkenteni.Már be is harangozták.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Az esély arra is meg van, hogy nyersz a lottón, és elviszed az ötöst.Kb. 1 a 44.000.000-hoz.
Ez is kábé annyi lehet. 😉
több mint 12 éve
www.origo.hu/itthon/20131012-orban-van-ra-esely-hogy-olyan-autoriter-legyek-mint-putyin.html?sec-1"Van esélye annak, hogy olyan autoriter vezető legyen, mint Vlagyimir Putyin?
’Az esély megvan rá’ – ismeri el meglepő módon Orbán Viktor, bár ennek az esélye sokkal alacsonyabb, ha Magyarország gazdaságilag jól teljesít.”"
legalább megmondja előre.
több mint 12 éve
Egy félidő ment csak el, de szerintem szavazókat nyerne azzal Viktátor, ha a stadionépítést leállítaniPedig én is szeretném, de így... Majd ha mindenhol 10e-k igényelnék...
több mint 12 éve
Szerintem két opció van. 1, vagy ilyen hülye ez a Lucsik, mint tűnik. 2, a 120 milliós veszteség csak annyit jelent, hogy alvállalkozókon keresztül ennyi pénzt mosott ki. Ha a második a valós, akkor mondjuk nem nagyon értem, hogy ezt miért kellett ilyen nagy dobra verve csinálni, ahelyett hogy alapított volna valami szokásos pénzmosó "éttermet" vagy hasonlót.Ezt. Hogyan?zinedine5Mit nem értesz? Nyilván valaki kurva jól járt még így is.berger90index.hu/gazdasag/2013/10/10/fizeteskeptelen_a_solyom/Eskü nem értem, hogy erre mi szükség volt.zinedine5
A sólyom végveszélyben... 😀somoskovig
Más: Valaki magyarázza már el nekem, hogy az azeri választási csalásra miért tekintik bizonyítéknak a screenshotot az appról, amiben egyébként tök más eredmények is szerepelnek, mint ami a végeredmény lett?
több mint 12 éve
Ezt. Hogyan?Mit nem értesz? Nyilván valaki kurva jól járt még így is.berger90index.hu/gazdasag/2013/10/10/fizeteskeptelen_a_solyom/Eskü nem értem, hogy erre mi szükség volt.zinedine5
több mint 12 éve
Mit nem értesz? Nyilván valaki kurva jól járt még így is.index.hu/gazdasag/2013/10/10/fizeteskeptelen_a_solyom/Eskü nem értem, hogy erre mi szükség volt.zinedine5
Mindig jövőre
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/2013/10/10/fizeteskeptelen_a_solyom/Eskü nem értem, hogy erre mi szükség volt.
több mint 12 éve
www.origo.hu/nagyvilag/20131010-ungvari-lap-a-magyar-allampolgarsaggal-folyo-ukrajnai-uzletelesrol.html?sec-2én megmondtam.
több mint 12 éve
Nevetni fogsz, de elsőre tényleg hittem neki. Azóta megbántam már..ez bizonyiccsa, hogy te már sokkal előbb el kezdtél hinni Vityában ... nem csúszol ki halacska 😉sutianapKöze sincs a Viktátorhoz. Az első két gyermekem idősebb mint a rendszerváltás, a harmadik pedig "emúttnyócéves". Szó szerint is, meg átvitt értelemben is 😛 Szóval van viszonyítási alapom.apeszosHidd el tudom, három gyerekes gyakorló apa vagyok, ha csak egy gyereked van, semmit sem kapsz. Vagy nagy nehézségek árán.apeszosegy gyerek nem gyerek. már 2002-ben is az volt a jelszó, hogy "3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék". aki eddig nem tanulta meg, az így járt.
látom, Ti hallgattatok Vityára 😀 😉slowmotion
több mint 12 éve
ez bizonyiccsa, hogy te már sokkal előbb el kezdtél hinni Vityában ... nem csúszol ki halacska 😉Köze sincs a Viktátorhoz. Az első két gyermekem idősebb mint a rendszerváltás, a harmadik pedig "emúttnyócéves". Szó szerint is, meg átvitt értelemben is 😛 Szóval van viszonyítási alapom.apeszosHidd el tudom, három gyerekes gyakorló apa vagyok, ha csak egy gyereked van, semmit sem kapsz. Vagy nagy nehézségek árán.apeszosegy gyerek nem gyerek. már 2002-ben is az volt a jelszó, hogy "3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék". aki eddig nem tanulta meg, az így járt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Köze sincs a Viktátorhoz. Az első két gyermekem idősebb mint a rendszerváltás, a harmadik pedig "emúttnyócéves". Szó szerint is, meg átvitt értelemben is 😛 Szóval van viszonyítási alapom.Hidd el tudom, három gyerekes gyakorló apa vagyok, ha csak egy gyereked van, semmit sem kapsz. Vagy nagy nehézségek árán.apeszosegy gyerek nem gyerek. már 2002-ben is az volt a jelszó, hogy "3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék". aki eddig nem tanulta meg, az így járt.
több mint 12 éve
Hidd el tudom, három gyerekes gyakorló apa vagyok, ha csak egy gyereked van, semmit sem kapsz. Vagy nagy nehézségek árán.apeszosegy gyerek nem gyerek. már 2002-ben is az volt a jelszó, hogy "3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék". aki eddig nem tanulta meg, az így járt.
látom, Ti hallgattatok Vityára 😀 😉
több mint 12 éve
Félreértesz. Nem sajnálom tőlük, és szerintem más sem sajnálná, ha ugyanazt és ugyanúgy megkapnák az itthon élők is. Nem egy egetverő összeg tényleg, de itthon ennek a negyedét kapják (ha kapják) támogatás címen, és azt sem pénzben, hanem utalványban. Ráadásul aki dolgozik, annak nem is jár, mert "ő meg tudja fizetni" a beiskolázást. Hidd el tudom, három gyerekes gyakorló apa vagyok, ha csak egy gyereked van, semmit sem kapsz. Vagy nagy nehézségek árán.Akkor sem hiszem, hogy ezért tőlük kellene sajnálni, hanem inkább az egyéb fölösleges kiadásokból kellene átcsoportosítani megfelelő összeget.DubNem az a gond, hogy ők kapnak. Hanem az, hogy aki itthon él az nem.apeszosVolt már?Mit fáj az a cikkírónak, ha a külhoni magyarság fennmaradására is áldoznak végre valamilyen összeget? Ugyanis a fennmaradásuknak az egyik záloga éppen az, hogy magyarul tudjanak, beszéljenek, ez pedig magyar nyelvű oktatás nélkül igazán nehezen elképzelhető. Ráadásul költségvetési szinten 5 milliárd forint az bagatell összeg. Ennél sokkal nagyobb összegek mennek el haszontalan hülyeségekre. Az élősködő rejtett erőforrásainkra, 128-ik holokauszt megemlékezésekre (csak erre elmegy jövőre pont 5 milliárd), múzeumokra (tényleg, Trianon múzeum mikor lesz, ha már holokauszt múzeumból egy már nem is elég?), felcsúti stadionra stb, stb sokszor ennyi pénzt elszórunk (szerintem totál feleslegesen), az miért nem csípi ennyire a kedves cikkíró szemét? Azokat a pénzeket nem lenne jobb a magyar oktatásba vagy az egészségügybe fordítani? Ez egy számomra támogatható dolog, egyáltalán nem sajnálom tőlük ezt a támogatást. Nem gondolnám azt sem, hogy egy normális nemzettudattal rendelkező ember szemét különösebben csípné ez az 5 milliárd forint, a cikkíró nyilván magából és a hozzá hasonlókból indult ki.Dub
internetfigyelo.wordpress.com/2013/09/30/amirol-a-hazai-media-melyen-hallgat/JC6