Politika
70 feliratkozó
több mint 11 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Igazából nem is értem hogy Putin miben bízott, vagy tényleg nem tudta, hogy a 21. században nem fegyverrel vívunk háborút ?!444.hu/2014/12/16/kiontottak-a-rubel-beleit-valsagspiralban-az-orosz-gazdasag/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
index.hu/gazdasag/2014/12/16/torocskei_sajat_cegeibe_ontotte_a_penz_a_bankbol_aztan_beszallt_a_kormany_is/Kíváncsi vagyok, ennek mi lesz az utóélete. Gondolom semmi.
A legjobb az álnaív kérdés a cikk végén... 😊
több mint 11 éve
www.origo.hu/gazdasag/20141215-ingyenes-lesz-az-m0-is-kepviseloknek-kozpenzbol-uzemanyagkartya-torvenyjavaslat.html
amikor kussban kéne lenni, akkor még tetézik...NB2

több mint 11 éve
www.origo.hu/gazdasag/20141215-ingyenes-lesz-az-m0-is-kepviseloknek-kozpenzbol-uzemanyagkartya-torvenyjavaslat.htmlamikor kussban kéne lenni, akkor még tetézik...
több mint 11 éve
www.tarki.hu/adatbank-h/kutjel/pdf/b350.pdfTölgyessy Péter írása az elmúlt évtizedek kudarcairól és az orbáni hatalomgyakorlásról.
több mint 11 éve
Ha ez bárkit is vígasztal a fizetős lesz a 0-s témában, szeged volt eddig az egyetlen város ahol mindig is fizetős volt használni az elkerülőt...nyílván full véletlen 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Akkor hogy egyértelmű legyen a példám, gondolj az amerikai nagyvállalatok és az amerikai politika viszonyára.Ezt a (valodi) uzleti szferaban dolgozok neveben kikerem magunknak.IgorAz említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
És kik írták a törvényeket?
Kik vezették a kezét?
Egyébként nem tudom ismered e Clausewitz mondását, miszerint:
A háború a politika folytatása egyéb eszközökkel.
Ezt én úgy folytatnám, hogy:
A politika az üzlet folytatása egyéb eszközökkel.Sobri Jóska
A nagytőke csinálja az elnököt, vagy az elnök a nagytőkét?
több mint 11 éve
www.origo.hu/itthon/20141210-elfelejtett-egymilliardot-meszaros-lorinc.htmlMondjuk az apróról én is elfeledkeznék, ha lenne...
több mint 11 éve

lényeg, hogy kurva jól állunk.
444.hu/2014/12/10/hiaba-a-130-milliardos-adoemeles-igy-is-borulhat-a-koltsegvetes/
több mint 11 éve
A körgyűrű amit azért hoztak létre hogy ne a városon keresztül menjél most majd fizetős lesz... heckova a job! 😊www.origo.hu/itthon/20141210-megszunik-az-m0-s-dijmentessege.html
(mondjuk ez a kis ellentmondás is csak addig áll fent ameddig nem lesz dugódíj)JayB
aki nem tudná miről van szó!
SZÁNALMAS!!!
több mint 11 éve
Ezt a (valodi) uzleti szferaban dolgozok neveben kikerem magunknak.Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
Kik vezették a kezét?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A körgyűrű amit azért hoztak létre hogy ne a városon keresztül menjél most majd fizetős lesz... heckova a job! 😊 (mondjuk ez a kis ellentmondás is csak addig áll fent ameddig nem lesz dugódíj)
több mint 11 éve
sok lesz már a kitüntetésekből.Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
Kik vezették a kezét?
a bowl.hu Clausewitze.Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
Kik vezették a kezét?
a bowl.hu Clausewitze.
több mint 11 éve
Nem akarsz különbséget tenni aközött, hogy egy jelölt milyen (amúgy jogosan megkérdőjelezhető) kijelentéseket tesz, és egy hatalmon lévő milyen rendeleteket alkot. Az egyiknek nincs közvetlen hatása, a másiknak meg van.A szellemisége ugyanaz, sőt.
Ha Pásztor Albert hozta volna, ugyanolyan szar lenne...
Lecsó
Heh, szerintem összekeversz valakivel. Nem hivatkoztam rá. Ez nem a diktatúra jele.Stim, nem a haverok kitömését, hanem az állami intézmények megszállását említetted a diktatúra jelének, amire azt írtam, hogy korábban is a saját emberek lepték el a köziget, erre írtad, hogy azt az érvet nem tudod elfogadni, hogy korábban is ez volt.
Lecsó
A lényegen nem változtat.
több mint 11 éve
Nem, nem ismerek ilyeneket, de ezért vagy Te itt, hogy tanítsál.
több mint 11 éve
Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
Kik vezették a kezét?
A politika az üzlet folytatása egyéb eszközökkel.
több mint 11 éve
Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.
több mint 11 éve
A lopás és a korrupció nem politikai oldaltól függ, az viszont az NER újdonsága, hogy a törvényeket a gazdasági szereplők írják a saját számítógépükön.LecsóÚjdonság??
90-es évek eleje, olajszőkítés, Bod Péter Ákos?
Kárpótlási jegyek, privatizáció, exporttámogatások, stb?
Mondjuk az igaz, hogy egy újszülöttnek minden vicc új.
több mint 11 éve
Most is azt mondom: többfajta következtetés létezik, és azok közül az egyik/bármelyik elfogadása csak rajtad múlik.Pontosan ezért Török Gábor megállapítása is egy a sok közül. Aztán majd a történelem igazol valakit. Remélem, hogy őt.Ja, csak az eredeti mondatod azt sugallta, hogy mert én nem vizsgálom a hajlamait, mások vizsgálják és a következtetéseik elfogadása csak rajtam múlik. Miközben többfajta következtetés is létezik. atapapa
Lecsó
Nem akarsz különbséget tenni aközött, hogy egy jelölt milyen (amúgy jogosan megkérdőjelezhető) kijelentéseket tesz, és egy hatalmon lévő milyen rendeleteket alkot. Az egyiknek nincs közvetlen hatása, a másiknak meg van.A kirekesztéshez jó példa mondjuk a ma reggeli index cikk.Nem a szocik indítottak rasszista kijelentést hangoztató rendőrfőnököt? atapapa
Lecsó
Ha Pásztor Albert hozta volna, ugyanolyan szar lenne...
Cinikus leszek: olyan pártra kell szavazni, amelyik azt hirdeti, hogy a településen segélyt és közmunkát ad az odatelepülő romáknak.Gyönyörű ferdítés, gratulálok. 😊
Nincs ilyen párt jelenlegatapapa
Heh, szerintem összekeversz valakivel. Nem hivatkoztam rá. Ez nem a diktatúra jele.Az nálam már régen nem érv, hogy mindenki ezt vagy azt csinálja, meg ilyen máshol is van.Heh, te említetted diferentia specificaként a haverok pénzzel történő kitömését. Ha a jelenlegi "diktatúra" megkülönböztető jeleként hivatkozol rá, engedtessék már hogy leírjam: ha ez a diktatúra jele, akkor nálunk soha nem volt "nemdiktatúra".atapapa
Lecsó
A lopás és a korrupció nem politikai oldaltól függ, az viszont az NER újdonsága, hogy a törvényeket a gazdasági szereplők írják a saját számítógépükön.
több mint 11 éve
Pontosan ezért Török Gábor megállapítása is egy a sok közül. Aztán majd a történelem igazol valakit. Remélem, hogy őt.Ja, csak az eredeti mondatod azt sugallta, hogy mert én nem vizsgálom a hajlamait, mások vizsgálják és a következtetéseik elfogadása csak rajtam múlik. Miközben többfajta következtetés is létezik.
Lecsó
A kirekesztéshez jó példa mondjuk a ma reggeli index cikk.Nem a szocik indítottak rasszista kijelentést hangoztató rendőrfőnököt?
Lecsó
Cinikus leszek: olyan pártra kell szavazni, amelyik azt hirdeti, hogy a településen segélyt és közmunkát ad az odatelepülő romáknak.
Nincs ilyen párt jelenleg
Az nálam már régen nem érv, hogy mindenki ezt vagy azt csinálja, meg ilyen máshol is van.Heh, te említetted diferentia specificaként a haverok pénzzel történő kitömését. Ha a jelenlegi "diktatúra" megkülönböztető jeleként hivatkozol rá, engedtessék már hogy leírjam: ha ez a diktatúra jele, akkor nálunk soha nem volt "nemdiktatúra".
Lecsó
több mint 11 éve
Pontosan ezért Török Gábor megállapítása is egy a sok közül. Aztán majd a történelem igazol valakit. Remélem, hogy őt.Kinek a következtetéseit? Mert a Török Gábor pőlő azt írja, hogy OVI a legkevésbé se diktátor meg újfasiszta.Nem vagyok pszichológus, hogy hajlamokat vizsgáljak.Attól, hogy te nem vizsgálod, mások még megtehetik. Te meg vagy elfogadod a következtetéseiket, vagy nem. Szíved joga. mint ahogy másnak is a vizsgálódás.
Ha Orbán neofasiszta diktátor, akkor a kétharmadával már diktatúrát épített volna ki. Ez nem történt meg. atapapa
Lecsó
Arra próbálok nem annyira indirekt módon utalni, hogy nem valami egzakt és még kevésbé objektív tudományág a diktátori hajlamok felmérője. atapapa
A társadalom melyik részét rekesztik ki honnan? atapapaA kirekesztéshez jó példa mondjuk a ma reggeli index cikk.
index.hu/belfold/2014/12/08/beindult_a_borsodi_kiszoritosdi/
A többiek most kíméljenek meg a "lakjál te is mellettük aztán majd megtudod"-hoz hasonló hozzászólásoktól. Az elvekről beszélek, hogy önkormányzatok törvénnyel szembehelyezkedő rendeletekkel emberi sorsok felett diszponálnak, és ezt büntetlenül, vagy a társadalom kritikája nélkül megtehetik.
Az állami intézményeket melyik korábbi kormány nem szállta meg?atapapaAz nálam már régen nem érv, hogy mindenki ezt vagy azt csinálja, meg ilyen máshol is van. Az is szar volt, ez is az, máshol is szarul működik meg itt is. Ettől nem leszek boldogabb,