Politika

70 feliratkozó

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Igazából nem is értem hogy Putin miben bízott, vagy tényleg nem tudta, hogy a 21. században nem fegyverrel vívunk háborút ?!

444.hu/2014/12/16/kiontottak-a-rubel-beleit-valsagspiralban-az-orosz-gazdasag/

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
 index.hu/gazdasag/2014/12/16/torocskei_sajat_cegeibe_ontotte_a_penz_a_bankbol_aztan_beszallt_a_kormany_is/

Kíváncsi vagyok, ennek mi lesz az utóélete. Gondolom semmi.
A legjobb az álnaív kérdés a cikk végén... 😊
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 703
 www.origo.hu/gazdasag/20141215-ingyenes-lesz-az-m0-is-kepviseloknek-kozpenzbol-uzemanyagkartya-torvenyjavaslat.html
amikor kussban kéne lenni, akkor még tetézik...NB2

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 494 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/gazdasag/20141215-ingyenes-lesz-az-m0-is-kepviseloknek-kozpenzbol-uzemanyagkartya-torvenyjavaslat.html
amikor kussban kéne lenni, akkor még tetézik...
több mint 11 éve
Amador Los Angeles Rams 273
 www.tarki.hu/adatbank-h/kutjel/pdf/b350.pdf

Tölgyessy Péter írása az elmúlt évtizedek kudarcairól és az orbáni hatalomgyakorlásról.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 876 — a new hope (again)
Ha ez bárkit is vígasztal a fizetős lesz a 0-s témában, szeged volt eddig az egyetlen város ahol mindig is fizetős volt használni az elkerülőt...nyílván full véletlen 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 824 — #NoStress
Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.Lecsó
Igen.
És kik írták a törvényeket?
Kik vezették a kezét?

Egyébként nem tudom ismered e Clausewitz mondását, miszerint:
A háború a politika folytatása egyéb eszközökkel.
Ezt én úgy folytatnám, hogy:
A politika az üzlet folytatása egyéb eszközökkel.Sobri Jóska
Ezt a (valodi) uzleti szferaban dolgozok neveben kikerem magunknak.Igor
Akkor hogy egyértelmű legyen a példám, gondolj az amerikai nagyvállalatok és az amerikai politika viszonyára.
A nagytőke csinálja az elnököt, vagy az elnök a nagytőkét?

több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 009
 www.origo.hu/itthon/20141210-elfelejtett-egymilliardot-meszaros-lorinc.html

Mondjuk az apróról én is elfeledkeznék, ha lenne...
több mint 11 éve

lényeg, hogy kurva jól állunk.

444.hu/2014/12/10/hiaba-a-130-milliardos-adoemeles-igy-is-borulhat-a-koltsegvetes/
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 494 — nabege2@yahoo.com
A körgyűrű amit azért hoztak létre hogy ne a városon keresztül menjél most majd fizetős lesz... heckova a job! 😊
(mondjuk ez a kis ellentmondás is csak addig áll fent ameddig nem lesz dugódíj)JayB
 www.origo.hu/itthon/20141210-megszunik-az-m0-s-dijmentessege.html
aki nem tudná miről van szó!
SZÁNALMAS!!!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Igen.
Kik vezették a kezét?

Ezt a (valodi) uzleti szferaban dolgozok neveben kikerem magunknak.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 8 031
A körgyűrű amit azért hoztak létre hogy ne a városon keresztül menjél most majd fizetős lesz... heckova a job! 😊
(mondjuk ez a kis ellentmondás is csak addig áll fent ameddig nem lesz dugódíj)
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Igen.
Kik vezették a kezét?

a bowl.hu Clausewitze.Amadeus91
sok lesz már a kitüntetésekből.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 058
több mint 11 éve
Igen.
Kik vezették a kezét?

a bowl.hu Clausewitze.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 467 — #neverpunt
Nem akarsz különbséget tenni aközött, hogy egy jelölt milyen (amúgy jogosan megkérdőjelezhető) kijelentéseket tesz, és egy hatalmon lévő milyen rendeleteket alkot. Az egyiknek nincs közvetlen hatása, a másiknak meg van.
Ha Pásztor Albert hozta volna, ugyanolyan szar lenne...
Lecsó
A szellemisége ugyanaz, sőt.

Heh, szerintem összekeversz valakivel. Nem hivatkoztam rá. Ez nem a diktatúra jele.
Lecsó
Stim, nem a haverok kitömését, hanem az állami intézmények megszállását említetted a diktatúra jelének, amire azt írtam, hogy korábban is a saját emberek lepték el a köziget, erre írtad, hogy azt az érvet nem tudod elfogadni, hogy korábban is ez volt.

A lényegen nem változtat.

több mint 11 éve
Nem, nem ismerek ilyeneket, de ezért vagy Te itt, hogy tanítsál.
több mint 11 éve
Igen.
Kik vezették a kezét?

A politika az üzlet folytatása egyéb eszközökkel.

több mint 11 éve
Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.
több mint 11 éve
A lopás és a korrupció nem politikai oldaltól függ, az viszont az NER újdonsága, hogy a törvényeket a gazdasági szereplők írják a saját számítógépükön.Lecsó
Újdonság??
90-es évek eleje, olajszőkítés, Bod Péter Ákos?
Kárpótlási jegyek, privatizáció, exporttámogatások, stb?
Mondjuk az igaz, hogy egy újszülöttnek minden vicc új.

több mint 11 éve
Pontosan ezért Török Gábor megállapítása is egy a sok közül. Aztán majd a történelem igazol valakit. Remélem, hogy őt.
Lecsó
Ja, csak az eredeti mondatod azt sugallta, hogy mert én nem vizsgálom a hajlamait, mások vizsgálják és a következtetéseik elfogadása csak rajtam múlik. Miközben többfajta következtetés is létezik. atapapa
Most is azt mondom: többfajta következtetés létezik, és azok közül az egyik/bármelyik elfogadása csak rajtad múlik.

A kirekesztéshez jó példa mondjuk a ma reggeli index cikk.
Lecsó
Nem a szocik indítottak rasszista kijelentést hangoztató rendőrfőnököt? atapapa
Nem akarsz különbséget tenni aközött, hogy egy jelölt milyen (amúgy jogosan megkérdőjelezhető) kijelentéseket tesz, és egy hatalmon lévő milyen rendeleteket alkot. Az egyiknek nincs közvetlen hatása, a másiknak meg van.
Ha Pásztor Albert hozta volna, ugyanolyan szar lenne...

Cinikus leszek: olyan pártra kell szavazni, amelyik azt hirdeti, hogy a településen segélyt és közmunkát ad az odatelepülő romáknak.
Nincs ilyen párt jelenlegatapapa
Gyönyörű ferdítés, gratulálok. 😊

Az nálam már régen nem érv, hogy mindenki ezt vagy azt csinálja, meg ilyen máshol is van.
Lecsó
Heh, te említetted diferentia specificaként a haverok pénzzel történő kitömését. Ha a jelenlegi "diktatúra" megkülönböztető jeleként hivatkozol rá, engedtessék már hogy leírjam: ha ez a diktatúra jele, akkor nálunk soha nem volt "nemdiktatúra".atapapa
Heh, szerintem összekeversz valakivel. Nem hivatkoztam rá. Ez nem a diktatúra jele.
A lopás és a korrupció nem politikai oldaltól függ, az viszont az NER újdonsága, hogy a törvényeket a gazdasági szereplők írják a saját számítógépükön.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 467 — #neverpunt
Pontosan ezért Török Gábor megállapítása is egy a sok közül. Aztán majd a történelem igazol valakit. Remélem, hogy őt.
Lecsó
Ja, csak az eredeti mondatod azt sugallta, hogy mert én nem vizsgálom a hajlamait, mások vizsgálják és a következtetéseik elfogadása csak rajtam múlik. Miközben többfajta következtetés is létezik.

Lecsó
Nem a szocik indítottak rasszista kijelentést hangoztató rendőrfőnököt?
Cinikus leszek: olyan pártra kell szavazni, amelyik azt hirdeti, hogy a településen segélyt és közmunkát ad az odatelepülő romáknak.
Nincs ilyen párt jelenleg

Az nálam már régen nem érv, hogy mindenki ezt vagy azt csinálja, meg ilyen máshol is van.
Lecsó
Heh, te említetted diferentia specificaként a haverok pénzzel történő kitömését. Ha a jelenlegi "diktatúra" megkülönböztető jeleként hivatkozol rá, engedtessék már hogy leírjam: ha ez a diktatúra jele, akkor nálunk soha nem volt "nemdiktatúra".

több mint 11 éve
Nem vagyok pszichológus, hogy hajlamokat vizsgáljak.
Ha Orbán neofasiszta diktátor, akkor a kétharmadával már diktatúrát épített volna ki. Ez nem történt meg. atapapa
Attól, hogy te nem vizsgálod, mások még megtehetik. Te meg vagy elfogadod a következtetéseiket, vagy nem. Szíved joga. mint ahogy másnak is a vizsgálódás.
Lecsó
Kinek a következtetéseit? Mert a Török Gábor pőlő azt írja, hogy OVI a legkevésbé se diktátor meg újfasiszta.
Arra próbálok nem annyira indirekt módon utalni, hogy nem valami egzakt és még kevésbé objektív tudományág a diktátori hajlamok felmérője. atapapa

A társadalom melyik részét rekesztik ki honnan? atapapa
 index.hu/belfold/2014/12/08/beindult_a_borsodi_kiszoritosdi/
A többiek most kíméljenek meg a "lakjál te is mellettük aztán majd megtudod"-hoz hasonló hozzászólásoktól. Az elvekről beszélek, hogy önkormányzatok törvénnyel szembehelyezkedő rendeletekkel emberi sorsok felett diszponálnak, és ezt büntetlenül, vagy a társadalom kritikája nélkül megtehetik.

Az állami intézményeket melyik korábbi kormány nem szállta meg?atapapa
Az nálam már régen nem érv, hogy mindenki ezt vagy azt csinálja, meg ilyen máshol is van. Az is szar volt, ez is az, máshol is szarul működik meg itt is. Ettől nem leszek boldogabb,