Soccer VB 2026
11 feliratkozó
2 napja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, iktriad, Vrij
Hollandia: peach
Marokkó: Negritis
Németország: csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: Matthew99, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: dancogo, Hanni, Heisman, Sixo
Ki nyerje?
Anglia: davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez
Argentina: csi77, dande, empty taxi, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker
Hollandia: deyell, peach
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi
Németország: iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sobri Jóska, Toto21
Portugália: Matthew99, nagir
Spanyolország: Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Uruguay: Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
2 órája
rasszista vagy 😊a portugáloknál nem ugyanennyi van, vagy csak rasszista vagyok?Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
Most először nem a brazilok az elsőszámú kedvenceim egy vb-n, ennyi szarházit (Vinivel az élen) kurvanehéz kedvelni!
eaglesmcnabb
Löfli
de a portugálok nem fehérek? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
ki nyeri: Brazíliaki nyerje: Spanyolország
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
3 órája
nem minden portugál brazil, de minden brazil portugál? 😊Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
Most először nem a brazilok az elsőszámú kedvenceim egy vb-n, ennyi szarházit (Vinivel az élen) kurvanehéz kedvelni!
eaglesmcnabb
3 órája
a portugáloknál nem ugyanennyi van, vagy csak rasszista vagyok?Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 órája
Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Ki nyeri? NémetországKi nyerje? Hollandia

Liverpool Fc
18 órája
Ami késik, arra várni kell 😉VB all name csapat nem lesz? ő biztos kezdő lenne:én speciel lehet nem veszem meg, mert egyrészt drága, másrészt az első két játéknapon annyira nem könnyűek az ellenfelei (Horvátország, Ghána), a harmadik játéknapon Panama ellen meg lehet hogy pihenni fog, de ha nem, wildcarddal be lehet hozni. ami most új szabály, és szerintem fasza, hogyha van olyan játékosod, aki 4 pontot szerez egy meccsen és 5%-nál kevesebb játékosnál van az +2 pont bónusz. úgyhogy tessék scoutolniYes boss!
deyell
empty taxi
i.ibb.co/1g2b5mj/sithole.jpg
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
19 órája
Well done to the cameraman. 👏pic.twitter.com/1tF4Q0cvNO
— World Cup HQ (@WorldCup26HQ) June 1, 2026
20 órája
YoungZeeZee
9 767
volt rola szo?a tartalak serbia kikapott stopiraektol
skotok elpaholtak kur a szaot. igaz volt egy kiallitas mikor vezetett a holland C
a svajc lazan alazta michael jordant
remelem rossi megint ketto fog cserelni, mint mindig es a vegen.
az osszes meccsnel felidoben 6-7 csere volt. osszesen kb 9 per csapat de volt ahol 11 😀
20 órája
VB all name csapat nem lesz? ő biztos kezdő lenne:én speciel lehet nem veszem meg, mert egyrészt drága, másrészt az első két játéknapon annyira nem könnyűek az ellenfelei (Horvátország, Ghána), a harmadik játéknapon Panama ellen meg lehet hogy pihenni fog, de ha nem, wildcarddal be lehet hozni. ami most új szabály, és szerintem fasza, hogyha van olyan játékosod, aki 4 pontot szerez egy meccsen és 5%-nál kevesebb játékosnál van az +2 pont bónusz. úgyhogy tessék scoutolniYes boss!
deyell
empty taxi
built for this shit
21 órája
Yes boss!én speciel lehet nem veszem meg, mert egyrészt drága, másrészt az első két játéknapon annyira nem könnyűek az ellenfelei (Horvátország, Ghána), a harmadik játéknapon Panama ellen meg lehet hogy pihenni fog, de ha nem, wildcarddal be lehet hozni. ami most új szabály, és szerintem fasza, hogyha van olyan játékosod, aki 4 pontot szerez egy meccsen és 5%-nál kevesebb játékosnál van az +2 pont bónusz. úgyhogy tessék scoutolniIgen, közben ránéztem jobban és valamikor (EB?) Már játszottam ilyet 😊igen, sőt a játéknapok előtt is lehet transzferelni játékosokat korlátozott mértékben. kivéve amikor unlimited, pl. csoportkör után közvetlenül, vagy a wildcard bónusz alkalmazásakor egy adott játéknapon.Thx, csatlakoztam én is.bowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell
empty taxi
Ha most összetákolok egy csapatot, azt 11-ig még változtathatom?
warr_b
deyell
Hmmm, Kane-t vajon hányan nem fogják megvenni? 😄
warr_b
deyell

Madden hates me.
22 órája
én speciel lehet nem veszem meg, mert egyrészt drága, másrészt az első két játéknapon annyira nem könnyűek az ellenfelei (Horvátország, Ghána), a harmadik játéknapon Panama ellen meg lehet hogy pihenni fog, de ha nem, wildcarddal be lehet hozni. ami most új szabály, és szerintem fasza, hogyha van olyan játékosod, aki 4 pontot szerez egy meccsen és 5%-nál kevesebb játékosnál van az +2 pont bónusz. úgyhogy tessék scoutolniIgen, közben ránéztem jobban és valamikor (EB?) Már játszottam ilyet 😊igen, sőt a játéknapok előtt is lehet transzferelni játékosokat korlátozott mértékben. kivéve amikor unlimited, pl. csoportkör után közvetlenül, vagy a wildcard bónusz alkalmazásakor egy adott játéknapon.Thx, csatlakoztam én is.bowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell
empty taxi
warr_b
deyell
warr_b
built for this shit
22 órája
Igen, közben ránéztem jobban és valamikor (EB?) Már játszottam ilyet 😊igen, sőt a játéknapok előtt is lehet transzferelni játékosokat korlátozott mértékben. kivéve amikor unlimited, pl. csoportkör után közvetlenül, vagy a wildcard bónusz alkalmazásakor egy adott játéknapon.Thx, csatlakoztam én is.bowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell
empty taxi
warr_b
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Amennyiben a németek és spanyolok is nyerik a csoportjukat, úgy az elödntöben találkozhatnak. Azt a meccset pedig ugyanaz a játékvezetö fújná, mint a német-spanyol EB meccset. Pikáns lenne na. 😀amugy Cucu nem hibas ebben, ot nem kellene levadaszni. a jatekvezetoi bagazs meg a VAR szoba a hibas.
Cucurella-t tuti levadásznák 😀
Toto21
de hat a BL donto utan sem lettunk nyugodtabbak a kez szabaly kapcsan. ugye az a PSG, amely kiseloadast mkinek a Neves kezezes utan, hogy micsoda nem kez, egy ugyanolyan szitura, durvabban reklamaltak, mint a Bayern ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
igen, sőt a játéknapok előtt is lehet transzferelni játékosokat korlátozott mértékben. kivéve amikor unlimited, pl. csoportkör után közvetlenül, vagy a wildcard bónusz alkalmazásakor egy adott játéknapon.Thx, csatlakoztam én is.bowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell
empty taxi
warr_b
built for this shit
1 napja
Thx, csatlakoztam én is.bowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
@Heisman nádor magyarul Üzbegisztán, g-vel, nem k-val!!4!44!ajjaj, ki fognak baszni a türktanácsból 😀
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Amennyiben a németek és spanyolok is nyerik a csoportjukat, úgy az elödntöben találkozhatnak. Azt a meccset pedig ugyanaz a játékvezetö fújná, mint a német-spanyol EB meccset. Pikáns lenne na. 😀Cucurella-t tuti levadásznák 😀
1 napja
köszi. csatlakoztam isbowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell
empty taxi
built for this shit
1 napja
Harom fele hosszusagu osszefoglalo (a leghosszabb 26 perces) is lesz mindig reggelre az ejszakai meccsekbol, meg a teljes meccs is felkerul a mediaklikkre.m4sport.hu/musor2 éve az EB-t felapakolták másnap reggelre a médiaklikre, hátha most is szerencsénk lesz.
brazil marokkó. tehát vagy nézem élőben éjféltől vagy sehogy. fasza
braxa88
Szokol
1 napja
bowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell

Madden hates me.