Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
a romlott tésztát ne felejtsétek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A török válogatott igazolta jó hírét. Sajnos mi nem tudtuk a sérültjeinket, eltiltottjainkat megfelelően pótolni és az ellenfél sem feltartott kézzel érkezett Budapestre. Kevés időnk és lehetőségünk volt a megfelelő taktikai elemeket begyakorolni, ráadásul kemény és fárasztó meccs és utazás után volt a csapat, emiatt nem állt a rendelkezésünkre annyi idő, hogy kipihenhessük a múltheti fáradalmakat. Mindezek ellenére ma a fiúk mindent megtettek a győzelem érdekében, de a szerencse elpártolt tőlünk. Álmainkat nem adjuk fel, célunk továbbra is a 2. hely megszerzése. Úgy gondolom ez a szerethető gárda képes elérni...
több mint 12 éve
Sajnos a pálya mély talaja nem tette lehetővé, hogy saját, gyors és technikás játékunkat játszva, rövid passzokkal megzavarjuk a török válogatottat. Rossz pillanatban kaptuk a gólt, amitől a srácok fejben összezavarodtak, és az előre megbeszélt (egyébként győztes) taktikai elemeket nem tudtuk bemutatni, pedig egész héten gyakoroltuk. A második és harmadik gólt egyéni hiba előzte meg, ami szintén arra vezethető vissza, hogy fejben elfáradtunk, de ennek semmi előjele nem volt a heti kemény munka során amit Telkiben elvégeztünk. Nem adjuk fel, cél továbbra is a világbajnoki cím, lesznek még körbeverések a csoportban, Andorra is elkaphat akárkit (leginkább bennünket), a lényeg, hogy mi minden esetben a maximumot adjuk és akkor nem lehet gond. Ma se lett volna, csak minden ellenünk dolgozott, ennek ellenére jól helytálltunk, büszke vagyok a csapatomra.kb erre számítok ma.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Pár éve voltam olyan meccsen ősszel, ahol nem csak a falevelek, de a kerékpárok, emberkék is elég alacsonyan szálltak.
több mint 12 éve
focimeccsel még nincs is baj,de hogy megye 3-ba van ilyen,az már kabaréKalandos, de minek ehhez focimeccs?Sobri Jóskaa zöld fehér vér kötelez!De ezt neked nem kell mondani 😊 amúgy így vissza olvasva nem sok értelme van annak amit leírtam 😀 áhh nem kell nekem este már ilyeneket csinálni..lényeg ,hogy a szőlősi gyerek leköpte a bereki csodacsatárt ,az izomból belerúgott 😀😀 aztán elszabadult a pokol 😀 szőlősi gyereket a mentő vitte el,mert valaki úgy tökön rúgta..állítólag ,ha feljelentés tesz akkor komolyabban is megütheti a bokáját az aki oda rúgott neki.KissHány meccset kaphat egy olyan megyei x osztályba játszó player ,akinek meccs után elveszi a spori a játék engedélyét és fegyelmi tárgyalásra kell mennie a megyei mlsz hivatalba (vagy hova..)? Egyébként balhé volt a Berekfürdő-Tiszaszőlős meccsen (mi nézők is bent voltunk a pályán,én élveztem nagyon 😀).Kisshuligán!!!Divat
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Hány meccset kaphat egy olyan megyei x osztályba játszó player ,akinek meccs után elveszi a spori a játék engedélyét és fegyelmi tárgyalásra kell mennie a megyei mlsz hivatalba (vagy hova..)? KissAttól függ visszaeső-e, de 1 év benne van.
több mint 12 éve
Kalandos, de minek ehhez focimeccs?a zöld fehér vér kötelez!De ezt neked nem kell mondani 😊 amúgy így vissza olvasva nem sok értelme van annak amit leírtam 😀 áhh nem kell nekem este már ilyeneket csinálni..lényeg ,hogy a szőlősi gyerek leköpte a bereki csodacsatárt ,az izomból belerúgott 😀😀 aztán elszabadult a pokol 😀 szőlősi gyereket a mentő vitte el,mert valaki úgy tökön rúgta..állítólag ,ha feljelentés tesz akkor komolyabban is megütheti a bokáját az aki oda rúgott neki.KissHány meccset kaphat egy olyan megyei x osztályba játszó player ,akinek meccs után elveszi a spori a játék engedélyét és fegyelmi tárgyalásra kell mennie a megyei mlsz hivatalba (vagy hova..)? Egyébként balhé volt a Berekfürdő-Tiszaszőlős meccsen (mi nézők is bent voltunk a pályán,én élveztem nagyon 😀).Kisshuligán!!!Divat
több mint 12 éve
a zöld fehér vér kötelez!De ezt neked nem kell mondani 😊 amúgy így vissza olvasva nem sok értelme van annak amit leírtam 😀 áhh nem kell nekem este már ilyeneket csinálni..lényeg ,hogy a szőlősi gyerek leköpte a bereki csodacsatárt ,az izomból belerúgott 😀😀 aztán elszabadult a pokol 😀 szőlősi gyereket a mentő vitte el,mert valaki úgy tökön rúgta..állítólag ,ha feljelentés tesz akkor komolyabban is megütheti a bokáját az aki oda rúgott neki.Hány meccset kaphat egy olyan megyei x osztályba játszó player ,akinek meccs után elveszi a spori a játék engedélyét és fegyelmi tárgyalásra kell mennie a megyei mlsz hivatalba (vagy hova..)? Egyébként balhé volt a Berekfürdő-Tiszaszőlős meccsen (mi nézők is bent voltunk a pályán,én élveztem nagyon 😀).Kisshuligán!!!Divat
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Hány meccset kaphat egy olyan megyei x osztályba játszó player ,akinek meccs után elveszi a spori a játék engedélyét és fegyelmi tárgyalásra kell mennie a megyei mlsz hivatalba (vagy hova..)? Egyébként balhé volt a Berekfürdő-Tiszaszőlős meccsen (mi nézők is bent voltunk a pályán,én élveztem nagyon 😀).Kisshuligán!!!
|
több mint 12 éve
Hány meccset kaphat egy olyan megyei x osztályba játszó player ,akinek meccs után elveszi a spori a játék engedélyét és fegyelmi tárgyalásra kell mennie a megyei mlsz hivatalba (vagy hova..)? Egyébként balhé volt a Berekfürdő-Tiszaszőlős meccsen (mi nézők is bent voltunk a pályán,én élveztem nagyon 😀).
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Engem akkor is zavar.Ezen még meglepődsz? Hiszen politikus..apeszosGalliani tényleg zsidó? Nem esik jó rákeresni.JC6Berlusconi a zsidó, és főleg ő az, aki hülyének nézi az egész világot, Galliani csak a csicskása, gondolom szereti meghágni Berlu 15 éves kurváit, így elvan, mint báb.Stez
Ha csak arról lenne szó, hogy minden évben elhúzza a szurkolók orra előtt a mézesmadzagot, és ígérget, hogy majd most igazolunk, akkor még nem is rühellném ennyire, de hogy tényleg ennyire hülyének nézzen mindenkit, és kivétel nélkül mindenben hazudozzon, még abban is, aminek az ellenkezője 1-2 héttel előtte a saját szájából hangzott el, az már durva.
Nem arról van szó, hogy leépítette a csapatot az elmúlt 5 évben, de amit ki mer jelenteni még ezek után is, és másra kenni a szart, az már kicsit sok nekem.
És ő a tulaj, de ha valaki kritizálja a Milant, azonnal rákeni a szart az edzőre, és mindenki másra, de még sosem mondott igazat, soha.
És akkor eladjuk a sztárjainkat, kölcsönbe jön egy Krkic, akkor meg álló fasszal büszkélkedik, mennyi mindent tesz még most is a csapatért, és elvárja, hogy az általa hülyének nézett sokaság a lába elé boruljon.
A kedvencem továbbra is a Silva transzfer, amikor a PSG tárgyalás megszakadt, Berlusconi meg elsőként lenyilatkozta, hogy a jó öreg Milanos szíve megálljt parancsolt neki, ezért nem adta el Silvát, erre egy hét múlva eladta ugyanannak a PSG-nek, ráadásul kevesebb pénzért, Ibrahimoviccsal karöltve.
Hát a kurva anyád a jó öreg Milanos szíved, te féreg... Ismét azt mondom, ha van töke, és kiáll a szurkolók elé, hogy bazdmeg szarban vagyunk pénzügyileg, ezért eladom Silvát, akkor két hétíg sír mindenki, de utána elfelejti, mert szükséges volt, de ilyen közjátékok után valahogy baromira nem lehet jópofát vágni ezekhez a beszólásokhoz.
Ezért is remélem, hogy csődbe megy ez a zsidó cigány, vagy elmeszelik a picsába, mert ez komolyan felháborító.
több mint 12 éve
Ezen még meglepődsz? Hiszen politikus..Galliani tényleg zsidó? Nem esik jó rákeresni.JC6Berlusconi a zsidó, és főleg ő az, aki hülyének nézi az egész világot, Galliani csak a csicskása, gondolom szereti meghágni Berlu 15 éves kurváit, így elvan, mint báb.Stez
több mint 12 éve
Galliani tényleg zsidó? Nem esik jó rákeresni.JC6Berlusconi a zsidó, és főleg ő az, aki hülyének nézi az egész világot, Galliani csak a csicskása, gondolom szereti meghágni Berlu 15 éves kurváit, így elvan, mint báb.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Galliani tényleg zsidó? Nem esik jó rákeresni.
több mint 12 éve
Az egy dolog, de ha egy csapat nincs a csúcson, akkor sem hazudoznak folyton a vezetők a szurkolók pofájába, nem kamuznak mindig minden igazolásról, történésről, és a klub helyzetéről. És ha valamit ők basztak el az elmúlt pár évben, amiért a Milan még középcsapatnak sem nevezhető már, nem kennek rá mindent az edzőre, aki nem egészen két éve még bajnokságot nyert nekik, de ennyi idő alatt eladták a csapatából az összes használható játékost szinte, a szarból meg nem lehet várat építeni.Adriano Galliani:nem lehet mindig a csúcson lenni.Amadeus91
"A drukkereknek nem kell panaszkodniuk. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Silvio Berlusconi irányítása alatt 25 év alatt 28 trófeát hódított el a Milan."
😂 😂 😂
Na ezért ez a két ember a legnagyobb patkány...
Felháborító, hogy ilyeneket mernek mondani még az elmúlt évek után.Stez
Mindenki tudja, hogy a csapat egy kalap szarnak sem nevezhető, és pont az, hogy még ezek ellenére is folyton a hazugságokat tolják Berlusconiék, az a felháborító az egészben.
Egyébként meg a múltból nem lehet megélni, és a mi csapatunk már jó 5-6 éve irtózatos leépülésbe kezdett. Amikor lett volna pénze a zsidónak, akkor is csak eladta a fiatalokat, azóta meg minden évben amikorel kell mondania, hogy a csapat éppen Scudetto közelébe sincs, egyetlen beszólása van, hogy ne felejtsük el, a Milan az utóbbi 15-20 év legsikeresebb csapata.
És nem, egyáltalán nem sír a szám, ha a csapat nem nyer meg mindent, akkor sír a szám, ha még ilyen hazugságokat kell olvasnom, mert ez felbasz.
Mondja csak ki a zsidó, hogy a keret gyenge, el kellett adnia a két sztárunkat, de dolgozik az erősítéseken, új befektetőkön, plusz bevételeken, és egy kurva szava nem lesz senkinek annak ellenére, hogy a top10-ben sincs a csapat a bajnokságban. De ne nézze hülyének az egész világot. Saját maga sem hiszi el ezeket, amiket folyton benyögnek Gallianival.
több mint 12 éve
a vicc az egészben hogy így hogy gyakorlatilag a teljes török kezdő nem játszhat még esélyünk is lehetne, de ilyen játékkal a török U19 is megszivatna. Nem tudom mit terveznek a középpályával de ilyen taktikával és emberekkel halálra van ítélve az egész, az észtek ellen olyan átjáróház volt védekezésben ill. olyan súlytalan támadásban amit egy NB III-as Büktől ( 😊 ) sem tudnék elfogadni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
ha nem ismerném azt mondanám, hogy New England szurkoló 😀Túl sok jó kijutott Steznek az elmúlt 10 évben, most meg sír a szája! 😀JC6Mindig sír a szája ha nem a Milan nyeri az összes létező KupátToca
több mint 12 éve
Utálok károgni, valamint mindenkinek nyomatom a „csakpozitívanmertúgyisfaszaleszminden” dumát, de baromira nincsenek jó előérzeteim a holnapi meccsel kapcsolatban.Én elhiszem, hogy baromira hangzatos a „Szerethető csapat” szerep, jelző, stb., de biztos lenne olyan magyar szurkoló, aki mondjuk szeretné Husztit, amikor bead és Szalai, vagy Szabics gólt szerez a románok ellen. De szeretné mondjuk Leo-t, aki oldalvonalon kívülre tenné az összes németalföldit. Mondom ezt úgy, hogy én még láttam Leandrot Bükön, az NB II/III-ban játszani… Pl. Szabics Imi a süllyesztőben ült évekig, aztán behívták, és pl. pénteken abban a bő 10 percben több hasznosat csinált, mint 1-2 emberke aki legalább 70-et fent lehetett.
Csak egyszer pörögjünk úgy, mint az állat, csak egyszer érezze azt az ellenfél, hogy „Húú b.meg, itt ma nem nyerünk!” Az már mellékes, hogy Dzsudzsák és Juhász elrendezték egy „sörmeccsen”, hogy az egyik legfontosabb találkozón off-on legyenek, oké lenyeljük ezt is, mint mindent.
De cáfoljanak rám és nyerjenek holnap! Hajrá Magyarok!
több mint 12 éve
Pedig Berlusconi a legnagyobb ajándék. 😊Túl sok jó kijutott Steznek az elmúlt 10 évben, most meg sír a szája! 😀JC6Mindig sír a szája ha nem a Milan nyeri az összes létező KupátToca
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Túl sok jó kijutott Steznek az elmúlt 10 évben, most meg sír a szája! 😀JC6Mindig sír a szája ha nem a Milan nyeri az összes létező Kupát
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Túl sok jó kijutott Steznek az elmúlt 10 évben, most meg sír a szája! 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
Adriano Galliani:nem lehet mindig a csúcson lenni.
"A drukkereknek nem kell panaszkodniuk. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Silvio Berlusconi irányítása alatt 25 év alatt 28 trófeát hódított el a Milan."
😂 😂 😂
Felháborító, hogy ilyeneket mernek mondani még az elmúlt évek után.Stez
több mint 12 éve
Adriano Galliani:"A drukkereknek nem kell panaszkodniuk. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Silvio Berlusconi irányítása alatt 25 év alatt 28 trófeát hódított el a Milan."
😂 😂 😂
Felháborító, hogy ilyeneket mernek mondani még az elmúlt évek után.