NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
113
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
A terrorizmus általában eléggé kontraproduktív.hát ha mondjuk nincs hadüzenet meg minden, csak különleges műveletek, akkor a frontvonaltól távoli civileket lőni nettó háborús bűn.És akkor új topic: lehet e egy állam terrorista, vagy ez csak a győztesek bélyegeként tud megragadni idővel?Elkezdtek a mennyiségre menni?Terrorista állam.
twitter.com/KyivIndependent/status/1541429159792197632?t=tfu_huhd4XlJI9dykrQ71A&s=19
Mikey
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
több mint 3 éve
Nemzetközi jogi szempontból szerintem mindkettő létezik, de nem ugyanaz a két fogalom. De majd egy jogászunk leírja, hogy hogy is van.A háborús bűn a terrorizmus?hát ha mondjuk nincs hadüzenet meg minden, csak különleges műveletek, akkor a frontvonaltól távoli civileket lőni nettó háborús bűn.És akkor új topic: lehet e egy állam terrorista, vagy ez csak a győztesek bélyegeként tud megragadni idővel?Elkezdtek a mennyiségre menni?Terrorista állam.
twitter.com/KyivIndependent/status/1541429159792197632?t=tfu_huhd4XlJI9dykrQ71A&s=19
Mikey
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ezt gondolom országa válogatja, melyiket hol minek nevezik és van a két halmaznak kozos metszete.Nálunk két külön bcs.
Szerk.:
Illetve rosszul fogalmaztam, a haborus bcs több van, de nem ezek koze tartozik a terrorizmus.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
A háborús bűn a terrorizmus?hát ha mondjuk nincs hadüzenet meg minden, csak különleges műveletek, akkor a frontvonaltól távoli civileket lőni nettó háborús bűn.És akkor új topic: lehet e egy állam terrorista, vagy ez csak a győztesek bélyegeként tud megragadni idővel?Elkezdtek a mennyiségre menni?Terrorista állam.
Mikey
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
több mint 3 éve
Én nem hiszem, hogy ez szándékos. Nincs benne nyerhető Putyinnak. Inkább az lehet, hogy elszabadult valaki és túllőtt a célon. Képletesen szólva, de lehet, hogy a szó szoros értelmében is.Látod, hogy Putyin máshogy gondolja. Pár ilyen után azért lesz elég nyomás a civil lakosságon, elmenekülnek megint a nyugatibb régióba vagy onnan mondjuk Nyugatra, stb., meg elkezdhetik csesztetni a kormányt is, hogy kössenek fegyverszünetet.Simán benne van, hogy mostantól civil célpontokat fognak lőni, hogy tárgyalásra kényszerítsék az ukránokat.Én pont azt gondolom, hogy a lehető leginkább kontraproduktív ukrán morál szempontjából civil célpontokat mészárolni. Most azért voltak olyan hírek, hogy megreccsent az ukrán morál egy kicsit, ennél jobb motiváció nem kell nekik, mint lerakétázott civilek, nők, gyerekek.
Muszáj nekik teperni, meg rombolni a morált, mert a nagy hatótávolságú fegyverekkel visszavághatnak idővel az ukránok.
Lúdas Solymi
Nemes és nemzetes somoskovig
Meg mindig mondhatja, hogy denácifikál, katonai célpont, stb.
Lúdas Solymi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nem hiszem, hogy hazudik. Torzítani szerintem torzít, és csúsztat is itt-ott. De nem tudom, hogy direkt, vagy nem direkt és azt sem, hogy csak a hallgatóság miatt "fogja egyszerűre", vagy tényleg ennyit tud. De nincs is jelentősége. Ha olyan felhanggal jött volna a postod, ahogy ezt a mostanit fogalmaztad, akkor szerintem vita se lett volna. Megköszönték (megköszöntük) volna a videót, esetleg hozzászólunk és annyi. Azért lett más a foganatja, mert ilyen kommenttel jött: "vicces olvasni a sok katonai megfejtést, találgatást, fikciót, elmélkedést, amiknek a valósághoz semmi közük, amikor egy szakképzett katona érthetően, röviden, magyarul összefoglalja a tényeket az éjjel linkelt, és -ezek szerint- senki által meg nem hallgatott videóban. Igaz, a tényekkel az a gond, hogy csak összezavarják az ember kialakult világképét, megkérdőjelezik a vágyait, mérsékelik a reményeit."2) De van feltevesed.De miért gondolom ezt?
Tobbszor is leirtad, hogy az ukranoknak nincs realis eselye feltartoztatni az oroszokat.
Ez a video pedig ezt alatamasztja.
Ezert orulsz neki, hiszen megerosit abban, amit eddig is gondoltal.
gabokocka
Szarok én oroszra, ukránra egyaránt.
Fél évvel ezelőttig a bűnöző/maffiózó szinonímája volt mindkettő.
Azt se tudtam ki az ukrán elnök vagy mekkora a ruszki hadsereg létszáma.
De azóta jött egy rakat infó, amiből kialakult egy kép bennem.
Nem örülök ennek a képnek, de ezt érzékelem valósnak, legalábbis a tényrészét, a prognózis részt meg logikusnak. Ezért ezt osztottam meg olvasva a fórumtársak latolgatásait a "mennyire volt jó az idei draft a csapatomnak" attitűdben, miközben az orosz/ukrán helyzet ennél egzaktabb, és ezt foglalja össze tényszerűen Resperger. (Számomra tényszerűen, nyilván, ideológia- vagy politikamentesen.)
És nem értem mi a te állításod.
A csóka hazudik? Torzít? Csúsztat? Tényeket magyaráz félre? Vagy mi?
Őszentsége Sobri Jóska
Ez nem az az attitűd amit a mostani postodban írsz, hogy csak olvasgattál a neten és összeraktál valami képet magad számára. Ez inkább hangzik úgy, hogy hülyegyerekek, minek rágjátok a gittet, amikor a szemetek előtt vannak a tények, tessék, okosodjatok. Mindegy. Lépjünk, nincs jelentősége.

több mint 3 éve
Mindig a győztesnek van igaza.És akkor új topic: lehet e egy állam terrorista, vagy ez csak a győztesek bélyegeként tud megragadni idővel?Elkezdtek a mennyiségre menni?Terrorista állam.
Mikey
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
ez ilyen nettó magyar - a szlávtól teljesen idegen - gondolkodás. Ahogy az oroszok sem dobták be 41-ben a törölközőt, úgy az ukránok sem fogják.Látod, hogy Putyin máshogy gondolja.Én pont azt gondolom, hogy a lehető leginkább kontraproduktív ukrán morál szempontjából civil célpontokat mészárolni. Most azért voltak olyan hírek, hogy megreccsent az ukrán morál egy kicsit, ennél jobb motiváció nem kell nekik, mint lerakétázott civilek, nők, gyerekek.Elkezdtek a mennyiségre menni?Simán benne van, hogy mostantól civil célpontokat fognak lőni, hogy tárgyalásra kényszerítsék az ukránokat.
Mikey
Muszáj nekik teperni, meg rombolni a morált, mert a nagy hatótávolságú fegyverekkel visszavághatnak idővel az ukránok.
Lúdas Solymi
Pár ilyen után azért lesz elég nyomás a civil lakosságon, elmenekülnek megint a nyugatibb régióba vagy onnan mondjuk Nyugatra, stb., meg elkezdhetik csesztetni a kormányt is, hogy kössenek fegyverszünetet.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
hát ha mondjuk nincs hadüzenet meg minden, csak különleges műveletek, akkor a frontvonaltól távoli civileket lőni nettó háborús bűn.És akkor új topic: lehet e egy állam terrorista, vagy ez csak a győztesek bélyegeként tud megragadni idővel?Elkezdtek a mennyiségre menni?Terrorista állam.
Mikey
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
És akkor új topic: lehet e egy állam terrorista, vagy ez csak a győztesek bélyegeként tud megragadni idővel?Elkezdtek a mennyiségre menni?Terrorista állam.
Mikey
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Elkezdtek a mennyiségre menni?Terrorista állam.
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Látod, hogy Putyin máshogy gondolja.Én pont azt gondolom, hogy a lehető leginkább kontraproduktív ukrán morál szempontjából civil célpontokat mészárolni. Most azért voltak olyan hírek, hogy megreccsent az ukrán morál egy kicsit, ennél jobb motiváció nem kell nekik, mint lerakétázott civilek, nők, gyerekek.Elkezdtek a mennyiségre menni?Simán benne van, hogy mostantól civil célpontokat fognak lőni, hogy tárgyalásra kényszerítsék az ukránokat.
Mikey
Lúdas Solymi
Pár ilyen után azért lesz elég nyomás a civil lakosságon, elmenekülnek megint a nyugatibb régióba vagy onnan mondjuk Nyugatra, stb., meg elkezdhetik csesztetni a kormányt is, hogy kössenek fegyverszünetet.
több mint 3 éve
Én pont azt gondolom, hogy a lehető leginkább kontraproduktív ukrán morál szempontjából civil célpontokat mészárolni. Most azért voltak olyan hírek, hogy megreccsent az ukrán morál egy kicsit, ennél jobb motiváció nem kell nekik, mint lerakétázott civilek, nők, gyerekek.Elkezdtek a mennyiségre menni?Simán benne van, hogy mostantól civil célpontokat fognak lőni, hogy tárgyalásra kényszerítsék az ukránokat.
Mikey
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Elkezdtek a mennyiségre menni?Simán benne van, hogy mostantól civil célpontokat fognak lőni, hogy tárgyalásra kényszerítsék az ukránokat.
Mikey
több mint 3 éve
Elkezdtek a mennyiségre menni?biztos ők is nácikat rejtegettek
Mikey
több mint 3 éve
Elkezdtek a mennyiségre menni? twitter.com/KyivIndependent/status/1541429159792197632?t=tfu_huhd4XlJI9dykrQ71A&s=19
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
És mivel lehet ez is az is, nem lesz tény, max a Te általad kitalált álomvilágban 😉De lehet.Nem tényekről beszélünk.2) De van feltevesed.De miért gondolom ezt?
Tobbszor is leirtad, hogy az ukranoknak nincs realis eselye feltartoztatni az oroszokat.
gabokocka
Nem örülök ennek a képnek, de ezt érzékelem valósnak, legalábbis a tényrészét, a prognózis részt meg logikusnak. Ezért ezt osztottam meg olvasva a fórumtársak latolgatásait a "mennyire volt jó az idei draft a csapatomnak" attitűdben, miközben az orosz/ukrán helyzet ennél egzaktabb, és ezt foglalja össze tényszerűen Resperger. (Számomra tényszerűen, nyilván, ideológia- vagy politikamentesen.)
Őszentsége Sobri Jóska
Az ő véleményéről beszélünk.
A tény egzakt, leellenőrizhető, számszerűsíthető, konkretizálható vmi.
Maga Resperger mondja egy korábbi interjújában hogy egy háború alatt mindent fenntartásokkal kell kezelni, utána meg lehet nézni, majd mi történt valójában.
És jól mondod. Kialakult benned egy kép.
Ez a Te véleményed. Ezt alátámasztja Resperger véleménye, aki nyilván jobban ért hozzá, mint mi együttvéve, ezért az öve jóval fajsúlyosabb. De ettől még nem lesz tény.
gabokocka
Mert amit írsz, mint konklúzió, az csak a te véleményed, vagyis ha vélemény, akkor nem tény.
Na, ezt meg is beszéltük.
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval igen, megbeszéltük.
több mint 3 éve
De lehet.Nem tényekről beszélünk.2) De van feltevesed.De miért gondolom ezt?
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
Maga Resperger mondja egy korábbi interjújában hogy egy háború alatt mindent fenntartásokkal kell kezelni, utána meg lehet nézni, majd mi történt valójában.
Ez a Te véleményed. Ezt alátámasztja Resperger véleménye, aki nyilván jobban ért hozzá, mint mi együttvéve, ezért az öve jóval fajsúlyosabb. De ettől még nem lesz tény.
gabokocka
Mert amit írsz, mint konklúzió, az csak a te véleményed, vagyis ha vélemény, akkor nem tény.
Na, ezt meg is beszéltük.
több mint 3 éve
Nem tényekről beszélünk.2) De van feltevesed.De miért gondolom ezt?
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
2) De van feltevesed.De miért gondolom ezt?
gabokocka
több mint 3 éve
www.facebook.com/kardblog/photos/7456633627744530"Nagyot fordult a háború képe a múlt héten. Az Európai Unió megadta a tagjelölti státuszt Ukrajnának, akik ezzel megkapták az államiságuk megőrzéséhez szükséges biztosítékot és a jövőképet a harc folytatásához.
Az uniós döntés előtti napokban az oroszok mindent megtettek, hogy eredményeket mutassanak fel, de ez végül nem sikerült nekik időre. A hét elején áthelyezték a Wagner csoportot a zolotei színtérre és a szeparatista haderőkkel együtt sikerült ezt a zsebet Liszicsanszk alatt lezárniuk. Az ukránok minimális veszteségeket szenvedve le tudtak vonulni a harctérről, de mivel így már nagyon instabillá vált a helyzetük, kiürítették Szeverodonyecket is.
Az oroszoknak az áttöréshez ismét a Wagner alakulatait kellett bevetniük, ami most már trendszerűvé válik. Hiába a tüzérségi fölény, az orosz gyalogság ezt csak nagyon rossz hatékonysággal tudja kézzelfogható eredményekre váltani.
Az kétségtelen, hogy a hónapok óta húzódó szeverodonyecki harcokban mindkét fél rendkívül kimerült és szükség lesz a frontvonal valamiféle rendezésére. Liszicsanszk körül most nagyon zavaros a helyzet, egyes hírek szerint az oroszok már a város déli részében vannak, az ukránok pedig innen is megkezdték a katonáik evakuálását.
Ez utóbbi logikus lépésnek tűnik és hacsak nem akarnak az ukránok egy Mariupol típusú katlanharcot felvállalni, akkor ezt meg is fogják tenni napokon belül. A Sziverszk - Bilohorivka vonaltól keletre már nagyon kevés tere van a hibázásnak, egy esetleges orosz áttörés Liszicsanszk teljes körbezárásával fenyeget.
A következő napokban, hetekben nagy valószínűséggel azt látjuk majd, hogy az ukránok fokozatosan nyugat felé helyezik át a védelmi vonalaikat, először az előbb említett, aztán pedig a Bakhmut - Szoledar - Sziverszk vonalon. Ezzel Luhanszk megye teljes területe orosz ellenőrzés alatt lesz. Ennek a frontnak a másik csúcspontja a Szlovjanszk - Kramatorszk erődrendszer elleni csata lenne, a jelenlegi tempóban nagyjából nyár végén.
Közben megérkeztek az első HIMARS rakétarendszerek is a frontra, ami a messze a frontvonal mögött lévő lángoló orosz katonai objektumok képében jelentkezik. Ugyanilyen rendszerrel támadtak egy parancsnoki központot Izjumban is, melyet az ukránok nyugat felől állandó nyomás alatt tartanak. A Liszicsanszk felől történő visszavonulás mellett az izjumi hídfőért folyó harcok fellángolására is jó esély van. Ha ezt az ukránok meg tudják törni, akkor azzal ellensúlyozzák a visszavonulásuk hátrányait.
A déli frontokról alig jön információ, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy az ukránok biztonsági okokból információs zárlat alá helyezték az itt folyó műveleteiket. A kiszivárgó kevés információból és az oroszok hallgatásából arra lehet következtetni, hogy valamiféle ukrán haladás van Herszon felé, ahova az oroszok korábban csapatokat irányítottak át Zaporozsjából... aminek következtében az ukránok 10 kilométert tolták itt a frontot dél felé.
Az Azovi-tenger innen még jó 100 kilométerre van, de az látszik, hogy itt nem túl acélos az orosz védelem, az elfoglalt területeken pedig nagyon erős partizán aktivitás is, szinte naponta érkeznek hírek meggyilkolt kollaboráns politikusokról, eltűnő orosz szállítmányokról és holtan talált orosz katonákról.
A háború ezekkel együtt is egyre inkább a gazdasági téren folytatódik, itt pedig az oroszok ellenfele nem Ukrajna, hanem Európa, ezt pedig egyre nyíltabban mondja ki mindkét fél. Putyin háborúja négy hónap alatt elveszítette a nácitlanítási jellegét és vált a nyugati világ felé intézett kihívássá. Valójában persze már az elejétől kezdve erről szólt ez az egész."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
news.sky.com/story/nato-to-significantly-increase-forces-on-high-alert-to-over-300-000-from-40-000-amid-russia-threat-12641191?s=09
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nekem nincs feltevésem.Ezzel nem válaszoltál a kérdésemre.Még nem néztem/hallgattam meg, de mindenképp megfogom.Ha te mondod, hogy Kína fővárosa Peking, neked is elhiszem.
Viszont az a kérdésem volna, hogy ezek mitől tények?
Ha egy másik szakképzett katona mást mond akkor azok is tények?
Annál komolyabb embernek ismertelek, hogy egy ember által elmondottakat tényként kezelsz.
Lehet igaza van, lehet nincs, de csak azért mert ő azt mondja ne kezeljük már tényként.
gabokocka
Mert ezer más forrásból eleve így tudom.
Ez a helyzet ezzel a videóval is.
Semmi új nincs benne, csak röviden, érthetően össze van szedve és el van mondva egy csomó releváns cikk, videó tartalma az elmúlt 4 hónapról.
De ha gondolod, te ne hidd el. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Ez nem tény.
Vélemény.
Ami kialakult benne az általa összeszedett adatokból.
A középkorban mindenki meg volt győződve arról, hogy a Föld körül kering a Nap.
Ettől még nem volt tény.
Pedig gondolom csomó olyan dolgot összeszedtek, ami alátámasztotta az ő elképzelésüket.
Várja tudom mi ez.
Vágyvezérelt gondolkodás.
Van egy feltevésed.
A csávó ezt alátámasztja.
Ergo biztos igazat mond.
De ettől ezek nem lesznek tények.
gabokocka
Elolvasok amit elérek, telex, index, 24.hu, 444, twitterüzenetek, cikkek, amiket linkeltek, és úgy gondolom tudom mi történik nagyvonalakban. Annyira azért nem napi téma ez nálam.
Youtubeon is sok kontentet fogyasztok, igaz, nem ilyen lehozós háborúsakat, de amióta volt a Fridinél a Resperger, tetszett az érthető, konkrét, szikár stílusa, azóta hallgatom, ha másutt is beszél, és ezt egy jó összefoglalásnak gondolom tőle, ennyi.
Ha te nem, hát nem.
Én se csipázok minden ide linkelt videót, igaz, azt se gondolom, hogy a linkelő ne jó szándékkal linkelné.
Dehát mások vagyunk.
Őszentsége Sobri Jóska
Megint tok masrol irsz.
1) Senki nem voja ketsegbe hogy tobb helyrol szedsz ossze infot.
De attol ezek meg nem lesznek tenyek.
Sok ember sok velemenye ami alapjan kialakitod a sajat velemenyedet.
Ez nyilvan jobb mintha ha csak egy vagy nulla forrasod lenne, de attol meg nem lesz teny.
2) De van feltevesed.
több mint 3 éve
Nekem nincs feltevésem.Ezzel nem válaszoltál a kérdésemre.Még nem néztem/hallgattam meg, de mindenképp megfogom.Ha te mondod, hogy Kína fővárosa Peking, neked is elhiszem.
Viszont az a kérdésem volna, hogy ezek mitől tények?
Ha egy másik szakképzett katona mást mond akkor azok is tények?
Annál komolyabb embernek ismertelek, hogy egy ember által elmondottakat tényként kezelsz.
Lehet igaza van, lehet nincs, de csak azért mert ő azt mondja ne kezeljük már tényként.
gabokocka
Mert ezer más forrásból eleve így tudom.
Ez a helyzet ezzel a videóval is.
Semmi új nincs benne, csak röviden, érthetően össze van szedve és el van mondva egy csomó releváns cikk, videó tartalma az elmúlt 4 hónapról.
De ha gondolod, te ne hidd el. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Ez nem tény.
Vélemény.
Ami kialakult benne az általa összeszedett adatokból.
A középkorban mindenki meg volt győződve arról, hogy a Föld körül kering a Nap.
Ettől még nem volt tény.
Pedig gondolom csomó olyan dolgot összeszedtek, ami alátámasztotta az ő elképzelésüket.
Várja tudom mi ez.
Vágyvezérelt gondolkodás.
Van egy feltevésed.
A csávó ezt alátámasztja.
Ergo biztos igazat mond.
De ettől ezek nem lesznek tények.
gabokocka
Elolvasok amit elérek, telex, index, 24.hu, 444, twitterüzenetek, cikkek, amiket linkeltek, és úgy gondolom tudom mi történik nagyvonalakban. Annyira azért nem napi téma ez nálam.
Youtubeon is sok kontentet fogyasztok, igaz, nem ilyen lehozós háborúsakat, de amióta volt a Fridinél a Resperger, tetszett az érthető, konkrét, szikár stílusa, azóta hallgatom, ha másutt is beszél, és ezt egy jó összefoglalásnak gondolom tőle, ennyi.
Ha te nem, hát nem.
Én se csipázok minden ide linkelt videót, igaz, azt se gondolom, hogy a linkelő ne jó szándékkal linkelné.
Dehát mások vagyunk.
több mint 3 éve
hát akkor nem túl pragmatikus a ruszkiktól eddig húzni egy háborút ahol sima túlerőben vannak. Fasz se gondolta volna hogy Putyin nem pragmatikus.Nem, ez vágyvezérelt gondolkodás.De ha gondolod, te ne hidd el. 😉te hiszel a cikkeknek, csak a szemednek nem.
Őszentsége Sobri Jóska
Akkora az orosz túlerő a nagyrabecsült szagértők szerint hogy 2 hét alatt meg kellett volna nyerni a háborút, a valóságban meg akkora, hogy közük nincs a győzelemhez a szedett-vedett fos ukrán hadsereg ellenében. És ez valóban tény, a többi fingreszelés.
zsellérmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!