NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
A sok nagy név közük akit szóba hoznak velünk, csakmert SB aspiránsok vagyunk és ezért divatos mindenkit szóba hozni velünk, ha nincs miről írni, egy mozgatta meg igazán a fantáziámat. Woodson.Szerintem a fizikális játékosok ellen már nem faktor Woodson. Ha jönne, inkább hátrébb kellene használni, biztosító embernek míg a másik safetyt 1az1-ben ráküldeni a TE-re. És aztán a rutinjával majd kitalálja, hova kellene besegítenie. Persze kérdés, van-e jelenleg ilyen hard hitter safetynk a csapatban, aki mellett nem nagyon lehet ficánkolni. Azért hard hittert mondtam, mert a jól begyakorolt TE játékok gyakorlatilag levédekezhetetlenek, főleg egy Gronk ellen, így ha meg is kapja a labdát, egyből le kell zúzni még mielőtt felgyorsul.
Nehéz nem észre venni, hogy leszálló ágban van a pályafutása. Ha jól tévedek azt mondta SB aspiráns csapathoz akar menni, mi ilyen vagyunk, szóval nem kell nagy fantázia h valaki elkezdjen álmodozni, esetleg cikket írogatni róla. Tavaly több terünk volt a sapka alatt, de egy olyan szerződést mint akkor Porternek, talán neki is fel lehetne kínálni 1 év 4M. Jövőre már semmi terhet nem jelentene, idén viszont... Na igen jó kérdés, h mit kapnánk tőle, én a nem létező TE védekezés megoldására számítanék tőle. Őt oda lehetne állítani 1v1-ben Hernandezre vagy Gronko-ra. Be tudna segíteni a futás ellen, és a tőlünk nem idegen DB blitzekben is használható lenne. ...Ha egészséges marad, Ha nem folytatódik hanyatlása. Ha aláír hozzánk ilyen számára apró pénzért, mint az a 4M aminél többet nem nagyon szeretnék egy FA-nak adni idén.
Attól, h azt mondom Super Bowl aspiránsok vagyunk, még nem mi vagyunk az egyetlen, valamit a Pats ellen nagyon ki kéne találni, mert jelenleg rossz a match up. Woodsont valóban kitalálhatjuk ellenük. Őszintén nem tudom mennyi maradt még benne, de nem lenne újdonság, ha hoznánk valakit vállalható áron, akiről a liga nagyobb része, köztük a saját csapat már lemondott, s láttunk rá példákat a közel múltban, hogy ez bevált.
SS-ként próbálnám, ahogy a Packers is idén, lehet h csak nickelben lenne fent, ez Mike Adams-en is múlna, de van az a pénz amit megér, és annyit azért költeni is tudunk rá. A több éves szerződésekkel vagyunk bajban, nem az 1 évesekkel...Black_Adder
több mint 11 éve
Én személy szerint nagyon remélem, hogy Elway-ék nem 1-2 éven belül fognak gondolkodni, mert akkor PM (és Champ) távozásával nagy pofára esés jöhet, nagyobb, mint '99-ben, akár akkora is, mint JMD ámokfutásakor...Ezzel nem teljesen értek egyet. Mert ha megy PM és Bailey, egyből 2 óriási lyuk lesz a csapatban, amit draftról, rögtön nem lehet megoldani. Mondjuk PM marad még 2-3 évet (reméljük). Utána még kellene 1-2 év, mire egy újjonc, akit a hátsóbb régiókból draftoltunk esetleg beérjen. Ez mondjuk 4 év, a csapat fele addigra már sehol sem lesz.
Jó csapatot kell összerakni, fejlődni kell, de nem csak rövid távra és nem mindent egy lapra feltéve...StormST
Én sem azt mondtam, hogy akkor most All-in 2013-ra, de egy kis kockázat szerintem bőven belefér. Ez lehet akár Welker, Woodson, Freeney vagy épp Revis, majdnem mindegy.
Az O jelenleg úgyis csak PM-en múlik szerintem. Mármint úgy értem, hogy az O# fal sokkal gyatrább annál szerintem, mint amennyit a sack-ek száma mutat.
több mint 11 éve
burzum
154
Írtam korábban is már, s továbbra is tartom, h a kettő nem zárja ki egymást. Ahhoz h Super Bowlt nyerhessünk egy-két éven belül, nem kell feláldozni az azt követő 5-10 évet...Black_AdderTermészetesen én sem állítom, hogy a kettő kizárja egymást. Megcáfoltál egy állítást, mely nem hangzott el senkitől.
De azt kár tagadni, hogy bizonyos helyzetekben trade-off van a különböző időhorizontok eredményessége között, és a menedzsment ilyenkor egy értékítéletet hoz, hogy melyik időtávot milyen súllyal veszi figyelembe az optimalizálás során. Jó példa erre a contract structuring során, hogy mekkora a signing bonus.
több mint 11 éve
Woodson valóban nem lenne hülyeség, de tényleg csak akkor, ha nem pénzt akar keresni, hanem játszani és esetleg SB-t nyerni. Sok pénzt nem szabad/tudunk rá áldozni szerintem, de ha jó áron jön, akkor örülnék neki... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
A sok nagy név közük akit szóba hoznak velünk, csakmert SB aspiránsok vagyunk és ezért divatos mindenkit szóba hozni velünk, ha nincs miről írni, egy mozgatta meg igazán a fantáziámat. Woodson. Nehéz nem észre venni, hogy leszálló ágban van a pályafutása. Ha jól tévedek azt mondta SB aspiráns csapathoz akar menni, mi ilyen vagyunk, szóval nem kell nagy fantázia h valaki elkezdjen álmodozni, esetleg cikket írogatni róla. Tavaly több terünk volt a sapka alatt, de egy olyan szerződést mint akkor Porternek, talán neki is fel lehetne kínálni 1 év 4M. Jövőre már semmi terhet nem jelentene, idén viszont... Na igen jó kérdés, h mit kapnánk tőle, én a nem létező TE védekezés megoldására számítanék tőle. Őt oda lehetne állítani 1v1-ben Hernandezre vagy Gronko-ra. Be tudna segíteni a futás ellen, és a tőlünk nem idegen DB blitzekben is használható lenne. ...Ha egészséges marad, Ha nem folytatódik hanyatlása. Ha aláír hozzánk ilyen számára apró pénzért, mint az a 4M aminél többet nem nagyon szeretnék egy FA-nak adni idén.
Attól, h azt mondom Super Bowl aspiránsok vagyunk, még nem mi vagyunk az egyetlen, valamit a Pats ellen nagyon ki kéne találni, mert jelenleg rossz a match up. Woodsont valóban kitalálhatjuk ellenük. Őszintén nem tudom mennyi maradt még benne, de nem lenne újdonság, ha hoznánk valakit vállalható áron, akiről a liga nagyobb része, köztük a saját csapat már lemondott, s láttunk rá példákat a közel múltban, hogy ez bevált.
SS-ként próbálnám, ahogy a Packers is idén, lehet h csak nickelben lenne fent, ez Mike Adams-en is múlna, de van az a pénz amit megér, és annyit azért költeni is tudunk rá. A több éves szerződésekkel vagyunk bajban, nem az 1 évesekkel...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Én személy szerint nagyon remélem, hogy Elway-ék nem 1-2 éven belül fognak gondolkodni, mert akkor PM (és Champ) távozásával nagy pofára esés jöhet, nagyobb, mint '99-ben, akár akkora is, mint JMD ámokfutásakor...Jó csapatot kell összerakni, fejlődni kell, de nem csak rövid távra és nem mindent egy lapra feltéve...
több mint 11 éve
Írtam korábban is már, s továbbra is tartom, h a kettő nem zárja ki egymást. Ahhoz h Super Bowlt nyerhessünk egy-két éven belül, nem kell feláldozni az azt követő 5-10 évet...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
burzum
154
Ez azért szubjektív preferencia kérdése. Nekem pl. nem a gyors superbowl lenne a lényeg, hanem hogy egy szerethető, stabilan 10-6 körüli szezonokat produkáló csapatunk legyen. Akkor jobban van miért izgulni az alapszakaszban is.Yahoo-s TPS report:
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/shutdown-corner-offseason-tps-report-denver-broncos-203144417--nfl.htmlBlack_AdderBill Williamson, az ESPN AFC West bloggere írt egy cikket h miben fejlődhet a csapatotok 2013-ban: espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/54785/how-denver-can-improve-in-2013empty taxiTovábbra is azt gondolom, hogy 1-2 éven belül kell most gondolkozni, és addig ütni a vasat, amíg meleg. Felesleges a jövőre spórolni és mindenáron a fiatalokat istápolni. Ha van elérhető sztár, rá kell mozdulni. flzoli
De persze értem, hogy te a gyors és nagy sikert szeretnéd jobban, teljesen érthető az is.
több mint 11 éve
burzum
154
Yahoo-s TPS report:"The Broncos have shifted to a "pay as you go approach" to player contracts, avoiding large signing bonuses that could potentially create cap issues in future seasons. The commitment to that approach could be tested this offseason."
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/shutdown-corner-offseason-tps-report-denver-broncos-203144417--nfl.htmlBlack_Adder
Egy ilyen váltás kapcsán azért könnyebb erősíteni a csapatot, ami azért árnyaltabbá teszi a képet Elwayék csapatépítése terén.
több mint 11 éve
Yahoo-s TPS report:
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/shutdown-corner-offseason-tps-report-denver-broncos-203144417--nfl.htmlBlack_Adder
Bill Williamson, az ESPN AFC West bloggere írt egy cikket h miben fejlődhet a csapatotok 2013-ban: espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/54785/how-denver-can-improve-in-2013empty taxiJó kis összefoglalók. Nem tudom mennyire lehet reális, hogy ilyen nagy nevekben gondolkodunk Slot Receiverben. Stokley jó volt, de egy egész meccset már nem bír ki, ez egyértelmű. Egy Wes Welker óriásit hozhatna, csak kérdéses érdemes-e azt a jópár milliót rááldozni. Továbbra is azt gondolom, hogy 1-2 éven belül kell most gondolkozni, és addig ütni a vasat, amíg meleg. Felesleges a jövőre spórolni és mindenáron a fiatalokat istápolni. Ha van elérhető sztár, rá kell mozdulni. Gondolok itt mondjuk Ellerbere, Woodsonra, Reedre vagy még régebben Revis. A legfontosabb, legtehetségesebb fiatal ékköveket ide kell láncolni (Von, Woody, Clady, Harris, DT VAGY Decker (egyik tuti megy majd szerintem a szerződés lejárta után)). A többiek felőlem beáldozhatóak, ha lehet cserélni egy 1-2-3 éves last chance ELIT rutinos játékosra.
több mint 11 éve
Yahoo-s TPS report:sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/shutdown-corner-offseason-tps-report-denver-broncos-203144417--nfl.html
több mint 11 éve
Bill Williamson, az ESPN AFC West bloggere írt egy cikket h miben fejlődhet a csapatotok 2013-ban: espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/54785/how-denver-can-improve-in-2013
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Black_AdderKöszi a választ Porterrel kapcsolatban, egyébként annyi, hogy a nickelünk megvan, mert Hanson ott nagyon jól tud játszani és szerintem kár lenne őt fentebb emelni, mert a vonal mellett ő nem túl jó. Ha egy normális áron mi szereznénk meg, akkor tehát 2nd CB-ként akár még be is jöhetne. Akkor meglátjuk, hogy mit tesznek nagyjaink a témában 😊
Köszi még egyszer
több mint 11 éve
vassadi
15 617
VP of football operations John Elway says the Broncos will use the franchise tag on free agent LT Ryan Clady."We're going to tag him," Elway told the Denver Post. Elway says the sides would like to work out a long-term deal, but admits "things have changed a little bit because he's coming off a shoulder surgery."
több mint 11 éve
Oaklandban szvsz simán beférne a kezdőbe jelen állás szerint, s nem is lenne vele semmi baj ott. Nem lenne kiemelkedő, de egy megfelelő rendszerben azt mondjuk tudná, amit routt tudott ott.Valami rejtélyes betegség miatt vesztette el a kezdő szerepét, Chris Harris-szel szemben, de Harris a PFF statisztikái /*nem csak a sokat vitatott grade, hanem a coverage yards, run support, stb szerint is*/ top 10 CB volt idén, szóval ez még nem jelentene feltétlen rosszat Porterre nézve.
3rd CB Carter lett, ő amikor bekerült, akkor nagyon jól játszott az első néhány meccsen, aztán a vége felé jött tőle néhány látványos hiba, s akkor kapott még egy esélyt Porter, csak hogy a 2. snapnél lesérüljön.
Nálunk 4M-t keresett, annyit nem ér. Ha CB2 akkor esetleg, de szvsz annyit most nem sírhat ki neki az ügynöke, olcsóbban meg még akár nagy fogás is lehet.
A rejtélyes betegség, meg nem akkora kockázat faktor, legalábbis szerintem ha nem játszott volna olyan jól Harris ésvagy Carter, már sokkal hamarabb visszatérhetett volna.
Egyébként elég rosszul viselte a mellőzést, volt a részéről néhány nagyon unszimpatikus tweet. A twitter egyébként buta emberek kezében nagyon rosszul tud néha elsülni.
Most nem tudom, h jövőre mi lesz a terv a DB részéről nálatok, Emberfogás vagy zónázás, az se mindegy. De egy CB needes csapat 1 éves szerződéssel simán bepróbálkozhat nála, nincs sok veszteni való, de akár be is jöhet.
Ami pedig azt illeti, h CB2-e vagy csak jobb csere, hát a jobb csere általában nickelCB, és sokat van pályán, mondhatni félig kezdő. Most kérdés, h a divízióriválisok ellen mennyire van szükségetek olyan CB corps-ra, ahol Porter a 3. legjobb, vagy mennyire lenne gáz, ha ő a CB2. Ellenünk biztos, a Chiefs és Chargers most elég nagy kérdőjel.
Egyelőre mindenképp upgrade-nek érezném nálatok, kérdés csupán, az ár, mert olcsóért esetleg másnak is kellhetne, drágáé meg nem biztos, h kellő mód teljesít. A másik meg, h akár nála jobb opció is lehet a piacon
több mint 11 éve
lehet hogy Black és Storm más véleményen van, de sztem egy jobb cserénél többre nem alkalmasKöszi, akkor max nr2 CBként lehetne rá számítani, de úgy sem nagyon 😀BruceOlvastam valahol, hogy egy rövidtávú szerződéssel meg kellene kínálnunk Tracy Portert, mondanátok róla valamit? Mert én sajnos nem igazán tudok róla semmit.BruceChamp másik oldalaként nem volt könnyű dolga, és nem is nagyon ugrotta meg a lécet, a sérülés/betegség után pedig elvesztette a snapjaitNegritis
ha egészségesen lenyomta volna a szezont akkor jól járhatott volna az 1 éves szerződéssel, de így a maradék renoméját is eljátszotta nálam
pedig bíztam benne nagyon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Köszi, akkor max nr2 CBként lehetne rá számítani, de úgy sem nagyon 😀Olvastam valahol, hogy egy rövidtávú szerződéssel meg kellene kínálnunk Tracy Portert, mondanátok róla valamit? Mert én sajnos nem igazán tudok róla semmit.BruceChamp másik oldalaként nem volt könnyű dolga, és nem is nagyon ugrotta meg a lécet, a sérülés/betegség után pedig elvesztette a snapjaitNegritis
több mint 11 éve
Olvastam valahol, hogy egy rövidtávú szerződéssel meg kellene kínálnunk Tracy Portert, mondanátok róla valamit? Mert én sajnos nem igazán tudok róla semmit.BruceChamp másik oldalaként nem volt könnyű dolga, és nem is nagyon ugrotta meg a lécet, a sérülés/betegség után pedig elvesztette a snapjait
több mint 11 éve
Olvastam valahol, hogy egy rövidtávú szerződéssel meg kellene kínálnunk Tracy Portert, mondanátok róla valamit? Mert én sajnos nem igazán tudok róla semmit.
több mint 11 éve
amúgy lehet én bízok benne túlságosan, de én bizony behúznám Te'o-t ha elérhető lenne
több mint 11 éve
17 év után elhagyta a csapatot Keith Burns, Shanny vitte el ST coordinator-nak. Sok sikert kívánok neki, ha jól gondolom személyében az utolsó bajnok távozott a csapattól, persze Elway-t leszámítva, de Burns végig itt volt azóta...Egyből be is töltöttük a helyét Derius Swinton-al, aki a Chiefs-nél volt tavaly quality control coach, előtte meg a Rams-nél 2 évet...
több mint 11 éve
Ennél fogva Freeney a jelenlegi rendszerbe mondhatni nem férne be. A névsor szépen mutatna, de a jelenlegi séma nem csak sackgyártásra jó, hanem futás ellen is, szóval nem alakítanám át, úgy h mindkét DE pure passrusher legyen.Sőt futás ellen nem sokat ér Freeney. Bennem is pár percig élt csak a gondolat. Hamar elvetettem. 😊
Black_Adder
több mint 11 éve
Ha a 4-3mas alapfelállást tekintjük, csak az egyik DE kifejezetten passrusher. Wolfe-t egészen máshogy használjuk, mint Dumervilt. Ezért is volt, hogy Ayers oly hamar elvesztette a kezdő szerepét JDR érkeztével. Mert ő csak Doom alternatívája lehetett, az viszont egyértelmű volt, h kettejük közül ki a jobb.Ennél fogva Freeney a jelenlegi rendszerbe mondhatni nem férne be. A névsor szépen mutatna, de a jelenlegi séma nem csak sackgyártásra jó, hanem futás ellen is, szóval nem alakítanám át, úgy h mindkét DE pure passrusher legyen.
szerk:: és akkor még caphelyzet + lejáró szerződések + needekről nem is beszéltünk. Felvetés szinten se látok benne sok fantáziát. Ha már hozunk egy ekkora nevet az FA-ról, az ne DE legyen, arra van a legkisebb szükség.
több mint 11 éve
Mindig álmodozik az ember...Doom,Miller, Wolfe,Freeney
milehighsports.com/2013/02/12/mohrmann-free-agents-the-broncos-should-target/
Bár nem tudom elképzelni, hogy olcsón jönne, úgyhogy már fel is ébredtem... 😊
több mint 11 éve
Alakul a schedule:milehighsports.com/2013/02/11/16036/
Az első héten vasárnap estére a fő favoritok:
Giants, Pats, Colts, Redskins
Mindegyik pikáns összecsapás lenne a maga módján
És játszunk hálaadáskor is, Dallasban méghozzá.