Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Vidéken voltam családi ügyekben. Meg egyéb ügyekben is.FB kérdés. McClain elment ,de ne feledjük, hogy Hillis eredetielg FB. Mindent tud, amit nálunk FB poszton (H-back) tudni kell. erőfutások belül, run block (lead block főleg, big felállás (2xTE) és power I + egyéb I form), pass block minimálisan, és elkapás valamennyire.
Ráadásul ő Daboll alatt volt sztár igazán (aki mostantól itt OC).
Tehát sztem Hillis lesz az FB+power HB, aki Jamaal kiesése esetén akár all down backké is válhat, így oldva meg több problémát, ahogy a haza kévánja.
ROT. Mondtam én, hogy Winston lenne a nagy fogás, teljesen logikus ide. ZB játékos, Kiváló OT, de ROT, nem LOT, van benne pár év még bőven. Tökéletesebb nem is lehetne. Az ára is lefogadható, csak a Texans képtelen a sapka alá tolni a tavalyi támadófalukat.
Belcher (LILB) elfogadta a RFA tendert. Ez nagyon megnyugtató hír. Siler jó játékos, és elég lenne DJ mellett ,csak injury prone. Belcher egyre jobb évek óta. Nem playmaker, de nem is kell, hogy mindenki az legyen. Ő a darálógép, aki olcsó és hatékony. Így a jó, nem gond, hogy elment Williams.
NT. Amon Gordon is marad a csapatnál. Ő egy nagyon megbízható csere. NT és DE poszton. Bár DE ként is run stopper (sosem látod, hogy a guardnál kijjebb állna fel, csak vele szemben vagy beljebb). Már vissza akart vonulni előző szezon előtt. Beteg is lett a nővére (vagy húga?), de akkor hívtuk fel. Azóta elég jól teljesít. előtte 7 év alatt 11 csapatnál alig volt asszem 13 vagy hány meccsen a pályán. Ilyen meber is kell. Azt mondta Crennel, Powe is ment volna a gyepre év végén, csak annyira meglepődtek Gordon jó munkáján, hogy hajtani kezdeték. Végül a DL legtöbb snapjét kapta. Egyedüli default 3-4 DL emberként sokat volt sub packageben is. ÉS 500 snapet tolt. Meg is győzte őket, pedig eredetileg ideiglenesnek hozták egy évre. Engem is meggyőzött, és jobbnak tartom, mint Sweet Ront anno, vagy főleg Toribiot. Nem egy sztár ,de ilyen embereket nem találtunk eddig sok helyen. A KC kezdő sora király már eléggé ,de az elfogadható cserék is kellenek. Ő ilyen, én örülök, hogy marad.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Cotchery járt ma nálatok viziten.
több mint 12 éve
skullkill
40
winstonnak nagyon örülök hogy jött, így tényleg egy nagyon jó OL van, már csak QB kell vagy adják meg az esélyt Stanzinak 😀Ulpit én is hiányolom 😊
több mint 12 éve
Komoly OL lesz a futók előtt...még egy QB-t szereztek vmikor és nagyon durva csapat lesz ez...2013 draft??RolniPontosan ezen gondolkoztam én is.
Ha Cassel helyett lenne egy komolyabb QB (nem is kell szupersztár) akkor síma SB esélyes lehet a csapat.
Én most nem érzek igazán kiemelkedő csapatot az AFCben, úgyhogy még így is símán lehet kiugró eredmény.
Ulpi hova lett?
több mint 12 éve
Komoly OL lesz a futók előtt...még egy QB-t szereztek vmikor és nagyon durva csapat lesz ez...2013 draft??
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
kb. olyasmire, hogy ilyen ngata kettő a srác😊poe azért 3-4 NT-nek valahogy szerintem nem az igazi a darálóba, azért ennél ő többre hivatottehhItt mire gondolsz? 😊szaba
nekünk egy piszkos 2down run stuffer nt kellene, a nickel felállásoknál úgysem lenne fenn valószínűleg, arra van elég ember, bár nyilván nem sírnék ha benne találnánk meg az elkövetkező évek meghatározó védőfal játékosát, igaz kicsit durva lenne a 3 tagú falban 3 top pick😊
több mint 12 éve
szaba
10 547
poe azért 3-4 NT-nek valahogy szerintem nem az igazi a darálóba, azért ennél ő többre hivatottehhItt mire gondolsz? 😊
több mint 12 éve
azért itt nem az a helyzetÓ Rómeó, hiányzott a szerelmed hát, s idénre ki lösz derék párja Anderzonìtva? Talán Kesszel a talány? Hogy bevégezhesd a döntésképtelenség Kanosszàját, Krennel a végzet ismét célbavett!sutianapnem tetszik ez a bizalmatlanságHöriCsak bebiztosítják, hogy ne kelljen veterán irányító után kapkodni, ha Cassel megint lesérül. És Quinn tényleg nem az sz elnyomhatalan kategória, sőt. Ha Stanzi valaha kezdő QB akar lenni az NFLben, akkor maga mögé kell utasítania a depth charton TC végére.iktriad
a jelenlegi kezdő falból csak a center poszt kérdéses, ill. ott is csak az, hogy hudson kezdőként, a potenciál megvan, kérdés mi lesz belőle élesben, de ha egészséges mindenki, akkor egészen kiváló fal lehet így az albert-lilja-hudson-asamoah-winston ötös, mögéjük meg jöjjön az aki a legjobb a vezetőség szerint, azért nem tökelütött hülyék vannak pozicióban sem, nyilván nem fog azért cassel kezdeni, mert neki a legidiótább a mosolya. a draft ezek után érdekes lesz, ki éri meg nekünk az első körben körökben vajon? kezdő rt pipálva, charles mellé futó pipálva, oline depth azért a korai körökben kicsit erős lenne, poe azért 3-4 NT-nek valahogy szerintem nem az igazi a darálóba, azért ennél ő többre hivatott, egyre érdekesebb lesz a draft
több mint 12 éve
Ó Rómeó, hiányzott a szerelmed hát, s idénre ki lösz derék párja Anderzonìtva? Talán Kesszel a talány? Hogy bevégezhesd a döntésképtelenség Kanosszàját, Krennel a végzet ismét célbavett!Csak bebiztosítják, hogy ne kelljen veterán irányító után kapkodni, ha Cassel megint lesérül. És Quinn tényleg nem az sz elnyomhatalan kategória, sőt. Ha Stanzi valaha kezdő QB akar lenni az NFLben, akkor maga mögé kell utasítania a depth charton TC végére.iktriadNa és? TC és preseason alatt Stanzi majd bebizonyítja, hogy jobb nála.iktriadnem tetszik ez a bizalmatlanságHöri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Csak bebiztosítják, hogy ne kelljen veterán irányító után kapkodni, ha Cassel megint lesérül. És Quinn tényleg nem az sz elnyomhatalan kategória, sőt. Ha Stanzi valaha kezdő QB akar lenni az NFLben, akkor maga mögé kell utasítania a depth charton TC végére.nem tetszik ez a bizalmatlanságHöriBrady Quinn is érkezett, hogy baszná megHöriNa és? TC és preseason alatt Stanzi majd bebizonyítja, hogy jobb nála.iktriad
több mint 12 éve
nem tetszik ez a bizalmatlanságBrady Quinn is érkezett, hogy baszná megHöriNa és? TC és preseason alatt Stanzi majd bebizonyítja, hogy jobb nála.iktriad
több mint 12 éve
Brady Quinn is érkezett, hogy baszná megHöriNa és? TC és preseason alatt Stanzi majd bebizonyítja, hogy jobb nála.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
be kellett már keményíteni QB poszton.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
braxa88
12 534
érkezett winstonmegint fasza az offseason mint tavaly. reméljük a sérülések elkerülik a csapatot.
több mint 12 éve
eddig tetszik a dologigaz mondjuk routt-ot nem kicsit szarrá fogják szopatni flowers mellett
de a nagy lóvét nem akarták megadni carr-nak
várható volt
azért megoldható simán a dolog
vannak reményteljes cb-k nálunk és jó poziciós edző is
boss oké, kell moeaki mellé, pont a pénzét kapta
a lényeg a fehér futó, ez nálam mindent megér😊
mccalin-t nem bánom, ha akartunk volna vele, akkor hosszabítunk
én nem láttam olyan igazán átütőnek tavaly
több mint 12 éve
Hillisnek én is örülök végre nem Jones 1yardos szenvedéseit kell nézni😀 Így, hogy elment Carr drafton vmelyik középső körben szvsz érdemes lenne egy cb-t húzni.KoporShowhillis egy yardos szenvedései jobbak lesznek?😊
cb-t mindig érdmes húzni
kérdés minek
ha benn lesz valaki olyan helyen ahol érdemes elvinni, akkor persze
de azért ott van flowers, routt, arenas és jalil brown is
és a többiek
több mint 12 éve
Chiefs agreed to terms with TE Kevin Boss on a three-year, $9 million contract.Stezgrat
több mint 12 éve
Chiefs agreed to terms with TE Kevin Boss on a three-year, $9 million contract.
több mint 12 éve
Hillisnek én is örülök végre nem Jones 1yardos szenvedéseit kell nézni😀 Így, hogy elment Carr drafton vmelyik középső körben szvsz érdemes lenne egy cb-t húzni.
több mint 12 éve
skullkill
40
Na eddig történt pár váltás, Orton és Carr ment Dallasba. Ortonért nem kár, én Carrt sajnálom hogy elment, de persze várható volt. Valamint elment McClain is San Diegoba aminek nem örülök és most vhonnan kell szerezni FB-t. Jönni pedig Peyton Hillis jött akinek viszont nagyon örülök így Charlesnak lesz egy jó társa. Kiváncsi vagyok milyen mozgások lesznek még.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Chiefs agreed to terms with Peyton Hillis.Akkor viszont Tolbert nem jön.
Komoly RB duó lesz Charlessal ez.Stez
több mint 12 éve
Chiefs agreed to terms with Peyton Hillis.Komoly RB duó lesz Charlessal ez.
több mint 12 éve
Boss érkezhet...Sztem passzolna jó blokkoló TE szolid kezekkel...
Moeakival dupla felállásoknál ütősek lennének és ha kidől Mo simán kezdhet