New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért ez már közelít a nem tudom tolerálni az intoleranciát gyönyörűséghez 😊Wyatt
Akkor ha jól értem neked Jóska intoleránsnak tűnik? Egy lépéssel előttem jársz. 😊 Én még ott tartok. hogy megpróbáljam eldönteni, hogy toleranciára való felhívás, intolerancia, vagy szimplán szórakozás az egész. 😀peterk2005
Nem, én a te „utálom az intoleranciát” felvetésedre írtam ezt 😀Wyatt
Ja, az tényleg bukó így visszaolvasva. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért ez már közelít a nem tudom tolerálni az intoleranciát gyönyörűséghez 😊Wyatt
Akkor ha jól értem neked Jóska intoleránsnak tűnik? Egy lépéssel előttem jársz. 😊 Én még ott tartok. hogy megpróbáljam eldönteni, hogy toleranciára való felhívás, intolerancia, vagy szimplán szórakozás az egész. 😀peterk2005
Nem, én a te „utálom az intoleranciát” felvetésedre írtam ezt 😀

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor ha jól értem neked Jóska intoleránsnak tűnik? Egy lépéssel előttem jársz. 😊 Én még ott tartok. hogy megpróbáljam eldönteni, hogy toleranciára való felhívás, intolerancia, vagy szimplán szórakozás az egész. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nem vonom kétségbe a te nézőpontodat se, ahogy Bostonét se tettem, csak megemlítem, hogy pont ugyanannyira off ebben a topicban az én avatarom hányásra ingerlő mivoltának felvetése, mint mondjuk ez a kép:Sobri Jóska
Jóska, az a problémám, hogy nem egy avatart raktál be magadnak, hanem körbeaggattad magadat a meleg / transzvesztita témával, és eközben fogalmam sincs, hogy mit akarsz vele mondani. Tőlem olyan távol áll a homofóbia mint Makó Jeruzsálemtől, és úgy általában is utálok mindenféle intoleranciát, de ennek ellenére nem értem, hogy mi ezzel a célod. Még annyit se tudok eldönteni, hogy vajon kiállni akarsz-e ezzel a kirekesztés ellen, vagy éppen ellenkezőleg, gúnyolódsz rajtuk? Vagy egyik sem, csak unatkozol és provokálsz? Enélkül meg az embernek olyan érzése van amikor téged olvas, mint amikor a megszokott éttermébe evés közben minden nap bejön egy érthetetlen nyelven hangosan üvöltöző, köpködő ember, és nem érteni, hogy mit akar. Emiatt se együtt érezni nem tud vele az ember, se ellenkezni, viszont az ebédjét rendesen megzavarja.peterk2005
Azért ez már közelít a nem tudom tolerálni az intoleranciát gyönyörűséghez 😊

több mint 11 éve
Nem vonom kétségbe a te nézőpontodat se, ahogy Bostonét se tettem, csak megemlítem, hogy pont ugyanannyira off ebben a topicban az én avatarom hányásra ingerlő mivoltának felvetése, mint mondjuk ez a kép:Sobri Jóska
Jóska, az a problémám, hogy nem egy avatart raktál be magadnak, hanem körbeaggattad magadat a meleg / transzvesztita témával, és eközben fogalmam sincs, hogy mit akarsz vele mondani. Tőlem olyan távol áll a homofóbia mint Makó Jeruzsálemtől, és úgy általában is utálok mindenféle intoleranciát, de ennek ellenére nem értem, hogy mi ezzel a célod. Még annyit se tudok eldönteni, hogy vajon kiállni akarsz-e ezzel a kirekesztés ellen, vagy éppen ellenkezőleg, gúnyolódsz rajtuk? Vagy egyik sem, csak unatkozol és provokálsz? Enélkül meg az embernek olyan érzése van amikor téged olvas, mint amikor a megszokott éttermébe evés közben minden nap bejön egy érthetetlen nyelven hangosan üvöltöző, köpködő ember, és nem érteni, hogy mit akar. Emiatt se együtt érezni nem tud vele az ember, se ellenkezni, viszont az ebédjét rendesen megzavarja.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kibaszhatnák megint egy fél évre, ideje lenne.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Na mosmà hàrom gumicsontja van, ahelyett, hogy elengeditek a fületek mellett...

Egy a kegyes Tibó àlszent nyittya, kettő Bradyt perzselgettye, a harmadik gyilkos ösztön zsigerből húz.

Úgy làtszik gyengül, hogy egyre erősebb paklit kell összeraknia 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nyugi srácok, minden csoda 3 napig tart , kedden nézzetek vissza😛
És tanuljátok már meg egy életre:
"Ne kezdj birkózásba egy disznóval. Mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is.”😉
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Muszaj ezt csinalnod Sobri? Muszaj direkt provokolnaod a nepet?
Azt hiszem, kenytelen voltam megemliteni ezt a forumszervizben.polonic
Nagyon sajnálom ha annak veszed a szabad véleménynyilvánításomat, és természetesen ott említed meg, ahol csak akarod.
2014-ben Magyarországon, a "buzilobbik" és az ezt minősítő potentátok világában még meg is értem.Sobri Jóska
elnézést mindenkitől, én le szeretném ezt már zárni, gondoltam rövidre is zárom egy képpel. mivel nehéz eldönteni, valójában sobrinál mi provokáció, vagy mi ez az igen fárasztó, frusztrációból fakadó okoskodás, így csináltam egy képet, amit használhatsz nyugodtan, és nem kell cserélgetni az avatart/aláírást többé. akár kiindulópontnak is tekinthető, mivel a kivitelezés nem lett a legminőségibb, azt belátom.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Azt hiszem, kenytelen voltam megemliteni ezt a forumszervizben.polonic
Nagyon sajnálom ha annak veszed a szabad véleménynyilvánításomat, és természetesen ott említed meg, ahol csak akarod.
2014-ben Magyarországon, a "buzilobbik" és az ezt minősítő potentátok világában még meg is értem.

több mint 11 éve
Sobri, meglátom az avatarod, is mindig hánynom kell egyet 😕 Inkább nézném Tebow-t újra.Burkus
Pedig valahol olvastam, hogy Conchita Pats drukker, és a gimiben volt egy cheerleader csapatuk, és a patses lányok koreográfiáját tanulták be.

Sobri Jóska
Engem nem zavar az avatarod Sobri, de ha megkérhetlek ide próbáljál már meg a csapathoz kapcsolódó képeket beilleszteni. Nyilván kibírom, ha nem megy, csak hátha.Boston
Teljesen igazad van, de ez a kép pont annyira kapcsolódik a csapathoz, mint az én avatarom hányásra ingerlő mivolta.
És - nyilván megérted a szubjektív megközelítést - rosszul esik, ha valaki egy számomra ilyen fontos dolgot, mint az avatarom, becsmérel. Sokkal roszabbul, mintha beleképzelem magam a bőrödbe, és megpróbálom átérezni számodra mekkora szomorúság az általam berakott képpel találkozni.
Nem érzéketlenségből, csak a már írt szubjektív megközelítés miatt.
Kérlek ezt akceptáld, ha megoldható.Sobri Jóska
Ahogy látom, Sobrinál is eljött a coming out...

Megjegyzem, az avatar számomra egy jópofa lehetőség nem több. Ha valakinek a bowl.hu-n megjelenő, homoszexuális provokátort mutató avatarja a fontos dolog az életében, akkor ott komoly problémák vannak. Másrészt boldog ember, ha ez a probléma az életében. Azt pedig hogy Sam-et is odateszed minden hsz. aljára, csak két módon tudom értelmezni - hitvallás vagy az oldal többi látogatójának arrogáns provokációja.Burkus
Az a tény, hogy egy szerintem legalább 6 féle módon értelmezhető dolgot te csak kétféleképpen tudsz értelmezni, a valóság szempontjából teljesen irreleváns.
Az meg szimplán gyerekes, hogy ennyire markánsan kívánod közölni saját homofóbiádat.

több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Azt hiszem, kenytelen voltam megemliteni ezt a forumszervizben.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Azt pedig hogy Sam-et is odateszed minden hsz. aljára, csak két módon tudom értelmezni - hitvallás vagy az oldal többi látogatójának arrogáns provokációja.Burkus
Sobrinak az a hitvallása, hogy provokál. 😊

(Amúgy, ha már itt tartunk: Sobri az avatar nem a tulajdona senkinek. Akkor sem, ha fontos. Ez egy nyilvános fórum, az avatar és az aláírás pontosan ugyanolyan megnyilvánulás, mint a postjaid. Azaz ugyanúgy kritizálható is. Ha annyira fontos neked, és bánt, ha kritizálják, akkor javaslom, hogy használd kevesebbet mások provokálására. Úgy nehéz tiszteletben tartani, ha az ember nem tudja eldönteni, hogy valóban valami őszinte mondanivalót tükröz, vagy csak a másik képébe akarsz mászni. Off, befejeztem. 😊)peterk2005
Nem vonom kétségbe a te nézőpontodat se, ahogy Bostonét se tettem, csak megemlítem, hogy pont ugyanannyira off ebben a topicban az én avatarom hányásra ingerlő mivoltának felvetése, mint mondjuk ez a kép:

Sőt, személyes megítélésem szerint, tudva, hogy Conchita Pats drukker, és a Patses pompomlányok koreográfiáját tanulták be gimiben, még talán nem is annyira az.

több mint 11 éve
Azt pedig hogy Sam-et is odateszed minden hsz. aljára, csak két módon tudom értelmezni - hitvallás vagy az oldal többi látogatójának arrogáns provokációja.Burkus
Sobrinak az a hitvallása, hogy provokál. 😊

(Amúgy, ha már itt tartunk: Sobri az avatar nem a tulajdona senkinek. Akkor sem, ha fontos. Ez egy nyilvános fórum, az avatar és az aláírás pontosan ugyanolyan megnyilvánulás, mint a postjaid. Azaz ugyanúgy kritizálható is. Ha annyira fontos neked, és bánt, ha kritizálják, akkor javaslom, hogy használd kevesebbet mások provokálására. Úgy nehéz tiszteletben tartani, ha az ember nem tudja eldönteni, hogy valóban valami őszinte mondanivalót tükröz, vagy csak a másik képébe akarsz mászni. Off, befejeztem. 😊)

több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Sobri, meglátom az avatarod, is mindig hánynom kell egyet 😕 Inkább nézném Tebow-t újra.Burkus
Pedig valahol olvastam, hogy Conchita Pats drukker, és a gimiben volt egy cheerleader csapatuk, és a patses lányok koreográfiáját tanulták be.

Sobri Jóska
Engem nem zavar az avatarod Sobri, de ha megkérhetlek ide próbáljál már meg a csapathoz kapcsolódó képeket beilleszteni. Nyilván kibírom, ha nem megy, csak hátha.Boston
Teljesen igazad van, de ez a kép pont annyira kapcsolódik a csapathoz, mint az én avatarom hányásra ingerlő mivolta.
És - nyilván megérted a szubjektív megközelítést - rosszul esik, ha valaki egy számomra ilyen fontos dolgot, mint az avatarom, becsmérel. Sokkal roszabbul, mintha beleképzelem magam a bőrödbe, és megpróbálom átérezni számodra mekkora szomorúság az általam berakott képpel találkozni.

Megjegyzem, az avatar számomra egy jópofa lehetőség nem több. Ha valakinek a bowl.hu-n megjelenő, homoszexuális provokátort mutató avatarja a fontos dolog az életében, akkor ott komoly problémák vannak. Másrészt boldog ember, ha ez a probléma az életében. Azt pedig hogy Sam-et is odateszed minden hsz. aljára, csak két módon tudom értelmezni - hitvallás vagy az oldal többi látogatójának arrogáns provokációja.Burkus
Nekem sem tetszik, de tolerálom. Viszont nem hiszem, hogy itt a pats topicban kellene megtárgyalni ezt, jobb szeretem ha a csapatról/futballról van szó, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Sobri Jóska

Megjegyzem, az avatar számomra egy jópofa lehetőség nem több. Ha valakinek a bowl.hu-n megjelenő, homoszexuális provokátort mutató avatarja a fontos dolog az életében, akkor ott komoly problémák vannak. Másrészt boldog ember, ha ez a probléma az életében. Azt pedig hogy Sam-et is odateszed minden hsz. aljára, csak két módon tudom értelmezni - hitvallás vagy az oldal többi látogatójának arrogáns provokációja.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Pats owner Robert Kraft told NFL Network's "NFL Total Access" on Thursday that he hopes Garoppolo "doesn't get a chance to start for a long, long time."

Nyilván, mi mást mondana, de lehet, hogy Galoppozónak azért a torkán akadt a reggelije ma reggel, Kraft meg csuklott néhányat utána. 😀peterk2005
Jó, hát ez tényleg jó duma. Ilyenkor aztán az egyes irányító megsérül az első meccsen. Aztán eltellik pár hét és a HC egyszer csak azon gondolkodik, hogy kettő közül melyik játsszon a Super Bowlon. Jó, én nagyon remélem, hogy idén végre senki sem sérül meg, és persze jövőre se. De azért történt már ilyen 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve

Sobri Jóska
Kérlek ezt akceptáld, ha megoldható.

több mint 11 éve
Sobri Jóska
Sobri!
Szerintem ezt te most egy kicsit túl komolyan vetted 😉
Pont az agyatlanságára akartam utalni azzal, hogy ez komoly indok, ilyen alapon azért is lelőhette volna őket, mert csúnyán néztek rá! Látszik, hogy nem az eszéért szerettük 😀Egon
Arra utaltam, hogy egy agybetegnek pont ugyanannyira életszerű indok a gyilkossághoz ha lelocsolják piával, mint akármi más.
A te hsz-ed alapján úgy tűnt, hogy attól agyatlan, hogy egy ilyen bagatell dolog miatt gyilkolt (szerintem nem ez volt a valós indok), holott magától az értelmetlen gyilkosság elkövetésétől minősíthető agyatlannak.

több mint 11 éve
Pats owner Robert Kraft told NFL Network's "NFL Total Access" on Thursday that he hopes Garoppolo "doesn't get a chance to start for a long, long time."

Nyilván, mi mást mondana, de lehet, hogy Galoppozónak azért a torkán akadt a reggelije ma reggel, Kraft meg csuklott néhányat utána. 😀peterk2005
Teljesen új információ lehetett ez, totál meglepő nyilatkozat. Szerintem azt várta, hogy majd azt mondja a tulajdonos, hogy reméli, hogy a franchise-zal öt Super Bowlban szereplő irányító minél hamarabb lelép a picsába, és mihamarabb őt láthatja a pályán. A nénikéjét az ilyen gonosz tulajnak!

több mint 11 éve

Nyilván, mi mást mondana, de lehet, hogy Galoppozónak azért a torkán akadt a reggelije ma reggel, Kraft meg csuklott néhányat utána. 😀

több mint 11 éve
Inkább ne provokáld, mert mindjárt betesz egy Terrible C.K képet is. 😀

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Sobri Jóska
Engem nem zavar az avatarod Sobri, de ha megkérhetlek ide próbáljál már meg a csapathoz kapcsolódó képeket beilleszteni. Nyilván kibírom, ha nem megy, csak hátha.

Do your job
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Mert Sobri is pszichopata...es meg nő is...ennyi!
több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
Sobri Jóska
Sobri!
Szerintem ezt te most egy kicsit túl komolyan vetted 😉
Pont az agyatlanságára akartam utalni azzal, hogy ez komoly indok, ilyen alapon azért is lelőhette volna őket, mert csúnyán néztek rá! Látszik, hogy nem az eszéért szerettük 😀

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!