New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Gondolom ebből:WyattEzért hoztuk vissza Wendell-t😀
A Saints topicban olvastam, hogy tavaly mi voltunk a "leghatékonyabban szerelő" csapat. Érdekes ez ennyire leterhelt DE párossal, újonc DT-kel, Gregory-val...
Tocy írt róla, kértem linket de még nem volt fent azóta az oldalon.
Azt írta, hogy az msnfox-on olvasta de én nem találtam sehol, ha valaki esetleg találkozott vele akkor bemásolhatná a linket, köszi😉
By Tocy:
"Az egyik legnagyobb javulást úgy összességében is a szerelések hatékonysága hozta, 2012-ben 12% felett hibáztunk, 2013-ban már csak 9%-ban és ezzel a harmadik legjobban szerelő csapat voltunk a Pats és a Seahawks mögött."gordon
The Saints defenders took to this philosophy with gusto, improving from having missed 12.31% of their tackles in 2012 (or 128 misses on 1,039 attempts) to only missing 9.05% in 2013 (or 77 misses on 850 attempts). That’s a huge increase in efficiency, good enough to make the Saints the third-best tackling defense in the NFL in 2013 behind only the New England Patriots (8.56% missed attempts) and Seattle Seahawks (8.84% missed). The difference from 2012 to 2013 was 51 fewer missed tackles across the regular season. But the story doesn’t end there.
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://cover32.com/saints/2014/06/05/things-to-look-forward-to-the-saints-defense-part-1/ , de hogy az eredetije honnan, az jó kérdés

több mint 11 éve
WyattEzért hoztuk vissza Wendell-t😀
A Saints topicban olvastam, hogy tavaly mi voltunk a "leghatékonyabban szerelő" csapat. Érdekes ez ennyire leterhelt DE párossal, újonc DT-kel, Gregory-val...
Tocy írt róla, kértem linket de még nem volt fent azóta az oldalon.
Azt írta, hogy az msnfox-on olvasta de én nem találtam sehol, ha valaki esetleg találkozott vele akkor bemásolhatná a linket, köszi😉
By Tocy:
"Az egyik legnagyobb javulást úgy összességében is a szerelések hatékonysága hozta, 2012-ben 12% felett hibáztunk, 2013-ban már csak 9%-ban és ezzel a harmadik legjobban szerelő csapat voltunk a Pats és a Seahawks mögött."
több mint 11 éve
Giantsnél láttam bemásolva, így a nagy nihilben érdekes lehetwww.profootballfocus.com/blog/2014/06/16/qbs-in-focus-time-to-throw/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=qbs-in-focus-time-to-throw
Time to throw
Brady esetében ezek:
–2 mp
1 sack, 164/218, 1254 yard, 8/2 TD/Int, 20 drop, +7.5-ös grade, amivel a 3. helyen áll a PFF-nél
2.1–2.5 mp
9 sack, 115/182, 1522 yard, 8/2 TD/Int, 12 drop, +19.3, 1.
2.6–3 mp
9 sack, 50/109, 781 yard, 4/3 TD/Int, 6 drop, -3.9, a 3. legrosszabb
3.1–3.5 mp
7 sack, 27/61, 354 yard, 3/4 TD/Int, 7 drop, -4.6, a 4. legrosszabb
3.6–
10 sack, 20/52, 375 yard, 1/0 TD/Int, 1 drop, -1.5, a 28. a 42-ből
(btw, itt valami elcsúszott, mert nfl.com-nál 4/6, 57 yard, 1/0 4 sack kombóval több van, mint ezek összegénél)
Szóval stoppert elő, és ha több mint 2.5 másodpercig van Bradynél a labda, akkor sok jót már ne reméljünk 😀

több mint 11 éve
Közben a Billsnél egy harmadik körös rookie LB már szorítja kifelé Spikes-ot a nickel D-ből😊
több mint 11 éve
Megindultak a tárgyalások, egyeztetések DMC hosszabbításáról. Olyan 4 év, 32-35 mill-re taksálják a várható kimenetelt, hacsak nem jön valami extra faktor (hajlandó engedni, mint Brady, stb.). Szerintem még a taksált 8 mill/év is kimondottan jó lenne csapat szempontból. Kb ennyit meg is ér, nem sérülékeny, és jövőre ez a 8 milla bőven akár bargain ár is lehet. 2015-ben ő lesz az egyetlen high profile FA safety, és annyi a safety hiányos, (relative) tömött tárcájú csapat az NFL-ben, hogy nem hinném, hogy Byrd féle ajánlatnál rosszabbal meg lehetne tartani.A patsfans.com fórum egyik tagnának saját blog-elemzése a helyzetről: Crafting a contract for Devin McCourty

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Utolsó hiteles infó játékosok súlyáról a draft előttről származik. Akkor Woodhead 197, Ellington 199, míg Finch 177 font volt. Nem összehasonlítható. Egy NFL erőnléti program csodákra képes, de annak idő kell. Elég egy blitz pick upra gondolni, ahol azért nem mindegy az a plusz 20 font, meg azért 2,5 cm magasság fórja is van Woodheadnek. Ellingtonnak még több.Idén komoly meglepetés lenne, ha Finch 53-at megcsípi a Patsnél. Igazából milyen szerepben? 3rd down backnek ott van Vereen, White. Slot elkapóval tele a padlás. Speedsternek Boyce, aki azért több mindenre használható mint Finch. Punt returnerből szintén nincs hiány. Kickoff returner szerepét meg évek óta szükségből tölti be valamelyik főállású kezdő: (Hobbs, McCourty, Maroney, Blount).
több mint 11 éve
Ellington másodéves, Fafej sokadéves, rajtuk azért már van pár kiló NFL-ben felszedett izom is. Ez a kölyök is lehetne 85-88 kg, ha megerősítik. (Ellingtont csak pozitív példának hoztam fel, csak azért, mert szóba jöttek más pozitív példák is. Arról, hogy rostert fog-e ill. megérdemli-e fogalmam sincs. Sok értelmét mindenesetre én se látom, megvannak a futók és a visszahordók is a rosteren.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
És ott van az arizonai Andre Ellington jó példának, aki ugyan nem lett UDFA, mert a hatodik körben végül elvitték, de alkatra nagyon hasonló a sráchoz. Ellington tavaly rendkívül ígéretes rookie szezonnal nyitott.peterk2005Ellington 90kg, ez a srác 80. Fafej 91kg. Max visszahordani lenne jó de arra ottvan Edelman és Boyce is.
több mint 11 éve
És ott van az arizonai Andre Ellington jó példának, aki ugyan nem lett UDFA, mert a hatodik körben végül elvitték, de alkatra nagyon hasonló a sráchoz. Ellington tavaly rendkívül ígéretes rookie szezonnal nyitott.

több mint 11 éve
Na tévedtem 2 évet lehúzott a jestben... legközelebb elöbb nézek aztán írok...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Fafejnek nálunk volt első nfl-es meccse ha jólemlékszem. Welker más tészta. Nem vagyok benne biztos de a "Jest"igazolta udefa ként aztán röpptették ismi mwg felszedtük, de.ennek utána nézek 😀ParadSECFafej volt a Jetsnél, Welker pickért jött Miamiból (talán 2. körös)
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Fafejnek nálunk volt első nfl-es meccse ha jólemlékszem. Welker más tészta. Nem vagyok benne biztos de a "Jest"igazolta udefa ként aztán röpptették ismi mwg felszedtük, de.ennek utána nézek 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Az utóbbi évekből én két olyan játékosra emlékszem, akik alkatilag nem voltak túlságosan alkalmasak (Woodhead és Welker) és nálunk futottak be. Őket már úgy igazoltuk, hogy volt NFL tapasztalatuk. Szerintem ez komoly különbség.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=0etQ744o2O4Ez alapján Fafej se férne el az -nfl-ben és mégis Pats-nél, Chargersnél meghatározó emberré vált! Nézzük majd meg mit tol a premeccseken aztán akkor törjünk felette pálcát!ParadSECMinden sikeres "zsebfutóra" (Splores, Fafej) kb. 50 olyan jut, akinek sansza sincs az NFL-hez. Tetszetős highlight.. de jelenleg örüljünk annak, ha legalább PS-re méltó lesz a srác. Mondjuk egy jó visszahordóra nagy szükség lenne.Gyulus
több mint 11 éve
Ez alapján Fafej se férne el az -nfl-ben és mégis Pats-nél, Chargersnél meghatározó emberré vált! Nézzük majd meg mit tol a premeccseken aztán akkor törjünk felette pálcát!ParadSECMinden sikeres "zsebfutóra" (Splores, Fafej) kb. 50 olyan jut, akinek sansza sincs az NFL-hez. Tetszetős highlight.. de jelenleg örüljünk annak, ha legalább PS-re méltó lesz a srác. Mondjuk egy jó visszahordóra nagy szükség lenne.
több mint 11 éve
Ez alapján Fafej se férne el az -nfl-ben és mégis Pats-nél, Chargersnél meghatározó emberré vált! Nézzük majd meg mit tol a premeccseken aztán akkor törjünk felette pálcát!ParadSECJaj,Fafej de hiányzik!Nagyon bírtam. Az Anti-Hightower Groupba pedig ünnepélyesen belépek.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Ez alapján Fafej se férne el az -nfl-ben és mégis Pats-nél, Chargersnél meghatározó emberré vált! Nézzük majd meg mit tol a premeccseken aztán akkor törjünk felette pálcát!
több mint 11 éve
Ja, mondjuk a CEFL-be beférne.Az NFL-hez igen.nDRoTechnikás, de fizikálisan gyenge és lassú.Sobri Jóskaoké h más szint mint az nfl, de hát ez valami zseniális 😀 remélem legalább gyakorló csapatba megragad a srác😀Élmény nézni, ahogy a kis törpe kiküldi szotyiért a népet a büfébe.... hihetetlen milyen mozgáskoordinációja van 😊nDRo
darthmushroom
De ez a Pats, ami az NFL-ben van.
több mint 11 éve
Az NFL-hez igen.Technikás, de fizikálisan gyenge és lassú.Sobri Jóskaoké h más szint mint az nfl, de hát ez valami zseniális 😀 remélem legalább gyakorló csapatba megragad a srác😀Élmény nézni, ahogy a kis törpe kiküldi szotyiért a népet a büfébe.... hihetetlen milyen mozgáskoordinációja van 😊nDRo
darthmushroom
több mint 11 éve
Svitek nem lesz tartalék OL-man idén a Patriotsnál, aláírt a Bengalshoz.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Technikás, de fizikálisan gyenge és lassú.oké h más szint mint az nfl, de hát ez valami zseniális 😀 remélem legalább gyakorló csapatba megragad a srác😀Élmény nézni, ahogy a kis törpe kiküldi szotyiért a népet a büfébe.... hihetetlen milyen mozgáskoordinációja van 😊nDRo
darthmushroom
több mint 11 éve
oké h más szint mint az nfl, de hát ez valami zseniális 😀 remélem legalább gyakorló csapatba megragad a srác😀Élmény nézni, ahogy a kis törpe kiküldi szotyiért a népet a büfébe.... hihetetlen milyen mozgáskoordinációja van 😊
darthmushroom
több mint 11 éve
Az idei Sudfeld is lehet belőle akár.GogoSzóval jön hozzánk? 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Az idei Sudfeld is lehet belőle akár.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
"Patriots sign Kyle Auffray, TE from UNH."27 éves, négy éve végzett, ha jól tudom a Cardinalsnál volt rosteren egy rövidebb ideig. Nem tudom játszott-e NFL meccset.
Dustin Keller és Finley igencsak sérült lehet, ha inkább ez a srác...