New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
SPOILER a tegnapi meccsel kapcsolatban:| -Welker 9 elkapás 2 TD. A 3rd downoknál szinte mindig őt kereste Manning. Aki amúgy 7 TD-t osztott ki, "veszélyben" Brady 50 TD-s rekordja. |
használd a spoiler taget!
több mint 12 éve
Mit nyolcat...KILENCET..úgy, hogy saját magának is dob egyet...hogy örüljün Giselle is.. 😉kyobaluTenyleg egy ilyen "Imaculate reception 2" esetén ha a QB kapja el a saját felpattanó passzát és besétál vele, az dobott és elkapott td-nek is számít? volt már ilyen a football-ban?
több mint 12 éve
Mit nyolcat...KILENCET..úgy, hogy saját magának is dob egyet...hogy örüljün Giselle is.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Na elindult a vánorcirkusz, Bredy nyolcat dob vasárnap, csákázértissssssutianapszép is lenne! 😊
De én inkább abban bízok, hogy nálunk nem ilyen egyoldalú lesz a támadójáték, és egységesen fognak futni is passzolni is rövidet is távolit is és úgy menjen inkább a parádé!! 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Na elindult a vándorcirkusz, Bredy nyolcat dob vasárnap, csákázértisssss

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Brian Waters barátunk mégis visszatér a pályára, Kovboj lett 😊És akkor már legyen ez is itt

több mint 12 éve
A séta miatt érdemes megnézni xD www.uggaustralia.com/men-gamechangers-video.html
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Tegnapi próbaedzést követően leigazoltuk Matthew Mulligan TE-t.. Áprilistól Green Bay-ben volt..Vészmegoldásnak jó lehet blokkolásra..Nagy számai nincsenek elkapások terén..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Teljesen váratlanul a Rutgersből hoztunk egy OL emberkét a PS-be R.J. Dill személyében
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Szép, hosszú puntokat és nagyon-nagyon sok pályára lépést kívánok Zolinak a Steelersben 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Messzire küldtél, de megérkeztem.Btw sutianapra és peterk2005-re véletlenül se hallgass! Az egyik Steelers-fan - persze, hogy Wallace-t mondja, a másik Colts szurkoló P. Manning fixációval súlyosbítva - kész csoda, hogy nem Harrison-t és Wayne-t javasolta (rajtuk kívül úgyse ismer egy WR-t sem).tomi-tomiNa menj te is el a jó ****. 😀peterk2005
Gyere utánam!😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
tomi-tomi! Bocs az offtopikér', de a Museum Cukiból nem ismerhetjük egymást? 😊 Ha nem, akkor elnézést... egy vasmű-fandesiderOnnan biztos nem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
tomi-tomi! Bocs az offtopikér', de a Museum Cukiból nem ismerhetjük egymást? 😊 Ha nem, akkor elnézést... egy vasmű-fanKukkants rá az aláírásra.😊 Btw aki képes magyarul német helyesírással írni hosszú bekezdéseken át, attól ne kérd számon, hogy csípi a Steelers-t.tomi-tomiMeskó --> Pittsburgh!!! 😊Ez értelmezhetetlenWyatt
(Legalább jó helyre került, a vasasokat eddig is csíptem...) 😛Castleai01
több mint 12 éve
Kukkants rá az aláírásra.😊 Btw aki képes magyarul német helyesírással írni hosszú bekezdéseken át, attól ne kérd számon, hogy csípi a Steelers-t.Meskó --> Pittsburgh!!! 😊Ez értelmezhetetlenWyatt
több mint 12 éve
Meskó --> Pittsburgh!!! 😊Ez értelmezhetetlen

több mint 12 éve
Meskó --> Pittsburgh!!! 😊Kommtudedddiiiiii

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Meskó --> Pittsburgh!!! 😊(Legalább jó helyre került, a vasasokat eddig is csíptem...) 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Develin cut.
több mint 12 éve
Btw sutianapra és peterk2005-re véletlenül se hallgass! Az egyik Steelers-fan - persze, hogy Wallace-t mondja, a másik Colts szurkoló P. Manning fixációval súlyosbítva - kész csoda, hogy nem Harrison-t és Wayne-t javasolta (rajtuk kívül úgyse ismer egy WR-t sem).tomi-tomiNa menj te is el a jó ****. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Azért ez a két OL szerződés után, 4 CB-vel a keretben nálam teljesen érthető.Sőt, DoM is nyugodtan alhat most már, Cole is kivágva.tomi-tomiLehetett egy nyugodt éjszakája, mert most visszajött Josh Kline helyett 😊zolika26
több mint 12 éve
😀Sőt, DoM is nyugodtan alhat most már, Cole is kivágva.tomi-tomiLehetett egy nyugodt éjszakája, mert most visszajött Josh Kline helyett 😊zolika26
Akkor nem lesz Julian CB??? (Svitek akkor tényleg sérült lehet.)
több mint 12 éve
Sőt, DoM is nyugodtan alhat most már, Cole is kivágva.tomi-tomiLehetett egy nyugodt éjszakája, mert most visszajött Josh Kline helyett 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
(Sikerült behúznom párat az AFC East legjobb elkapóiból) Fogalmam sincs melyik 2-t kéne beraknom.Petikievak01Miért nem az NFC East legjobb elkapóit preferáltad? Akkor lenne fogalmad, hogy ki(ke)t tegyél be. Vagy olvass utána. Vagy spekulálj. Szóval, játsszál a saját véleményed, döntésed alapján. (No offense!)
Btw sutianapra és peterk2005-re véletlenül se hallgass! Az egyik Steelers-fan - persze, hogy Wallace-t mondja, a másik Colts szurkoló P. Manning fixációval súlyosbítva - kész csoda, hogy nem Harrison-t és Wayne-t javasolta (rajtuk kívül úgyse ismer egy WR-t sem).
több mint 12 éve
Szerintem messze Thompkins a favorit a 5-6 fő közül , preseason alapján legalább is , persze erre is rálehet mondani hogy az semmit se jelent , de mégiscsak eléggé megvolt az összhang Brady és közte. Illetve ha nem túl off kérdezném , ti kit kezdetnétek ebből a négyesből? Mike Wallace (Mia), Kenbrell Thompkins (NE) Mike Williams (TB) Steve Johnson (BUF)Petikievak01Én Steve Johnson-t kezdetném ezek közül. Az utóbbi 3 évben 1000 yard és 8TD fölött termelt. Az tehet neki be esetleg, ha a E.J. Manuel nagy bust lesz.
A Patriots játékosok közül meg szvsz Thomkins a kanyarban sincs ahhoz, hogy ő legyen a favorit. Ha Gronk egészséges, akkor egyértelműen ő, ha nem, akkor pedig Amendola. A preseason alapján, ha nem sérül le, Welker-i számokat hozhat. A nagy kérdés, hogy bírja-e a gyűrődést?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)