New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 546 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lehet máris megvan ki megy Brady helyére New Englandbe.

Spoiler: Nagyot fogok mosolyogni, ha az lesz az, akiről pletykálnak. 😊 😊 😊
iktriad
Tysom Hillre gondolsz? Szerinted Payton tényleg elengedi azok után, hogy elengedte Bridgewatert és csak Brees marad?

Amúgy nem tudom mennyi értelme lenne. Payton másfajta koordinátor mint JMD. Ő irányítóra szabja a playbookot, akár feje tetejére is állítja ha annyira más az irányító. JMD inkább tolja a saját rendszerét, Denverben és a Ramsnél is ezt próbálta. És ebben a rendszerben nem látom hogy tudna Hillből kijönni az, ami esetleg kijöhetne. Nagyon speciális az, ahogy ő használható lehet.

Szerintem Dalton ésszerű megoldás lenne, ő tudna ebben a rendszerben játszani. És Carr is - ő még inkább -, de ő nem hiszem hogy eljönne Vegasból most már. Winston? Ha van anti-Patriots irányító aki egyéniségre, felfogásra és játékstílusra is a szöges ellentéte annak amit itt elvárnak az ő. 😀 De mindegy is, mert ezek mindegyike huszonpénzbe kerülne, annyi pénz meg a jelenlegi helyzetben sok.

Én bedobnám a dupla vagy semmit. Burowwra és valószínűleg Tua-ra sincs elég draft capital, de a draft 3.-
8. irányítóra bőven. Nézze meg Billbá, hogy ki tetszik leginkább, azán manőverezzen oda érte ahol értéken megszerezhető. Ha fel kell tradelni dobja be a Thuney-ért jövő picket, ha le, akkor menjen lejjebb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
csak nem rákláb? Gabbert?
Amadeus
Nem komoly PO tapasztalattal rendelkező egyénről van szó.
iktriad
Uncle Rico
briareos
Langyos, langyos.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

iktriad
Amadeus
iktriad
Uncle Rico
briareos
Ha Bortles lesz a kezdő QB leszopom magam 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

iktriad
Amadeus
iktriad
Uncle Rico

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

iktriad
Amadeus
iktriad
🤔
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495

iktriad
Amadeus
iktriad
Na neeeee.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495

iktriad
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Hivatalosan is Tampabán van TB

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/Edelman11/status/1240043811293839361

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
 twitter.com/Jonathan_Jones2/status/1239901121570844673

😥😥😥

twitter.com/Tucker_TnL/status/1239924643462549507

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Kis vidámság a hírhez 😀

Szerkesztette: Maniac84

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Érdekes, titkon ezt vártam, de nem igazán számítottam rá. Úgy gondoltam, hogy ma legkésőbb holnap bejelentik az összeborulást, aztán morogtam volna magamban, hogy má megen szívattak minket.....😊

Most, hogy bekövetkezett, mégsem igazán tudok örülni. Valahogy olyan méltatlannak érzem az ő pályafutásához. Megértem, aki egy kicsit fúj rá, hogy lelép, mert a magyar NE drukkerek 99 %-ának a NE Bradyvel együtt volt az, ami. Nyilván van aki még előtte is drukkolt nekik, de nem jellemző...

Ami miatt mégis örülök egy kicsit, hogy megnézhetem (hacsak vissza nem vonul) másik csapatban. Nyilván neki óriási kockázat, mert azt a színvonalat hozni nem nagyon lehet hozni. Kiderül az is, hogy mire képes BB szárnyai és a rendszere alól kibújva. Ha ugyanazt hozza, (nem feltétlenül gyűrűt-ket, mert a soktényezős) én hamut szórok a fejemre és fényezem a GOAT szobrát......😊
csi77
És ha 43 évesen egy védelem nélküli Buccaneersszel nem jut playoffba, akkor lehet mondani, hogy én megmondtam. Mondjuk vannak, akiknek ez 15 éve megy, szóval...
Wyatt
Na és? Én is 43 leszek hamarosan, mégsem fogom erre! 😊

Viccet félretéve, mivel egyidős vagyok vele (2 hónap ide), külön érdekes, hogy ennyi idősen játszik még.
csi77
Vagy inkabb gaz, hogy neked meg egy gyurud sincs.

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Érdekes, titkon ezt vártam, de nem igazán számítottam rá. Úgy gondoltam, hogy ma legkésőbb holnap bejelentik az összeborulást, aztán morogtam volna magamban, hogy má megen szívattak minket.....😊

Most, hogy bekövetkezett, mégsem igazán tudok örülni. Valahogy olyan méltatlannak érzem az ő pályafutásához. Megértem, aki egy kicsit fúj rá, hogy lelép, mert a magyar NE drukkerek 99 %-ának a NE Bradyvel együtt volt az, ami. Nyilván van aki még előtte is drukkolt nekik, de nem jellemző...

Ami miatt mégis örülök egy kicsit, hogy megnézhetem (hacsak vissza nem vonul) másik csapatban. Nyilván neki óriási kockázat, mert azt a színvonalat hozni nem nagyon lehet hozni. Kiderül az is, hogy mire képes BB szárnyai és a rendszere alól kibújva. Ha ugyanazt hozza, (nem feltétlenül gyűrűt-ket, mert a soktényezős) én hamut szórok a fejemre és fényezem a GOAT szobrát......😊
csi77
És ha 43 évesen egy védelem nélküli Buccaneersszel nem jut playoffba, akkor lehet mondani, hogy én megmondtam. Mondjuk vannak, akiknek ez 15 éve megy, szóval...
Wyatt
Na és? Én is 43 leszek hamarosan, mégsem fogom erre! 😊

Viccet félretéve, mivel egyidős vagyok vele (2 hónap ide), külön érdekes, hogy ennyi idősen játszik még.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
És Rivers sem ide jön
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
 twitter.com/FoxSportsRadio/status/1239970723243810826

ahogy írtam tegnap TB to TB
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

csi77

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Mi is megszoktuk Favre-t más mezben, nektek is menni fog.
Mondjuk kicsit bizarr lesz, pláne ha az AFC-be megy, akkor szinte biztos fog játszani a Pats ellen is.

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Amúgy ha Rivers megy indybe, akkor Brissettet vissza lehet talán ide hozni..
iktriad
1.kor plusz Gilmore az ara.
Stez
Rory vagy Lorerai?
több mint 5 éve
iktriad
Stez
Adunk érte egy 5th roundot oszt kuss 😂😂😂
ThundersNFL
Mar ket 1.kor plusz Gilmore az ara.

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
iktriad
Stez
Adunk érte egy 5th roundot oszt kuss 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
iktriad

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
egy biztos érdekes szezon elé nézünk...Newtont én sem szeretném itt irányítóként látni(rizikós is ill. nem feltétlen illene a rendszerbe), FA piacon is a "jobbak" elkeltek. Annyira nem szoktam követni a fősulis focit, de QB poszton az első 3 irányítón (Burrow,Tua, Herbert) kívül érdemes valakivel bepróbálkozni, mert mondjuk jobb tud lenni mint Stidham? Stidhamből se láttunk sokat,1 évet padozott, megkapja a nagy esélyt hogy bizonyítson? Piszkosul kíváncsi leszek BB mester mit agyal ki, keres e veterán QB-t vagy neki futunk egy rookie/majdnem rookie irányítóval a szezonnak.