NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 874 — a new hope (again)
Nem értem, hogy a franba működik az Auctoin Hause a Madden Mobilban..... egyrészt idegesítő hogy nem látom a saját magam által árult játékost, illetve a licitáló nevét.. másrészt ami durvább, hogy olcsóbban árulok jóval játékost és vagy nem veszik meg, vagy a drágábbat??? Wtf..... Aki érti szóljon (értelmes választ is köszönök 😊)
dande
Engedd el. Téged nem szeret a rendszer mert beszóltál nekik. Én is feltehetem a kérdést hogy ha nem a legolcsóbb játékosra 8 óra alatt csak én adok licitet akkor miért viszik el mindig az utolsó 10 másodpercben előlem 1 coinnal többért!?
Matthew99
Ok ez is ismerős. Bár ott arról is szó lehet, ami én is csinálok, hogy megvárom az utolsó pillanatot mielőtt lejár a licit és akkor teszek rá 100 coint és elvittem. Bocs ha esetleg veled is így kiszúrtam 😛 😉
dande
Igen, ezt okés. De gondolom te is próbálod a legolcsóbbat elvinni. Na most én nem a legolcsóbbra licitálok direkt, hanem az eggyel vagy kettővel drágábbra pont ezért, hogy kikerüljem ezt az utolsó pillanatot. És mégis szívok. Mondjuk mindegy mert már erősen visszavettem a játékból mert most a játékmenet is szarabb lett.
Matthew99
Én ezt az egész kurva játékot nem értem amúgy. Annyi lejött, hogy elég sok pénzt bele kell tolni ha az ember azt akarja, hogy a legfaszább 90+os játékosai meglegyenek 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 741 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/kulfold/2019/12/03/trianon_romania_szakbizottsag_parlament/
O1G
Szánalmas, pitiáner bohócok.
warr_b
Nekik ez ünnep. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
csebi
Rendben (bár igazi pitiáner bocskoros mentalitás), de akkor mi is tegyük nemzeti ünneppé augusztus 30-át 😆😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 543 — "Grammar maci"
Amikor az eleve nevetséges 200e-s fizetésedből (közalkalmazott...) még levonnak 20e forintot mert képes voltál 6 napot beteg lenni... fél éve dolgozok kórház managementben de elég is volt
davemayer
A betegszabadság az a napi távollétid 70%-a és munkanapra számolva tehát valóban annyira jön ki (Mt. szerint, ezek szerint a közalkalmazottakra is ugyanúgy számítják). 15 nap után ha átvált táppénzre, akkor van csak igazi ugrás lefelé (mert az már naptári napra arányosítják, ha jól számoltam az a példában kb. nettó 4e Ft/nap - ha két éve folyamatosan dolgozol, mert amúgy kevesebb 😀 ). Szóval egy egységes versenyszektorban is (ha csak nem kollektív szerződés szerint adnak valami plusz juttatást arra az időszakra), nem csak a közalkalmazotti szférában.

*szerk: ha csak az elmúlt 1.5 évben nem változott nagyon a szabályozás erre vonatkozóan.
MarioAna
köszi ezzel mind tisztában vagyok, nem a szabályt nem értem hanem hogy miért van ez így illetve hogy ennek tényleg így kell-e lennie. Fogalmam sincs hogy élnék meg ennyi pénzből, az egyetlen szerencsém hogy nem a munkámból élek
davemayer
Nyertél a lottón? Minek kérsz egyáltalán fizetést?
vpi
fizumat kiegészítem sportfogadással de ez itt már off sorry

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
Amikor az eleve nevetséges 200e-s fizetésedből (közalkalmazott...) még levonnak 20e forintot mert képes voltál 6 napot beteg lenni... fél éve dolgozok kórház managementben de elég is volt
davemayer
A betegszabadság az a napi távollétid 70%-a és munkanapra számolva tehát valóban annyira jön ki (Mt. szerint, ezek szerint a közalkalmazottakra is ugyanúgy számítják). 15 nap után ha átvált táppénzre, akkor van csak igazi ugrás lefelé (mert az már naptári napra arányosítják, ha jól számoltam az a példában kb. nettó 4e Ft/nap - ha két éve folyamatosan dolgozol, mert amúgy kevesebb 😀 ). Szóval egy egységes versenyszektorban is (ha csak nem kollektív szerződés szerint adnak valami plusz juttatást arra az időszakra), nem csak a közalkalmazotti szférában.

*szerk: ha csak az elmúlt 1.5 évben nem változott nagyon a szabályozás erre vonatkozóan.
MarioAna
köszi ezzel mind tisztában vagyok, nem a szabályt nem értem hanem hogy miért van ez így illetve hogy ennek tényleg így kell-e lennie. Fogalmam sincs hogy élnék meg ennyi pénzből, az egyetlen szerencsém hogy nem a munkámból élek
davemayer
azért, hogy tényleg csak az menjen el betegszabira, aki nagyon nincs jól. a gdp termelése nem állhat meg.

meg gondolom így sincs elég pénz a tb-kasszában (sem).
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 624 — Patriot
davemayer

MarioAna
davemayer
Nyertél a lottón? Minek kérsz egyáltalán fizetést?

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 6 éve
davemayer

MarioAna

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 405 — Invisible man
Nem értem, hogy a franba működik az Auctoin Hause a Madden Mobilban..... egyrészt idegesítő hogy nem látom a saját magam által árult játékost, illetve a licitáló nevét.. másrészt ami durvább, hogy olcsóbban árulok jóval játékost és vagy nem veszik meg, vagy a drágábbat??? Wtf..... Aki érti szóljon (értelmes választ is köszönök 😊)
dande
Engedd el. Téged nem szeret a rendszer mert beszóltál nekik. Én is feltehetem a kérdést hogy ha nem a legolcsóbb játékosra 8 óra alatt csak én adok licitet akkor miért viszik el mindig az utolsó 10 másodpercben előlem 1 coinnal többért!?
Matthew99
Ok ez is ismerős. Bár ott arról is szó lehet, ami én is csinálok, hogy megvárom az utolsó pillanatot mielőtt lejár a licit és akkor teszek rá 100 coint és elvittem. Bocs ha esetleg veled is így kiszúrtam 😛 😉
dande
Igen, ezt okés. De gondolom te is próbálod a legolcsóbbat elvinni. Na most én nem a legolcsóbbra licitálok direkt, hanem az eggyel vagy kettővel drágábbra pont ezért, hogy kikerüljem ezt az utolsó pillanatot. És mégis szívok. Mondjuk mindegy mert már erősen visszavettem a játékból mert most a játékmenet is szarabb lett.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 816 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Matthew99
Ok ez is ismerős. Bár ott arról is szó lehet, ami én is csinálok, hogy megvárom az utolsó pillanatot mielőtt lejár a licit és akkor teszek rá 100 coint és elvittem. Bocs ha esetleg veled is így kiszúrtam 😛 😉 Ezért is gond, hogy nem látok neveket. De simán el tudom képzelni, hogy erre is rá van állítva ember vagy gép, és belezavar a dologba.... Persze ők arra mennek rá, hogy költsél is igazi pénzt és úgy építs csapatot, de velem rosszul járnak, mert nem engedi a rendszer és azért így is eljutok valahová, csak lassabban. Mindegy igazad van, csak gondoltam hátha tud valaki magyarázatot. Esetleg van erre vmi szabály, amit nem ismerek 😊
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 405 — Invisible man
dande

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 816 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 648 — Steelers fan
Január 1-től elkezdem írni a késéseket, kíváncsi vagyok, mennyi jön ki év végére.
Mikey
nagy spirálfüzetet vegyél
davemayer
Excelbe írom telón. Szerencsére korlátlan netem van, így nem fog gondoz okozni a sok késés jegyzetelése. 😂
Mikey
 www.facebook.com/photo.php?fbid=2448410502093294&set=gm.2462991690466811&type=3&theater&ifg=1

😀
ZoliMP
Kovi a kalauz? Akkor ebből nem csak egy sima pótdíj lesz... 😀

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 578
Január 1-től elkezdem írni a késéseket, kíváncsi vagyok, mennyi jön ki év végére.
Mikey
davemayer
Excelbe írom telón. Szerencsére korlátlan netem van, így nem fog gondoz okozni a sok késés jegyzetelése. 😂
Mikey
 www.facebook.com/photo.php?fbid=2448410502093294&set=gm.2462991690466811&type=3&theater&ifg=1

😀

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 537
Mikey
davemayer

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
...

Mikey
Nem szükséges, van erre egy elég jó kis oldal csinálva már:  mav-stat.info/

Ettemlevest
Ezt a térképet tuti a sorosbérenc migrisimogató lipsyk csinálták. Az ki van csukva hogy a nemzethy vasúthunk ennyith késsen.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 358 — Lucas Scott
O1G
warr_b
Nekik ez ünnep. Ezzel nem lehet mit kezdeni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 741 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
O1G

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 327 — je suis poloska
Kapják be az olyan balfaszok, akik vasárnap délután a Nyugatiban képesek megöngyilkolni magukat.
Csak párezer embert szopatott meg.
warr_b
Inkább sajnálni kellene szerencsétlent, hogy idáig jutott vagy az is lehet, hogy beteg volt...
Solymi
Az ilyeneket nem tudom sajnálni. Intézze el otthon.
warr_b
mondjuk egy fokkal jobb annál amelyik ugyanezen okokból kiugrott a sokadikról, pont egy járókelőre... Ott is maradt mindkettő.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 926 — The Mathematician
Mikey
davemayer
vagy béreljen maxos csomagot a one note-ban 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mikey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
...

Mikey
Nem szükséges, van erre egy elég jó kis oldal csinálva már:  mav-stat.info/

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 926 — The Mathematician
 24.hu/kozelet/2019/12/02/mav-tel-keses-nyugati-palyaudvar/
kibaszott Soros!! most már tudjuk
Negritis
A cím is elég erősre sikerült. Azt hittük terrortámadás van. Egek...
Amikor említi az ember hogy az apja elé ment ki, és Zuglón áll a vonat, még a videó is megállt. 😀😀😀
Mikey
zseniális az öreglány ahogy aggódik hogy terror támadás van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
 24.hu/kozelet/2019/12/02/mav-tel-keses-nyugati-palyaudvar/
kibaszott Soros!! most már tudjuk
Negritis
A cím is elég erősre sikerült. Azt hittük terrortámadás van. Egek...
Amikor említi az ember hogy az apja elé ment ki, és Zuglón áll a vonat, még a videó is megállt. 😀😀😀

Komolyan zseniális, hogy 5-10 cm hó, 0°C hőmérséklet, és lehal a vonatközlekedés.

Ahogy a hangosbeszélő mondta Bicskén, "az időjárási körülmények miatt" késett a vonat. Régen nevettem annyira őszintén, mint amikor bemondta.

Persze ezeknek tökmindegy, "műszaki okok miatt" hetente 2-3x késnek a vonatok, csak azért na. Azt' akkor még viccelődött múlt héten egyik alkalommal a kaller a hajnali vonaton, hogy "hát meg kellett várni, amíg kifő a kávé, addig nem indulunk el." Aztán nézett meglepetten mikor mondtam neki hogy "ezzel nem poénkodnék bazdmeg."

Mikey
Én azon sírok be amikor a semmi közepén megáll a vonat, mert lejárt a mozdonyvezető műszakja 😀😀😀
O1G
Unortodox módon sportos életmódra nevelik az állampolgárokat, na.

Szerkesztette: Mikey

több mint 6 éve
Kapják be az olyan balfaszok, akik vasárnap délután a Nyugatiban képesek megöngyilkolni magukat.
Csak párezer embert szopatott meg.
warr_b
Inkább sajnálni kellene szerencsétlent, hogy idáig jutott vagy az is lehet, hogy beteg volt...
Solymi
Az ilyeneket nem tudom sajnálni. Intézze el otthon.
warr_b
Figyelj, ez is figyelemfelkeltés vagy egy utolsó segítségkérési kísérlet része, a legtöbben elintézik otthon.
Meg az is lehet, hogy nem tudott róla h esetleg depressziós és senki nem segített ebben neki, aztán ez lett belőle.

Felesleges ezt elemezgetni, de egy kicsit több empátia elférne benned...habár Redskins szurkolóként neked is szükséged lenne rá 😀
Solymi
Skins szurkolóként az a csoda hogy nem ment még a nyugatiba 😀
O1G
Ó, ez igazán bagatell, sokat bírok 😂