Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Fogalmam sincs.Az meg hogy lehet? Már 1 hónapja kellene küldözgetnie arról a listáról az embereket legalább....Beszéltünk a háziorvossal, 60év alattiakról listája sincsÉn se kaptam. Felhívtam őket, adtak hétfőre időpontot.71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...Én meg decemberben regisztrálva krónikus betegként mégcsak hívva sem vagyok.
Beki
Vicc.
Május közepéig remélem megkapom, mert versenyez a lányom és szerintem ehhez fogják kötni a jelenlétet.
Bazzani
Van gond a rendszerben érdemes utána menni.
Toca
Bazzani
peterk2005
De egyelőre kivárok.
Ha nem hívnak akkor 20.a után rákérdezek megint.
több mint 4 éve
Az meg hogy lehet? Már 1 hónapja kellene küldözgetnie arról a listáról az embereket legalább....Beszéltünk a háziorvossal, 60év alattiakról listája sincsÉn se kaptam. Felhívtam őket, adtak hétfőre időpontot.71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...Én meg decemberben regisztrálva krónikus betegként mégcsak hívva sem vagyok.
Beki
Vicc.
Május közepéig remélem megkapom, mert versenyez a lányom és szerintem ehhez fogják kötni a jelenlétet.
Bazzani
Toca
Bazzani
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Beszéltünk a háziorvossal, 60év alattiakról listája sincsÉn se kaptam. Felhívtam őket, adtak hétfőre időpontot.71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...Én meg decemberben regisztrálva krónikus betegként mégcsak hívva sem vagyok.
Beki
Vicc.
Bazzani
Toca
több mint 4 éve
Na a Népsport címlap mutatja a nyitás farizeusságát.A maga farizeus módján szerintem az ő fejükben passzol ez egymás mellé. Szerintem az EB propagálása most az oltás propagálásával egyenlő a fejükben, talán ezért került egymás mellé. A másik vonatkozás egyszerűen eszükbe sem jutott.
vpi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nyugi, én is decemberben regisztráltam, körülöttem már 15 évvel fiatalabbakat oltják tömegével, és én se kaptam egy hívást se még. És egy hónapja elhatároztam, hogy nem fogok telefonálni. Próbálok vigyázni magamra, amíg hívnak. Remélem nem döntöttem rosszul, hogy nem kaparok. (Egyébként a dokim régóta ismer, tudja ki vagyok. Nem zárom ki, hogy azért nem hívott eddig, mert nekem adott vakcinát szán. Bár nem kértem rá. Tudomásom szerint nincs vakcina-rizikóm sem, mint unokaöcsémnek, én elvileg bármelyiket kaphatnám. De lehet, hogy ő válogat nekem. Persze az is lehet, hogy szó nincs erről, csak el lettem téve a sarokba valamiért. Most már kivárom, ha eddig vártam. Ha személyesen ismered a dokidat, lehet, hogy neked is válogat, hogy melyiket adja. Ami egyébként nem is lenne baj, ha így lenne. Sőt. Tulajdonképpen pont ez a dolga a háziorvosnak. Mérje fel, hogy melyik betegének melyik a legjobb a menüből. Sajnos családi példa van arra is, hogy nem minden doki ilyen.)71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...Én meg decemberben regisztrálva krónikus betegként mégcsak hívva sem vagyok. Vicc. Bazzani
Beki
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Jogos jogos. Attól még rohadtul fáj a fejem 😀😀Az astra mellékhatásai egyébként nálam is megjöttek, fejfájás, láz, hidegrázás, bal karom fáj. A környékemen lévők tapasztalatából kiindulva 1-3 nap.Ezek nem mellékhatások.
MC12
Ezek oltási reakciók.
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szégyen gyalázat az egész, a nagyobb baj, ha ezt mondaná nekik bárki, főleg az első szó jelentését nem is ismernék, mert olyat még nem éreztek....Na a Népsport címlap mutatja a nyitás farizeusságát.Ez a címlap tényleg epic.. verhetetlen a maga módján. Hogy tudták ezt így jóváhagyni vajon?
vpi
Szesze
több mint 4 éve
Szép találat.De valójában ez inkább azt mutatja, hogy egy évvel a pandémia kitörte után a legtöbb ember még mindig nem tud mit kezdeni ezzel a megváltozott helyzettel, világgal.
Így lehet meg egyfajta tudathasadásos módon egymás mellett, egymással párhuzamosan az a valóság, amiben ott a szomorúság egy koronavírusáldozatért és az a valóság, ahol eufórikus az öröm, hogy lehet menni meccseket nézni.
Valóban nem egyszerű.
több mint 4 éve
Tesom jovoheten kap szputnyikot, ezeket nem mondom el neki. 😀 mindenkinek jobbulast!Mondd el neki, hogy én öregen, kövéren is nulla oltási reakcióval megúsztam.
Vrij6
Mondjuk a korosztályom gyerekkorban (70-es-80-as évek) is sok orosz oltást kapott, így könyebb volt a Sputniknak ezekhez idomulnia, egy nyugati meg csak bezavart volna az orosz mikroklímába. 😊
Viszont a dokim szerint a vércsoporton múlhat, hogy kinél mennyire erős az oltási reakció, a 0-ásoknál enyhébb, a B-seknél erősebb az átlaghoz képest, de nyilván ez se alapszabály, univerzális igazság, csak lehet benne valami, ha sokakra ez igaz. Nálunk a tágabb családban is mindenki nullás, és se orosztól, se pfizertől, se kínaitól, se astrától nem lett senkinek semmi oltás utáni kellemetlensége, de igaz ez korábban az influenzaoltásokra, H1N1-re, tüdőgyulladás ellenire is.
De valójában bármelyik oltási reakció százszor jobb, mint egy koronavírusfertőzés, mert az csak egy tudott pár napos reakció, ami azt biztosítja, hogy védett legyen az ember, nem pedig egy parát, halálfélelmet kiváltható kiszámíthatatlan idejű, kimenetelű halálos vírusfertőzés.
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/04/10/portugalia-nyitas-korlatozo-intezkedesek-feloldasa/www.worldometers.info/coronavirus/country/portugal/
ez is igazolja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az astra mellékhatásai egyébként nálam is megjöttek, fejfájás, láz, hidegrázás, bal karom fáj. A környékemen lévők tapasztalatából kiindulva 1-3 nap.Ezek nem mellékhatások.
MC12
Ezek oltási reakciók.
több mint 4 éve
Én se kaptam. Felhívtam őket, adtak hétfőre időpontot.71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...Én meg decemberben regisztrálva krónikus betegként mégcsak hívva sem vagyok.
Beki
Vicc.
Bazzani
több mint 4 éve
Tesom jovoheten kap szputnyikot, ezeket nem mondom el neki. 😀 mindenkinek jobbulast!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Tegnap reggel kaptam az oroszt, este hatig csak az oltás helyét éreztem, utána viszont földhoz vágott hirtelen. Láz, izomfajdalom, fejfájás, hidegrazas ráadásul reggel hatig kb aludni se tudtam. Fasza egy éjszaka volt de mostanra elmúlt minden. Állítólag orosznal második után erősebb mellékhatások jönnek elő úgyhogy izgatottan várom 🥳
több mint 4 éve
Ki van a házban? Szputnyik a házban! 💪
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Csörögj rájuk, szerintem beválik71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...Én meg decemberben regisztrálva krónikus betegként mégcsak hívva sem vagyok.
Beki
Vicc.
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Megszabad kérdeznem hány éves vagy ?Én hat napja kaptam, semmi ilyen tapasztalatom nem volt, hála Istennek.Az oroszok már aKészülj hőemelkedés enyhe láz végtag fájdalom és gyengeség meg álmosságra első nap után 2 .nap marad a gyengeségspájzbanvállban vannak.
somoskovig
VvAlekosz
Gergőbácsi
(Háziorvos szerint fiatal felnőtteknél elég gyakori majomvírusra kiváltott reakcio 18-38 év)
több mint 4 éve
71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...Én meg decemberben regisztrálva krónikus betegként mégcsak hívva sem vagyok.
Beki
Vicc.
több mint 4 éve
Én hat napja kaptam, semmi ilyen tapasztalatom nem volt, hála Istennek.Az oroszok már aKészülj hőemelkedés enyhe láz végtag fájdalom és gyengeség meg álmosságra első nap után 2 .nap marad a gyengeségspájzbanvállban vannak.
somoskovig
VvAlekosz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
71k fo kapta meg tegnap az elso oltast. Jovo het kozepeig meglesz tutira a 3M elso oltasos emberke...kivancsi vagyok mit kotnek majd ehhez nyitas fronton...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az oroszok már aKészülj hőemelkedés enyhe láz végtag fájdalom és gyengeség meg álmosságra első nap után 2 .nap marad a gyengeségspájzbanvállban vannak.
somoskovig
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/04/10/astrazeneca-vakcina-oltas-ema-who-gyorstalpaloEz is végre egy jó, átfogó írás arról hogy veszélyesebb-e az AstraZeneca vakcinája, mint bármelyik másik.
Spoiler: nem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
nem szeretek ilyeneket olvasni, ilyenkor mindig beparázok 😊én is pozitív...Jobbulást, de én pl kicsit hamar örültem a hasonló lefolyással. 1-2 nap láz volt, köhögés, szaglásvesztés márc 12 volt a mintavétel, 22én már negatív voltam) Mondom ez szerencsére nem volt veszélyes. Aztán néhány napja elkezdtem szarul aludni, a szívdobogásomat hallottam a 'fülemben'. Gyorsan rendeltem is egy vérnyomásmérőt, hogy mi a fene van.
(azon kívül, hogy köhögök néha egy szárazat, nincsenek (még) durvább tüneteim)
NB2
Hétfő délután jött meg, mondom kedd reggel majd mérek egyet, na nyitottam 151/89el meg 117es pulzussal, úgy hogy rendszeresen sportoltam, egy deka felesleg nincs rajtam. Kissé beparáztam a háziorvosnál szépen fel is kúszott 190/110re meg 142es pulzusra. A doki elküldött teljes vérképre, röntgen, ultrahang minden bizonnyal covid utóhatás. Aztán pár napja szedem a fasza kis vérnyomáscsökkentőt, szerencsére ez beállította ilyen 130/80ra meg 70-80 közötti pulzusra, csak eddig lófasz bajom nem volt mostmeg napi szinten gyógyszert szedek, reményeim szerint időlegesen. (az unokatestvérem ugyanígy rohadt magas pulzussal van covid után) (a 2 oltás is megvan csak sajnos késett kb 2 hetet)
VanillaSky