Politika
65 feliratkozó
7 perce
Mármint a Pride-on, a kormánnyal folytatott folyamatos harcon és (bár azt nem ugye a végén MP lenyúlta) a Szigeten kívül?Na igen, éppen erre gondolok. Tökéletes harcos az országos ügyekben, de mit tett Budapestért magától? Azt gondolom, hogy egy főváros polgármestere akár arra is fordíthatna energiát, ami a feladata. Nem proaktív a város életének javítása érdekében.
Visszafordítom: szerinted mit kellett volna még tennie?
StormST
De mindegy, az én életem nem befolyásolja egy irányba sem a ténykedése. Csak feltettem a kérdést.
26 perce
molnár áron ki is tette, aki meg akarná nézniMP facebook posztja, ma délután rakta ki, állítólag erről is van felvételEz az iráni fojtogató a Fóti Gyermekotthonban az eddigi legjobb sztori... Gondoltam, hogy nagy a fos a gyermekvédelemben, de hogy ekkora????Ez is mai?
gabokocka
Janek
gabokocka
33 perce
MP facebook posztja, ma délután rakta ki, állítólag erről is van felvételEz az iráni fojtogató a Fóti Gyermekotthonban az eddigi legjobb sztori... Gondoltam, hogy nagy a fos a gyermekvédelemben, de hogy ekkora????Ez is mai?
gabokocka
Janek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
48 perce
Tökmindegy mert Vidéken még jobban kikapott volna, mert akkora megtestesítője mindannak amiért a vidékiek utálják a pesti libsiket.én úgy gondolom, hogy ha csak fele annyira állt volna bele a miniszterelnök jelölti kampányába 2021ben, mint ebbe az egy évbe, akkor kérdés nem lett volna, hogy ő indul OV ellen 2022ben.Ez véleményes, mert van aki szerint meg túl sok dologban dönt egymaga... 😀Közben megszavazta a közgyűlés Budapest 2026-os költségvetését, a fidesz persze ellene szavazott, nyomtak pár gyenge szónoklatot, de úgy, hogy végig bent voltak az üléseken, ahol kidolgozták a javaslatot, valamint úgy, hogy a könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta (bár erre a kisGulyás azt mondta, hogy nem történt meg, látszik mennyire figyelt), így nem nagyon tudtak érdembe szembeszállni a többi frankcióval...Amúgy ez a Karácsony is nagy játékos, én biztos falnak mennék ha egy ekkora alibi polgármester “vezetné” a települést, ahol élek. Mondjuk falun ezt nem tudná eljátszani.
StormST
szaba
Egyébként érdekelne a véleményed, hogy mitől "alibi"? Nem vagyok én se túlzottan nagy fanja, tudnám kritizálni sok szempontból, de az elmúlt 1 évben főleg messze van az alibitől. Mellesleg én laktam falun, 2 különböző polgármester alatt, ott szerintem sokkal könnyebb kamuzni, főleg mert a legtöbb falusi polgi dolgozik is mellette valami más melóban és kb. sose lehet őket nap közben megtalálni, néha még hétvégén se...
StormST
csebi
1 órája
de csak akkor ha tényleg annyival vezet a tisza 😀ez a ha bemegy akkor gól szintű mondás ...Most akkor már nem lát egyszerű fidesz többséget áprilisban, mint két hete?
telex.hu/belfold/2025/12/17/torok-gabor-partpreferencia-nehezen-behozhato-kozvelemeny-kutatas-valasztas
Negritis, a vajda
MC12
ha nem akkor mégis sima fidesz többség lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
ez a ha bemegy akkor gól szintű mondás ...Most akkor már nem lát egyszerű fidesz többséget áprilisban, mint két hete?
telex.hu/belfold/2025/12/17/torok-gabor-partpreferencia-nehezen-behozhato-kozvelemeny-kutatas-valasztas
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 órája
Mármint a Pride-on, a kormánnyal folytatott folyamatos harcon és (bár azt nem ugye a végén MP lenyúlta) a Szigeten kívül?Visszafordítom: az elmúlt egy évben mit tett Budapestért saját ötlettől vezérelve, ami miatt érdemes lenne a méltánylásra?Ez véleményes, mert van aki szerint meg túl sok dologban dönt egymaga... 😀Közben megszavazta a közgyűlés Budapest 2026-os költségvetését, a fidesz persze ellene szavazott, nyomtak pár gyenge szónoklatot, de úgy, hogy végig bent voltak az üléseken, ahol kidolgozták a javaslatot, valamint úgy, hogy a könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta (bár erre a kisGulyás azt mondta, hogy nem történt meg, látszik mennyire figyelt), így nem nagyon tudtak érdembe szembeszállni a többi frankcióval...Amúgy ez a Karácsony is nagy játékos, én biztos falnak mennék ha egy ekkora alibi polgármester “vezetné” a települést, ahol élek. Mondjuk falun ezt nem tudná eljátszani.
StormST
szaba
Egyébként érdekelne a véleményed, hogy mitől "alibi"? Nem vagyok én se túlzottan nagy fanja, tudnám kritizálni sok szempontból, de az elmúlt 1 évben főleg messze van az alibitől. Mellesleg én laktam falun, 2 különböző polgármester alatt, ott szerintem sokkal könnyebb kamuzni, főleg mert a legtöbb falusi polgi dolgozik is mellette valami más melóban és kb. sose lehet őket nap közben megtalálni, néha még hétvégén se...
StormST
szaba
Visszafordítom: szerinted mit kellett volna még tennie?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 órája
Visszafordítom: az elmúlt egy évben mit tett Budapestért saját ötlettől vezérelve, ami miatt érdemes lenne a méltánylásra?Ez véleményes, mert van aki szerint meg túl sok dologban dönt egymaga... 😀Közben megszavazta a közgyűlés Budapest 2026-os költségvetését, a fidesz persze ellene szavazott, nyomtak pár gyenge szónoklatot, de úgy, hogy végig bent voltak az üléseken, ahol kidolgozták a javaslatot, valamint úgy, hogy a könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta (bár erre a kisGulyás azt mondta, hogy nem történt meg, látszik mennyire figyelt), így nem nagyon tudtak érdembe szembeszállni a többi frankcióval...Amúgy ez a Karácsony is nagy játékos, én biztos falnak mennék ha egy ekkora alibi polgármester “vezetné” a települést, ahol élek. Mondjuk falun ezt nem tudná eljátszani.
StormST
szaba
StormST
1 órája
Ez az iráni fojtogató a Fóti Gyermekotthonban az eddigi legjobb sztori... Gondoltam, hogy nagy a fos a gyermekvédelemben, de hogy ekkora????Ez is mai?
gabokocka
1 órája
ez a ha bemegy akkor gól szintű mondás ...telex.hu/belfold/2025/12/17/torok-gabor-partpreferencia-nehezen-behozhato-kozvelemeny-kutatas-valasztas
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Csak hogy legyen valami fun tartalom is a sok szar között, amiben élünk…"A közmédia a korábbi választásokhoz hasonlóan garantálja a kiegyensúlyozott, független és hiteles hírközlést"
telex.hu/belfold/2025/12/17/kozmedia-a-kozmedia-mar-bizonyitott-garantalja-a-kiegyensulyozott-fuggetlen-es-hiteles-hirkozlest
somoskovig
Fun is, meg nem is. Fel is háborodhatsz rajta, de lehet azt is mondani, hogy ez egy olyan szürreál script, hogy már Monthy Phyton állva tapsol.
Őszintébb lenne a mosolyom, ha ez nem abban az országban történne, amelyben élek.
2 órája
Hát. Sok meglepetést nem tudok mondani, a klasszikus fogdosós bácsi. Ugye ő a Halott Pénzes Marsalkó Dávid apukája, ugye alanyi jogon ő önállóan is ismert figura, közepesen felkapott fotósként. Igazi kocsmafilozófus, ő 40 éve nyomja a red pillt.alig várom Gyurma bennfentes infóitMarsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.Ő muszlim, és ez várhat rá a túlvilágon.
Hashtag keresztény-demokrata.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1powasg/pécsi_önkormányzati_képviselő_új_profilképe/
resistance is futile
szaba
resistance is futile
A két kisfia közül a kisebbik ugye eléggé ismert, a Dávid alattam járt a Babitsban, egy jószándékú, értelmes fiú. A nagyobbik (Richárd) egy igazi semmirekellő. Pókerasztal mellett csak ATM Ricsinek hívtuk, jól kerestem én is rajta. Valami multis állás után be lett nyomva a városi marketingcégbe semmit tenni, jól ment neki.
A gimis legjobb barátom (sajnos) bele van forogva a Elon Musk féle világmegváltásos dolgokba, na ennek az előzménye, hogy az az öreg Petivel sokat beszélgetett régen (Dáviddal évekig lakótársak voltak Bp-en, amikor még a Dave is valami multis melóval próbálkozott). Én párszor beszéltem vele, de geci idegesítő arc, meg amikor voltunk nála árajánlatot kérni az esküvő fotózásra, az én feleségem (akkor még menyasszonyom) karját is simogatni kezdte, ő meg ezt gyakorló Aspergenesként kimondottan imádja (egyébként is gáz, de így ugye a tolerancia szint is alacsonyabb). És még kedvezményt sem adott, sőt az egyik legdrágább árat 😀
Igazi fasz, nyilván városi pletykák mennek, hogy félrelépked, de ezt nem tudom megerősíteni. Sosem szerettem.
Ha érdekel, akkor a OGY képviselő jelölt Cziráki dr. is van szerencsém ismerni, az ő fiával évfolyamtársak voltunk. Őt nem is teljesen értem, hogy mit keres ebben a közegben, ugye a helyi szívklinika főnöke, és alapvetően egy teljesen sikeres ember. Nyilván sokat elmond az ideológiai irányultságáról, hogy a fiát elküldte Pannonhalmára tanulni (egyébként most Kanadában egyetemi oktató, abszolút nem méltatlanul, sőt), de sosem úgy ismertem a családot, mint valami politikai törtetőt. Talán unatkozik, talán tényleg ennyire rövid a kispad, de pl. ő rá nem tudok igazán emberileg rosszat mondani (kv. hogy Fideszes 😀 ).

2 órája
Csak hogy legyen valami fun tartalom is a sok szar között, amiben élünk…telex.hu/belfold/2025/12/17/kozmedia-a-kozmedia-mar-bizonyitott-garantalja-a-kiegyensulyozott-fuggetlen-es-hiteles-hirkozlest
2 órája
Ez az iráni fojtogató a Fóti Gyermekotthonban az eddigi legjobb sztori... Gondoltam, hogy nagy a fos a gyermekvédelemben, de hogy ekkora????
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
tyűűűűű bmeg..https://telex.hu/gazdasag/2025/12/17/mnb-ugy-alapitvanyi-vagyon-ultima-gtc-metu
Matolcsy klán.. vajon ha kormányváltás összejön eljut majd a vádemelésig az MNB alapítványi ügy?
4 órája
Azért az remélem megvan hogy "a rendőrség átveszi őket"annyiban merül ki hogy a portás mellé beraktak egy 10 hónapos képzésről éppen kiesett rendőrtMindegyik jobb, mint az eddigi megoldások (már politikai értelemben). Már itt se értettem, miért egy másik intézetigazgatót neveznek ki, ha már bejelentették, hogy a rendőrség átveszik őket.de vagy valami bv-ből kitessékelt fél hülyét vagy egy leszerelt katvédelmist.Ebből az lesz, hogy kineveznek egy random alzeredest.De tényleg ennyire vakon vannak, vagy egyetlen ember sincs a teljes rendszerben, aki feddhetetlen lenne???jelen.media/foldon-fekves-megtaposas-felkavaro-fotok-kerultek-ki-a-debreceni-javitointezetbol/megint lemondott a Szőlő utca igazgatója.😀 😀
resistance is futile
És még valaki azt mondja, hogy ez egy következmények nélküli ország!
r.baggio
resistance is futile
somoskovig
MC12
resistance is futile
MC12

4 órája
ő fotózott bennünket a tablóképreMarsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.Na mondjuk róla is terjengenek pletykák a városban. Ő ugye fotós. Középiskolásokat is fotózott sokszor. Aztán ha valaki jól mutat, ahhoz talán túlságosan is kedves volt, aki meg nem volt szimpatikus azt bullyngolta.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1powasg/pécsi_önkormányzati_képviselő_új_profilképe/
resistance is futile
zinedine5
engem nem bántott 😊 igaz én pasi vagyok... bár a franc tudja, hogy ez most Fideszeseknek jó vagy rossz hír
4 órája
Marsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.Na mondjuk róla is terjengenek pletykák a városban. Ő ugye fotós. Középiskolásokat is fotózott sokszor. Aztán ha valaki jól mutat, ahhoz talán túlságosan is kedves volt, aki meg nem volt szimpatikus azt bullyngolta.
resistance is futile
4 órája
én úgy gondolom, hogy ha csak fele annyira állt volna bele a miniszterelnök jelölti kampányába 2021ben, mint ebbe az egy évbe, akkor kérdés nem lett volna, hogy ő indul OV ellen 2022ben.Ez véleményes, mert van aki szerint meg túl sok dologban dönt egymaga... 😀Közben megszavazta a közgyűlés Budapest 2026-os költségvetését, a fidesz persze ellene szavazott, nyomtak pár gyenge szónoklatot, de úgy, hogy végig bent voltak az üléseken, ahol kidolgozták a javaslatot, valamint úgy, hogy a könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta (bár erre a kisGulyás azt mondta, hogy nem történt meg, látszik mennyire figyelt), így nem nagyon tudtak érdembe szembeszállni a többi frankcióval...Amúgy ez a Karácsony is nagy játékos, én biztos falnak mennék ha egy ekkora alibi polgármester “vezetné” a települést, ahol élek. Mondjuk falun ezt nem tudná eljátszani.
StormST
szaba
StormST
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
Ez véleményes, mert van aki szerint meg túl sok dologban dönt egymaga... 😀Közben megszavazta a közgyűlés Budapest 2026-os költségvetését, a fidesz persze ellene szavazott, nyomtak pár gyenge szónoklatot, de úgy, hogy végig bent voltak az üléseken, ahol kidolgozták a javaslatot, valamint úgy, hogy a könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta (bár erre a kisGulyás azt mondta, hogy nem történt meg, látszik mennyire figyelt), így nem nagyon tudtak érdembe szembeszállni a többi frankcióval...Amúgy ez a Karácsony is nagy játékos, én biztos falnak mennék ha egy ekkora alibi polgármester “vezetné” a települést, ahol élek. Mondjuk falun ezt nem tudná eljátszani.
StormST
szaba

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 órája
Marsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.most se lehet sunázni? 😊
resistance is futile
4 órája
az opció (más dolgok mellett). csak ugye a kolléga azt írta, hogy pinát igérnek, amire én felhívtam a figyelmet, hogy ez így ebben a formában nem igaz.akkor csak az anál kanál? 😕 na ezért utálom az összes vallástitt van egy elég komoly ellentmondás a hivatalos tanításokban.ja ja ott pinát igérnek legalább, nem azt hogy kézben járhat a krisztussalMarsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.Ő muszlim, és ez várhat rá a túlvilágon.
resistance is futile
szaba
Josszi
igen, elvileg jár neked 72 szűz gáré. azonban azok mindig szüzek maradnak. na most egy csaj csak egy féleképpen marad szűz, és hát így őszintén szólva nem ígérnek pinát senkinek.
csebi
Josszi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
akkor csak az anál kanál? 😕 na ezért utálom az összes vallástitt van egy elég komoly ellentmondás a hivatalos tanításokban.ja ja ott pinát igérnek legalább, nem azt hogy kézben járhat a krisztussalMarsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.Ő muszlim, és ez várhat rá a túlvilágon.
resistance is futile
szaba
Josszi
igen, elvileg jár neked 72 szűz gáré. azonban azok mindig szüzek maradnak. na most egy csaj csak egy féleképpen marad szűz, és hát így őszintén szólva nem ígérnek pinát senkinek.
csebi
jah mindegyik odaát minden lesz, aztán felébredek és valami öreg szörös pasát kell szopkodnom, eh maradok ateista
Szerkesztette: Josszi
4 órája
Azért legyél kicsit kreatív. 😀Mondjuk ez így nem deal.itt van egy elég komoly ellentmondás a hivatalos tanításokban.ja ja ott pinát igérnek legalább, nem azt hogy kézben járhat a krisztussalMarsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.Ő muszlim, és ez várhat rá a túlvilágon.
resistance is futile
szaba
Josszi
csebi
resistance is futile