Politika

65 feliratkozó

7 perce
szaba Los Angeles Chargers 11 872
Mármint a Pride-on, a kormánnyal folytatott folyamatos harcon és (bár azt nem ugye a végén MP lenyúlta) a Szigeten kívül?

Visszafordítom: szerinted mit kellett volna még tennie?
StormST
Na igen, éppen erre gondolok. Tökéletes harcos az országos ügyekben, de mit tett Budapestért magától? Azt gondolom, hogy egy főváros polgármestere akár arra is fordíthatna energiát, ami a feladata. Nem proaktív a város életének javítása érdekében.
De mindegy, az én életem nem befolyásolja egy irányba sem a ténykedése. Csak feltettem a kérdést.
26 perce
Pep71 Green Bay Packers 3 352
Ez az iráni fojtogató a Fóti Gyermekotthonban az eddigi legjobb sztori... Gondoltam, hogy nagy a fos a gyermekvédelemben, de hogy ekkora????
gabokocka
Ez is mai?
Janek
MP facebook posztja, ma délután rakta ki, állítólag erről is van felvétel
gabokocka
molnár áron ki is tette, aki meg akarná nézni
33 perce
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding
Ez az iráni fojtogató a Fóti Gyermekotthonban az eddigi legjobb sztori... Gondoltam, hogy nagy a fos a gyermekvédelemben, de hogy ekkora????
gabokocka
Ez is mai?
Janek
MP facebook posztja, ma délután rakta ki, állítólag erről is van felvétel

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
48 perce
ozibozi New York Giants 20 199
Közben megszavazta a közgyűlés Budapest 2026-os költségvetését, a fidesz persze ellene szavazott, nyomtak pár gyenge szónoklatot, de úgy, hogy végig bent voltak az üléseken, ahol kidolgozták a javaslatot, valamint úgy, hogy a könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta (bár erre a kisGulyás azt mondta, hogy nem történt meg, látszik mennyire figyelt), így nem nagyon tudtak érdembe szembeszállni a többi frankcióval...
StormST
Amúgy ez a Karácsony is nagy játékos, én biztos falnak mennék ha egy ekkora alibi polgármester “vezetné” a települést, ahol élek. Mondjuk falun ezt nem tudná eljátszani.
szaba
Ez véleményes, mert van aki szerint meg túl sok dologban dönt egymaga... 😀

Egyébként érdekelne a véleményed, hogy mitől "alibi"? Nem vagyok én se túlzottan nagy fanja, tudnám kritizálni sok szempontból, de az elmúlt 1 évben főleg messze van az alibitől. Mellesleg én laktam falun, 2 különböző polgármester alatt, ott szerintem sokkal könnyebb kamuzni, főleg mert a legtöbb falusi polgi dolgozik is mellette valami más melóban és kb. sose lehet őket nap közben megtalálni, néha még hétvégén se...
StormST
én úgy gondolom, hogy ha csak fele annyira állt volna bele a miniszterelnök jelölti kampányába 2021ben, mint ebbe az egy évbe, akkor kérdés nem lett volna, hogy ő indul OV ellen 2022ben.
csebi
Tökmindegy mert Vidéken még jobban kikapott volna, mert akkora megtestesítője mindannak amiért a vidékiek utálják a pesti libsiket.
1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician
ez a ha bemegy akkor gól szintű mondás ...

telex.hu/belfold/2025/12/17/torok-gabor-partpreferencia-nehezen-behozhato-kozvelemeny-kutatas-valasztas
Negritis, a vajda
Most akkor már nem lát egyszerű fidesz többséget áprilisban, mint két hete?
MC12
de csak akkor ha tényleg annyival vezet a tisza 😀
ha nem akkor mégis sima fidesz többség lesz 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 órája
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 296

telex.hu/belfold/2025/12/17/torok-gabor-partpreferencia-nehezen-behozhato-kozvelemeny-kutatas-valasztas
Negritis, a vajda
Most akkor már nem lát egyszerű fidesz többséget áprilisban, mint két hete?

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 órája
StormST Denver Broncos 12 412 — SB 50 Champion @ Grund
Közben megszavazta a közgyűlés Budapest 2026-os költségvetését, a fidesz persze ellene szavazott, nyomtak pár gyenge szónoklatot, de úgy, hogy végig bent voltak az üléseken, ahol kidolgozták a javaslatot, valamint úgy, hogy a könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta (bár erre a kisGulyás azt mondta, hogy nem történt meg, látszik mennyire figyelt), így nem nagyon tudtak érdembe szembeszállni a többi frankcióval...
StormST
Amúgy ez a Karácsony is nagy játékos, én biztos falnak mennék ha egy ekkora alibi polgármester “vezetné” a települést, ahol élek. Mondjuk falun ezt nem tudná eljátszani.
szaba

Egyébként érdekelne a véleményed, hogy mitől "alibi"? Nem vagyok én se túlzottan nagy fanja, tudnám kritizálni sok szempontból, de az elmúlt 1 évben főleg messze van az alibitől. Mellesleg én laktam falun, 2 különböző polgármester alatt, ott szerintem sokkal könnyebb kamuzni, főleg mert a legtöbb falusi polgi dolgozik is mellette valami más melóban és kb. sose lehet őket nap közben megtalálni, néha még hétvégén se...
StormST
Visszafordítom: az elmúlt egy évben mit tett Budapestért saját ötlettől vezérelve, ami miatt érdemes lenne a méltánylásra?
szaba
Mármint a Pride-on, a kormánnyal folytatott folyamatos harcon és (bár azt nem ugye a végén MP lenyúlta) a Szigeten kívül?

Visszafordítom: szerinted mit kellett volna még tennie?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 órája
szaba Los Angeles Chargers 11 872
StormST
szaba

StormST
Visszafordítom: az elmúlt egy évben mit tett Budapestért saját ötlettől vezérelve, ami miatt érdemes lenne a méltánylásra?
1 órája
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
gabokocka
Ez is mai?

1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 órája
SBL Green Bay Packers 2 605
Csak hogy legyen valami fun tartalom is a sok szar között, amiben élünk…

telex.hu/belfold/2025/12/17/kozmedia-a-kozmedia-mar-bizonyitott-garantalja-a-kiegyensulyozott-fuggetlen-es-hiteles-hirkozlest
somoskovig
"A közmédia a korábbi választásokhoz hasonlóan garantálja a kiegyensúlyozott, független és hiteles hírközlést"
Fun is, meg nem is. Fel is háborodhatsz rajta, de lehet azt is mondani, hogy ez egy olyan szürreál script, hogy már Monthy Phyton állva tapsol.
Őszintébb lenne a mosolyom, ha ez nem abban az országban történne, amelyben élek.
2 órája
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
Marsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.

Hashtag keresztény-demokrata.

www.reddit.com/r/hungary/comments/1powasg/pécsi_önkormányzati_képviselő_új_profilképe/
resistance is futile
Ő muszlim, és ez várhat rá a túlvilágon.
szaba
alig várom Gyurma bennfentes infóit
resistance is futile
Hát. Sok meglepetést nem tudok mondani, a klasszikus fogdosós bácsi. Ugye ő a Halott Pénzes Marsalkó Dávid apukája, ugye alanyi jogon ő önállóan is ismert figura, közepesen felkapott fotósként. Igazi kocsmafilozófus, ő 40 éve nyomja a red pillt.

A két kisfia közül a kisebbik ugye eléggé ismert, a Dávid alattam járt a Babitsban, egy jószándékú, értelmes fiú. A nagyobbik (Richárd) egy igazi semmirekellő. Pókerasztal mellett csak ATM Ricsinek hívtuk, jól kerestem én is rajta. Valami multis állás után be lett nyomva a városi marketingcégbe semmit tenni, jól ment neki.

A gimis legjobb barátom (sajnos) bele van forogva a Elon Musk féle világmegváltásos dolgokba, na ennek az előzménye, hogy az az öreg Petivel sokat beszélgetett régen (Dáviddal évekig lakótársak voltak Bp-en, amikor még a Dave is valami multis melóval próbálkozott). Én párszor beszéltem vele, de geci idegesítő arc, meg amikor voltunk nála árajánlatot kérni az esküvő fotózásra, az én feleségem (akkor még menyasszonyom) karját is simogatni kezdte, ő meg ezt gyakorló Aspergenesként kimondottan imádja (egyébként is gáz, de így ugye a tolerancia szint is alacsonyabb). És még kedvezményt sem adott, sőt az egyik legdrágább árat 😀

Igazi fasz, nyilván városi pletykák mennek, hogy félrelépked, de ezt nem tudom megerősíteni. Sosem szerettem.

Ha érdekel, akkor a OGY képviselő jelölt Cziráki dr. is van szerencsém ismerni, az ő fiával évfolyamtársak voltunk. Őt nem is teljesen értem, hogy mit keres ebben a közegben, ugye a helyi szívklinika főnöke, és alapvetően egy teljesen sikeres ember. Nyilván sokat elmond az ideológiai irányultságáról, hogy a fiát elküldte Pannonhalmára tanulni (egyébként most Kanadában egyetemi oktató, abszolút nem méltatlanul, sőt), de sosem úgy ismertem a családot, mint valami politikai törtetőt. Talán unatkozik, talán tényleg ennyire rövid a kispad, de pl. ő rá nem tudok igazán emberileg rosszat mondani (kv. hogy Fideszes 😀 ).

2 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
Csak hogy legyen valami fun tartalom is a sok szar között, amiben élünk…

telex.hu/belfold/2025/12/17/kozmedia-a-kozmedia-mar-bizonyitott-garantalja-a-kiegyensulyozott-fuggetlen-es-hiteles-hirkozlest

2 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/belfold/2025/12/17/a-legfobb-ugyesz-szerint-is-van-kiskoru-aldozata-a-szolo-utcai-ugynek-nagy-gabor-balint-irasbeli-valasz
3 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 931
tyűűűűű bmeg..
https://telex.hu/gazdasag/2025/12/17/mnb-ugy-alapitvanyi-vagyon-ultima-gtc-metu
Matolcsy klán.. vajon ha kormányváltás összejön eljut majd a vádemelésig az MNB alapítványi ügy?
4 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 000 — WHO DAT!!!!
megint lemondott a Szőlő utca igazgatója.
resistance is futile
😀 😀

És még valaki azt mondja, hogy ez egy következmények nélküli ország!
r.baggio
 jelen.media/foldon-fekves-megtaposas-felkavaro-fotok-kerultek-ki-a-debreceni-javitointezetbol/
resistance is futile
De tényleg ennyire vakon vannak, vagy egyetlen ember sincs a teljes rendszerben, aki feddhetetlen lenne???
somoskovig
Ebből az lesz, hogy kineveznek egy random alzeredest.
MC12
de vagy valami bv-ből kitessékelt fél hülyét vagy egy leszerelt katvédelmist.
resistance is futile
Mindegyik jobb, mint az eddigi megoldások (már politikai értelemben). Már itt se értettem, miért egy másik intézetigazgatót neveznek ki, ha már bejelentették, hogy a rendőrség átveszik őket.
MC12
Azért az remélem megvan hogy "a rendőrség átveszi őket"annyiban merül ki hogy a portás mellé beraktak egy 10 hónapos képzésről éppen kiesett rendőrt

4 órája
Marsalkó Péter, pécsi fideszes honatya közben olyan facebook profilképet lőtt, hogy a fal adja a másikat.

www.reddit.com/r/hungary/comments/1powasg/pécsi_önkormányzati_képviselő_új_profilképe/
resistance is futile
Na mondjuk róla is terjengenek pletykák a városban. Ő ugye fotós. Középiskolásokat is fotózott sokszor. Aztán ha valaki jól mutat, ahhoz talán túlságosan is kedves volt, aki meg nem volt szimpatikus azt bullyngolta.
zinedine5
ő fotózott bennünket a tablóképre
engem nem bántott 😊 igaz én pasi vagyok... bár a franc tudja, hogy ez most Fideszeseknek jó vagy rossz hír
4 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 272 — Ajmo Vatreni

resistance is futile
Na mondjuk róla is terjengenek pletykák a városban. Ő ugye fotós. Középiskolásokat is fotózott sokszor. Aztán ha valaki jól mutat, ahhoz talán túlságosan is kedves volt, aki meg nem volt szimpatikus azt bullyngolta.
4 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
StormST
szaba

StormST
én úgy gondolom, hogy ha csak fele annyira állt volna bele a miniszterelnök jelölti kampányába 2021ben, mint ebbe az egy évbe, akkor kérdés nem lett volna, hogy ő indul OV ellen 2022ben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
StormST Denver Broncos 12 412 — SB 50 Champion @ Grund
StormST
szaba

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 órája

resistance is futile
most se lehet sunázni? 😊
4 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott

resistance is futile
szaba
ja ja ott pinát igérnek legalább, nem azt hogy kézben járhat a krisztussal
Josszi
itt van egy elég komoly ellentmondás a hivatalos tanításokban.
igen, elvileg jár neked 72 szűz gáré. azonban azok mindig szüzek maradnak. na most egy csaj csak egy féleképpen marad szűz, és hát így őszintén szólva nem ígérnek pinát senkinek.
csebi
akkor csak az anál kanál? 😕 na ezért utálom az összes vallást
Josszi
az opció (más dolgok mellett). csak ugye a kolléga azt írta, hogy pinát igérnek, amire én felhívtam a figyelmet, hogy ez így ebben a formában nem igaz.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 931

resistance is futile
szaba
Josszi
igen, elvileg jár neked 72 szűz gáré. azonban azok mindig szüzek maradnak. na most egy csaj csak egy féleképpen marad szűz, és hát így őszintén szólva nem ígérnek pinát senkinek.
csebi
akkor csak az anál kanál? 😕 na ezért utálom az összes vallást
jah mindegyik odaát minden lesz, aztán felébredek és valami öreg szörös pasát kell szopkodnom, eh maradok ateista

Szerkesztette: Josszi
4 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM

resistance is futile
szaba
Josszi
csebi
Mondjuk ez így nem deal.
resistance is futile
Azért legyél kicsit kreatív. 😀