Politika
64 feliratkozó
8 órája
Őszinte leszek: nekem a királyról / királynőről sok minden beugrik, de a nemzet lelkiismerete kb. sose ugrana be. 😀Kb mint a király, vagy a királynő.Ahhoz nincs szükség közt. elnökre, hogy eldöntse, ha valami alkotmány ellenes. Arra ott van az alkotmány bíróság.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
| Mint Sulyok a végén, csak komolyan vehetően. |
Dzsokijuing
Az én felfogásom szerint a köztársasági elnöknek éppen a törvények aláírása a leginkább protokolláris feladata. Mindössze annyi a feladat, hogy ha valami necces, akkor ne írja alá egyből, hanem passzolja át az alkotmánybírósághoz és kész. Ezt néhány jó tanácsadóval könnyedén meg lehet oldani.
Szerintem a közt. elnöknek ennél sokkal fontosabb feladata az, hogy a közös gerincünk és lelkiismeretünk legyen. Akkor legyen ott és szólaljon meg, amikor a nemzet lelkiismeretének meg kell szólalnia. Ez nem jogászi, nem is tudományos feladat. Ez emberi feladat.
peterk2005 udvari bolond
bcsarli, Udvari Főkóstoló
De ha benned a népmesei királyok élnek, ám legyen. Feltéve, hogy az a király / királynő önmaga nem hoz törvényeket.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
8 órája
Kb mint a király, vagy a királynő.Ahhoz nincs szükség közt. elnökre, hogy eldöntse, ha valami alkotmány ellenes. Arra ott van az alkotmány bíróság.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Az én felfogásom szerint a köztársasági elnöknek éppen a törvények aláírása a leginkább protokolláris feladata. Mindössze annyi a feladat, hogy ha valami necces, akkor ne írja alá egyből, hanem passzolja át az alkotmánybírósághoz és kész. Ezt néhány jó tanácsadóval könnyedén meg lehet oldani.
Szerintem a közt. elnöknek ennél sokkal fontosabb feladata az, hogy a közös gerincünk és lelkiismeretünk legyen. Akkor legyen ott és szólaljon meg, amikor a nemzet lelkiismeretének meg kell szólalnia. Ez nem jogászi, nem is tudományos feladat. Ez emberi feladat.
peterk2005 udvari bolond
8 órája
Ahhoz nincs szükség közt. elnökre, hogy eldöntse, ha valami alkotmány ellenes. Arra ott van az alkotmány bíróság.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
8 órája
Am barki lesz innentol, minden amit csinal ervenytelen igy kovi kormany 2/3 nelkul mindent visszacsinalhat.Sőt, innentől a törvényeket se kell betartani. 😀
beltazor
9 órája
Am barki lesz innentol, minden amit csinal ervenytelen igy kovi kormany 2/3 nelkul mindent visszacsinalhat.

9 órája
figyeld meg, szar lesz az is.Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Amúgy az örömteli, hogy nem valami jogász/politikai szereplő lesz a jelölt és kvázi társadalmi kérésre lesz valaki jelölve (bár lehet szándékosan lett erre tolva a társadalom).
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
Szolgaságot nem tűri, uralkodásra érdemtelen. Nincs új a nap alatt, lapozzunk.
9 órája
Mondjuk attól még simán megválaszthatja a 2/3, csak akkor új választás a körzetében, új parlamenti elnök, macera...30 napon belul kell ujjat valasztaniAddig miért nem jó az Ágnes?Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Amúgy az örömteli, hogy nem valami jogász/politikai szereplő lesz a jelölt és kvázi társadalmi kérésre lesz valaki jelölve (bár lehet szándékosan lett erre tolva a társadalom).
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
Blevi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
9 órája
30 napon belul kell ujjat valasztaniAddig miért nem jó az Ágnes?Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
11 órája
Addig miért nem jó az Ágnes?Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
11 órája
nemtom miért vagytok ráizgulva és azt se hogy itt elhangzik-ePedig úgy tűnik vannak akik nagyon szeretnèk:Egy kérdésem van csak: Pankotai Lili is?
telex.hu/belfold/2026/07/19/polgar-judit-muveszek-tudosok-sportolok-koztarsasagi-elnok-level
dande2
peterk2005 udvari bolond
de tessék www.youtube.com/watch?v=VGdzO7AnFvk az új videója
egy korábbit megnéztem gondolom ezért dobta fel a jámbi-juhi után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 órája
tudom hogy "old news", de b+ pont akkor mondta ez a tróger mikor ott voltamhvg.hu/itthon/20260715_kozpenz-szervezes-rendezveny-abraham-robert-vecsmerel-katai-nemeth-vilmos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 órája
Igen, így lesz, a közvetlen pedig külön érdekes lesz, hiszen ott pártjelöltek fognak indulni és a győztesnek kellene kifejezni a nemzet egységét.Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Jughead
Aztán majd kiderül.
13 órája
Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Szerkesztette: Jughead
15 órája
MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
20 órája
Az feltételezné legalább minimális kognitív képességek meglétét, engem Fruzsinka még nem győzött meg, hogy ő ezeknek birtokában lenne...Skrabsi Fruzsinával mi történik?Kognitiv disszonancia.
Most a Fidesz uralom egy bántalmazó kapcsolat volt, amiből most lépett ki az ország, elnézést a vakságomért. Máskor Viktor-Viktor. Holnapra kiváncsi vagyok.
vpi
Vagy neki sikerult tullepnie a 2. fazison, csak aztan visszacsuszik.
De nem baj, vege a VB-nek, szal jon haza a fonok es kezebe veszi a dolgokat 😀
Lúdas Solymi
20 órája
MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 órája
"Az Országgyűlésnek 30 napon belül új köztársasági elnököt kell választania. Döntsünk együtt! Nem szivarszobákban szeretnénk a legmegfelelőbb jelöltet megtalálni, javasoljanak a pártok, a közélet szereplői, civilek, és magánemberek. Mondják el kit és milyen értékek alapján tartanak méltónak arra hogy a magyar köztársaságot képviselje, a magyar embereket képviselje! Én is összehívom hétfőre a Tisza elnökségét és a frakcióját egyeztetésre biztos vagyok benne, hogy közösen rövid időn belül dönthetünk arról hogy ki legyen Magyarország új köztársasági elnöke. A jelöltekről egyeztetni fogok a pártok frakcióvezetőivel és a végső döntést a parlament hozza meg. A jelölés erkölcsi alapját viszont a társadalom bizalma adhatja meg. Biztos vagyok benne hogy sikerül olyan köztársasági elnököt választanunk, aki minden tekintetben alkalmas lesz a magyar nemzet egységének a megteremtésére és szeretet hazánk méltó képviseletére."
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 órája
Skrabsi Fruzsinával mi történik?Kognitiv disszonancia.
Most a Fidesz uralom egy bántalmazó kapcsolat volt, amiből most lépett ki az ország, elnézést a vakságomért. Máskor Viktor-Viktor. Holnapra kiváncsi vagyok.
vpi
Vagy neki sikerult tullepnie a 2. fazison, csak aztan visszacsuszik.
De nem baj, vege a VB-nek, szal jon haza a fonok es kezebe veszi a dolgokat 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
20 órája
Skrabsi Fruzsinával mi történik?Most a Fidesz uralom egy bántalmazó kapcsolat volt, amiből most lépett ki az ország, elnézést a vakságomért. Máskor Viktor-Viktor. Holnapra kiváncsi vagyok.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
22 órája
Polgár Judit hmmmmAbszolút filmszínház.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
23 órája
Mea culpa! Mindig megfeledkezek arról, mekkora hatalommal bír! Kb jinxtriad szint! 😀Egyébként szerény véleményem, hogy ez most kicsit elhamarkodott poszt, állásfoglalás volt MP-éktől...Sobri a felelős, nem MP. Sobri leírta, hogy Polgár nem lesz KE és ezzel el is dőlt, hogy az lesz.
Tegnap lett offisöl, hogy új kell, bejelenti, hogy várja a javaslatokat, majd 24 óra elteltével kiposztolja ezt.
Várhatott volna vele 3-4-5 napot, mert így full szarul fest a közvéleményben...
bogjosi
peterk2005 udvari bolond
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
23 órája
Egyébként szerény véleményem, hogy ez most kicsit elhamarkodott poszt, állásfoglalás volt MP-éktől...Sobri a felelős, nem MP. Sobri leírta, hogy Polgár nem lesz KE és ezzel el is dőlt, hogy az lesz.
Tegnap lett offisöl, hogy új kell, bejelenti, hogy várja a javaslatokat, majd 24 óra elteltével kiposztolja ezt.
Várhatott volna vele 3-4-5 napot, mert így full szarul fest a közvéleményben...
bogjosi

23 órája
Polgár Judit hmmmm
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018