Politika
66 feliratkozó
22 órája
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 2 éve
Egész jó No frost hűtőket kapni már manapság.5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.google podcsastsen csak a vágott van
MC12
nekem az is bőven sok belőle
fagyasztóban kapartam a jeget akkor hallgattam 5-6 percet
hát majdnem az arcom felé irányítottam
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.Már nem tudom melyik Rolling Stones tag mondta a másikról, hogy önéletrajzi könyvet csak akkor kéne kiadnod, ha emlékszel is, hogy mi történt veled az utóbbi évtizedekben.
MC12
Életút interjút is csak azzal lenne érdemes csinálni, aki azért valami tartósabbat is elért annál, minthogy egy 20%-os pártot 3 év alatt lenyomott a hibahatár alá
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.google podcsastsen csak a vágott van
MC12
nekem az is bőven sok belőle
fagyasztóban kapartam a jeget akkor hallgattam 5-6 percet
hát majdnem az arcom felé irányítottam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
A kevlár sokat torzít a képen 😄Ha te lennél az orvosa, el mernéd neki mondani, hogy "fogyni kéne Miniszterelnök Úr"? 😀444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesAzzal a zsírmájjal?! Kétlem hogy egészséges lenne...
És ezt mennyien sajnálják
KB23
bcsarli, Udvari Főkóstoló
StormST
több mint 2 éve
Ha te lennél az orvosa, el mernéd neki mondani, hogy "fogyni kéne Miniszterelnök Úr"? 😀444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesAzzal a zsírmájjal?! Kétlem hogy egészséges lenne...
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesAzzal a zsírmájjal?! Kétlem hogy egészséges lenne...
KB23
több mint 2 éve
Kevès a gyerek...Tartják a hagyományokat?Ez amolyan "oldschool" pedofília, mert egy 17 éves lányt ejtett talán teherbe.Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
Klaci79
Szokol
KB23
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Tartják a hagyományokat?Ez amolyan "oldschool" pedofília, mert egy 17 éves lányt ejtett talán teherbe.Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Ez amolyan "oldschool" pedofília, mert egy 17 éves lányt ejtett talán teherbe.Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
Klaci79
több mint 2 éve
Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
több mint 2 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/
több mint 2 éve
444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesÉs ezt mennyien sajnálják
több mint 2 éve
444.hu/2024/03/04/polt-peter-kezdemenyezte-molnar-zsolt-mentelmi-joganak-felfuggesztesetha 40 milliárd lett volna a kenőpénz akkor nincs semmi gond
Ejj
Amadeus von Dollárbaloldal
dehát ezek ehhez se értenek
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2024/03/04/lazar-janos-is-beugrott-a-deli-korvasut-elleni-tuntetesreEzt tisztelem Lázárban. Amíg Gömbi válogatott közönség előtt, TEK-kel a háztetőkön mer csak mutatkozni, addig ő simán odamegy az emberekhez, igaz ott a viselkedése már más kérdés, de legalább odamegy.
több mint 2 éve
444.hu/tldr/2024/03/04/a-pap-aki-ellen-a-mcdonalds-inditott-eljarast-kiskoru-zaklatasa-miattnepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
Na erre varrjatok gombot. Tehát az egyház ismét kivétel. Ha az egyház csinálja, akkor azzal nincs semmi baj. Undorító ez a rendszer!
KB23
NB2
több mint 2 éve
Hát, ezt Kövér köteles beszéde óta minden politikusnak tudnia kell.Istenkém... Szövegértés + IQ. Na, ez a kettő hiányzik a fradista B-középből: index.hu/sport/2024/03/03/tordai-bence-parlament-ferencvaros-fradi-ultrak-szurkolok-uzenet-molino-beszolas/nem csak a b középből, úgy nagy általánosságban a társadalom nagy részéből! 🥲🥲
| Akinek nem inge... |
nagylaza, főpohárnok
bogjosi
több mint 2 éve
mfor.hu/cikkek/kulpolitika/putyin-pincsi--kemenyen-odaszolt-racz-andras-orban-viktornak.html- Fájt, amit mondtam?nepszava.hu/3227294_orban-viktor-recep-tayyip-erdogan-antalya-vlagyimir-putyin-donald-trump-ukrajna-haboruFáj neki az igazság...mert ő tényleg nem más mint Putyin pincsi
"Gyakran neveznek Putyin kutyájának vagy trójai falónak. Erre pszichoterápiát javasolnék. Ez nem politikai vita"
Biztos tud ajánlani egy jó szakembert, hisz havi szinten jár hozzá. Igaz megfizetni nem tudná az átlag ember.
KB23
ThundersNFL a Paraszt
- Nem az fájt, amit mondtál, hanem ahogy mondtad!
slowmotion
több mint 2 éve
Ez nem csak a sorozatok topicba való:Látta valaki az első részt, milyen?
www.imdb.com/title/tt21375036/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ja, összeférhetetlenséget láttam a végtelen jóság meg végtelen bölcsesség vs gyerekek basztatása értelmetlen betegségekkel vs mindenhatóság közöttHa nem vagyok indiszkrét, milyen kérdések merültek fel benned?Ja, engem nem bántottál meg.Ez igaz, és töröltem is a hozzászólást. Hirtelen felindulás. Bocsánat.ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
Na erre varrjatok gombot. Tehát az egyház ismét kivétel. Ha az egyház csinálja, akkor azzal nincs semmi baj. Undorító ez a rendszer!
KB23
NB2
És most se értem, miért kell mentegetni az egyházat? Lehet én vagyok rosszul bekötve és tényleg ne haragudjon senki, de az én szememben az egész egyházi rendszer egy dekadens bordélyház, az állammal együtt. És még egyszer, ezzel senkit nem akarok megbántani, ez az én véleményem.
KB23
slowmotion
KB23
Fiatal koromban még bérmálkoztam is (höhö), csak aztán elkezdtem feltenni kérdéseket, és egyik válasz sem volt megnyugtató
De általánosítani... hát a fórumozókat sem hívja mindenki alkoholistának meg drogosnak azért, mert páran tütükéznek vagy füvet szívnak 😊
slowmotion
Pedig milyen jó is ez a kombó 😀
KB23
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
mert páran tütükézneksztem 1-1 filmezésnél vagy születésnapi partyn egyedül iszok annyit ami az egész fórumnak elég lenne 😀
slowmotion
mondjuk egyéb esetekben meg semmit 😀
több mint 2 éve
Ha nem vagyok indiszkrét, milyen kérdések merültek fel benned?Ja, engem nem bántottál meg.Ez igaz, és töröltem is a hozzászólást. Hirtelen felindulás. Bocsánat.ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
KB23
NB2
És most se értem, miért kell mentegetni az egyházat? Lehet én vagyok rosszul bekötve és tényleg ne haragudjon senki, de az én szememben az egész egyházi rendszer egy dekadens bordélyház, az állammal együtt. És még egyszer, ezzel senkit nem akarok megbántani, ez az én véleményem.
KB23
slowmotion
KB23
Fiatal koromban még bérmálkoztam is (höhö), csak aztán elkezdtem feltenni kérdéseket, és egyik válasz sem volt megnyugtató
De általánosítani... hát a fórumozókat sem hívja mindenki alkoholistának meg drogosnak azért, mert páran tütükéznek vagy füvet szívnak 😊
slowmotion
Pedig milyen jó is ez a kombó 😀
több mint 2 éve
Ja, engem nem bántottál meg.Ez igaz, és töröltem is a hozzászólást. Hirtelen felindulás. Bocsánat.ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
KB23
NB2
KB23
slowmotion
KB23
Szerkesztette: slowmotion