Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
hu.euronews.com/2022/07/14/magyarorszag-megis-csatlakozna-az-europai-ugyeszseghezUgye a legszembetűnőbb különbség az EU és a tagállami ügyészség között, hogy
Nahát, nahát.
Amadeus
ha Eu pályázati/alapos forrással kapcs visszaélés van cégnél,
akkor a tagállami ügyészség jogi eszközei csődöt mondnak, ha cég is csődöt jelentett v továbbszámlázta egy offshore paradicsomba
DE
az EU Ügyészség ilyenkor dobja a cégügyet és továbbmegy a zárolással, lefoglalással, elkobzással a vez tisztségviselő MAGÁNvagyonára
csakhogy értsük
több mint 3 éve
Amúgy ez kijött már vmilyen formában, vagy csak szilárd bebüfögte aztán az egész ország találgat?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Hát ezt a növekedést nem bírja a logisztika,egyszerűen nincs géppark amivel a kutakra lehet szállítani időben a benzint.(autópályákon kifejezetten kicsi tartálykapacítás van ,hiszen ott a városi kutakhoz képest jóval kevesebb üzemanyag fogy a békeidőben magasabb árak miatt,most pont nem)De itt nem az előző évhez mérik?
És mivel ez nem akar csökkenni a battai finomító leállásánál komolyan bele kell markolni majd a stratégiai készletbe.
www.portfolio.hu/uzlet/20220714/kijott-az-adat-elkepeszto-forgalmat-generalt-a-480-forintos-hatosagi-uzemanyagar-556325
vhsboxer
Akkor meg még Covid volt vagy nem?
Biztos beindult a benya betárolása, csak a mama le ne engedje a fürdőkádat 😊
több mint 3 éve
Hát ezt a növekedést nem bírja a logisztika,egyszerűen nincs géppark amivel a kutakra lehet szállítani időben a benzint.(autópályákon kifejezetten kicsi tartálykapacítás van ,hiszen ott a városi kutakhoz képest jóval kevesebb üzemanyag fogy a békeidőben magasabb árak miatt,most pont nem)van ismerősöm, aki nyomja a logisztika részét, állítólag non-stop pörög a történet.
És mivel ez nem akar csökkenni a battai finomító leállásánál komolyan bele kell markolni majd a stratégiai készletbe.
www.portfolio.hu/uzlet/20220714/kijott-az-adat-elkepeszto-forgalmat-generalt-a-480-forintos-hatosagi-uzemanyagar-556325
vhsboxer
több mint 3 éve
telex.hu/gazdasag/2022/07/14/a-rezsinoveles-legnagyobb-veszteseiEz is egy jó cikk....ezèrt írtam tegnap ami írtam az áram visszatáplálás jobb kifizetèsèvel...így aztán a hőszivattyú se èri meg....
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Nem igaz, azt mondták, hogy a "rendes szabályok" szerint lesz az elszámolás, illetve az is, hogy keress rá a neten. (örülnék ha vicc lenne amit írtam most)Gulyás miniszter és Szilárd rezsibiztos szerint fizetsz majd mint a köles. Szerintem nem. Válaszd ki, hogy kinek hiszel. 😀Először is köszönöm.Nem vagyok időmilliomos, ezért valaki aki normálisan letudja írni értelmesen, az írja le kérem, hogy most ki a helyzet ezzel a gáz meg villamos áram témával. Főleg ha az ember általányt fizet az érdekelne, hogy ott mi a helyzet.m.hvg.hu/itthon/20220714_Igy_csokken_a_rezsicsokkentes_minden_amit_eddig_tudni_lehet__es_amit_nem
tüsi91
r.baggio
Másodjára, akkor ezt most még mindig nem értem azoknál, akik átalányt, mert mi pl évesbe bőven alatta voltunk a 12x144 összesen 1728 m3-nak. Viszont decemberben, januárban, februárban meg 144 m3 felett.
Most akkor mi van? Mert átlagban kevesebbet használunk, mint az itt megállapított 144 m3, de bizonyos hónapban még többet. Most ha akkor én piaci áron leszek kénytelen a rossz hónapokban a piaci ár feletti részt fizetni? De ez hogyan van ha pl. Éves leolvasas van.
Választ előre is köszönöm nektek.
tüsi91
peterk2005 udvari bolond
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
vhsboxer
104
Hát ezt a növekedést nem bírja a logisztika,egyszerűen nincs géppark amivel a kutakra lehet szállítani időben a benzint.(autópályákon kifejezetten kicsi tartálykapacítás van ,hiszen ott a városi kutakhoz képest jóval kevesebb üzemanyag fogy a békeidőben magasabb árak miatt,most pont nem)És mivel ez nem akar csökkenni a battai finomító leállásánál komolyan bele kell markolni majd a stratégiai készletbe.
több mint 3 éve
Gulyás miniszter és Szilárd rezsibiztos szerint fizetsz majd mint a köles. Szerintem nem. Válaszd ki, hogy kinek hiszel. 😀Először is köszönöm.Nem vagyok időmilliomos, ezért valaki aki normálisan letudja írni értelmesen, az írja le kérem, hogy most ki a helyzet ezzel a gáz meg villamos áram témával. Főleg ha az ember általányt fizet az érdekelne, hogy ott mi a helyzet.m.hvg.hu/itthon/20220714_Igy_csokken_a_rezsicsokkentes_minden_amit_eddig_tudni_lehet__es_amit_nem
tüsi91
r.baggio
Másodjára, akkor ezt most még mindig nem értem azoknál, akik átalányt, mert mi pl évesbe bőven alatta voltunk a 12x144 összesen 1728 m3-nak. Viszont decemberben, januárban, februárban meg 144 m3 felett.
Most akkor mi van? Mert átlagban kevesebbet használunk, mint az itt megállapított 144 m3, de bizonyos hónapban még többet. Most ha akkor én piaci áron leszek kénytelen a rossz hónapokban a piaci ár feletti részt fizetni? De ez hogyan van ha pl. Éves leolvasas van.
tüsi91

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
senki se tudja, szokás szerintElőször is köszönöm.Nem vagyok időmilliomos, ezért valaki aki normálisan letudja írni értelmesen, az írja le kérem, hogy most ki a helyzet ezzel a gáz meg villamos áram témával. Főleg ha az ember általányt fizet az érdekelne, hogy ott mi a helyzet.m.hvg.hu/itthon/20220714_Igy_csokken_a_rezsicsokkentes_minden_amit_eddig_tudni_lehet__es_amit_nem
tüsi91
r.baggio
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Először is köszönöm.Nem vagyok időmilliomos, ezért valaki aki normálisan letudja írni értelmesen, az írja le kérem, hogy most ki a helyzet ezzel a gáz meg villamos áram témával. Főleg ha az ember általányt fizet az érdekelne, hogy ott mi a helyzet.m.hvg.hu/itthon/20220714_Igy_csokken_a_rezsicsokkentes_minden_amit_eddig_tudni_lehet__es_amit_nem
tüsi91
r.baggio
több mint 3 éve
Jó sokat írtatok, órák alatt se hoznám be a lemaradást, így csak megkérdezem, hogy ez volt már?Most akartam belinkelni. A Fidesz kivételesen nem egyeztetett, sebaj, egy posztmodern korban előfordul az ilyesmi.
m.hvg.hu/eurologus/20220714_Az_EUt_nem_ertesitette_az_energiaveszhelyzetrol_a_magyar_kormany?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1657811314
topin
több mint 3 éve
Jó sokat írtatok, órák alatt se hoznám be a lemaradást, így csak megkérdezem, hogy ez volt már?m.hvg.hu/eurologus/20220714_Az_EUt_nem_ertesitette_az_energiaveszhelyzetrol_a_magyar_kormany?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1657811314
több mint 3 éve
Én amúgy a mai tüntetésekre (főleg az MKKP szervezésűre) már várok némi balhét.Aztán majd rá lehet sütni hogy a "balhés csürhe" tüntet... az a baj hogy változáshoz mennyiségi erő kellene (ld. netadó) az meg már kifáradt + nyár van uborkaszezon.
Bazzani
több mint 3 éve
Nem vagyok időmilliomos, ezért valaki aki normálisan letudja írni értelmesen, az írja le kérem, hogy most ki a helyzet ezzel a gáz meg villamos áram témával. Főleg ha az ember általányt fizet az érdekelne, hogy ott mi a helyzet.m.hvg.hu/itthon/20220714_Igy_csokken_a_rezsicsokkentes_minden_amit_eddig_tudni_lehet__es_amit_nem
tüsi91
hu.euronews.com/2022/07/14/magyarorszag-megis-csatlakozna-az-europai-ugyeszseghezés ezt is képesek lesznek eladni győzelemnek, nem vitás
Nahát, nahát.
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem vagyok időmilliomos, ezért valaki aki normálisan letudja írni értelmesen, az írja le kérem, hogy most ki a helyzet ezzel a gáz meg villamos áram témával. Főleg ha az ember általányt fizet az érdekelne, hogy ott mi a helyzet.Még nem tudni pontosan.
tüsi91
Nincsenek részletes, valid infók.
több mint 3 éve
Nem vagyok időmilliomos, ezért valaki aki normálisan letudja írni értelmesen, az írja le kérem, hogy most ki a helyzet ezzel a gáz meg villamos áram témával. Főleg ha az ember általányt fizet az érdekelne, hogy ott mi a helyzet.
több mint 3 éve
amennyire szar a helyzet húzhatja most bőven a dolgokat az EUhu.euronews.com/2022/07/14/magyarorszag-megis-csatlakozna-az-europai-ugyeszseghezEz a tegnapi tippem volt. Az igazán fontos embereket ők se tudják megfogni, szóval miért ne. Erre lépjél Brüsszel, küldjed a pénzt!
Nahát, nahát.
Amadeus
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
hu.euronews.com/2022/07/14/magyarorszag-megis-csatlakozna-az-europai-ugyeszseghezEz a tegnapi tippem volt. Az igazán fontos embereket ők se tudják megfogni, szóval miért ne. Erre lépjél Brüsszel, küldjed a pénzt!
Nahát, nahát.
Amadeus
több mint 3 éve
hu.euronews.com/2022/07/14/magyarorszag-megis-csatlakozna-az-europai-ugyeszseghezNahát, nahát.
több mint 3 éve
Vagy az utálatot a kormány iránt, hogy nem képes biztosítani a nyugodt életet. Taxisblokád?Nem csodálom, hogy elszállt néhány piás agya... Ennyi retardáltat, pont hogy a többségi szimpátiat kéne elerjekMennyi gyökér! A buszosok aztán sok mindenről tehetnek.Jóóó, kis magyar társadalom. "Társadalom"Én szeretem a Dr. Oetkert amúgy meg.Amilyen búbánat pizzákat képesek itthon éttermek csinálni, némelyiket simán agyonveri a ristorante mirelit. Főleg ha felturbózod.
Amadeus
Ez pedig az összes problémát összefoglalja a mai magyar társadalomról.
www.reddit.com/r/hungary/comments/vypjfz/tegnap_elszabadultak_az_indulatok_a_hazatart%C3%B3k_%C3%A9s/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Hanni a parasztfelkelő
Zsellértelkes Vrij
steelwolf
FLZOLI
több mint 3 éve
Nem csodálom, hogy elszállt néhány piás agya... Ennyi retardáltat, pont hogy a többségi szimpátiat kéne elerjekMennyi gyökér! A buszosok aztán sok mindenről tehetnek.Jóóó, kis magyar társadalom. "Társadalom"Én szeretem a Dr. Oetkert amúgy meg.Amilyen búbánat pizzákat képesek itthon éttermek csinálni, némelyiket simán agyonveri a ristorante mirelit. Főleg ha felturbózod.
Amadeus
www.reddit.com/r/hungary/comments/vypjfz/tegnap_elszabadultak_az_indulatok_a_hazatart%C3%B3k_%C3%A9s/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Hanni a parasztfelkelő
Zsellértelkes Vrij
steelwolf
több mint 3 éve
Mennyi gyökér! A buszosok aztán sok mindenről tehetnek.Jóóó, kis magyar társadalom. "Társadalom"Én szeretem a Dr. Oetkert amúgy meg.Amilyen búbánat pizzákat képesek itthon éttermek csinálni, némelyiket simán agyonveri a ristorante mirelit. Főleg ha felturbózod.
Amadeus
Hanni a parasztfelkelő
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Én amúgy a mai tüntetésekre (főleg az MKKP szervezésűre) már várok némi balhét.