Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
ne aggódj értik ők, csak később ne sírjatok vityával hogy így szemét Brüsszel meg úgy szemét akkor majd ti is értitek 😉Orbánék meg azt mondják hogy elítélik az orosz agressziót, a békét propagalják, de nem fogják azt mondani hogy "dögölj meg Putyin". Valószínűleg értitek, a többiek is értik hogy miért, ki lehet ezen akadni de teljesen érthető.Ezt mondtam volna?Ez igen, szoval az a politika szted ahol nincsenek alkuk, minden fekete vagy fehér (lefekszik teljesen vagy nem). Na mindegy hagyjuk.Idomítottál már kutyát? Amikor a feksziket tanulja, akkor nem szabad neki jutalomfalatot adni, amíg nem fekszik teljesen és marad úgy 1-2 másodpercig, azt 4-5, azt 10 stb. OV az a kutyus, aki mindig csak egy kicsit fekszik le és már emelkedik is. Amíg nem marad lent, addig nincs jutifali-fejsimi-goodboy.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
Így már értem miért nem kell fb kommenteket olvasgatnom, begyűrűzött az a színvonal ide is
r.baggio
Újra felteszem a kérdést: ha amiatt tamadjak Mo-t mert nem íteljük el egyértelműen, kimondva Putyint akkor az miért nem elég hogy elíteljük az orosz agressziót (amit Putyin kezdeményezett) és békét akarunk?
Üdv: egy bot
davemayer
Azért nem elég, mert nem ez az elvárás. Ez egy ilyen buli. Dresscode van, frakk, OV meg öltönyben van.
NFVSZ-t vár az ügyfél, de OV csak a mellére engedte.
5 fogásos menüt rendeletek, de ő csak levest főzött.
Amikor megfelelő az erősebb kutya baszik álláspont, akkor elfogadod, nem akkor kérdezel tovább?
Ez tiszta politika.
Gyurma Pappa
davemayer
Válaszoltam a kérdésedre. Jelenleg nincs. Ha ezt nem fogadod el, attól sem lesz. Most azt mondták a nagy kutyák, hogy nincs, mindenki fekszik. Okos kutyák sokáig, butább kutyáktól kevés is elég.
Jansa sem jó kedvében utazgat Kijevbe...
Gyurma Pappa
davemayer
több mint 3 éve
dave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
Lehet itt lavírozgatni, hogy mi nem keveredünk bele, de akkor azt mondhatják a többiek, hogy nem segítesz, nem vagy a szövetségesünk, akkor kirakunk a picsába innen. És akkor ha véletlenül megindulnak a szlovákok vagy a románok, vagy a szerbek és kiabálunk, akkor majd azt mondják, miért segítsünk, te sem segítettél nekünk, így jártál. Akkor vajon mi lesz? Én sem értek mindennel egyet a NATO/EU szövetséggel, de sajnos ha nem akarsz magadnak rosszat oda kell tartoznod.
NB2
A szerbekre nem reagálok mert az lényegi szempontból ugyanaz mintha az oroszok jönnének. Barmilyen külső tamadas egy nato orszag ellen egy tamadó vs nato harcot eredményezne, ezért talalták ki. Abban a pillanatban hogy egy nato tagot magára hagyna a szervezet, a saját létét kockáztatná. Ez is komolytalan felvetés.
Abban egyetértek hogy ez a lavirozas nem néz ki jól, de amíg olyan szituációkban mondanak ellent a sodornak ami lényegtelen (légtérzár, fegyverszállítás) vagy nem egyedül teszik (gáz szankciók) nem hiszem hogy maradandó károkat okozna. Ez nem fenyegeti sem a nato sem az eu-s tagságunkat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem egészen ezt mondják. A március 15-i beszédben konkrétan semlegességet hirdetett. Azt gondolni, hogy a beszéd leirata nem volt 15 perc múlva Blinken asztalán angolul, meg Kaczynski asztalán lengyelül, naivitás. Számoltak ezzel, de kisebb gondnak érezték, mint a bázis kognitív disszonancia rohamát. A következményeket élőben követheted, ha tippelni kell, akkor a románok vagy a horvátok lesznek a következő hullám, aztán meg a nagyok, és ha komolyodik, az majd egy Scholz interjú lesz a Süd Deutsche Zeitungban.Orbánék meg azt mondják hogy elítélik az orosz agressziót, a békét propagalják, de nem fogják azt mondani hogy "dögölj meg Putyin". Valószínűleg értitek, a többiek is értik hogy miért, ki lehet ezen akadni de teljesen érthető.Ezt mondtam volna?Ez igen, szoval az a politika szted ahol nincsenek alkuk, minden fekete vagy fehér (lefekszik teljesen vagy nem). Na mindegy hagyjuk.Idomítottál már kutyát? Amikor a feksziket tanulja, akkor nem szabad neki jutalomfalatot adni, amíg nem fekszik teljesen és marad úgy 1-2 másodpercig, azt 4-5, azt 10 stb. OV az a kutyus, aki mindig csak egy kicsit fekszik le és már emelkedik is. Amíg nem marad lent, addig nincs jutifali-fejsimi-goodboy.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
Így már értem miért nem kell fb kommenteket olvasgatnom, begyűrűzött az a színvonal ide is
r.baggio
Újra felteszem a kérdést: ha amiatt tamadjak Mo-t mert nem íteljük el egyértelműen, kimondva Putyint akkor az miért nem elég hogy elíteljük az orosz agressziót (amit Putyin kezdeményezett) és békét akarunk?
davemayer
Azért nem elég, mert nem ez az elvárás. Ez egy ilyen buli. Dresscode van, frakk, OV meg öltönyben van.
Amikor megfelelő az erősebb kutya baszik álláspont, akkor elfogadod, nem akkor kérdezel tovább?
Ez tiszta politika.
Gyurma Pappa
davemayer
Válaszoltam a kérdésedre. Jelenleg nincs. Ha ezt nem fogadod el, attól sem lesz. Most azt mondták a nagy kutyák, hogy nincs, mindenki fekszik. Okos kutyák sokáig, butább kutyáktól kevés is elég.
Gyurma Pappa
davemayer

több mint 3 éve
Apósom nem nyeli ennyire a kormánypropagandát mint te.Lezartuk a légteret - nem számítpl. még azért ítélhetnek el, hogy lezártuk a légteret, vagy hogy nem küldtünk fegyvereket.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
Egy közösségben nem mindig örül a többi tag, ha te mindig csak a saját érdekedet nézed, néha nem baj, ha a közösség érdekében is cselekszünk.
eaglesmcnabb
Nem küldünk fegyvereket - te küldenél?!
A közösség erdekeiben is cselekszünk, ezért engedik mégis hogy legyenek külföldi nato katonák.
davemayer
Kormány semmit nem tett a közösségért.
Minden döntéssel sajat magát védi.
Beállíthatod azt, hogy ide NATO katonák jönnek segítségnek a mi részünkről, de ez nekünk sokkal jobb mint a NATOnak.
Mondhatod, hogy megszavazott mindent, de pont az egyéb döntésein látszik, hogy azért döntött így mert ebből nem jön ki vesztesen itthon.
Mindent elhárít ami miatt ő itthon 1 hét múlva szavazatot bukhat.
Nekem továbbra is az a véleményem nem Putyin csicskája, egyszerűen más retorikával nem nyerhet mert elvitte az ellenzék.
Az, hogy ez az arcába fog robbani vagy nem az majd kiderül. Csak az a gond ha arcába robban azt mi itt Mo-n fogjuk megszívni.
Az a baj, hogy két oldal között próbál lavírozni, amikor az egyik elég egyértelműen vesztese a szitunak és kb úgy tud nyerni ha olyat csinál ami mellett már Vityának se lesz arca azt mondani belefér.
több mint 3 éve
Szerinted nem erről szól a keleti/türk/kínai nyitás? Hogyha az EU-ból "kibasznak", akkor is legyen nyitva bolt? Pont az Orbánt-utálóktól tudom, ők dokumentálják tételesen, írják ide is rengetegszer, hogy az Orbán-maffia mennyire nyujtogatja csápjait keletre, hogyha jön a Plan B, akkor is legyen profit.ez kétségtelen, azért szerintem vityáék meglepődnének ha Brüsszelben hirtelen közölnék hogy srácok nektek nincs pénz, ja és tárgyalni se gyertek mert a terembe se jöhettek beDe mit tudna szólni?nyilván a hozzád hasonlókra semmi nincs hatással😀Ha nekem lenne a kezemben egy akta, amiben benne van minden mocsokság, amit valaha elkövettél az életedben, akkor te sem mennél szembe velem.Szerinted mi tud lenni egy aktában Orbánról, ami ha kiderülne megrengetné a róla kialakult képet? Akár pro akár kontra.
Amadeus
Tényleg érdekel, hogy mit tudsz elképzelni, ami erre képes, mert szerintem se ügynökmúlt, se bizonyíthatóan hozzá köthető svájci bankszámla milliárdokkal, se egy videó, amin egy pudlit dug nem buktatná meg, lehetítlenítené el.
Sobri Jóska
de azért kíváncsi lennék az EU, NATO mit szólna egy 30 éve íródó ügynök aktához
Cuchulain82
A magyar közjogi berendezkedés szerint nem az EU vagy a NATO választ Magyarországon miniszterelnököt vagy indít büntetőeljárást.
Sobri Jóska
Cuchulain82
Az örökös Orbán-szapulásba is lehetne vinni némi koherenciát.
a hozzád hasonló vakhitűeken kívül a többi haszonleső vajon mennyi idő alatt morzsolódna le a fityiszről?Én az elsők közt lemorzsolódó, önző haszonleső vagyok, aki "már 1990-ben is MZP-re szavaztam", illetve "nincs is késem", nem a vakhitű.
Cuchulain82
több mint 3 éve
Ebben a szituációban, ma minden fekete és fehér - nem azért mert feltétlenül az, hanem mert egy szuperhatalom ezt mondta. OV az egyetlen Európában, aki kénytelen szürkét játszani, mert neki 8 nap múlva választást kell nyernie. Ennek megfelelően bánnak is vele.Ez igen, szoval az a politika szted ahol nincsenek alkuk, minden fekete vagy fehér (lefekszik teljesen vagy nem). Na mindegy hagyjuk.Idomítottál már kutyát? Amikor a feksziket tanulja, akkor nem szabad neki jutalomfalatot adni, amíg nem fekszik teljesen és marad úgy 1-2 másodpercig, azt 4-5, azt 10 stb. OV az a kutyus, aki mindig csak egy kicsit fekszik le és már emelkedik is. Amíg nem marad lent, addig nincs jutifali-fejsimi-goodboy.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
Ez tiszta politika.
Gyurma Pappa
davemayer
Vannak a világpolitikában ilyen pillanatok, amikor megjön az erős kutya és khm. szexel. 12 évig Viktor kis túlzással azt csinált amit akart, bizonyos keretek között, mehetett bizniszelni keletre, jópofázhatott Putyinnal meg építhetett - volna - egyetemet Kínának. Senkit nem érdekelt, más is csinálta, maximum nem ennyire szégyentelenül. Most ezt nem lehet, ahogy Gyurma írta, kicsit lenn kéne maradni a földön, megvárni amíg szólnak hogy “ügyes vagy” ahogy a szlovének meg a csehek csinálják, és hát - szerintem - OV maradna is, csak az a fránya választás ne lenne jövőhéten 😊
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Lehet, kérdés hogy ez szamít-e annyira hogy később ezen rugózzon bárki is.ja, leírtad hogy gyakorlati haszna nincs. Hátránya viszont van, mert a haverok mindig megjegyzik, ha te ÉRDEKBŐL szembemész velük.Ezt nem írom le újra, mar megtettem.ha nem számít, akkor miért megyünk szemben a szövetségeseinkkel? miért nem uyganúgy cselekszünk mint az összes többi "haver"?Lezartuk a légteret - nem számítpl. még azért ítélhetnek el, hogy lezártuk a légteret, vagy hogy nem küldtünk fegyvereket.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
Egy közösségben nem mindig örül a többi tag, ha te mindig csak a saját érdekedet nézed, néha nem baj, ha a közösség érdekében is cselekszünk.
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dave!Lehet itt lavírozgatni, hogy mi nem keveredünk bele, de akkor azt mondhatják a többiek, hogy nem segítesz, nem vagy a szövetségesünk, akkor kirakunk a picsába innen. És akkor ha véletlenül megindulnak a szlovákok vagy a románok, vagy a szerbek és kiabálunk, akkor majd azt mondják, miért segítsünk, te sem segítettél nekünk, így jártál. Akkor vajon mi lesz? Én sem értek mindennel egyet a NATO/EU szövetséggel, de sajnos ha nem akarsz magadnak rosszat oda kell tartoznod.
több mint 3 éve
ja, leírtad hogy gyakorlati haszna nincs. Hátránya viszont van, mert a haverok mindig megjegyzik, ha te ÉRDEKBŐL szembemész velük, tehát ott tartunk hogy ez egy kurva szar lépés volt 😕Ezt nem írom le újra, mar megtettem.ha nem számít, akkor miért megyünk szemben a szövetségeseinkkel? miért nem uyganúgy cselekszünk mint az összes többi "haver"?Lezartuk a légteret - nem számítpl. még azért ítélhetnek el, hogy lezártuk a légteret, vagy hogy nem küldtünk fegyvereket.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
De nem örül, mert a mondandóm ezen részét ignorálja.Akkor r.baggio örülhet, és visszaszívhatja, hogy a fb színvonal begyűrűzött ide, hiszen büszkén jelenthetjük, hogy a bowl.hu-n a létszám teljes, nem hiányzik senki, és mindenki tudja, hogy oroszpárti a kormányzatunk és Orbánnak tetszik a putyini "államirányítás".Ez nekem is evidens hogy Orbán oroszparti és csípi Putyint.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Mindenki tudja, hogy oroszpárti a kormányzat, hogy Orbán csípi Putyint.
r.baggio
Itt is kb. davemayert leszámítva ez evidencia.
Miért fontos neked, hogy teljességgel ugyanazt gondolja, írja mindenki?
És amíg nincs így, addig miért degradálod fb szintre az itteni színvonalt?
Sobri Jóska
Amit én nem értek hogy miért pincsizik emiatt és hogy most (pláne ha palfordulasról beszéltek a haboru kitörésekor...) miért beszélnek arról hogy még mindig ez hatarozza meg a döntéseit CSAK és keresztbe tesz az EU-nak. Mivel könyörgöm? Van valami amit az EU csak miattunk nem tudott megoldani?
davemayer
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Orbánék meg azt mondják hogy elítélik az orosz agressziót, a békét propagalják, de nem fogják azt mondani hogy "dögölj meg Putyin". Valószínűleg értitek, a többiek is értik hogy miért, ki lehet ezen akadni de teljesen érthető.Ezt mondtam volna?Ez igen, szoval az a politika szted ahol nincsenek alkuk, minden fekete vagy fehér (lefekszik teljesen vagy nem). Na mindegy hagyjuk.Idomítottál már kutyát? Amikor a feksziket tanulja, akkor nem szabad neki jutalomfalatot adni, amíg nem fekszik teljesen és marad úgy 1-2 másodpercig, azt 4-5, azt 10 stb. OV az a kutyus, aki mindig csak egy kicsit fekszik le és már emelkedik is. Amíg nem marad lent, addig nincs jutifali-fejsimi-goodboy.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
Ez tiszta politika.
Gyurma Pappa
davemayer
Gyurma Pappa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ez kétségtelen, azért szerintem vityáék meglepődnének ha Brüsszelben hirtelen közölnék hogy srácok nektek nincs pénz, ja és tárgyalni se gyertek mert a terembe se jöhettek beDe mit tudna szólni?nyilván a hozzád hasonlókra semmi nincs hatással😀Ha nekem lenne a kezemben egy akta, amiben benne van minden mocsokság, amit valaha elkövettél az életedben, akkor te sem mennél szembe velem.Szerinted mi tud lenni egy aktában Orbánról, ami ha kiderülne megrengetné a róla kialakult képet? Akár pro akár kontra.
Amadeus
Tényleg érdekel, hogy mit tudsz elképzelni, ami erre képes, mert szerintem se ügynökmúlt, se bizonyíthatóan hozzá köthető svájci bankszámla milliárdokkal, se egy videó, amin egy pudlit dug nem buktatná meg, lehetítlenítené el.
Sobri Jóska
Cuchulain82
A magyar közjogi berendezkedés szerint nem az EU vagy a NATO választ Magyarországon miniszterelnököt vagy indít büntetőeljárást.
Sobri Jóska
a hozzád hasonló vakhitűeken kívül a többi haszonleső vajon mennyi idő alatt morzsolódna le a fityiszről?
hagyd a francba én vagyok a hülye, inkább megkeresem Zuzu Petalst az kevésbé idegesítő és több értelme is van
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 3 éve
Akkor r.baggio örülhet, és visszaszívhatja, hogy a fb színvonal begyűrűzött ide, hiszen büszkén jelenthetjük, hogy a bowl.hu-n a létszám teljes, nem hiányzik senki, és mindenki tudja, hogy oroszpárti a kormányzatunk és Orbánnak tetszik a putyini "államirányítás".Ez nekem is evidens hogy Orbán oroszparti és csípi Putyint.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Mindenki tudja, hogy oroszpárti a kormányzat, hogy Orbán csípi Putyint.
r.baggio
Itt is kb. davemayert leszámítva ez evidencia.
Miért fontos neked, hogy teljességgel ugyanazt gondolja, írja mindenki?
És amíg nincs így, addig miért degradálod fb szintre az itteni színvonalt?
Sobri Jóska
Amit én nem értek hogy miért pincsizik emiatt és hogy most (pláne ha palfordulasról beszéltek a haboru kitörésekor...) miért beszélnek arról hogy még mindig ez hatarozza meg a döntéseit CSAK és keresztbe tesz az EU-nak. Mivel könyörgöm? Van valami amit az EU csak miattunk nem tudott megoldani?
davemayer
több mint 3 éve
Ezt mondtam volna?Ez igen, szoval az a politika szted ahol nincsenek alkuk, minden fekete vagy fehér (lefekszik teljesen vagy nem). Na mindegy hagyjuk.Idomítottál már kutyát? Amikor a feksziket tanulja, akkor nem szabad neki jutalomfalatot adni, amíg nem fekszik teljesen és marad úgy 1-2 másodpercig, azt 4-5, azt 10 stb. OV az a kutyus, aki mindig csak egy kicsit fekszik le és már emelkedik is. Amíg nem marad lent, addig nincs jutifali-fejsimi-goodboy.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
Ez tiszta politika.
Gyurma Pappa
davemayer

több mint 3 éve
Ezt nem írom le újra, mar megtettem.ha nem számít, akkor miért megyünk szemben a szövetségeseinkkel? miért nem uyganúgy cselekszünk mint az összes többi "haver"?Lezartuk a légteret - nem számítpl. még azért ítélhetnek el, hogy lezártuk a légteret, vagy hogy nem küldtünk fegyvereket.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mindösszesen a Kaczynski testvér balesetére utaltam. Nem kerestem mély összefüggést, de egyébként igazad van, rossz utalás volt.Na ez az, de ez fenyegetés, nem zsarolás, és nem aktában van, hanem pisztolyban vagy fecskendőben.Ettől ő még gondolhatja úgy, hogy de. Vagy akár gondolhatja azt is, hogy az FSZB van olyan ügyes, hogy mégis. Illetve ugye nyilván nem akar repülőgép balesetben sem meghalni.Ha nekem lenne a kezemben egy akta, amiben benne van minden mocsokság, amit valaha elkövettél az életedben, akkor te sem mennél szembe velem.Szerinted mi tud lenni egy aktában Orbánról, ami ha kiderülne megrengetné a róla kialakult képet? Akár pro akár kontra.
Amadeus
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
És azt ugye tudod, ha Orbánt mondjuk azzal fenyegetik, hogy lelövik a gyerekét, és ő emiatt "oroszcsicska" akkor mindazért, amit csinál nem igazán felelős, és tulajdonképpen ezzel feloldozod a felelőssége alól?
Ha téged fenyegetnének a gyerekeiddel, te is "kooperálnál", és akkor egy kívülálló ha erről tudna, akkor nem igazán tudná emiatt rád neheztelni, ha meg nem tudna, akkor nem oldozna fel.
Itt most ellentmondást prezentálsz ezzel, ha komolyan így véled.
Sobri Jóska

több mint 3 éve
Ez igen, szoval az a politika szted ahol nincsenek alkuk, minden fekete vagy fehér (lefekszik teljesen vagy nem). Na mindegy hagyjuk.Idomítottál már kutyát? Amikor a feksziket tanulja, akkor nem szabad neki jutalomfalatot adni, amíg nem fekszik teljesen és marad úgy 1-2 másodpercig, azt 4-5, azt 10 stb. OV az a kutyus, aki mindig csak egy kicsit fekszik le és már emelkedik is. Amíg nem marad lent, addig nincs jutifali-fejsimi-goodboy.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
Ez tiszta politika.
Gyurma Pappa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
De mit tudna szólni?nyilván a hozzád hasonlókra semmi nincs hatással😀Ha nekem lenne a kezemben egy akta, amiben benne van minden mocsokság, amit valaha elkövettél az életedben, akkor te sem mennél szembe velem.Szerinted mi tud lenni egy aktában Orbánról, ami ha kiderülne megrengetné a róla kialakult képet? Akár pro akár kontra.
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
több mint 3 éve
Én annak láttam. Tekintve, hogy a párbeszéd alapvető feltételei fennálltak. De igazad lehet, sosem volt.Viccbe fulladt a diskurzus.vicces hogy azt gondoltad volt diskurzus
gdavid
Cuchulain82
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Na ez az, de ez fenyegetés, nem zsarolás, és nem aktában van, hanem pisztolyban vagy fecskendőben.Ettől ő még gondolhatja úgy, hogy de. Vagy akár gondolhatja azt is, hogy az FSZB van olyan ügyes, hogy mégis. Illetve ugye nyilván nem akar repülőgép balesetben sem meghalni.Ha nekem lenne a kezemben egy akta, amiben benne van minden mocsokság, amit valaha elkövettél az életedben, akkor te sem mennél szembe velem.Szerinted mi tud lenni egy aktában Orbánról, ami ha kiderülne megrengetné a róla kialakult képet? Akár pro akár kontra.
Amadeus
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
És azt ugye tudod, ha Orbánt mondjuk azzal fenyegetik, hogy lelövik a gyerekét, és ő emiatt "oroszcsicska" akkor mindazért, amit csinál nem igazán felelős, és tulajdonképpen ezzel feloldozod a felelőssége alól?
Ha téged fenyegetnének a gyerekeiddel, te is "kooperálnál", és akkor egy kívülálló ha erről tudna, akkor nem igazán tudná emiatt rád neheztelni, ha meg nem tudna, akkor nem oldozna fel.
Itt most ellentmondást prezentálsz ezzel, ha komolyan így véled.
több mint 3 éve
ha nem számít, akkor miért megyünk szemben a szövetségeseinkkel? miért nem uyganúgy cselekszünk mint az összes többi "haver"?Lezartuk a légteret - nem számítpl. még azért ítélhetnek el, hogy lezártuk a légteret, vagy hogy nem küldtünk fegyvereket.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Idomítottál már kutyát? Amikor a feksziket tanulja, akkor nem szabad neki jutalomfalatot adni, amíg nem fekszik teljesen és marad úgy 1-2 másodpercig, azt 4-5, azt 10 stb. OV az a kutyus, aki mindig csak egy kicsit fekszik le és már emelkedik is. Amíg nem marad lent, addig nincs jutifali-fejsimi-goodboy.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
Ez tiszta politika.

több mint 3 éve
Viccbe fulladt a diskurzus.vicces hogy azt gondoltad volt diskurzus
gdavid
több mint 3 éve
Viccbe fulladt a diskurzus.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Lezartuk a légteret - nem számítpl. még azért ítélhetnek el, hogy lezártuk a légteret, vagy hogy nem küldtünk fegyvereket.Tényleg mintha egy bottal "beszélgetne" az ember, valaki leír x dolgot, és rögtön jön rá az ismert lőzungokat tartalmazó konzumválasz. Tehát ha az eddig szövetséges lengyelek is azt mondják, hogy oroszpártiak vagyunk kb mindenki más mellett, akkor ők hülyültek meg, hihetetlen hogy senki nem akar megérteni minket.Ok, de most ők egy olyan helyzet alapjan ítelnek minket oroszpartinak amiben mas orszagok is benne vannak, nem? Akkor ők is oroszpartiak?
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
Nem küldünk fegyvereket - te küldenél?!
A közösség erdekeiben is cselekszünk, ezért engedik mégis hogy legyenek külföldi nato katonák.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal