Politika
46 feliratkozó
több mint 7 éve
dawyd728
3 851
444.hu/2017/09/04/szegeny-normie-gyermekeinkNagyon jó cikk. Remélem képes lesz mindenki, aki eljut odáig, h elolvassa a cikket/esszét az levonja a tanulságokat, legyen bármilyen oldalon. Fontos lenne..
több mint 7 éve
Érdekes, hogy az egyéni élethelyzetek időnként mennyire eltérnek a trendektől. Az önéletrajzzal kapcsolatban jutott ez eszembe. A kilencvenes évek közepén kezdtem dolgozni, azaz már nem az antik világban, hanem bőven a több körös életrajz, interjúk, stb. világában. Jobb állásoknál legalábbis. Nekem pedig volt kb. 5 munkahelyem mielőtt vállalkozó lettem, közte multicég is. Mégse kellett életemben soha még csak megírnom sem egy életrajzot. És nem azért, mert volt valaki jó helyen aki elintézte, hanem szimplán csak így alakult. A húgom meg olyan cirkalmas köröket járt az önéletrajzos, interjús álláskeresősdivel az élete során, mint annak a rendje.és akkor a referencia leveleket meg sem említetted.
peterk2005
amúgy ha érdekel nézd meg pl az ENSZ vagy az EU intézményeinek az önéletrajz mintáit, csak amíg azokat kitöltöd eltelik egy fél nap vele.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Érdekes, hogy az egyéni élethelyzetek időnként mennyire eltérnek a trendektől. Az önéletrajzzal kapcsolatban jutott ez eszembe. A kilencvenes évek közepén kezdtem dolgozni, azaz már nem az antik világban, hanem bőven a több körös életrajz, interjúk, stb. világában. Jobb állásoknál legalábbis. Nekem pedig volt kb. 5 munkahelyem mielőtt vállalkozó lettem, közte multicég is. Mégse kellett életemben soha még csak megírnom sem egy életrajzot. És nem azért, mert volt valaki jó helyen aki elintézte, hanem szimplán csak így alakult. A húgom meg olyan cirkalmas köröket járt az önéletrajzos, interjús álláskeresősdivel az élete során, mint annak a rendje.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
vannak ellenpéldák is. én próbálok boldogulni, és vmennyire tudok is. ennek ellenére egy valami biztosan nem vagyok: korrupt. szar meg akár lehetek is bkinek a szemében, ezt nem tudom kizárni.realista, te viszont most általánosítottál. 😊Szerinte Magyarországon minden szar, korrupt, élhetetlen, senki se tud boldogulni, aki igen, az biztos korrupt, szar.? PM-ben ezt kifejtenéd?Tisztelem a bátor embereket.most visszamegyek a hivatalomba, egyúttal elkezdek e hónaptól egy két fél éves LLM-t, ha azt elvégeztem utána szétnézek jobban. igazából a cvm-ből már csak a vezetői tapasztalat hiányzik, az most úgy néz ki meglesz, és onnantól kezdve remélem könnyebben tudok számomra is megfelelő melót találni.run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
nyultam.com/wp-content/uploads/2015/05/anyad-picsajat.gif
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Kissé megkeseredett lett.
Sobri Jóska
Amadeus
vélhetően nem a jelenlegi munkahelyemről fogok nyugdíjba menni, de most akarok egy LLM-t végezni, ami a szakterületemhez tartozik (ráadásul épp a te egyetemeden van a képzés), és utána szétnézek milyen lehetőségeim lesznek. emellett ha lesz egy kb 1 éves vezetői tapasztalatom akkor ahogy egy korábbi igazgatóm mondta, a területemen nem lehet tökéletesebb önéletrajzot még csak álmodni sem (és ő még az LLM-t bele sem számolta).
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Hát nem. Csak összefoglaltalak.realista, te viszont most általánosítottál. 😊Szerinte Magyarországon minden szar, korrupt, élhetetlen, senki se tud boldogulni, aki igen, az biztos korrupt, szar.? PM-ben ezt kifejtenéd?Tisztelem a bátor embereket.most visszamegyek a hivatalomba, egyúttal elkezdek e hónaptól egy két fél éves LLM-t, ha azt elvégeztem utána szétnézek jobban. igazából a cvm-ből már csak a vezetői tapasztalat hiányzik, az most úgy néz ki meglesz, és onnantól kezdve remélem könnyebben tudok számomra is megfelelő melót találni.run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
Amadeus
Ezt a benyomást sugárzod, nem a realistát.
És nem is vagy realista, mert úgy véled, hogy amit te érzékelsz és amit érzel az a realitás. Számodra minden bizonnyal, de ez nem egy olyan szar, élhetetlen ország, ahogy interpretálod. Nem is tökéletes, de nem az Orbán/Gyurcsánypólusok által érhető tetten a tökéletlensége.
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
realista, te viszont most általánosítottál. 😊Szerinte Magyarországon minden szar, korrupt, élhetetlen, senki se tud boldogulni, aki igen, az biztos korrupt, szar.? PM-ben ezt kifejtenéd?Tisztelem a bátor embereket.most visszamegyek a hivatalomba, egyúttal elkezdek e hónaptól egy két fél éves LLM-t, ha azt elvégeztem utána szétnézek jobban. igazából a cvm-ből már csak a vezetői tapasztalat hiányzik, az most úgy néz ki meglesz, és onnantól kezdve remélem könnyebben tudok számomra is megfelelő melót találni.run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Szerinte Magyarországon minden szar, korrupt, élhetetlen, senki se tud boldogulni, aki igen, az biztos korrupt, szar.? PM-ben ezt kifejtenéd?Tisztelem a bátor embereket.most visszamegyek a hivatalomba, egyúttal elkezdek e hónaptól egy két fél éves LLM-t, ha azt elvégeztem utána szétnézek jobban. igazából a cvm-ből már csak a vezetői tapasztalat hiányzik, az most úgy néz ki meglesz, és onnantól kezdve remélem könnyebben tudok számomra is megfelelő melót találni.run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
több mint 7 éve
? PM-ben ezt kifejtenéd?Tisztelem a bátor embereket.most visszamegyek a hivatalomba, egyúttal elkezdek e hónaptól egy két fél éves LLM-t, ha azt elvégeztem utána szétnézek jobban. igazából a cvm-ből már csak a vezetői tapasztalat hiányzik, az most úgy néz ki meglesz, és onnantól kezdve remélem könnyebben tudok számomra is megfelelő melót találni.run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
Tisztelem a bátor embereket.most visszamegyek a hivatalomba, egyúttal elkezdek e hónaptól egy két fél éves LLM-t, ha azt elvégeztem utána szétnézek jobban. igazából a cvm-ből már csak a vezetői tapasztalat hiányzik, az most úgy néz ki meglesz, és onnantól kezdve remélem könnyebben tudok számomra is megfelelő melót találni.run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
több mint 7 éve
most visszamegyek a hivatalomba, egyúttal elkezdek e hónaptól egy két fél éves LLM-t, ha azt elvégeztem utána szétnézek jobban. igazából a cvm-ből már csak a vezetői tapasztalat hiányzik, az most úgy néz ki meglesz, és onnantól kezdve remélem könnyebben tudok számomra is megfelelő melót találni.run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
run, fool!nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
csebi
több mint 7 éve
nem vagyok külképviselet vezető. ráadásul a diplomáciai pályafutásom most szeptember végével jelenleg lezárul, hazaköltözöm.Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
Amadeus
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
Neked nem fog kelleni ez az új foximaxi papír? 😊444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
csebi
több mint 7 éve
444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartvégezd el addig a jogot 😊
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
444.hu/2017/08/31/csak-az-lehetne-allami-vezeto-aki-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetemre-is-jartnyultam.com/wp-content/uploads/2015/05/anyad-picsajat.gif
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Nem kell emlékezni.Kormányunk augusztusban 2x ad családi pótlékot a családoknak!!! A Petőfi is bemondta!pedig ezek hülyék, hát nem az a téma, hogy a szavazók emlékezete négy hónapig tart?
(persze még a hírben is elmondják, hogy a szeptemberit utalják előbb, de azért tuti lesz 1-2 barom aki becumizza vagy nem figyel oda, ráadásul majd így előbb fogy el a pénz is, lesz baj majd szeptember végén)
NB2
ki fog emlékezni a dupla családi pótlékra nyolc hónap múlva?! 😊
slowmotion
Majd elmondják márciusban jó sokszor.
több mint 7 éve
Kormányunk augusztusban 2x ad családi pótlékot a családoknak!!! A Petőfi is bemondta!pedig ezek hülyék, hát nem az a téma, hogy a szavazók emlékezete négy hónapig tart?
(persze még a hírben is elmondják, hogy a szeptemberit utalják előbb, de azért tuti lesz 1-2 barom aki becumizza vagy nem figyel oda, ráadásul majd így előbb fogy el a pénz is, lesz baj majd szeptember végén)
NB2
ki fog emlékezni a dupla családi pótlékra nyolc hónap múlva?! 😊
több mint 7 éve
Kormányunk augusztusban 2x ad családi pótlékot a családoknak!!! A Petőfi is bemondta!(persze még a hírben is elmondják, hogy a szeptemberit utalják előbb, de azért tuti lesz 1-2 barom aki becumizza vagy nem figyel oda, ráadásul majd így előbb fogy el a pénz is, lesz baj majd szeptember végén)
több mint 7 éve
Rex Ryant!Vagy Trumpot.ja, ráadásul még a férje is kanadaiŐ inkább énekeljen. Ahhoz ért...vagy Carrie-tFrancis Underwoodot elnöknek!!!Akkor már inkább Claire-t...
Vrij6
Lecsó
slowmotion
Lecsó
slowmotion
Az mekkora trollság lenne...
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Vagy Trumpot.ja, ráadásul még a férje is kanadaiŐ inkább énekeljen. Ahhoz ért...vagy Carrie-tFrancis Underwoodot elnöknek!!!Akkor már inkább Claire-t...
Vrij6
Lecsó
slowmotion
Lecsó
slowmotion
Az mekkora trollság lenne...
több mint 7 éve
ja, ráadásul még a férje is kanadaiŐ inkább énekeljen. Ahhoz ért...vagy Carrie-tFrancis Underwoodot elnöknek!!!Akkor már inkább Claire-t...
Vrij6
Lecsó
slowmotion
Lecsó
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Ő inkább énekeljen. Ahhoz ért...vagy Carrie-tFrancis Underwoodot elnöknek!!!Akkor már inkább Claire-t...
Vrij6
Lecsó
slowmotion
több mint 7 éve
vagy Carrie-tFrancis Underwoodot elnöknek!!!Akkor már inkább Claire-t...
Vrij6
Lecsó
több mint 7 éve
Al Bundy-t!Al Frankent elnöknek!Francis Underwoodot elnöknek!!!A demokraták elcseszték, hogy tövig nyomták Hillaryt, s főleg szuperdelegáltakkal, és szembefosva a bluecollart kigolyózták Sanders bácsit. Mert a szakirodalom a latino szavazókat becsülte legtöbbre. Hagyva az ökölbeszorult talpú fehéramerikát, s igen Trupli ott nyert, mikor eltakarították az útjából, s akkor megetette őket szarral, mosse mondanám azt hogy nem lövik ki idő előtt...Könyörgöm felejtsük el Sanderst végre. Előbb fog Amerika egy mexikói illegális bevándorló néger muzulmán meleg nőt megszavazni elnöknek, mint egy szocit. HRC volt a legjobb jelölt abban a pillanatban. A demokraták legalább akkora szarban vannak a post-Obama korszakban, mint a republikánusok.
Persze ehhez kéne Korad Lorenzt ismerni, mert ugyi a brutálisak nem a nagyragadozók, ők tudják hogy kell szépen ölni, hanem a sarokbaszorított végletekig kétségbeesett jámbor növényevők, az a csatakhorror. Szabó Lajos vagyok Átokházáról, jószándékú gazda, terelgetnek, terelgetnek, méges bészurultam a sarokba.
sutianap
Amadeus
Vrij6
iktriad
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!