Politika

65 feliratkozó

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Szerintem nem azzal van a baj, hogy szavazhatnak, hanem hogy milyen média éri el őket.
mustaine
Szerintem baj, mert ők szavaznak, és mi isszuk meg a levét.
Amikor pedig felhozzák a témát, megy a fröcsögés.
Érted, anyámnak kettős-állampolgársága van, ő is szavazhatna Romániában egy olyan jelöltre aki kibaszik az ottani magyarokkal, mégsem teszi. Ők meg simán megcsinálják fordítva, pedig megugatod nekik hogy kurvára nemkéne 😀
Hiába mondod nekik, hogy Orbán tulajdonképpen kurva szar nekünk, de még nekik is, mert csak felhasználja őket, akkor is csak fújják a sok faszságot. Oké, a fos média, agymosás, stb., de ha a Médiának jobban hisz mint az itt élő rokonainak, akkor tényleg nincs mit csinálni.

Na jó megintcsak felbaszom magam, sorry a kifakadásért

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
csóró embereknek mennyire átmosták az agyát ott 😕
Kenny
Átmosták, de amiért hülyék még nem kellene állatok módjára viselkedni.
És kb mindenhol ez van kint, ha meg nekiállsz vitatkozni, csak haragosokat gyűjtesz, mert csak a magukét fújják. Eleve faszság hogy szavazhatnak, de a Fidesz nem hülye.
eaglesmcnabb
Szerintem nem azzal van a baj, hogy szavazhatnak, hanem hogy milyen média éri el őket. Feltételezem, hogy a hagyományos rendszerekkel (valaki erősítsen meg) a magyar közmédián kívül más nem nagyon fogható, ilyen információhalmazból pedig nyilván nem tud mérlegelni, hogy mi lehet igaz és mi nem. Már ha erre egyáltalán van igény az elmúlt időszak fényében. Azt is érdemes megemlíteni, hogy akármilyen fejlesztési támogatás megy a külhonba, fideszes politikus megy az átadóra haverkodni, ahol nyilván tolja a saját kampányát. Ráadásul ahogy látom (vannak barátaim a Vajdaságból és Székelyföldről is) 2004-es Feri-féle uszítás még mindig élénken él az emlékekben, és ha ez nem lenne elég, derék exminiszterelnökünk erre még rá is öntött a mostani kampányban egy adag olajat. A fideszes média pedig derék módon összemossa az összes ellenzéki pártot, ezért kérdezték ebben a videóban Vonától, hogy miért haverkodik a DK-val.

Szerkesztette: mustaine

több mint 7 éve
Kenny
Átmosták, de amiért hülyék még nem kellene állatok módjára viselkedni.
És kb mindenhol ez van kint, ha meg nekiállsz vitatkozni, csak haragosokat gyűjtesz, mert csak a magukét fújják. Eleve faszság hogy szavazhatnak, de a Fidesz nem hülye.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Kenny
Vagy inkább arról van szó, hogy a fidesz annyira rákészül az ilyen eseményekre, hogy már egy 2500 fős településen sem tud egy ellenzéki jelölt úgy fórumot tartani, hogy néhány tök idegen ember ne kiabáljon be és ne trollkodja szét az egészet. Nyilván aktivisták, akiket odaküldenek.

Akkor egy Mvásárhely méretű városban majd hagyják a Vonát zavartalanul grasszálni? Ugyanmár.
több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Lehet valamiről csúnyán lemaradtam, de már régóta nem értem, a Jobbik mitől ilyen gyenge a határon túli magyarok körében? Azt értem, h a baloldal miért van olyan helyzetben amilyenben, de a Jobbik egyszerűen nem fér a fejembe mitől marginális. Volt olyan jellegzetes pillanat, amikor öngólt lőttek? Valaki felhomályosítana?
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=hFCZQctbWuo

több mint 7 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
 www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/795452733979816/

Életemben először szégyellem hogy székely vagyok.
Szégyen
eaglesmcnabb
Miért szégyellnéd magad? Megkockáztatom, hogy te nem szerepelsz a videón. Akkor miért?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Egy őszinte vallomással tartozom:

444.hu/2018/03/04/bencsik-andras-egeszseges-epelmeju-ember-nem-szavaz-az-ellenzekre

Engem meggyőzött!
Vrij6
engem is. teljesen beszámíthatatlan.
több mint 7 éve
 www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/795452733979816/

Életemben először szégyellem hogy székely vagyok.
Szégyen

több mint 7 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Egy őszinte vallomással tartozom:

444.hu/2018/03/04/bencsik-andras-egeszseges-epelmeju-ember-nem-szavaz-az-ellenzekre

Engem meggyőzött!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
 coub.com/view/133qi7

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok.
peterk2005
LOL, kapásból tudok vagy 3 építési vállalkozóról...Borkai és a slepje
gordon
Igazad van. Meg még a többi. Rosszul jött le amit írtam, úgy helyesebb, hogy itt nem nyomódik rá annyira a mindennapokra. Nem függ tőlük az emberek munkája, élete. Eleve a legtöbben nem ilyen kiskirályoknak dolgoznak. De aki esetleg kockáztat is, az is úgy teszi, hogy tudja, hogy ha netán beüt a krach, 40 km-re innen euróért kap munkát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 459 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2018/03/02/felvett-a-klik-1-milliardot-semmi-se-lett-belole-vissza-kellett-adni-az-eu-nak

www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2015/04/nothing_to_see_here_naked_gun.gif
Vrij6
Holnap Vajna megveszi az RTL-t is...
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
 444.hu/2018/03/02/felvett-a-klik-1-milliardot-semmi-se-lett-belole-vissza-kellett-adni-az-eu-nak

www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2015/04/nothing_to_see_here_naked_gun.gif
Vrij6
még megvárom Józsi kommentjét, miszerint ilyen minden országban van.
több mint 7 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
Figyeljétek meg lesz még valami mocsok nagy árvíz és ez is politikai harcok színtere lesz!
NB2
Az MKKP amúgy is rég megmondta, hogy a Nagykörutat el kell árasztani vízzel!!!

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 459 — nabege2@yahoo.com
Figyeljétek meg lesz még valami mocsok nagy árvíz és ez is politikai harcok színtere lesz!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Peace!

coub.com/view/140u9h

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok.
peterk2005
LOL, kapásból tudok vagy 3 építési vállalkozóról...Borkai és a slepje
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
De valami van, mert a minap a pénztárnál sorban állva hallom, hogy arról beszélgetnek a sorban, hogy ki lesz a helyi "esélyes ellenjelölt". Ez egy kis falu Győr mellett, GYMS megyében, ami Fidesz fellegvár. Elképzelésem sincs, hogy hogy jutott el ez a téma a pénztárnál állókhoz, mert a környéken nem láttam Fideszes aktivistán kívül mást legalább egy évtizede. De valahogy úgy néz ki eljut, eljutott. És nyíltan beszélgetnek róla, ami külön meglepő.peterk2005
na jó. de olyan kontextusban beszélgettek erről, hogy az ellenjelöltre kell szavazni, vagy olyanban, hogy ellene?
slowmotion
Az ellenjelöltre.

Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok. Nincs munkanélküliség, a bérek jobbak, az emberek nem a helyi erős ember diótörő üzemében dolgoznak, hanem az Audinál, osztrák/német cégek leányvállalatainál, vagy olyan helyi (magyar) vállalkozóknál akik nagy részben az itteni multiknak, vagy direktben exporta termelnek. Ezért a cégek sem politizálnak. Persze itt is van mindenből, csak nem érezhető annyira.

Szóval itt jobb az élet, de cserébe a bajokat sem érzik annyira az emberek. Ezért nagyobb hangsúlyt kap a polgári//középjöbb hagyomány. És a migráncsozást is könnyebb eladni, ha közben a pógár nincs jobbágyként kezelve, és a bére is tisztességes. Itt szerintem bolti beszélgetés ide- vagy oda nem fog az összefogás se működni, mert nem érzik az emberek a bajokat.
peterk2005
Mindenhol vannak kiskirályok. Annyiból különleges Győr, hogy az Audihoz rengeteg kötődnek, akár beszállítóként, alvállalkozóként, etc... jó része az országnak.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
De valami van, mert a minap a pénztárnál sorban állva hallom, hogy arról beszélgetnek a sorban, hogy ki lesz a helyi "esélyes ellenjelölt". Ez egy kis falu Győr mellett, GYMS megyében, ami Fidesz fellegvár. Elképzelésem sincs, hogy hogy jutott el ez a téma a pénztárnál állókhoz, mert a környéken nem láttam Fideszes aktivistán kívül mást legalább egy évtizede. De valahogy úgy néz ki eljut, eljutott. És nyíltan beszélgetnek róla, ami külön meglepő.peterk2005
na jó. de olyan kontextusban beszélgettek erről, hogy az ellenjelöltre kell szavazni, vagy olyanban, hogy ellene?
slowmotion
Az ellenjelöltre.

Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok. Nincs munkanélküliség, a bérek jobbak, az emberek nem a helyi erős ember diótörő üzemében dolgoznak, hanem az Audinál, osztrák/német cégek leányvállalatainál, vagy olyan helyi (magyar) vállalkozóknál akik nagy részben az itteni multiknak, vagy direktben exporta termelnek. Ezért a cégek sem politizálnak. Persze itt is van mindenből, csak nem érezhető annyira.

Szóval itt jobb az élet, de cserébe a bajokat sem érzik annyira az emberek. Ezért nagyobb hangsúlyt kap a polgári//középjöbb hagyomány. És a migráncsozást is könnyebb eladni, ha közben a pógár nincs jobbágyként kezelve, és a bére is tisztességes. Itt szerintem bolti beszélgetés ide- vagy oda nem fog az összefogás se működni, mert nem érzik az emberek a bajokat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 599 — No 1 Lijiao Gong fan
Pedig szerintem óriási lenne a kereslet egy normális híroldalért,
dawyd728
Meddig élne szerinted? 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Most akkor vannak no go zónák vagy sem? Kezdek összekeveredni.
Egyik site a másik..

Na jó a 444-ben van annyi becsület, h 1-1 fake news után évekkel később leírja lábjegyzetben a valóságot is, míg a 888 és társai kb sosem. Pedig szerintem óriási lenne a kereslet egy normális híroldalért, ami nem politikai érdekek kiszolgálása mentén üzemelne. Nekünk ez maradt.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
kis hazai üzengetés
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/27851900_1226019260861473_9211033944433098752_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=laN8Im9EOHAQ7kNvwGusUjn&_nc_oc=AdliUEDZeLoWleJ5ed_6waBxJLRwHrcGe1ByQKeQrtxUwl0TyJagTCEJppEE5m5Il-8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=omRubOdcisjOc1Owa3S7og&oh=00_AflQU3xukhdmv3i0akmZ-eOPtwV_QH9xQXNFWX-USnTkSg&oe=694C00A8
351.267 Aufrufe · 2.554 Reaktionen | Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet állított össze Dr. Lázár János miniszter számára, aki a hódmezővásárhelyi választási kampányában Kübekháza és Komlóska településekről lekicsinylő kijelentéseket tett. Kübekháza Önkormányzata e pár perces összeállítással fejezi ki egyet nem értését a kistelepüléseket és az ott élőket sértő miniszteri megnyilatkozás miatt. #kubekhaza #hodmezovasarhely #molnarrobert #markizaypeter #lazarjanos #index | Dr. Molnár Róbert
Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet állított össze Dr. Lázár János miniszter számára, aki a hódmezővásárhelyi választási kampányában Kübekháza és Komlóska településekről lekicsinylő kijelentéseket...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan