Politika
66 feliratkozó
több mint 7 éve
az helyesen #metoo 😀me tooMegcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :Sén is majdnem, csak egy leheletnyivel jobbra helyezkedem el
malkav
slowmotion
zinedine5
több mint 7 éve
Érdekes, én majdnem oda kerültem ahova eleve tettem volna magam. Függőlegesen kb. Gandhi szintjén vagyok inkább liberális, mint tekintélyelvű. Vízszintesen meg egy picit balra az origótól. Ez utóbbi nem stimmel a saját értékrendem szerint, de ezt be tudom annak, hogy annak ellenére hogy liberális vagyok a neoliberális gazdaságfilozófiától kiráz a hideg. Úgyhogy ezekben valószínűleg szélsőségesebben szavaztam, mint a többi bal-jobb kérdésben. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
sorry, hogy nem jött át, de ez legyen az én hibámolvastam, de attól még jó poénnak tűnt 😀pedig nem kellett volna sokat görgetned:pollo.hu/most már megvan, hogy Vona mivel tölti a kampányidőszakot 😊
ezt is ajánlom
eredményeknél lentebb görgetve van demográfiai megoszlás is
eaglesmcnabb
csebi
"De miért ilyen erős a Jobbik?
Számos visszajelzést kaptunk e-mailen és Facebookon, amelyben azt feltételezik, hogy a Pollo választási különkiadását valójában a Jobbik indította vagy támogatja. Természetesen számunkra is jól látszik a Jobbikra érkezett szavazatok felülreprezentáltsága, ennek azonban az áll a hátterében, hogy a Facebookon nagyobb részt a Jobbikot támogató oldalak és csoportok osztották meg a felmérést (köztük jelentősebb követővel rendelkező országgyűlési képviselők is). Arra biztatunk mindenkit, hogy pártszimpátiától függetlenül juttassa el minél több ismerőséhez vagy követőjéhez felmérésünk hírét."
😊
eaglesmcnabb
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Jó látni, hogy minden bal/libertarian, aztán meg mind a jobboldalra szavaz 😀engem (számomra nem meglepően) Sanders szenátor úr és Mandela közé tett, előbbihez közelebb valamivel.me tooMegcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :Sén is majdnem, csak egy leheletnyivel jobbra helyezkedem el
malkav
slowmotion
zinedine5
csebi
Amúgy Mandelát hol találtad, mert én többféle crowd charton máshol találtam pl, van aki -6,-5 környékére teszi, más meg -1.5,-1.5-re
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
A témában még mindig ez a legjobb, különösen a legutolsó sor:www.youtube.com/watch?v=PGVKimbean4

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Gandhi lettem én is bár a koordináta értékeim kb. mindegyik fele akkora mint az övé, szóval félGandhi 😀engem (számomra nem meglepően) Sanders szenátor úr és Mandela közé tett, előbbihez közelebb valamivel.me tooMegcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :Sén is majdnem, csak egy leheletnyivel jobbra helyezkedem el
malkav
slowmotion
zinedine5
csebi
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
olvastam, de attól még jó poénnak tűnt 😀pedig nem kellett volna sokat görgetned:pollo.hu/most már megvan, hogy Vona mivel tölti a kampányidőszakot 😊
ezt is ajánlom
eaglesmcnabb
csebi
Számos visszajelzést kaptunk e-mailen és Facebookon, amelyben azt feltételezik, hogy a Pollo választási különkiadását valójában a Jobbik indította vagy támogatja. Természetesen számunkra is jól látszik a Jobbikra érkezett szavazatok felülreprezentáltsága, ennek azonban az áll a hátterében, hogy a Facebookon nagyobb részt a Jobbikot támogató oldalak és csoportok osztották meg a felmérést (köztük jelentősebb követővel rendelkező országgyűlési képviselők is). Arra biztatunk mindenkit, hogy pártszimpátiától függetlenül juttassa el minél több ismerőséhez vagy követőjéhez felmérésünk hírét."
😊
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
pedig nem kellett volna sokat görgetned:pollo.hu/most már megvan, hogy Vona mivel tölti a kampányidőszakot 😊
ezt is ajánlom
eaglesmcnabb
csebi
😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
pollo.hu/most már megvan, hogy Vona mivel tölti a kampányidőszakot 😊
ezt is ajánlom
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
engem (számomra nem meglepően) Sanders szenátor úr és Mandela közé tett, előbbihez közelebb valamivel.me tooMegcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :Sén is majdnem, csak egy leheletnyivel jobbra helyezkedem el
malkav
slowmotion
zinedine5
több mint 7 éve
pollo.hu/ ezt is ajánlom
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 7 éve
me tooMegcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :Sén is majdnem, csak egy leheletnyivel jobbra helyezkedem el
malkav
slowmotion
több mint 7 éve
Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Megcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :Sén is majdnem, csak egy leheletnyivel jobbra helyezkedem el
malkav
több mint 7 éve
Én a piros négyzet jobb alsó sarkában vagyok, majdnem középen, de csak mert a rengeteg szélsőséges válaszom kioltotta egymást. 😀Megcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :SOMG, én Sztálin 😀
malkav
#JC6
több mint 7 éve
Da.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
több mint 7 éve
Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Megcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :SOMG, én Sztálin 😀
malkav
több mint 7 éve
Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
Megcsináltam ezt a politikai tesztet amit Igor belinkelt... Gandhi lettem :S
több mint 7 éve
Nem tudnám magam beskatulyázni, hogy konzervatív vagyok vagy baloldali, esetleg liberális. Minden oldalon vannak dolgok amik tetszenek és van ami nem. Klaci79Olyan nem is létezik, hogy csak ilyen vagy csak olyan. Én magamat az angliai éveim miatt skatulyáztam be liberálkonzervatívnak, de ez az ottani osztályozás inkább, mint hazai. Az itteni pártok mindegyikéhez képest tulajdonképpen elborzasztóan liberális, elborzasztóan konzervatív, elborzasztóan szocdem, elborzasztóan balos és elborzasztóan jobbos is vagyok egyszerre. 😀
Azzal teljesen egyetértek, hogy ilyen légkörben ahol ma már akkor is bekerülhetsz a híradóba mint soros ügynök, ha kimész kaját osztani a hajléktalanoknak, nem lehet normálisan felépíteni egy pártot. Ahhoz évek kellenek, és lehetőségek. Úgyhogy bárki arra vár, hogy majd jön egy "új erő" amelyik elsöpri a régieket, akkor várhat holta napjáig. A semmiből ma úgy lehet komoly támogatottságú pártot csinálni, ahogy Berlusconi vagy Macron csinálta. Borzasztó sok pénzből, hatalmas média támogatottsággal. Máshogy nem. Úgyhogy sem az LMP, sem a Momentum, sem MSZP, sem egy új nem fog itt 30%-ot kapni (Jobbik se), amíg egyszer valahogy kormányképesnek nem tud látszani. Ezekről a pártokról csak akkor fogják a saját szavazóik is elhinni, hogy tudnak kormányozni, ha már kormányoznak.
Kormányozni egyébként mindegyik tudna, erre ide a bökőt. (Kivéve talán a Momentumot ebben a stádiumában.) Ha megnézitek, hogy pl. a Fidesz oktatási programját milyen kvalitású nő csinálta végig, vagy most az egészségügy élén milyen kvalitású ember áll, vagy akár a külügyén, ésatöbbi.... Na olyan kvalitást random is szedek össze az utcáról fél nap alatt...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)