NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Politika
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Kori
1 169
A mostani Papcsák féle módosító alapján ezek szerint már nem olyan fontos, hogy boldog-boldogtalan indulhasson a választáson (ugye még pénz is be lett lebegtetve az indulóknak), hirtelen szigorítani kellett a dolgokat. Van egy olyan érzésem, hogy változik még bőven a választási rendszer.
több mint 12 éve
Nem arra reagáltam, amit írt, hanem amit sugallt (zárójellel együtt)Mondjuk nem is ezt mondta.Tény és való, hogy Hitler még csak a sörös pultot csapkodta, amikor Magyarországon már dübörgött a Numerus Clausus.Pechedre ebben se a magyarok voltak az elsők
(nálam lehet a tippeket leadni, hogy melyik fórumtárs lesz az első, aki lecsap a teljes billentyűzet bevetésével, hogy leantimagyarozzon engem)
Amadeus91
en.wikipedia.org/wiki/Jewish_quotaatapapa
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Igen, itt fasizmus van. Rettegek éppen. majd szóljatok, ha nincs, és akkor majd nem rettegek. hajduPedig több szempontból is megállja a helyét a párhuzam. Ahogyan Hitler a szétverésre ítélt weimari köztársaság romjain hozta létre rendszerét, úgy Orbán is a korábbi köztársasági intézményrendszer kiüresítésével hozta létre a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Hitler és Orbán is permanens háborús retorikával tartja össze a táborát, újabb és újabb ellenségképeket gyártva.
Természetesen ma nem zárják táborokba a másként gondolkodókat és a más fajúakat + az alapjogok is működnek (néhány megkötéssel, pl. regisztráció, sajtóbünti), de a hatalmi logika ugyanaz.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Mondjuk nem is ezt mondta.Tény és való, hogy Hitler még csak a sörös pultot csapkodta, amikor Magyarországon már dübörgött a Numerus Clausus.Pechedre ebben se a magyarok voltak az elsők
Amadeus91
en.wikipedia.org/wiki/Jewish_quotaatapapa
több mint 12 éve
Tény és való, hogy Hitler még csak a sörös pultot csapkodta, amikor Magyarországon már dübörgött a Numerus Clausus.Pechedre ebben se a magyarok voltak az elsők
Amadeus91
en.wikipedia.org/wiki/Jewish_quota
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
Igen, de Münhtyenben 20-21 körül. 33'ban kancellár lett Berlííínben. Tény és való, hogy Hitler még csak a sörös pultot csapkodta, amikor Magyarországon már dübörgött a Numerus Clausus.Müntyenben, nem-e? Addigra hapsikám nekünk fehérlófitengerellencirkálónk volt, az a mi formànk, olyan is marad.sutianapígy indult 33'ban is.Amadeus91Majd azt is megváltozttják, te.zinedine5www.origo.hu/itthon/20121030-terjedelmes-modosito-javaslat-keszult-a-valasztasi-eljarasi-torvenyhez.htmlEz annyira csodálatos 😊 És főleg, hogy Papcsák az előterjesztő 😊 Fantasztikus.
Viktorék befostak.Amadeus91
És abba nem gondolt bele, a kedves törvényalkotó, hogy pártot regisztráltatni azért annyira nem nehéz, és szerintem van is egy-két "eladó" párt Magyarországon? Jajj, a szokásos kicsinyes fővárosi Fidesz mentalitás.Gyurma Pappa
(nálam lehet a tippeket leadni, hogy melyik fórumtárs lesz az első, aki lecsap a teljes billentyűzet bevetésével, hogy leantimagyarozzon engem)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Müntyenben, nem-e? Addigra hapsikám nekünk fehérlófitengerellencirkálónk volt, az a mi formànk, olyan is marad.így indult 33'ban is.Amadeus91Majd azt is megváltozttják, te.zinedine5www.origo.hu/itthon/20121030-terjedelmes-modosito-javaslat-keszult-a-valasztasi-eljarasi-torvenyhez.htmlEz annyira csodálatos 😊 És főleg, hogy Papcsák az előterjesztő 😊 Fantasztikus.
És abba nem gondolt bele, a kedves törvényalkotó, hogy pártot regisztráltatni azért annyira nem nehéz, és szerintem van is egy-két "eladó" párt Magyarországon? Jajj, a szokásos kicsinyes fővárosi Fidesz mentalitás.Gyurma Pappa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
így indult 33'ban is.Amadeus91És így végződött '49-ben is 😉
több mint 12 éve
Igen, itt fasizmus van. Rettegek éppen. majd szóljatok, ha nincs, és akkor majd nem rettegek.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
így indult 33'ban is.Majd azt is megváltozttják, te.zinedine5www.origo.hu/itthon/20121030-terjedelmes-modosito-javaslat-keszult-a-valasztasi-eljarasi-torvenyhez.htmlEz annyira csodálatos 😊 És főleg, hogy Papcsák az előterjesztő 😊 Fantasztikus.
több mint 12 éve
Majd azt is megváltozttják, te.www.origo.hu/itthon/20121030-terjedelmes-modosito-javaslat-keszult-a-valasztasi-eljarasi-torvenyhez.htmlEz annyira csodálatos 😊 És főleg, hogy Papcsák az előterjesztő 😊 Fantasztikus.
több mint 12 éve
www.origo.hu/itthon/20121030-terjedelmes-modosito-javaslat-keszult-a-valasztasi-eljarasi-torvenyhez.htmlEz annyira csodálatos 😊 És főleg, hogy Papcsák az előterjesztő 😊 Fantasztikus.
És abba nem gondolt bele, a kedves törvényalkotó, hogy pártot regisztráltatni azért annyira nem nehéz, és szerintem van is egy-két "eladó" párt Magyarországon? Jajj, a szokásos kicsinyes fővárosi Fidesz mentalitás.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
www.origo.hu/itthon/20121030-terjedelmes-modosito-javaslat-keszult-a-valasztasi-eljarasi-torvenyhez.htmlViktorék befostak.
több mint 12 éve
Kori
1 169
előttem a mai magyar hírlap 😀Ezek után a Jobbiktól minimum egy pisafürdőt követelek a karzatról!
gabtsi
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
közbe meg Ficó bejelentette, hogy az a szlovákiai magyar, aki Szlovákiából szavaz majd a magyar választásokon, az elveszti az állampolgárságát. (a szlovákot)
több mint 12 éve
Ezek az akciók a Blikk- és a Magyar Hírlap-olvasóknak, illetve a kertévék nézőinek szólnak. Másként komoly rétegek nem is értesülnek a parlamenti eseményekről.index.indavideo.hu/video/Zaroszavazaselőttem a mai magyar hírlap 😀
Hát nem az ilyen előadásokkal fogja megnyerni az LMP a szavazatomat. Ez kb. szellemileg egy szinten van egy átlagos Fidelitas/Societas megmozdulással szerintem.Schleck
gabtsi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
index.indavideo.hu/video/Zaroszavazaselőttem a mai magyar hírlap 😀
Hát nem az ilyen előadásokkal fogja megnyerni az LMP a szavazatomat. Ez kb. szellemileg egy szinten van egy átlagos Fidelitas/Societas megmozdulással szerintem.Schleck
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Jogos. 😀De, baszott drága. 😀somoskovigindex.hu/belfold/2012/10/30/tizmillios_kistraktort_vett_az_orszaggyules/Semmi köze amúgy ahhoz a Ferrarihoz azon kívül, hogy olasz és piros: www.gianniferrari.com/Apps/WebObjects/GianniFerrari.woa/wa/viewCompany?id=3&lang=engSchleck
Ezek tényleg hülyék. Nem mintha tétel lenne a 10 millió HUF, de ezek pont olyan dolgok, ahol nagyon fontos a látszat. Ferrari traktor vazze...somoskovig
több mint 12 éve
De, baszott drága. 😀index.hu/belfold/2012/10/30/tizmillios_kistraktort_vett_az_orszaggyules/Semmi köze amúgy ahhoz a Ferrarihoz azon kívül, hogy olasz és piros: www.gianniferrari.com/Apps/WebObjects/GianniFerrari.woa/wa/viewCompany?id=3&lang=engSchleck
Ezek tényleg hülyék. Nem mintha tétel lenne a 10 millió HUF, de ezek pont olyan dolgok, ahol nagyon fontos a látszat. Ferrari traktor vazze...somoskovig
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2012/10/30/tizmillios_kistraktort_vett_az_orszaggyules/Semmi köze amúgy ahhoz a Ferrarihoz azon kívül, hogy olasz és piros: www.gianniferrari.com/Apps/WebObjects/GianniFerrari.woa/wa/viewCompany?id=3&lang=eng
több mint 12 éve
Az ilyeneket már nem is érdemes felemlegetni, belefásul az ember. Könyvet lehetne írni a felesleges (nekünk legalábbis) pénzszórásról. Majd Eltolcsi bácsi kitalál egy új adót.index.hu/belfold/2012/10/30/tizmillios_kistraktort_vett_az_orszaggyules/A vételben külön bájos, hogy a Parlamenthez alig tartozik zöldterület, az elválasztó kordonokon kívüli terület FKF-illetékesség...Dzsokijuing
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2012/10/30/tizmillios_kistraktort_vett_az_orszaggyules/A vételben külön bájos, hogy a Parlamenthez alig tartozik zöldterület, az elválasztó kordonokon kívüli terület FKF-illetékesség...
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2012/10/30/tizmillios_kistraktort_vett_az_orszaggyules/Ezek tényleg hülyék. Nem mintha tétel lenne a 10 millió HUF, de ezek pont olyan dolgok, ahol nagyon fontos a látszat. Ferrari traktor vazze...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
nol.hu/belfold/sztalinista_kepszerkesztes__kiretusaltak_egy_fotorol_a_polgarmestertannyira abszurd, hogy ez téma lehet egyáltalán.
Retusálás 2.0
vastagbor.blog.hu/2012/10/30/letelepedesi_engedelyt_tessek_csak_70_millio
figyeljétek meg, az lesz Magyarországon a kínaiakkal, mint a törökökkel Németországban. Szép lassan majd kikerülnek a szabályozások és szabadon fog majd beáramlani a rokon-rokon rokona-rokon rokonának a rokona. Alapjába véve, a bevándorlással nem lenne gond, de most nagyon nem kéne, az amúgy is időzített bombaként viselkedő közhangulatnak.
több mint 12 éve
letelepedési engedély mióta egyenlő a magyar állampolgársággal? de most komolyan... ne legyünk már ennyire bulvár - btw én sem támogatom ezt rohadtul-index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/30/kinaiaknak_arulna_a_fidesz_az_allampolgarsagot/
csebi
Hmm? 😀
Mondjuk ha a "harmadik világot" Kínára értették azért az jó nagy mellé.