NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 756
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
Ezek is valakik??? Ha tudnám hogy kell fényképet linkelni, olyat linkelnék, amit nehéz überelni. 😊úgy érzem ez kb Győzike színt lesz 😊
Lecsó
több mint 8 éve
Ezek is valakik??? Ha tudnám hogy kell fényképet linkelni, olyat linkelnék, amit nehéz überelni. 😊szögletes zárójelbe img link szögletes zárójelbe /img
Lecsó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
áááá....
több mint 8 éve
Ezek is valakik??? Ha tudnám hogy kell fényképet linkelni, olyat linkelnék, amit nehéz überelni. 😊Te is Bayer Zsóta kávéztál?
Lecsó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ezek is valakik??? Ha tudnám hogy kell fényképet linkelni, olyat linkelnék, amit nehéz überelni. 😊
több mint 8 éve
Abszolút normális faszi. Szerintem örül, hogy elkerülhetett innen. Másik kedvenc politikusom a Bodnár Zoltán (MLP), aki full swagbe nyomja a pénzügy előadásokat.Piték vagytok, nekem Navra rendre előre köszönt az egyetemen. (Szerintem kevert valakivel, de akkor is jó érzés)Navra rendszeresen bejár anyámék könyvesboltjába, nem költ túl sokat, viszont nagyon udvarias és kedves.
Amadeus91
bergerdani
több mint 8 éve
Piték vagytok, nekem Navra rendre előre köszönt az egyetemen. (Szerintem kevert valakivel, de akkor is jó érzés)Navra rendszeresen bejár anyámék könyvesboltjába, nem költ túl sokat, viszont nagyon udvarias és kedves.
Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 8 éve
persze, ott volt a Népszabi az egyik oldalsó bejáratnál, míg ki nem végezték a lapot. De azt hiszem, arra is lakik valahol.amúgy lehet néha "közéleti" arcokat is látni itt 😀Hegyit a Corvin Plazaban láttam sokszor telefonnal a fülén mászkálni.
Hegyi Iván ott volt 1x mikor ebédeltünk (1300 a menü és egész finom + mennyiség)
2 pohár bor után úgy magyarázta hogy milyen volt a CAmp Nou mintha ő lett volna a főedző a csapatnál 😀
Negritis
empty taxi
Mindig jövőre
több mint 8 éve
amúgy lehet néha "közéleti" arcokat is látni itt 😀Piték vagytok, nekem Navra rendre előre köszönt az egyetemen. (Szerintem kevert valakivel, de akkor is jó érzés) a very best az egyik bibós haverom, aki megkérdezte Orbánt, hogy nem mond le esetleg végre.
Hegyi Iván ott volt 1x mikor ebédeltünk (1300 a menü és egész finom + mennyiség)
2 pohár bor után úgy magyarázta hogy milyen volt a CAmp Nou mintha ő lett volna a főedző a csapatnál 😀
Negritis
több mint 8 éve
amúgy lehet néha "közéleti" arcokat is látni itt 😀Hegyit a Corvin Plazaban láttam sokszor telefonnal a fülén mászkálni.
Negritis

Madden hates me.
több mint 8 éve
amúgy lehet néha "közéleti" arcokat is látni itt 😀Hegyi Iván ott volt 1x mikor ebédeltünk (1300 a menü és egész finom + mennyiség)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
32-esek terénél a körútonEz a hely merre van?OFFadom, nem vizezett sört árulnak, ritka kincs ebben a városban!
a stex kurvajó 😀
Negritis
bergerdani
Amadeus91
1 mp-cel Lecsó megelőzött 😊
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Körút és Baross sarok
több mint 8 éve
Ez a hely merre van?OFFadom, nem vizezett sört árulnak, ritka kincs ebben a városban!
a stex kurvajó 😀
Negritis
bergerdani
több mint 8 éve
én ebédelni szoktam 😀OFFadom, nem vizezett sört árulnak, ritka kincs ebben a városban!
a stex kurvajó 😀
Negritis
bergerdani
de haver szerint a sör jó 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
OFFadom, nem vizezett sört árulnak, ritka kincs ebben a városban!
a stex kurvajó 😀
Negritis
Mindig jövőre
több mint 8 éve
OFFa stex kurvajó 😀
több mint 8 éve
Én meg emlékszem egy felszopásra. A klasszikusra:Csak annyit mondtam, hogy nem hiszem így, ebben a stílusban fognak neki esni a civileknek, láttuk legutóbbi keménykedés is mennyire volt célravezető a norvég alapos sztorinál. A felszopást aláírom, ez agresszív eltakarítást kétlem.Én meg tudom.Nem hiszem. Németh Szilárd egy kalapács, nem ő a kéz, aki tartja."a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába." "Vajon a beszédet tett is követi???
index.hu/belfold/2017/01/11/nemeth_szilard_megnevezte_milyen_civileket_akarnak_eltakaritani_az_utbol/
StormST
NB2
Gyurma Pappa
Németh Szilárd nem a saját gondolatait közvetíti, mert azok nincsenek. Épp ezért nem is jöhetne elő ilyen "felszopással", ha nem lenne vele valami célja a "kéznek".
Lecsó
Gyurma Pappa
A Stexben vártam a cimborámat, és olvastam, hogy 14 hónapra eltérítik a manyup utalásokat, és addig kitalálják, hogy hogyan kárpótolják a tagokat az őket ért tőkeveszteségért. Ezt még az akkor szóvivő, ma külügy- meg jó Isten tudja milyen miniszter mondta. Valami Szíjártó.
Aztán rá fél évre mehettem nyilatkozni....
Szóval a felszopás az felszopás. A folytatás azon múlik, mennyire áll utána a bré.
több mint 8 éve
Csak annyit mondtam, hogy nem hiszem így, ebben a stílusban fognak neki esni a civileknek, láttuk legutóbbi keménykedés is mennyire volt célravezető a norvég alapos sztorinál. A felszopást aláírom, ez agresszív eltakarítást kétlem.Én meg tudom.Nem hiszem. Németh Szilárd egy kalapács, nem ő a kéz, aki tartja."a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába." "Vajon a beszédet tett is követi???
index.hu/belfold/2017/01/11/nemeth_szilard_megnevezte_milyen_civileket_akarnak_eltakaritani_az_utbol/
StormST
NB2
Gyurma Pappa
Németh Szilárd nem a saját gondolatait közvetíti, mert azok nincsenek. Épp ezért nem is jöhetne elő ilyen "felszopással", ha nem lenne vele valami célja a "kéznek".
Lecsó

több mint 8 éve
Én nem látok itt olyan nagy kérdést. Mi maradt még megszállható a társadalom szerveződései közül? Az állam, önkormányzat, állami vállalatok, az EU-s pénzek, a lerabolható/mozdíhtató piaci elemek nagy része (dohánypiac, földek, takarékszövetkezetek, feldolgozóipar, stb.), a sportirányítás/sportbiznisz már évek óta meg lett szálva, el lett síbolva. A média elfoglalása már majdnem kész, már csak apróságok maradtak itt-ott. Az a hatalmi logika ami ezt a rezsimet vezérli nem tud leállni. Hova tudnának tovább nyomulni még? Maradtak az olyan kisebb gazdasági/piaci szegmensek mutatóba, amik eddig kiestek a rostán. Mint pl. a vadászat/erdészet, idegenforgalom. Ezeket menet közben felfalják, de már senki se kapja rá fel a fejét. Nagy valószínűséggel a leosztás már itt is megtörtént, a kastélyok, szállók, fürdők már "jó" kézben vannak, csak az új vadászati/erdészeti törvényre várnak.
Maradtak a civil szervezetek, nyomulnak hát efelé. Benne az egyházak felé is. Hol ilyen, hol olyan eszközökkel. Valószínűleg a civil szervezetek (egyházak) között is lesz amelyiket egyszerűen csak meg/elvesznek, amelyiket meg nem sikerül, azokat meg ellehetetlenítik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Utóbbi a valid kérdés.Én meg tudom.Nem hiszem. Németh Szilárd egy kalapács, nem ő a kéz, aki tartja."a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába." "Vajon a beszédet tett is követi???
StormST
NB2
Gyurma Pappa
Lecsó
több mint 8 éve
Én meg tudom.Nem hiszem. Németh Szilárd egy kalapács, nem ő a kéz, aki tartja."a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába." "Vajon a beszédet tett is követi???
StormST
NB2
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
"a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába." "
StormST
„mindenféle legitimációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába." "
Értelmetlen... Mint Németh Szilárd maga...
Nyelvtanilag is, meg logikailag is.
Nekem pl milyen "legitimációs részvételem" van, ami okán beleszólhatok a nagypolitikába? Elmúltam 18. Kb ennyi.
Gondolta szegény, hogy kiáll, oszt jól megmondja, néhány idegen szót is beleszőve, mert úgy komolyabbnak hangzik... Hát ez sikerült.
Sajnos a tettek, amik követik majd, azok nem Németh képességeivel lesznek arányosak, mert akkor nem aggódna senki.
több mint 8 éve
Közben: index.hu/kulfold/2017/01/11/trump_putyin_brit_kem_35_oldalas_jelentes/
=
www.imdb.com/title/tt0056218/

több mint 8 éve
Nem hiszem. Németh Szilárd egy kalapács, nem ő a kéz, aki tartja."a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába." "Vajon a beszédet tett is követi???
StormST
NB2