NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 754
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
Érted te ezt a demokrácia dolgot😊 Az, hogy ezt a párhuzamot tudtad hozni a helyzetre, joggal pályázik a "2017 legostobább hozzászólása" címre, és még csak tíz napja tart az év.444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteketha mondjuk én reggelek ide az oldalra és onnantól folyton fikázom az oldalt és a társaságot, itt maradhattam volna?
Demokrácia.
dankodavid
1-2-t takarítsanak is ki a rákban, nem sírok miattuk
NB2
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteketha mondjuk én reggelek ide az oldalra és onnantól folyton fikázom az oldalt és a társaságot, itt maradhattam volna?
Demokrácia.
dankodavid
1-2-t takarítsanak is ki a rákban, nem sírok miattuk
több mint 8 éve
Beadhatom, de az üres a4-es lappal nem mennek sokra. 😊)te is sorosbérenc vagy? vagyon nyilatkozatot azonnal tőled is!444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteketKurva anyját
Demokrácia.
dankodavid
Amadeus91
csebi
több mint 8 éve
te is sorosbérenc vagy? vagyon nyilatkozatot azonnal tőled is!444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteketKurva anyját
Demokrácia.
dankodavid
Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteketKurva anyját
Demokrácia.
dankodavid
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteketDemokrácia.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Magyarország jobban teljesít:5-6 éve egyszer Horvátországból hazafelé találkoztam ezzel a jelenséggel. Az meglepett, ezt sajnos természetesnek gondolom.
...
NB2
több mint 8 éve
Áhhh, erre az a "rendes" Fidesz válasz, hogy majd valahol Zalában közmunkásokkal lekapartatnak egy faluszéli bekötőutas átkelő előtti 2 km-es szakaszt, fölveszi az M1 és vezérhírként leadja azzal, hogy a nyugati sajtó megint hazudik, az előző videó készítőjét meg Soros pénzeli.a hó az olyan, hogy országhatáron túl így, odaát meg úgy esik 😀 alig várom hogy hivatalosan is előadja ezt valakiMagyarország jobban teljesít:és? nálunk jobban esett a hó.
NB2
slowmotion
Gyurma Pappa
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Az én kedvenc magyarázatom eddig az volt, hogy a libsibolsi hó a meleg osztrákoknál direkt nem esett az utakra és így persze hogy könnyebb nekik 😀a hó az olyan, hogy országhatáron túl így, odaát meg úgy esik 😀 alig várom hogy hivatalosan is előadja ezt valakiMagyarország jobban teljesít:és? nálunk jobban esett a hó.
NB2
slowmotion
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Ettemlevest
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
a hó az olyan, hogy országhatáron túl így, odaát meg úgy esik 😀 alig várom hogy hivatalosan is előadja ezt valakiMagyarország jobban teljesít:és? nálunk jobban esett a hó.
NB2
slowmotion

több mint 8 éve
Magyarország jobban teljesít:és? nálunk jobban esett a hó.
NB2
több mint 8 éve
A központifűtés konteó 😊444.hu/2017/01/08/salgotarjanban-leallt-a-tavhoszolgaltatatasNem ott rontottak el valamit az időközin? 😊
Ha fázik, üljön át egy másik lakásba. belügyminisztérium.
Vrij6
Sobri Jóska
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/08/salgotarjanban-leallt-a-tavhoszolgaltatatasNem ott rontottak el valamit az időközin? 😊
Vrij6
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/08/salgotarjanban-leallt-a-tavhoszolgaltatatasÉs ha ott sincs fűtés?
Vrij6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/08/salgotarjanban-leallt-a-tavhoszolgaltatatasHa fázik, üljön át egy másik lakásba. belügyminisztérium.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
index.hu/sport/uszas/2017/01/08/most_szavaznak_gyarfas_utodjarol/A magyar vazallus/káder/kinekmitetszik logika 😀 Hargitay személye és egyre újabb mélypontjai miatt már megérte ez az egész felhajtás, szomorúbbak lennének a napjaim a heti/havi rendszerességű megnyilvánulásaitól 😊

több mint 8 éve
En azt tartom furcsanak/erdekesnek, hogy ennyi penzt ellopnak/faszsagokra koltenek es az emberek nem erzik meg annak a hianyat (beleertve engem is pedig "csak" also kozeposztalybeli vagyok
több mint 8 éve
Rezsicsökkentés!index.hu/belfold/2017/01/08/az_orszag_leghidegebb_reszen_szunetel_a_tavho/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Természetesen így működik (nálunk). És ahogy a hírt lehozta kb minden fontosabb médium, a helyreigazítást nyilván senki sem fogja lehozni, ez a dolgok rendje. 😊És tessék a hivatalos cáfolat, lényege:Már magyarázkodnak... 😊
-Zomborban 20 éve nincs ev. lelkész
-az elkövető neve Vili Bihler, aki az "Élet és Fény Egyháza" nevű egyház (szekta) embere
-az ev. egyháznak semmi kapcsolata nincs sem a küldő (OCC) sem a fogadó (Élet és Fény) szervezettel
A szerb újságban valóban ev.egyh. szerepelt, ennek több oka lehet, felmerült fordítási hiba, téves információ, vagy akár kis magyarellenes próbálkozás is.
www.vajma.info/cikk/vajdasag/21044/Hivatalos-cafolat-Az-evangelikus-egyhaznak-semmi-koze-a-zombori-ajandeklopashoz.html
forrás: Vajdaság Ma délvidéki hírportál
Jan
Nincs Zomborban... meg élet és fény, hogyne... a szerbek meg eleve hazudnak...
És amikor lesz még 3-4 ilyen hozzájuk köthető ügy, akkor a késöbbi kommunikációban lehet úgy toposzolni, hogy a "mostanában botrányai által a közfigyelem középpontjába került evangélikus egyház".
Tudod jól, hogy így (is) működik a média. 😉
Sobri Jóska
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/07/huszonharommilliardbol-epul-napi-tizezer-utasnak-a-hodmezovasarhely-es-szeged-kozotti-tram-train#comment-3087799481Bazza kap egy kisvasutat.
több mint 8 éve
Már magyarázkodnak... 😊És tessék a hivatalos cáfolat, lényege:index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Van B-terv is:
Érdekes cikk. Nagyon kíváncsi vagyok hogy OV mivel próbálkozik, mert a szokásos eszközei ebben a közegben nem fognak működni.
Jan
444.hu/2017/01/05/evangelikus-lelkesz-lopta-el-a-zombori-gyerekek-karacsonyi-ajandekait
😊
Sobri Jóska
-az elkövető neve Vili Bihler, aki az "Élet és Fény Egyháza" nevű egyház (szekta) embere
-az ev. egyháznak semmi kapcsolata nincs sem a küldő (OCC) sem a fogadó (Élet és Fény) szervezettel
A szerb újságban valóban ev.egyh. szerepelt, ennek több oka lehet, felmerült fordítási hiba, téves információ, vagy akár kis magyarellenes próbálkozás is.
www.vajma.info/cikk/vajdasag/21044/Hivatalos-cafolat-Az-evangelikus-egyhaznak-semmi-koze-a-zombori-ajandeklopashoz.html
Jan
Nincs Zomborban... meg élet és fény, hogyne... a szerbek meg eleve hazudnak...
És amikor lesz még 3-4 ilyen hozzájuk köthető ügy, akkor a késöbbi kommunikációban lehet úgy toposzolni, hogy a "mostanában botrányai által a közfigyelem középpontjába került evangélikus egyház".
Tudod jól, hogy így (is) működik a média. 😉
több mint 8 éve
És tessék a hivatalos cáfolat, lényege:index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Van B-terv is:
Érdekes cikk. Nagyon kíváncsi vagyok hogy OV mivel próbálkozik, mert a szokásos eszközei ebben a közegben nem fognak működni.
Jan
444.hu/2017/01/05/evangelikus-lelkesz-lopta-el-a-zombori-gyerekek-karacsonyi-ajandekait
😊
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Lehet én még korán reggel olvastam csak.Engedelye volt fegyvert felvinni...legyünk pontosak, a csomagjában adta fel. a kettő nem ugyanaz.
Janek
slowmotion
több mint 8 éve
Engedelye volt fegyvert felvinni...legyünk pontosak, a csomagjában adta fel. a kettő nem ugyanaz.
Janek