Politika
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem is mindenki, akit ismerek ingyen volt, repülőjegyet fizették, különböző programok, csereprogramok, nem tudom pontosan mi, engem soha nem érdekelt, de van sok lehetőség.Ösztöndíjak vannak, ha jó eredményeket produkálsz, ingyen megoldod az egészet.RajnaBár nonszensz lenne egy politikust védenem, és nem is teszem, de megemlítem, hogy nem csak a gazdagok kölkei tanulnak külföldön, mondjuk USA-ban, nekem sok ismerősöm/ismerősöm gyermeke töltött kint 1-1 éveket USA-ban is, Németo.-ban is, pedig igencsak az átlagember anyagi helyzetében leledzettek.Sobri Jóskatudod mennyi egy félév? 1 millió fölött van. Ne mond, hogy az átlag magyar kiperkálja ezt. Nálunk voltak a suliban pl az InTO nevű cégtől a középsuliban anno, ők ilyen kiközvetítők, és tök érdekes előadást tartottak stb..stb...aztán kiderült az ára és uhh. Hirtelen megcsappant az érdeklődés. Tiszta sor, szuper dolog, kinyalják az ember seggét is kb. de nagyon drága a magyar pénztárcának. Ha meg rokonhoz mész ki, maszek alapon, akkor meg nincs az az ország ahol nem raknak vissza mínusz 1 évfolyammal... + mikor visszakerülsz MO-ra, még ott is osztályozóvizsgát tenni.Amadeus91
És igenis bárki számára elérhető, nem fizetős lehetőségből is van sok, mivel sok ilyen példát tudok.
Egyébként nálunk, még a 90es évek elején a fél osztály volt kint 1 évet így USA és Németo., és most ismerőseim gyerekei közül, csak amire emlékszem Seattle, Toronto, London, Tel-Aviv, Hannover tuti. Egyikük se gazdag.
több mint 13 éve
azt nem is állítottam.szerintem ez azért egyáltalán nem elérhető opció a nagy átlagnak.Amadeus91azt mondjátok meg, hogy mi erről az állami középiskolában miért nem hallottunk?Amadeus91a haver államiba járt (magán középsuli annyira nem is jellemző itthon). mondjuk őrülten jó tanuló volt, kereste és ki is használta az ezzel járó előnyöket.atapapa
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
szerintem ez azért egyáltalán nem elérhető opció a nagy átlagnak. Egy-két frekventáltabb kéttanos intézményben van lehetőség 1-2 hónap kint létre. pedig van az ismeretségi körömben több olyan ember is aki top3 helyezést ért el OKTV-n, mégsem hallottam még tőlük sem, hogy egy év itt, egy év ott külföldön.azt mondjátok meg, hogy mi erről az állami középiskolában miért nem hallottunk?Amadeus91a haver államiba járt (magán középsuli annyira nem is jellemző itthon). mondjuk őrülten jó tanuló volt, kereste és ki is használta az ezzel járó előnyöket.atapapa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
azt mondjátok meg, hogy mi erről az állami középiskolában miért nem hallottunk?Amadeus91a haver államiba járt (magán középsuli annyira nem is jellemző itthon). mondjuk őrülten jó tanuló volt, kereste és ki is használta az ezzel járó előnyöket.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
azt mondjátok meg, hogy mi erről az állami középiskolában miért nem hallottunk?ott bizony, egy ismerősöm úgy tanult kint középiskolábanÖsztöndíjak vannak, ha jó eredményeket produkálsz, ingyen megoldod az egészet.RajnaKözépiskolában?Amadeus91
De elég lehet egy nem csóró kinti rokon is, ha néhány évvel fiatalabb vagyok és nagyon ambicionálom, akkor 1 év kaliforniai középsuli nekem is kinézhetett volnaatapapa
több mint 13 éve
ott bizony, egy ismerősöm úgy tanult kint középiskolábanKözépiskolában?Amadeus91tudod mennyi egy félév? 1 millió fölött van. Ne mond, hogy az átlag magyar kiperkálja ezt. Nálunk voltak a suliban pl az InTO nevű cégtől a középsuliban anno, ők ilyen kiközvetítők, és tök érdekes előadást tartottak stb..stb...aztán kiderült az ára és uhh. Hirtelen megcsappant az érdeklődés. Tiszta sor, szuper dolog, kinyalják az ember seggét is kb. de nagyon drága a magyar pénztárcának. Ha meg rokonhoz mész ki, maszek alapon, akkor meg nincs az az ország ahol nem raknak vissza mínusz 1 évfolyammal... + mikor visszakerülsz MO-ra, még ott is osztályozóvizsgát tenni.Amadeus91Ösztöndíjak vannak, ha jó eredményeket produkálsz, ingyen megoldod az egészet.Rajna
De elég lehet egy nem csóró kinti rokon is, ha néhány évvel fiatalabb vagyok és nagyon ambicionálom, akkor 1 év kaliforniai középsuli nekem is kinézhetett volna
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Középiskolában?Ösztöndíjak vannak, ha jó eredményeket produkálsz, ingyen megoldod az egészet.RajnaBár nonszensz lenne egy politikust védenem, és nem is teszem, de megemlítem, hogy nem csak a gazdagok kölkei tanulnak külföldön, mondjuk USA-ban, nekem sok ismerősöm/ismerősöm gyermeke töltött kint 1-1 éveket USA-ban is, Németo.-ban is, pedig igencsak az átlagember anyagi helyzetében leledzettek.Sobri Jóskatudod mennyi egy félév? 1 millió fölött van. Ne mond, hogy az átlag magyar kiperkálja ezt. Nálunk voltak a suliban pl az InTO nevű cégtől a középsuliban anno, ők ilyen kiközvetítők, és tök érdekes előadást tartottak stb..stb...aztán kiderült az ára és uhh. Hirtelen megcsappant az érdeklődés. Tiszta sor, szuper dolog, kinyalják az ember seggét is kb. de nagyon drága a magyar pénztárcának. Ha meg rokonhoz mész ki, maszek alapon, akkor meg nincs az az ország ahol nem raknak vissza mínusz 1 évfolyammal... + mikor visszakerülsz MO-ra, még ott is osztályozóvizsgát tenni.Amadeus91
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Mutyi...http://hvg.hu/itthon/20110924_harmincmillio_fidesz_frakcio_honlap
több mint 13 éve
Ösztöndíjak vannak, ha jó eredményeket produkálsz, ingyen megoldod az egészet.tudod mennyi egy félév? 1 millió fölött van. Ne mond, hogy az átlag magyar kiperkálja ezt. Nálunk voltak a suliban pl az InTO nevű cégtől a középsuliban anno, ők ilyen kiközvetítők, és tök érdekes előadást tartottak stb..stb...aztán kiderült az ára és uhh. Hirtelen megcsappant az érdeklődés. Tiszta sor, szuper dolog, kinyalják az ember seggét is kb. de nagyon drága a magyar pénztárcának. Ha meg rokonhoz mész ki, maszek alapon, akkor meg nincs az az ország ahol nem raknak vissza mínusz 1 évfolyammal... + mikor visszakerülsz MO-ra, még ott is osztályozóvizsgát tenni.Amadeus91viccelsz...Szíjjártó apuci pénzén az USA-ban járt Gimibe. Sok fingja lehet akkor a "magyar valóságról"... tudom, hogy 1 évig volt tán kint, de az a társadalmi réteg, amely ki tudja a kölkét küldeni ilyen utakra, az le se szarja az átlag ember gondjait.Amadeus91Bár nonszensz lenne egy politikust védenem, és nem is teszem, de megemlítem, hogy nem csak a gazdagok kölkei tanulnak külföldön, mondjuk USA-ban, nekem sok ismerősöm/ismerősöm gyermeke töltött kint 1-1 éveket USA-ban is, Németo.-ban is, pedig igencsak az átlagember anyagi helyzetében leledzettek.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
tudod mennyi egy félév? 1 millió fölött van. Ne mond, hogy az átlag magyar kiperkálja ezt. Nálunk voltak a suliban pl az InTO nevű cégtől a középsuliban anno, ők ilyen kiközvetítők, és tök érdekes előadást tartottak stb..stb...aztán kiderült az ára és uhh. Hirtelen megcsappant az érdeklődés. Tiszta sor, szuper dolog, kinyalják az ember seggét is kb. de nagyon drága a magyar pénztárcának. Ha meg rokonhoz mész ki, maszek alapon, akkor meg nincs az az ország ahol nem raknak vissza mínusz 1 évfolyammal... + mikor visszakerülsz MO-ra, még ott is osztályozóvizsgát tenni.Bár nonszensz lenne egy politikust védenem, és nem is teszem, de megemlítem, hogy nem csak a gazdagok kölkei tanulnak külföldön, mondjuk USA-ban, nekem sok ismerősöm/ismerősöm gyermeke töltött kint 1-1 éveket USA-ban is, Németo.-ban is, pedig igencsak az átlagember anyagi helyzetében leledzettek.Sobri Jóskahttp://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/20/az_adohivatal_fizet_annak_aki_keveset_keres/viccelsz...Szíjjártó apuci pénzén az USA-ban járt Gimibe. Sok fingja lehet akkor a "magyar valóságról"... tudom, hogy 1 évig volt tán kint, de az a társadalmi réteg, amely ki tudja a kölkét küldeni ilyen utakra, az le se szarja az átlag ember gondjait.Amadeus91
Ennyi volt az egykulcsos SZJA? Nem, mert majd Szijjártó Petike elmagyarázza, hogy ez csak ideiglenes, meg nem is adónak hívják, hanem hozzájárulásnak, akkor meg nem az. Mert, aki 202e forint felett keres az gazdag és fizessen. Amihez ezek hozzányúlnak az sz@rabb lesz, mint volt. A f@szom tele van már velük, össze-vissza ötletelnek és a végén mindenkinek rosszabb lesz. Ilyen kapkodást a sarki fűszeres talán megtehet, de egy kormány??? Persze ami igazán felhúz, az a köpönyegforgató viselkedésük, a szemrebbenés nélküli hazugságaik, ha meg valaki rákérdez ezekre, akkor vagy nem válaszolnak, vagy cinikusan mondanak valami még nagyobb hülyeséget. Látszik, hogy a nagy részük egyáltalán nem dolgozott, és rögtön politikus lett.gdavid
több mint 13 éve
Jövőre nem lesz ticket. (hidegétel) helyette 5 ezer forint lakbér támogatás. Erre mit lehet mondani? :/Amadeus91Ne a nyílt utcán, mindenki szeme láttára haljanak éhen az érintettek..
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Jövőre nem lesz ticket. (hidegétel) helyette 5 ezer forint lakbér támogatás. Erre mit lehet mondani? :/
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2011/09/20/kirugtak_gubcsi_lajost/Stumpf Istvánnal ellentétben a KISZ KB tagság sem mentette meg 😀
A szívem szakad, egy újabb értékes fogaskerék esett ki a nagy nemzeti együttműködés kissé döcögő gépezetéből... 😀somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2011/09/20/kirugtak_gubcsi_lajost/A szívem szakad, egy újabb értékes fogaskerék esett ki a nagy nemzeti együttműködés kissé döcögő gépezetéből... 😀
több mint 13 éve
Bár nonszensz lenne egy politikust védenem, és nem is teszem, de megemlítem, hogy nem csak a gazdagok kölkei tanulnak külföldön, mondjuk USA-ban, nekem sok ismerősöm/ismerősöm gyermeke töltött kint 1-1 éveket USA-ban is, Németo.-ban is, pedig igencsak az átlagember anyagi helyzetében leledzettek.http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/20/az_adohivatal_fizet_annak_aki_keveset_keres/viccelsz...Szíjjártó apuci pénzén az USA-ban járt Gimibe. Sok fingja lehet akkor a "magyar valóságról"... tudom, hogy 1 évig volt tán kint, de az a társadalmi réteg, amely ki tudja a kölkét küldeni ilyen utakra, az le se szarja az átlag ember gondjait.Amadeus91
Ennyi volt az egykulcsos SZJA? Nem, mert majd Szijjártó Petike elmagyarázza, hogy ez csak ideiglenes, meg nem is adónak hívják, hanem hozzájárulásnak, akkor meg nem az. Mert, aki 202e forint felett keres az gazdag és fizessen. Amihez ezek hozzányúlnak az sz@rabb lesz, mint volt. A f@szom tele van már velük, össze-vissza ötletelnek és a végén mindenkinek rosszabb lesz. Ilyen kapkodást a sarki fűszeres talán megtehet, de egy kormány??? Persze ami igazán felhúz, az a köpönyegforgató viselkedésük, a szemrebbenés nélküli hazugságaik, ha meg valaki rákérdez ezekre, akkor vagy nem válaszolnak, vagy cinikusan mondanak valami még nagyobb hülyeséget. Látszik, hogy a nagy részük egyáltalán nem dolgozott, és rögtön politikus lett.gdavid
több mint 13 éve
Egy éves üzleti tervet nem tudok összeállítani, mert havonta változik az ötletelés eredménye, és jó ha nem visszamenőleg. Középtávra így hogy tervezzek???gdavidhasraüt, kisujjat szopikál és öl/miatyánkra vált át mindent
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
bármiféle befektetői hangulat/növekedés megteremtésének alapja a majdnem tökmindegy milyen, de KISZÁMÍTHATÓ adórendszer. amivel lehet tervezni akár középtávon. ezek meg egymás faszát huzogatva ötletelnek mindenféle égbekiáltó faszságot, és meg is csinálják mert van power.Épp ezt írtam (kiszámíthatóság), amikor lefagyott a gépem. Úgy látszik a PC-m már megtanulta a NER-t 😀
félreértés ne essék nem az fáj, hogy most mégse járok _olyan_ jól, hanem hogy ennyire balfaszok. ettől a 2/3-tól nagyon ellustultak viktorék, semmi kényszer az ésszerű megoldásokra.gabtsi
Egy éves üzleti tervet nem tudok összeállítani, mert havonta változik az ötletelés eredménye, és jó ha nem visszamenőleg. Középtávra így hogy tervezzek???
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/20/az_adohivatal_fizet_annak_aki_keveset_keres/viccelsz...Szíjjártó apuci pénzén az USA-ban járt Gimibe. Sok fingja lehet akkor a "magyar valóságról"... tudom, hogy 1 évig volt tán kint, de az a társadalmi réteg, amely ki tudja a kölkét küldeni ilyen utakra, az le se szarja az átlag ember gondjait.
több mint 13 éve
bármiféle befektetői hangulat/növekedés megteremtésének alapja a majdnem tökmindegy milyen, de KISZÁMÍTHATÓ adórendszer. amivel lehet tervezni akár középtávon. ezek meg egymás faszát huzogatva ötletelnek mindenféle égbekiáltó faszságot, és meg is csinálják mert van power.félreértés ne essék nem az fáj, hogy most mégse járok _olyan_ jól, hanem hogy ennyire balfaszok. ettől a 2/3-tól nagyon ellustultak viktorék, semmi kényszer az ésszerű megoldásokra.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Azt viszont nem tudom elfogadni ellenérvként, hogy bonyolult lenne hatékonyan bevezetni. Egy dolog miatt örültem, hogy 2/3-os lett a parlamenti többsége a FIDESZnek. Végre meg lehetett volna csinálni a szerkezeti reformokat. De nem csinálnak semmit. A jövedelmeket és a munkát terhelik döntően még mindig az adók, nem a vagyont. Bonyolult és nehéz lenne bevezetni az ingatlanadót? Igen. De ott a 2/3-ad, és nehogy már ne legyen hozzá bátorsága a kormánynak (amikor egyéb idiótaságokhoz van). Vagy nincs megfelelő szakmai felkészültség?gdavidAz utóbbira gondoltam. A luxusadó ingatlanadós része már az előző kormány alatt is bohózatba fulladt, okkal. Ezt hatalmas falat lenne megfelelően szabályozni úgy, hogy szinte minden ingatlan magántulajdonban van.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/20/az_adohivatal_fizet_annak_aki_keveset_keres/szvsz nálam kevés jobboldalit ráz ki a hideg jobban a kormányzati kommunikációs trükköktől, de technikailag ebben a pillanatban sincs teljesen egykulcsos rendszer. ugyan egykulcsos párti vagyok, de inkább örülök annak, hogy jövőre nem eresztik rá tisztán a társadalomra, mert nagyon kártékony hatásai lennének, ha két év alatt lezavarnák az átállást. Beérem kevéssel is, legalább legyen egyszerűbb ez az ideiglenes rendszer, mint a szuperbruttó és az adójóváírás együttvéve.
Ennyi volt az egykulcsos SZJA? Nem, mert majd Szijjártó Petike elmagyarázza, hogy ez csak ideiglenes, meg nem is adónak hívják, hanem hozzájárulásnak, akkor meg nem az. Mert, aki 202e forint felett keres az gazdag és fizessen.gdavid
több mint 13 éve
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/20/az_adohivatal_fizet_annak_aki_keveset_keres/Ennyi volt az egykulcsos SZJA? Nem, mert majd Szijjártó Petike elmagyarázza, hogy ez csak ideiglenes, meg nem is adónak hívják, hanem hozzájárulásnak, akkor meg nem az. Mert, aki 202e forint felett keres az gazdag és fizessen. Amihez ezek hozzányúlnak az sz@rabb lesz, mint volt. A f@szom tele van már velük, össze-vissza ötletelnek és a végén mindenkinek rosszabb lesz. Ilyen kapkodást a sarki fűszeres talán megtehet, de egy kormány??? Persze ami igazán felhúz, az a köpönyegforgató viselkedésük, a szemrebbenés nélküli hazugságaik, ha meg valaki rákérdez ezekre, akkor vagy nem válaszolnak, vagy cinikusan mondanak valami még nagyobb hülyeséget. Látszik, hogy a nagy részük egyáltalán nem dolgozott, és rögtön politikus lett.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
relatív. én pl jól jártam, és fogok jövőre is.gabtsimásik 10 meg rosszul.
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Mennyire aktuális...http://www.youtube.com/watch?v=8rld787yOfw&feature=related 😀
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2011/09/19/ravasz_magyarazat_van_a_hm-es_lezerblokkolora/Ez egy jellemző magyarázat erre a kibaszott etikus bandára.
több mint 13 éve
relatív. én pl jól jártam, és fogok jövőre is.gabtsiA Nemzeti Együttműködés Rendszere sem tökéletes: 5% (a fideszes újszámolban 2/3) persze jól jár.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.