Politika
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a hatalom természete (bizonyos mértékig minden kormány korrupt és hazaáruló a világon mindenhol) és a politikusaink, de mondhatom nyugodtan, a társadalmunk szocializáltságának eredménye. Gyurcsánynak csak beszélni volt töke róla, tenni ellene nem.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
en kerek elnezest de nem a hangulati elem hatas vegett linkeltem az oszodi beszedet. hanem azert mert bizom abban h ha egy magyar allampolgar ezt vegighallgatja akkor megtalalja benne azokat a reszeket amelyek elegendo ervnek bizonyulnak ahhoz h ha a terroristat nem is de a masik harom "vadpontot" teljes mertekben ala lehessen tamasztani. a terrorista alatamaszthato azzal ahogy ez a kormany a rendvedelmi eroket hasznalta az orszagon belul de akar azzal is h katonai eroket kuldott irakba es afganisztanba. hisz az ott eloknek a megszallo csapatok voltak a terroristak.Finoman szólva nem vagyok egy Gyurcsány-fan, de az őszödi beszéd nem arról szólt, hogy a kormány "terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt". Ez a beszéd azt mondta (ki), hogy hazudtak és hogy elkúrták.Már bocs, de Te állítottál valamit/valamiket. Indokold meg őket, aztán majd cáfolom, ha tudom. De, hogy bármelyik kormány a Harmadik Magyar Köztársaság idején terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt lett volna? Hát nehezen hiszem. De állok elébe, mondd el mitől volt a fentebbi jelzőkkel illethető az előző kormányzat, és majd meglátom, hogy tudom-e cáfolni.http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfEFake
De majd csak holnap, mert most már fekszem.gdavid
Hangulati elemek puffogtatása helyett érveljünk, kérem.Dzsokijuing
több mint 13 éve
Ezt szavazta meg a 2/3dnyi majomAmadeus91Szerencsénkre te világosságot mutatsz nekünk 😊
Ahogy a hazaárulózás is erős leegyszerűsítése a dolgoknak, úgy néhány milliónyi szavazó szándékának ilyenfajta megfogalmazása sem valami bölcs dolog.
Hogy kicsit árnyaljam a világról kialakult képedet, én nem azért szavaztam a fideszre, mert olyan nagy elszámoltatásban bíztam volna. Sőt, szerintem a legnagyobb "elszámoltatók" jellemzően inkább a Jobbikra szavaztak, még ha sok fideszes is szeretné, ha lennének bizonyos ügyeknek jogkövetkezményei. Nem csak Sukorónak (aminek felderítését különben pont az LMP szorgalmazta a legkorábban) hanem pl. Hagyónak, Hunvaldnak is
De hogy további hasznos információt osszak meg veled, már 2002-ben is voltak olyan "majmok", akik azért szavaztak a szocikra, mert elszámoltatást ígértek, nekik is megvolt a maguk Budaija Keller személyében.
több mint 13 éve
Nem kell valamit legitimálni, ami legitim.A "2/3dnyi majom" azt szavazta meg, hogy húzzon a gyíkba Gyurcsány, és ne jöjjön a Jobbik.
A Fidesz az alkalmatlanságát pedig a médiatörvénnyel kezdve, Kósa, Lázár, Balsai, Semjén faszságain át, munkatörvénykönyv módosításon keresztül, adó- és bankrendszernek való nekimenésig kismmilliószor bizonyította.
Gyúrcsány meg nem akkora arc, hogy bármi is múlna elítélésén/el nem ítélésén.
És hogy megnyugodj, van egy kedves ismerősöm, akiknél a mai napig összejárnak, diskurálnak, teljesen baráti hangnemben.
Amit te látsz, az pont annak a legitimálása, hogy mennyire más az egyik, mint a másik, pedig egyik kutya, másik eb.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
eszmeileg legitimálja is. Gyurcsány egy "jelkép" Viktorék számára, amolyan vörös posztó, amit megígértek, hogy lenyomnak. És jelenleg ezen is vannak, hogy megmutathassák, hogy ők aztán most nagyon de tényleg... mert hát ezzel nyerték meg a választást, hogy okosat nem mondtak, csak annyit, hogy most majd akkor elszámoltatás lesz. Ezt szavazta meg a 2/3dnyi majom, nem a Matolcsy féle "gazdaság" politikát. Ha ezt nem viszik végre Fideszék, akkor azzal a saját alkalmatlanságukat árulják el, még a leghülyébbeknek is. Úgy, hogy ilyen értelemben igenis legitimálja őket.Szerinted Gyurcsány elítélése legitimálja a kétharmadot?A kétharmadot az legitimálja, hogy a szavazók kétharmada rájuk szavazott.nem egészen, hiszen a 2010-es országgyűlési választás első fordulójában a választáson résztvevők 52,73%-a szavazott a fideszre és ez alapján - a magyar választási rendszer szabályai szerint - szereztek 2/3-os többséget a parlamentben. (a Fidesz 52,73 százalékkal nyerte meg a választást, az MSZP 19,3, a Jobbik 16,67, az LMP 7,48, az MDF 2,67, a Civil Mozgalom 0,89 százalékot szerzett.)
Nem ez az első beírásod politika témában, ami arra a kérdés feltételére ösztönöz, hogy: te akváriumban élsz?!?
Valamint az aktuális "hatalom", gondolom a kormányra gondolsz, ezer és egy dolog miatt hiteltelenné vált, ezen nem változtat semmit a "sukoró dolog".Sobri Jóska
a választásra jogosultak 59,28 százaléka, 4.752.052 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások első fordulójában.
kellő demagógiával lehet tovább matekozni.DiamondsHead44
Vagy az, hogy a hatályos választási törvény alapján, törvényesen annyi képviselői helyet szereztek, hogy a Parlamentben kétharmadnyi fideszes ül?
Mert itt ezen két csapáson haladtunk, én az utóbbin, demagóg barátunk az elöbbin, és ebből a szempontból irreleváns, hogy ki nem ment el szavazni, hogy oszlik meg a szavazatok száma, ha nem súlyozzuk, listák és egyéni körzetek vannak, stb.Sobri Jóska
Jössz az egyéni listás dumával..csak az a baj vele, hogy Magyarországon az átlag ember mikor szavaz nem az egyéni jelöltet, listát látja. Mit lát? "MSZP...blőő kommunisták" Szdsz"Blőőőő zsidók" ezt látja. Nem gondol bele a dolgokba település szinten... lófaszt nem érnek az egyéni körzetek és listák, csak a pártvezérre szavaznak mindig.
Ezek az intézkedések, mint a mostani parlamentes is...engem egyre jobban Lukashenko "Belarosszijájára" emlékeztetnek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Az öszödi beszéd igazából, amellett, hogyaz is egy elképesztően elbaszott komunikáció, szerintem értelmezés kérdése, ezen nem érdemes vitatkozni, emellett akkor hazaárulás-e az, ha valaki azt mondja, hogy nem fontos mit beszél, csak, hogy mit tesz. Szerintem egyik sem hazaárulás, egész egyszerűen a politikus hazudik a hatalomért, aki ezt nem látja az vagy vak vagy hülye.Szerintem nem érdemel különösebb bizonyítást, hogy minden politikus hazudik.
zinedine5
De áfát ás egyéb adót csökkenteni, és látványosan semmi érdemi kormányzati lépést nem tenni, választási győzelemre ácsingózva lottózni egy államcsőd felé robogó országot vezetve... Ez azért szerencsére nem minden politikus sajátja.
Nem mondom hogy hazaárulás, nem értek egyet azokkal, akik így nevezik, de meg tudom őket érteni.
több mint 13 éve
Szerinted Gyurcsány elítélése legitimálja a kétharmadot?A kétharmadot az legitimálja, hogy a szavazók kétharmada rájuk szavazott.nem egészen, hiszen a 2010-es országgyűlési választás első fordulójában a választáson résztvevők 52,73%-a szavazott a fideszre és ez alapján - a magyar választási rendszer szabályai szerint - szereztek 2/3-os többséget a parlamentben. (a Fidesz 52,73 százalékkal nyerte meg a választást, az MSZP 19,3, a Jobbik 16,67, az LMP 7,48, az MDF 2,67, a Civil Mozgalom 0,89 százalékot szerzett.)
Nem ez az első beírásod politika témában, ami arra a kérdés feltételére ösztönöz, hogy: te akváriumban élsz?!?
Valamint az aktuális "hatalom", gondolom a kormányra gondolsz, ezer és egy dolog miatt hiteltelenné vált, ezen nem változtat semmit a "sukoró dolog".Sobri Jóska
a választásra jogosultak 59,28 százaléka, 4.752.052 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások első fordulójában.
kellő demagógiával lehet tovább matekozni.DiamondsHead44
Vagy az, hogy a hatályos választási törvény alapján, törvényesen annyi képviselői helyet szereztek, hogy a Parlamentben kétharmadnyi fideszes ül?
Mert itt ezen két csapáson haladtunk, én az utóbbin, demagóg barátunk az elöbbin, és ebből a szempontból irreleváns, hogy ki nem ment el szavazni, hogy oszlik meg a szavazatok száma, ha nem súlyozzuk, listák és egyéni körzetek vannak, stb.
több mint 13 éve
A terrorista azt hiszem akkor ragadt rájuk, amikor azonosítószám nélküli csuklyás elemeket (szándékosan nem használom a rendőr szót, nem igazán a rendőrségi törvény alapján jártak el) küldtek nem csak a csürhe, hanem nagyjából minden járókelő nyakába.Kétségtelen, hogy a szám nélküli "elemek" kiküldése egy elképesztően rossz és elhibázott döntés és egy még rosszabb kivitelezés volt, de ez azért a józan ész használata mellett messze van az terrorizmustól, még akkor is ha Balsai alkotmánybíró úr javaslata szerint az is.
Magyarellenes, hazaáruló: ha egy kormány vezetőjének (öszödön kimondott) célja nem az, hogy esküjének megfelelően az ország érdekei alapján kormányozzon, hanem ezt szinte minden tekintetben megelőzi az a rövidtávú cél, hogy a kormányzópártot hatalmon tartsa, akár az ország hosszabb távú érdekeinek feláldozása árán is, akkor innen nem olyan nehéz szinonimaként a magyarellenes jelzőbe belekapaszkodni.
Úgy gondlom, hogy a társadalom ezt viszonylagos konszenzussal megfelelően nyugtázta akkor, amikor az MSZP-t a Jobbik szintjén támogatta.
Mégis feleslegesnek tartom az ezekkel a szavakkal történő dobálózást, csak a dolgok vészes leegyszerűsítésére jó és indulatokat szül értelmes vita helyett.atapapa
Az öszödi beszéd igazából, amellett, hogyaz is egy elképesztően elbaszott komunikáció, szerintem értelmezés kérdése, ezen nem érdemes vitatkozni, emellett akkor hazaárulás-e az, ha valaki azt mondja, hogy nem fontos mit beszél, csak, hogy mit tesz. Szerintem egyik sem hazaárulás, egész egyszerűen a politikus hazudik a hatalomért, aki ezt nem látja az vagy vak vagy hülye.
Az meg, hogy a társadalom mit nyugtázz a választással, arra aztán végérvényesen igaz, hogy egybites üzenetekkel kell bombázni a hülyéket, mert úgyis többen vannak azoknál akik gondolkodnak. Ettől még az, hogy elzavarták a picsába GyF-éket és az MSZP-t, jó döntés, csak olyan mint amikor a matekpéldát megoldják, csak rosszul vezetik le.
több mint 13 éve
Finoman szólva nem vagyok egy Gyurcsány-fan, de az őszödi beszéd nem arról szólt, hogy a kormány . Ez a beszéd azt mondta (ki), hogy hazudtak és hogy elkúrták.Egyszer atapapától megkaptam valamire, hogy egybites érv. Hát az öszödi beszéd ilyen egyszerűsítése (hazutak a "terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt"gecik) az igazán az.
Én a négy érv közül egyébként a velejéig korruptra mondanám, hogy 100%-ig igaz. A többi az faszság, igazi politikai nagyotmondások.zinedine5
Vérmérséklet kérdése 😛
A terrorista azt hiszem akkor ragadt rájuk, amikor azonosítószám nélküli csuklyás elemeket (szándékosan nem használom a rendőr szót, nem igazán a rendőrségi törvény alapján jártak el) küldtek nem csak a csürhe, hanem nagyjából minden járókelő nyakába.
Magyarellenes, hazaáruló: ha egy kormány vezetőjének (öszödön kimondott) célja nem az, hogy esküjének megfelelően az ország érdekei alapján kormányozzon, hanem ezt szinte minden tekintetben megelőzi az a rövidtávú cél, hogy a kormányzópártot hatalmon tartsa, akár az ország hosszabb távú érdekeinek feláldozása árán is, akkor innen nem olyan nehéz szinonimaként a magyarellenes jelzőbe belekapaszkodni.
Úgy gondlom, hogy a társadalom ezt viszonylagos konszenzussal megfelelően nyugtázta akkor, amikor az MSZP-t a Jobbik szintjén támogatta.
Mégis feleslegesnek tartom az ezekkel a szavakkal történő dobálózást, csak a dolgok vészes leegyszerűsítésére jó és indulatokat szül értelmes vita helyett.
több mint 13 éve
De ez igaz az összes politikusra Magyarországon a gengszterváltás óta.Finoman szólva nem vagyok egy Gyurcsány-fan, de az őszödi beszéd nem arról szólt, hogy a kormány . Ez a beszéd azt mondta (ki), hogy hazudtak és hogy elkúrták.Egyszer atapapától megkaptam valamire, hogy egybites érv. Hát az öszödi beszéd ilyen egyszerűsítése (hazutak a "terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt"gecik) az igazán az.
Én a négy érv közül egyébként a velejéig korruptra mondanám, hogy 100%-ig igaz. A többi az faszság, igazi politikai nagyotmondások.zinedine5
több mint 13 éve
Finoman szólva nem vagyok egy Gyurcsány-fan, de az őszödi beszéd nem arról szólt, hogy a kormány . Ez a beszéd azt mondta (ki), hogy hazudtak és hogy elkúrták.Egyszer atapapától megkaptam valamire, hogy egybites érv. Hát az öszödi beszéd ilyen egyszerűsítése (hazutak a "terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt"gecik) az igazán az.
Én a négy érv közül egyébként a velejéig korruptra mondanám, hogy 100%-ig igaz. A többi az faszság, igazi politikai nagyotmondások.
több mint 13 éve
Finoman szólva nem vagyok egy Gyurcsány-fan, de az őszödi beszéd nem arról szólt, hogy a kormány "terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt". Ez a beszéd azt mondta (ki), hogy hazudtak és hogy elkúrták.http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfEFakegratulalas helyett inkabb cafold meg ha nem igy gondolod.Már bocs, de Te állítottál valamit/valamiket. Indokold meg őket, aztán majd cáfolom, ha tudom. De, hogy bármelyik kormány a Harmadik Magyar Köztársaság idején terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt lett volna? Hát nehezen hiszem. De állok elébe, mondd el mitől volt a fentebbi jelzőkkel illethető az előző kormányzat, és majd meglátom, hogy tudom-e cáfolni.
mert az alatamasztasara sztem lehetne eleg sok tenyt elocitalni.Fake
Hangulati elemek puffogtatása helyett érveljünk, kérem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfEMár bocs, de Te állítottál valamit/valamiket. Indokold meg őket, aztán majd cáfolom, ha tudom. De, hogy bármelyik kormány a Harmadik Magyar Köztársaság idején terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt lett volna? Hát nehezen hiszem. De állok elébe, mondd el mitől volt a fentebbi jelzőkkel illethető az előző kormányzat, és majd meglátom, hogy tudom-e cáfolni.Ehhez csak gratulálni tudok.gdavidgratulalas helyett inkabb cafold meg ha nem igy gondolod.
több mint 13 éve
Már bocs, de Te állítottál valamit/valamiket. Indokold meg őket, aztán majd cáfolom, ha tudom. De, hogy bármelyik kormány a Harmadik Magyar Köztársaság idején terrorista, magyarellenes, hazaáruló és velejéig korrupt lett volna? Hát nehezen hiszem. De állok elébe, mondd el mitől volt a fentebbi jelzőkkel illethető az előző kormányzat, és majd meglátom, hogy tudom-e cáfolni.gratulalas helyett inkabb cafold meg ha nem igy gondolod.Igen, terrorista, magyarellenes, hazaáruló, velejéig korrupt kormány volt.VrijbloedEhhez csak gratulálni tudok.gdavid
De majd csak holnap, mert most már fekszem.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gratulalas helyett inkabb cafold meg ha nem igy gondolod.Igen, terrorista, magyarellenes, hazaáruló, velejéig korrupt kormány volt.VrijbloedEhhez csak gratulálni tudok.gdavid
mert az alatamasztasara sztem lehetne eleg sok tenyt elocitalni.
több mint 13 éve
Igen, terrorista, magyarellenes, hazaáruló, velejéig korrupt kormány volt.VrijbloedEhhez csak gratulálni tudok.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Milyen akvárium? Az egész stratégiája a Fidesznek arra épült, hogy az MSZP, GYF-fel az élen mekkora terroristahazaárulókorrupt banda. Na, ha ez borul... akkor az fel fog vetni jó pár kényes kérdést, hogy mégis ki a hazug. Tekintve, hogy kirakatper.Amadeus91Speciel ebben a Fidesznek igaza volt, egetverő barmok lettek volna, ha nem hangoztatják ezt a kampányban. Igen, terrorista, magyarellenes, hazaáruló, velejéig korrupt kormány volt.
több mint 13 éve
Mert ezt leszámítva minden rendben volt a Gyurcsány-kormánnyal... 😊Milyen akvárium? Az egész stratégiája a Fidesznek arra épült, hogy az MSZP, GYF-fel az élen mekkora terroristahazaárulókorrupt banda. Na, ha ez borul... akkor az fel fog vetni jó pár kényes kérdést, hogy mégis ki a hazug. Tekintve, hogy kirakatper.Amadeus91jól jött nekik a Célpont meg a többi megszerzett média. Ezt a sukoró dolgot is azért erőltetik, mert gyakorlatilag ez az ügy legitimálja az egész 2/3-os többséget. Ha ez elbukik, akkor az egész aktuális hatalom hiteltelenné válik.Amadeus91A kétharmadot az legitimálja, hogy a szavazók kétharmada rájuk szavazott.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Milyen akvárium? Az egész stratégiája a Fidesznek arra épült, hogy az MSZP, GYF-fel az élen mekkora terroristahazaárulókorrupt banda. Na, ha ez borul... akkor az fel fog vetni jó pár kényes kérdést, hogy mégis ki a hazug. Tekintve, hogy kirakatper.A kétharmadot az legitimálja, hogy a szavazók kétharmada rájuk szavazott.A semmisségi törvény egy túlkapásért hibáztatható elemet se von felelősségre, egyszerűen csak azokat menti fel, akiket kizárólag rendőri feljelentésre és tanúvallomásra alapozva ítéltek el.jól jött nekik a Célpont meg a többi megszerzett média. Ezt a sukoró dolgot is azért erőltetik, mert gyakorlatilag ez az ügy legitimálja az egész 2/3-os többséget. Ha ez elbukik, akkor az egész aktuális hatalom hiteltelenné válik.Amadeus91
Gergényi díszpolgári címét szintén nem tekinthetjük jogkövetkezménynek, az egy indokolható politikai döntés volt, semmi több.
A Fidesz nem ennek az ügynek a következményei (vagy azok elmaradása) miatt szerzett kétharmadot. Ez az ügysorozat 2006-os, a Fidesznek pedig a 2008-as válságig egyáltalán nem lett volna esélye a kétharmadra, de még 2008 végén, 2009 elején se nyertek volna ennyire szerintem. A szocik kormányzásának utolsó évében kirobbant korrupciós botrányok (Hagyó és köre) tolták el ennyire az erőviszonyokat álláspontom szerint.atapapa
több mint 13 éve
A kétharmadot az legitimálja, hogy a szavazók kétharmada rájuk szavazott.nem egészen, hiszen a 2010-es országgyűlési választás első fordulójában a választáson résztvevők 52,73%-a szavazott a fideszre és ez alapján - a magyar választási rendszer szabályai szerint - szereztek 2/3-os többséget a parlamentben. (a Fidesz 52,73 százalékkal nyerte meg a választást, az MSZP 19,3, a Jobbik 16,67, az LMP 7,48, az MDF 2,67, a Civil Mozgalom 0,89 százalékot szerzett.)
kellő demagógiával lehet tovább matekozni.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
A kétharmadot az legitimálja, hogy a szavazók kétharmada rájuk szavazott.A semmisségi törvény egy túlkapásért hibáztatható elemet se von felelősségre, egyszerűen csak azokat menti fel, akiket kizárólag rendőri feljelentésre és tanúvallomásra alapozva ítéltek el.jól jött nekik a Célpont meg a többi megszerzett média. Ezt a sukoró dolgot is azért erőltetik, mert gyakorlatilag ez az ügy legitimálja az egész 2/3-os többséget. Ha ez elbukik, akkor az egész aktuális hatalom hiteltelenné válik.Amadeus91
Gergényi díszpolgári címét szintén nem tekinthetjük jogkövetkezménynek, az egy indokolható politikai döntés volt, semmi több.
A Fidesz nem ennek az ügynek a következményei (vagy azok elmaradása) miatt szerzett kétharmadot. Ez az ügysorozat 2006-os, a Fidesznek pedig a 2008-as válságig egyáltalán nem lett volna esélye a kétharmadra, de még 2008 végén, 2009 elején se nyertek volna ennyire szerintem. A szocik kormányzásának utolsó évében kirobbant korrupciós botrányok (Hagyó és köre) tolták el ennyire az erőviszonyokat álláspontom szerint.atapapa
Valamint az aktuális "hatalom", gondolom a kormányra gondolsz, ezer és egy dolog miatt hiteltelenné vált, ezen nem változtat semmit a "sukoró dolog".
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
A semmisségi törvény egy túlkapásért hibáztatható elemet se von felelősségre, egyszerűen csak azokat menti fel, akiket kizárólag rendőri feljelentésre és tanúvallomásra alapozva ítéltek el.jól jött nekik a Célpont meg a többi megszerzett média. Ezt a sukoró dolgot is azért erőltetik, mert gyakorlatilag ez az ügy legitimálja az egész 2/3-os többséget. Ha ez elbukik, akkor az egész aktuális hatalom hiteltelenné válik.
több mint 13 éve
A semmisségi törvény egy túlkapásért hibáztatható elemet se von felelősségre, egyszerűen csak azokat menti fel, akiket kizárólag rendőri feljelentésre és tanúvallomásra alapozva ítéltek el. Gergényi díszpolgári címét szintén nem tekinthetjük jogkövetkezménynek, az egy indokolható politikai döntés volt, semmi több.
A Fidesz nem ennek az ügynek a következményei (vagy azok elmaradása) miatt szerzett kétharmadot. Ez az ügysorozat 2006-os, a Fidesznek pedig a 2008-as válságig egyáltalán nem lett volna esélye a kétharmadra, de még 2008 végén, 2009 elején se nyertek volna ennyire szerintem. A szocik kormányzásának utolsó évében kirobbant korrupciós botrányok (Hagyó és köre) tolták el ennyire az erőviszonyokat álláspontom szerint.
több mint 13 éve
Folyamatosan zajlanak az eljárások, volt egy semmisségi törvény, Gergényitől (helyesen) elvették a díszpolgári címet, szóval a felelősök felelősségre vonása ha lassan is, de zajlik. De mai szemmel visszanézve a Fidesz politikai tőkefelhalmozása és ebből (is) fakadó kétharmada az alapprobléma. Nem csak a Fidesz miatt. A kétharmad önmagában súlyosan károsítja a demokratikus intézményrendszer működését, akármelyik párt is kapta volna meg ezt a felhatalmazást. Hát még most.Az alapprobléma így 5 év távlatából, hogy szerencsétlen emberek jogos sérelmeiből (és nem a huligánokról beszélek) a Fidesz gusztustalan módon politikai tőkét kovácsolt.De hát mi mást kovácsolna? Politikusok...De gusztustalan, miközben ott a legtöbb jogsértően megvert ember fideszes volt.
Dzsokijuing
Ennyire egyértelmű üggyel elég nehéz lett volna úgy foglalkozni, hogy azzal a Fidesz/ellenzék ne járjon jól.
Kurvára nem ezt nevezném az ügy alapproblémájának.
Inkább azt, hogy 5 év alatt nem felelt senki az ottaniért, leszámítva olyanokat, mint pl. Révész esete, aki elmondta a tárgyaláson is, hogy nem az őt megverő rendőröket készül elítélni a bíróság.atapapa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Az alapprobléma így 5 év távlatából, hogy szerencsétlen emberek jogos sérelmeiből (és nem a huligánokról beszélek) a Fidesz gusztustalan módon politikai tőkét kovácsolt.De hát mi mást kovácsolna? Politikusok...De gusztustalan, miközben ott a legtöbb jogsértően megvert ember fideszes volt.
Dzsokijuing
Ennyire egyértelmű üggyel elég nehéz lett volna úgy foglalkozni, hogy azzal a Fidesz/ellenzék ne járjon jól.
Kurvára nem ezt nevezném az ügy alapproblémájának.
Inkább azt, hogy 5 év alatt nem felelt senki az ottaniért, leszámítva olyanokat, mint pl. Révész esete, aki elmondta a tárgyaláson is, hogy nem az őt megverő rendőröket készül elítélni a bíróság.