NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

69 feliratkozó

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
komoly
eaglesmcnabb
elmegyek, felveszem, aztán odaböfögöm Hoffmannak, hogy úgyis mindig ellenük szavazok
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 327 — je suis poloska
komoly

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 209 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F66.media.tumblr.com%2F663b073ab406ea92750a3e2efa708ab5%2Ftumblr_porvqlpwKL1tqvv5eo1_500.jpg&key=doC-olxoV4Q4gfQcdfxwSg&w=600&h=280

Ez igaz vagy kamu? Én már nem tudom eldönteni. 😀 :/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 741 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/kultur/zene/2019/06/19/fesztival_tomegrendezveny_szemelyes_adat_rendorseg/

Lol, a nagy testvér

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 209 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Palkó: ¯\_(ツ)_/¯

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 rontgen.444.hu/2019/06/18/rendkivuli-kozgyulest-hivott-ossze-a-magyar-traumatologus-tarsasag-az-osszeomlo-baleseti-sebeszeti-ellatas-miatt?_ga=2.230716959.1679828610.1560757253-1361020833.1519649854

Stadiont még, százat, ezeret!

Illetve: Minek megy annyi ember kórházba, mikor stadionba is lehetne járni? Abból legalább van elég.
Vrij6
Nem látom az összefüggést.
Te tényleg azt hiszed, ha nem épülne stadion, akkor mindenhova (pl. az egészségügybe) ömlenének a milliók?!
Nem az eü forrásai mennek a sportba/épitkezésekbe/NERzsebekbe.
Sobri Jóska
Mert gondolom nagyon bonyolult lenne egy EÜ TAO-t létrehozni ahová a cégek pumpálhatnák direkt a pénzeket. Ugyan úgy lehetne lopni abból is, ha mondjuk zsákszámra épülne kórház minden kocsma mellé az országban
flzoli
Azt az üres korházakkal mi lenne a terv? Vagy az orvosokat, ápolókat stb is lehetne tahóból fizetni? Ők meg szépen csurgatnának vissza a korház igazgatónak a túlárazott fizetésükből? Meg lenne ilyen átigazolási szezon és a szegedi újklinika meg a győri klinika vezetői ölre mennének a honvéd korházi tóth miklósért mert szerződése utolsó évébe lép? De várjá, előtte akadémiákat is kellene alapítani amik ontanák magukból a fiatal magy orvos és ápoló tehetségeket.
peach
Látod megy ez 😊

Még B közép is megvan a nyugdíjas hadosztályokkal.
Végre lehetne használni a nyomi VAR technológiát is Varratszedésre mondjuk

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 874 — a new hope (again)
 rontgen.444.hu/2019/06/18/rendkivuli-kozgyulest-hivott-ossze-a-magyar-traumatologus-tarsasag-az-osszeomlo-baleseti-sebeszeti-ellatas-miatt?_ga=2.230716959.1679828610.1560757253-1361020833.1519649854

Illetve: Minek megy annyi ember kórházba, mikor stadionba is lehetne járni? Abból legalább van elég.
Vrij6
Te tényleg azt hiszed, ha nem épülne stadion, akkor mindenhova (pl. az egészségügybe) ömlenének a milliók?!
Sobri Jóska
Mert gondolom nagyon bonyolult lenne egy EÜ TAO-t létrehozni ahová a cégek pumpálhatnák direkt a pénzeket. Ugyan úgy lehetne lopni abból is, ha mondjuk zsákszámra épülne kórház minden kocsma mellé az országban
flzoli
Azt az üres korházakkal mi lenne a terv? Vagy az orvosokat, ápolókat stb is lehetne tahóból fizetni? Ők meg szépen csurgatnának vissza a korház igazgatónak a túlárazott fizetésükből? Meg lenne ilyen átigazolási szezon és a szegedi újklinika meg a győri klinika vezetői ölre mennének a honvéd korházi tóth miklósért mert szerződése utolsó évébe lép? De várjá, előtte akadémiákat is kellene alapítani amik ontanák magukból a fiatal magy orvos és ápoló tehetségeket.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Vrij6
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 044
 kilonem100.blog.hu/2019/06/16/elovalasztasi_herce-hurca_puzser_az_egyetlen_fopolgarmester-jelolt_akinek_programja_is_van

Valami ilyesmire gondoltam én is
gabokocka
Ha még ez igaz is lenne, amit kétlek (épp mintha KG is a napokban jött volna elő valami programmal), de sajnos tudjuk, hogy évtizede (vagy több évtizede) a szavazók elenyésző részét érdeklik a programok. Úgy nyernek választásokat politikai pártok, hogy bevallottan nincs semmi programjuk, csak a folytatjuk jelszavat skandálják. Csinálhatsz egyébként bármilyen szép programot is papíron, mert az mindent elbír, de azzal sajnos egyrészt nem lehet választást nyerni, másrészt pedig az egészet áthúzhatja a kormány, amikor nem ad rá finanszírozást. Persze valamit önállóan is el lehet kezdeni, de a nagy dolgokhoz úgyis források állami kellenek, vagy legalább a Bp-iek szja-ja.

update:
 parbeszedmagyarorszagert.hu/files/public/budapest_mindenkie_1.pdf
Ezt találtam, programnak tűnik, de tuti nem fogom végigolvasni, ahogy Puzsérét sem olvastam.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 775 — #NoStress
Nem csak az eü forrásai mennek a sportba/épitkezésekbe/NERzsebekbe.
Sobri Jóska
javítottam
empty taxi
Pontosan.
Ami a NERzsebbe megy, az eleve oda is van diszponálva.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 281 — NFL bracket champion '26
Nem csak az eü forrásai mennek a sportba/épitkezésekbe/NERzsebekbe.
Sobri Jóska
javítottam

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve

Vrij6

több mint 6 éve

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 345 — Keep pounding
 kilonem100.blog.hu/2019/06/16/elovalasztasi_herce-hurca_puzser_az_egyetlen_fopolgarmester-jelolt_akinek_programja_is_van

Valami ilyesmire gondoltam én is

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 386
Én leszarom ha egy súlytalan here senkiházi undorodik egy másik súlytalan semkitől, engem Max az érdekel, hogy én kitől undorodom. Azt meg kb tudom.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 801 — capitaine du château de Vienne 1487
Már TGM is egyre frusztráltabb:
“Az első lépés ebben az irányban: eltakarítani az útból ezt a szétzüllött, viszolyogtató, haszontalan ellenzéket – undorodom tőle csakugyan – , és tiszta szemmel, józan ésszel meglátni a zsarnokságnak azt a sivatagát, azt a nemzeti pusztulást, amelyben élünk.”
Sobri Jóska
egy komcsi, aki radikalizálódik. Mi baj lehet?
Amadeus
Végülis te előbb jöttél rá, hogy Tarlósra szavazz, mint ő.
Ez 1 pont neked.
Sobri Jóska
ki mondta, hogy Tarlósra fogok szavazni?
Amadeus
átvette feletted az uralmat, rebótolj!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 689
“Az első lépés ebben az irányban: eltakarítani az útból ezt a szétzüllött, viszolyogtató, haszontalan ellenzéket – undorodom tőle csakugyan – , és tiszta szemmel, józan ésszel meglátni a zsarnokságnak azt a sivatagát, azt a nemzeti pusztulást, amelyben élünk.”
Sobri Jóska
Amadeus
Ez 1 pont neked.
Sobri Jóska
ki mondta, hogy Tarlósra fogok szavazni?
több mint 6 éve
Sobri Jóska
Amadeus
Ez 1 pont neked.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 689
Sobri Jóska
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 741 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/belfold/2019/06/12/jovo_evtol_senki_nem_lehet_magantanulo/

Remek...
warr_b
Nem tudom, h lesznek a részletek, de az élsportoló gyerekek "hiányzásait" valahogy kezelni kellene majd...
zemanla
Kicsit azóta már bővítettek, de egyelőre még a szakmán belül sem tudnak nagyon semmit a részletekről:

index.hu/belfold/2019/06/14/magantanulo_emmi_torvenyjavaslat_egyeni_munkarend_tanulocsoport_hatranyos_helyzet_beilleszkedes/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
dawyd728 4 187

Remek...
warr_b
Nem tudom, h lesznek a részletek, de az élsportoló gyerekek "hiányzásait" valahogy kezelni kellene majd...
zemanla
Már most is vannak kifejezetten olyan iskolák, többnyire alapítványiak, ahol az élsportolókra szabott rendszerben zajlik az oktatás. Késely Ajnával láttam riportot, ahol beszéltek is arról, h mennyire örül, mert nem kell magántanulónak lennie.
több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 410 — Do Your Job

Remek...
warr_b

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 345 — Keep pounding
Nevetséges az egész.
Ez egy polgármester választás, amit farokméregetésre használ az ellenzék, érdekes módon akik "jól" szerepeltek az eu választáson, hirtelen mind találtak egy megfelelő jelöltet. Amíg ez nem volt, addig nem volt elképzelésük Budapest vezetéséről? Most hirtelen fontos lett, ahogy van esély odakerülni a húsosfazékhoz? Inkább szavazok Tarlósra, mint ezekre a bohócokra, hiszen a városomnak attól rosszabb nem lehet, mint hogy ezek közül kerüljön oda valaki.

Zárójelben jegyzem meg, a köcsög Puzsér, aki az ellenzékiek szemében maga a sátán, még szerintem nem került ellentmondásba önmagával, amit nyilatkozott ahhoz tartja magát, összerakott szakemberek segítségével egy komplett programot.

Nyilván egy megosztó személyiség, vannak akik a stílusa miatt soha nem fognak rá szavazni, de ha indul én rá szavazok, mert az ő programjával tudok azonosulni, nem hazudik, a többi bohóc ellenében meg inkább Tarlós, aki bírja a kormánypárt támogatását.

De majd mindjárt jön Amadeus és elmondja hogy Puzsér egy fasz (ami a fentiektől még lehet, hogy igaz is, ezért külön szomorú, hogy rajta kívül senki nem vette a fáradtságot, hogy a várost, a városlakókat megtisztelje azzal, hogy ténylegesen felkészül egy programmal)

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
 444.hu/2019/06/13/a-politikaban-hazudni-nem-lehet
Vrij6
Ezt nem tudom mikor írta Bibó:
„Az általánosan elterjedt ellenkező nézettel szemben le kell szögeznünk, hogy a politikában hazudni nem lehet. Pontosabban: lehet itt-ott hazugságokat mondani, de nem lehet hazugságra politikai konstrukciókat, politikai programot felépíteni.”
de a Szovjetúnió és a teljes kommunista tömb erre azért erősen rácáfolt.
A keresztény/katolikus egyházról nem is szólva.
Ha nem magyar lenne az eredeti, azt hinném ez valami ellentétes értelmű félrefordítás.
Ugyanis kb. minden erős, tartós politikai rendszer hazugságokra, féligazságokra, csúsztatásokra épül.
Sobri Jóska
Például? Mondjál egy ilyen erős, tartós politikai rendszert.
peterk2005
Szovjetúnió, Kádár-rendszer, az összes volt komcsi állam, a pápaság/katolikus egyház, összes monarchia.
Sobri Jóska
És ezek közül melyik volt az, amelyiket tényleg a hazugságok, féligazságok, csúsztatások tartották életben, nem pedig az erőszak?

Hosszabb távon bármilyen rendszerről is legyen szó, két dolog tudja csak összetartani att: az erőszak, vagy a jólét. És éppenséggel minél kevésbé önhiteles - azaz minél inkább csúsztat, féligazságokat állít - egy rendszer, annál hamarabb (vagy megdönthetetlen viszonyok között gyakrabban) jön el az az idő, amikor erőszakhoz kell folyamodni.
peterk2005
A keresztémy/katolikus egyház kétezer éve hazudik, csúsztat, féligazságokkal dolgozik, és pár évszázada már erőszak (és jólét) nélkül.
A hit és remény is elég és működik, látod.
Amit mondasz nem mond ellent annak, amit én mondok.