Politika
65 feliratkozó
több mint 14 éve
http://kuruc.info/r/34/80154/öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.
Ördög Nóra meg tehet egy nagy szívességet...
Ostoba, hülye liba.
Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.Vrijbloed
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
http://kuruc.info/r/34/80154/Ördög Nóra meg tehet egy nagy szívességet...
Ostoba, hülye liba.
Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.
több mint 14 éve
Ja, néhol jobb, mint a Showder klub.Sobri JóskaSajnállak.
több mint 14 éve
http://index.hu/belfold/2011/06/05/a_gyorsettermeket_szabalyozna_lazar_janos/Egyrészt nem tudom elképzelni, hogy a Keletinél majd, ahogy átérünk a paravánokon, legázoljuk a kis törpe kéregető csövest meg a cigiárus cigányokat, majd egy közös Burger King & MC Játszó fog minket fogadni... másrészt meg a McDonald's mögött áll akkora lobbi, hogy megfingassa a magyar kormányt.
Hogy ez mennyire kamu javaslat már megint, az hihetetlen. Pont a gyorséttermek azok, akik szolgálnak fel bármit is, feltüntetik rendesen azok kalória, zsír, fehérje stb. tartalmát. És a kötelező játszótér, sportteres javaslat is teljesen irreális szerintem.
Inkább a szülőket kellene megfelelően tájékoztatni, hogy a gyereküket mennyire engedjék gyorséttermekbe.Schleck
Amúgy meg miért kéne itt bárki is figyelmeztetni? Nem kötelező ott enni. Aki nem akar, nem megy be.
több mint 14 éve
http://index.hu/belfold/2011/06/05/a_gyorsettermeket_szabalyozna_lazar_janos/Hogy ez mennyire kamu javaslat már megint, az hihetetlen. Pont a gyorséttermek azok, akik szolgálnak fel bármit is, feltüntetik rendesen azok kalória, zsír, fehérje stb. tartalmát. És a kötelező játszótér, sportteres javaslat is teljesen irreális szerintem.
Inkább a szülőket kellene megfelelően tájékoztatni, hogy a gyereküket mennyire engedjék gyorséttermekbe.
több mint 14 éve
Abból a 26 ezerből hány van, aki a végzettségének megfelelő munkahelyet kapott? Az ne számoljuk már akinek a Széll Kálmán téren a lapát jutott... amúgy én itt Békés megyében lófaszt se érzékelek a 26 ezer munkahelyből. Valahogy itt maradt a régi sláger; "Létszámleépítés, megszorítás, nincs pénz, protekció"....Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...tomi-tomiAmúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapaA "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.zinedine5
több mint 14 éve
A statisztika jó dolog, én is szeretem. Mindíg azt mutatja amit látni szeretnék....Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...tomi-tomiAmúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapaA "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.zinedine5
gondoljatok pozitívan az 1 000 000 munkahelyre és akkor ott lesz. A negatív hullámaitok miatt ilyen a Nemzeti Együttműködés.Aki ebben az országban gondolkodik, az lassan menekülőre fogja. Vagy nem is olyan lassan....
Legyen hited pajtás!haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a baj a szakszervezetekkel – fejtegette Cséfalvay – hogy főként azokat képviselik, akik már bent dolgoznak a munkahelyeken. A kormány intézkedései viszont a munkaerőpiacra történő bejutást könnyítik meg – magyarázta az államtitkár.sokat focizik viktorka. úgy gondolja a munkahelyeken is lehet cserélgetni az embereket és akkor majd jobban fog menni...
Egy ilyen kijelentéshez, el kéne pusztítanom az agysejteim közel 98 százalékát, vagy leégetnem a bőrt az arcomról.zinedine5
komolyan égni akarom látni a parlamentet.
több mint 14 éve
Az a baj a szakszervezetekkel – fejtegette Cséfalvay – hogy főként azokat képviselik, akik már bent dolgoznak a munkahelyeken. A kormány intézkedései viszont a munkaerőpiacra történő bejutást könnyítik meg – magyarázta az államtitkár.Egy ilyen kijelentéshez, el kéne pusztítanom az agysejteim közel 98 százalékát, vagy leégetnem a bőrt az arcomról.
több mint 14 éve
"Árok Kornél rendvédemi szakszervezeti vezető azt mondta, az eddig ismertetett javaslatokból már nem engednek. Javasolta Orbán Viktornak, hogy menjen ki a Kossuth térre, és tartson ott egy szociális konzultációt. Mint Árok Kornél fogalmazott, a kormányfő erre azt mondta, az ötletet majd elmondja a bohócügyi államtitkárának." (Index)Legalább a hangulat jó volt...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
gondoljatok pozitívan az 1 000 000 munkahelyre és akkor ott lesz. A negatív hullámaitok miatt ilyen a Nemzeti Együttműködés.Mást nem csinálok, mint arra a kurva 1 millió munkahelyre gondolok, de jönnek a mieink és lerombolják!
Legyen hited pajtás!haromt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gondoljatok pozitívan az 1 000 000 munkahelyre és akkor ott lesz. A negatív hullámaitok miatt ilyen a Nemzeti Együttműködés. Legyen hited pajtás!
több mint 14 éve
Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...Amúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapaA "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.zinedine5
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Amúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapaA "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.
több mint 14 éve
legalább a rendvédelmi nyugdíjasok nem feketén fognak dolgozni 😛Munkahelyekben reménykedem, az meg max. a biztonsági őrök számának megnövelésében lesz a kormánytagok körül.DzsokijuingAkinek nincs munkája, az ráér és kimegy az utcára. A spanyol képeken is sok a középkorú, de persze a fiatalok dominálnak.DzsokijuingA spanyol munkanélküliség 20%-os, a magyar meg 11-12.
És ahogy írtam, más stílusban megy az utcára a fiatal, mint a 40-50 éves rokker.
De reménykedj csak, különösebben nem zavaratapapa
Amúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"
több mint 14 éve
Munkahelyekben reménykedem, az meg max. a biztonsági őrök számának megnövelésében lesz a kormánytagok körül.A spanyol munkanélküliség 20%-os, a magyar meg 11-12.Nem hiszem, hogy egy visszaparancsolt rokkantnyugdíjas olyan utcai bulikat fog csinálni, mint egy vesztenivalóval nem rendelkező fiatal. Ezért szűkítettem a kört a fiatalok munkanélküliségére, ami az egész EU-ban a spanyoloknál a legnagyobb gond.atapapaAkinek nincs munkája, az ráér és kimegy az utcára. A spanyol képeken is sok a középkorú, de persze a fiatalok dominálnak.Dzsokijuing
És ahogy írtam, más stílusban megy az utcára a fiatal, mint a 40-50 éves rokker.
De reménykedj csak, különösebben nem zavaratapapa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
A spanyol munkanélküliség 20%-os, a magyar meg 11-12.Akinek nincs munkája, az ráér és kimegy az utcára. A spanyol képeken is sok a középkorú, de persze a fiatalok dominálnak.DzsokijuingA 25% mellé bejönnek a rendvédelmiek, a rokkantból visszaparancsoltak és megvan a 45. Mert terelgetés az van, munkahelyteremtés meg nincs.DzsokijuingNem hiszem, hogy egy visszaparancsolt rokkantnyugdíjas olyan utcai bulikat fog csinálni, mint egy vesztenivalóval nem rendelkező fiatal. Ezért szűkítettem a kört a fiatalok munkanélküliségére, ami az egész EU-ban a spanyoloknál a legnagyobb gond.atapapa
De reménykedj csak, különösebben nem zavar
több mint 14 éve
Akinek nincs munkája, az ráér és kimegy az utcára. A spanyol képeken is sok a középkorú, de persze a fiatalok dominálnak.Nem hiszem, hogy egy visszaparancsolt rokkantnyugdíjas olyan utcai bulikat fog csinálni, mint egy vesztenivalóval nem rendelkező fiatal. Ezért szűkítettem a kört a fiatalok munkanélküliségére, ami az egész EU-ban a spanyoloknál a legnagyobb gond.atapapamajd ha a fiatal munkanélküliek aránya nem 25%, hanem a spanyoloknál pusztító 45% leszatapapaA 25% mellé bejönnek a rendvédelmiek, a rokkantból visszaparancsoltak és megvan a 45. Mert terelgetés az van, munkahelyteremtés meg nincs.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Nem hiszem, hogy egy visszaparancsolt rokkantnyugdíjas olyan utcai bulikat fog csinálni, mint egy vesztenivalóval nem rendelkező fiatal. Ezért szűkítettem a kört a fiatalok munkanélküliségére, ami az egész EU-ban a spanyoloknál a legnagyobb gond.A 25% mellé bejönnek a rendvédelmiek, a rokkantból visszaparancsoltak és megvan a 45. Mert terelgetés az van, munkahelyteremtés meg nincs.DzsokijuingA szele már megvolt: http://magyarinfo.blog.hu/2011/05/29/piknik_a_demokraciaert_imajd ha a fiatal munkanélküliek aránya nem 25%, hanem a spanyoloknál pusztító 45% leszatapapa
Hogy vihar mikor lesz belőle...Dzsokijuing
több mint 14 éve
milyen rendvédelmiek? a kádár-huszárok? azok nem emberek. nem számítanak.haromtCsak az elégedetlenek kritikus tömegét számolgattam, de akkor lesz a tüntetésen belül ellen-ellentüntetés is 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen rendvédelmiek? a kádár-huszárok? azok nem emberek. nem számítanak.
több mint 14 éve
A 25% mellé bejönnek a rendvédelmiek, a rokkantból visszaparancsoltak és megvan a 45. Mert terelgetés az van, munkahelyteremtés meg nincs.majd ha a fiatal munkanélküliek aránya nem 25%, hanem a spanyoloknál pusztító 45% leszatapaparemélem ide is elér a szele a dolognakharomtA szele már megvolt: http://magyarinfo.blog.hu/2011/05/29/piknik_a_demokraciaert_i
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
majd ha a fiatal munkanélküliek aránya nem 25%, hanem a spanyoloknál pusztító 45% leszA szele már megvolt: http://magyarinfo.blog.hu/2011/05/29/piknik_a_demokraciaert_iAz Indexen úgy volt ma címlapsztori, hogy a követelésekből sikerült egyet sem megemlíteni: http://index.hu/kulfold/2011/06/02/madridi_tuntetes/remélem ide is elér a szele a dolognakharomt
Acél másfél éve Spanyolországba költözött, ahol egy madridi civil rádió munkatársa. Ez a riport kb. nulla forintba kerülhetett, a netcafé díját kellett kifizetnie, ahonnan feltöltötte a cuccot.Dzsokijuing