USA és a világ
arstechnica.com/tech-policy/2024/09/tiktok-ban-poses-staggering-risks-to-americans-free-speech-tiktok-says/
www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/jd-vance-elon-musk-x-twitter-donald-trump-b2614525.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Még véletlenül sem lennének feltűnőek...Ha ennyire pontosan tudják hogy ki kicsoda akkor sniperek és csók, úgy lehet minimalizálni a collateral dmg-tJaja, több ezer izraeli sniper fog lődözni egy ellenséges állam területén.
De nem az én dolgom kitalálni
Attól hogy nem tudok főzni azt eltom dönteni hogy a kaja szar e és ha igen mi a bajom vele
Üggyé továbbra is az van hogy nincs nyílt konfliktus csak faszmeregetes, nah most már vab
És innentől meg ugyanolyan terrorista gecik mint aki ellen harcolni akarnak
Majd ha kapnak valami október 7ehez mérhetőt akkor meg ki lesz a hülye?
Negritis, a vajda
ender1112
Szerkesztette: slowmotion
Igen, ha az izraeli fegyveres erőket célozzák meg.Ha a hezbollah vagy hamas csinálja akkor is sima háborús cselekmény?Dehogy volt ez terrortámadás. ez kifejezetten precíziós támadás volt a Hezbollah ellen, csak a környezet ill a támadás mértéke miatt biztosra lehetett venni, hogy lesznek civil sérültekAz eredeti kérdésemre fogsz válaszolni? Mert, ha nem akkor ezt itt be is fejezhetjük.ez nem volt precíziós támadás, amit mutat a 8 éves kislány halála is
gdavid
What Israel has just done is, via *any* method, reckless. They blew up countless numbers of people who were driving (meaning cars out of control), shopping (your children are in the stroller standing behind him in the checkout line), et cetera. Indistinguishable from terrorism. https://t.co/th4fYwa0jr
— Edward Snowden (@Snowden) September 17, 2024
ez nem volt más mint egy terrortámadás
ha a hezbollah/hamasz csinál egy hasonlót az IDF ellen amiben meghal egy kislány az belefért volna?
Negritis, a vajda
Ilyenek a modern háborúk sajnos, már nem mennek ki egy mezőre a seregek, hogy karddal meg lándzsával gyilkolják egymást, békén hagyva a többi jóembert.
ender1112
Negritis, a vajda
Ha ennyire pontosan tudják hogy ki kicsoda akkor sniperek és csók, úgy lehet minimalizálni a collateral dmg-tJaja, több ezer izraeli sniper fog lődözni egy ellenséges állam területén.
Attól hogy nem tudok főzni azt eltom dönteni hogy a kaja szar e és ha igen mi a bajom vele
Üggyé továbbra is az van hogy nincs nyílt konfliktus csak faszmeregetes, nah most már vab
Negritis, a vajda
Ha a hezbollah vagy hamas csinálja akkor is sima háborús cselekmény?Dehogy volt ez terrortámadás. ez kifejezetten precíziós támadás volt a Hezbollah ellen, csak a környezet ill a támadás mértéke miatt biztosra lehetett venni, hogy lesznek civil sérültekAz eredeti kérdésemre fogsz válaszolni? Mert, ha nem akkor ezt itt be is fejezhetjük.ez nem volt precíziós támadás, amit mutat a 8 éves kislány halála is
gdavid
What Israel has just done is, via *any* method, reckless. They blew up countless numbers of people who were driving (meaning cars out of control), shopping (your children are in the stroller standing behind him in the checkout line), et cetera. Indistinguishable from terrorism. https://t.co/th4fYwa0jr
ha a hezbollah/hamasz csinál egy hasonlót az IDF ellen amiben meghal egy kislány az belefért volna?
Negritis, a vajda
Ilyenek a modern háborúk sajnos, már nem mennek ki egy mezőre a seregek, hogy karddal meg lándzsával gyilkolják egymást, békén hagyva a többi jóembert.
ender1112
Dehogy volt ez terrortámadás. ez kifejezetten precíziós támadás volt a Hezbollah ellen, csak a környezet ill a támadás mértéke miatt biztosra lehetett venni, hogy lesznek civil sérültekAz eredeti kérdésemre fogsz válaszolni? Mert, ha nem akkor ezt itt be is fejezhetjük.ez nem volt precíziós támadás, amit mutat a 8 éves kislány halála is
gdavid
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Negritis, a vajda
Nem. Negritis véleménye érdekelne."Szóval akkor mit kéne tenniük szerinted? "Ha most ezt tőlem kérdezed, akkor azt, ami most történt. Mert ez katonai, pszichikai és biztonságpolitikai szempontból is zseniális húzás volt. De még pontosabb lennék legközelebb, a zéró colleteral damage cél kell, hogy legyen.
Ez volt a kérdés amire nem válaszoltál, csak érdekel, hogy te mit tennél?
Jerico
gdavid
"Szóval akkor mit kéne tenniük szerinted? "Ha most ezt tőlem kérdezed, akkor azt, ami most történt. Mert ez katonai, pszichikai és biztonságpolitikai szempontból is zseniális húzás volt. De még pontosabb lennék legközelebb, a zéró colleteral damage cél kell, hogy legyen.
Ez volt a kérdés amire nem válaszoltál, csak érdekel, hogy te mit tennél?
Jerico
Szerkesztette: gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Az eredeti kérdésemre fogsz válaszolni? Mert, ha nem akkor ezt itt be is fejezhetjük.ez nem volt precíziós támadás, amit mutat a 8 éves kislány halála is
gdavid
18+
IRGC media channels have published another video of one of the Hezbollah pager explosions.
— Yashar Ali 🐘 (@yashar) September 17, 2024
If you look on the left hand side of the screen, it looks like the Hezbollah member looks down to check his beeper before it explodes. pic.twitter.com/FjVyUo5Y57
Nem is állítottam az ellenkezőjét. Bár a 2 szervezet közötti kapcsolat nem kérdőjelezhető meg.október 7 hamasz volt és ugye azt a mai napig nem zárták leTermészetesen egy ártatlan halála is elítélendő, ebben egyetértünk. A kérdésemre viszont nem kaptam választ.ez a bajomNem akarok igazságot tenni. Csupán egy kérdést tennék fel. Ha bombáznak, az bajod. Ha precíziós eszközt használnak, az a bajod. Direkt használtam a két szélsőséget, mert így a skálát teljesen le lehet fedni. Szóval akkor mit kéne tenniük szerinted? Semmi támadó szándékom nincs, csak kíváncsi vagyok arra, hogy van-e valami ötleted.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Soha ne írd le a Moszadot.
Dzsokijuing
de mivel izrael ezért hős harcosok
Negritis, a vajda
gdavid
A halálos áldozatok között van egy 8 éves kislányNegritis, a vajda
[Zárójeles megjegyzés: mennyi gyerek halt meg halt meg tavaly október 7-én? Közülük mennyi voltak úgynevezett colleteral damage áldozatok (mint ez a szerencsétlen kislány)? És mennyien voltak közülük tényleges "célpontok"? Nem áll szándékomban relativizálni, sem vitát nyitni. Csupán az eredeti kérdésemre szeretnék választ kapni.]
gdavid
ez hezbollah, velük csak "távvillongások" voltak eddig
Negritis, a vajda
Csupán - zárójelesen - árnyalni szerettem volna szegény 8 éves kislány halálát. Amiben továbbra is egyetértünk, hogy ez az egy is túl sok.
Az eredeti kérdésemre fogsz válaszolni? Mert, ha nem akkor ezt itt be is fejezhetjük.
Szerkesztette: gdavid
jó hát itthon válságkormány van, szóval minden amit a fidesz csinál az ország érdeke?Háború idején egységkormány van, szóval állami érdek.mármint a kormány érdekeit, mert ha véget érnének a konfliktusok Bibi repülne a faszbaIzrael az állami érdekeit védi az arab agresszióval szemben.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
De Bibi repül, az biztos.
Dzsokijuing
október 7 hamasz volt és ugye azt a mai napig nem zárták leTermészetesen egy ártatlan halála is elítélendő, ebben egyetértünk. A kérdésemre viszont nem kaptam választ.ez a bajomNem akarok igazságot tenni. Csupán egy kérdést tennék fel. Ha bombáznak, az bajod. Ha precíziós eszközt használnak, az a bajod. Direkt használtam a két szélsőséget, mert így a skálát teljesen le lehet fedni. Szóval akkor mit kéne tenniük szerinted? Semmi támadó szándékom nincs, csak kíváncsi vagyok arra, hogy van-e valami ötleted.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
gdavid
[Zárójeles megjegyzés: mennyi gyerek halt meg halt meg tavaly október 7-én? Közülük mennyi voltak úgynevezett colleteral damage áldozatok (mint ez a szerencsétlen kislány)? És mennyien voltak közülük tényleges "célpontok"? Nem áll szándékomban relativizálni, sem vitát nyitni. Csupán az eredeti kérdésemre szeretnék választ kapni.]
gdavid
ez hezbollah, velük csak "távvillongások" voltak eddig
Háború idején egységkormány van, szóval állami érdek.mármint a kormány érdekeit, mert ha véget érnének a konfliktusok Bibi repülne a faszbaIzrael az állami érdekeit védi az arab agresszióval szemben.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
De Bibi repül, az biztos.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Természetesen egy ártatlan halála is elítélendő, ebben egyetértünk. A kérdésemre viszont nem kaptam választ.ez a bajomNem akarok igazságot tenni. Csupán egy kérdést tennék fel. Ha bombáznak, az bajod. Ha precíziós eszközt használnak, az a bajod. Direkt használtam a két szélsőséget, mert így a skálát teljesen le lehet fedni. Szóval akkor mit kéne tenniük szerinted? Semmi támadó szándékom nincs, csak kíváncsi vagyok arra, hogy van-e valami ötleted.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
gdavid
mármint a kormány érdekeit, mert ha véget érnének a konfliktusok Bibi repülne a faszbaIzrael az állami érdekeit védi az arab agresszióval szemben.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
ez a bajomNem akarok igazságot tenni. Csupán egy kérdést tennék fel. Ha bombáznak, az bajod. Ha precíziós eszközt használnak, az a bajod. Direkt használtam a két szélsőséget, mert így a skálát teljesen le lehet fedni. Szóval akkor mit kéne tenniük szerinted? Semmi támadó szándékom nincs, csak kíváncsi vagyok arra, hogy van-e valami ötleted.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
gdavid
A halálos áldozatok között van egy 8 éves kislány
Nem akarok igazságot tenni. Csupán egy kérdést tennék fel. Ha bombáznak, az bajod. Ha precíziós eszközt használnak, az a bajod. Direkt használtam a két szélsőséget, mert így a skálát teljesen le lehet fedni. Szóval akkor mit kéne tenniük szerinted? Semmi támadó szándékom nincs, csak kíváncsi vagyok arra, hogy van-e valami ötleted.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Izrael az állami érdekeit védi az arab agresszióval szemben.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Mondjuk az izraeliek nem küldenek öngyilkos merénylőket mindenhova, akikkel nem értenek egyet vagy azért h félelmet keltsenek.444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
De igazad van, rohadjanak meg, hogy terroristákat tesznek el láb alól.
Je suis terrorism póló nem kéne?
Nos, talán az év legnagyobb meglepetése: Harris 4%-ra megközelítette Trumpot Iowaban. 2020-ban Trump 8%-kal nyert itt, Biden ellen 18%-kal vezetett. Ez egy olyan hír, amire senki nem számított. Ugye Iowa hozta az egyik legszigorúbb abortusz törvényt, de egyébként is a republikánus kormányzó igen mélyre nyomta az államot. Ráadásul állami hősük Caitlyn Clark likeolta Taylor Swift Kamala támogató posztját...Azért Iowa Trumpig elég masszívan demokrata volt. Még Kerry is majdnem behúzta, a többi dem jelölt meg eléggé simán hosszú ideig. Viszont Harrisnek ez biztató valóban
Vicc nélkül: ezzel csatatérré válhat Iowa is, ami elég rossz hír a Trump kampánynak, miközben a demokraták 3-szor annnyi pénzt szedtek össze.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
444.hu/2024/09/17/rejtely-hogyan-kerult-a-robbanoanyag-a-hezbollah-tobb-ezer-vadonatuj-szemelyhivojabaha a hamasz csinálja akkor aljas terroristák
Dzsokijuing