NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
139
27
19:00
RedZone week 15
81
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
55
13
New York Giants - Washington Commanders
39
9
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
28
6
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
8
7
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
hat ezert nem fogok a faszomse tudja meddig fentmaradni h valaszthassak a tampanak 23 jatekost, meg h neked is legyen rookie-d, kitalaltad. de majd hetvegen talan.empty mingyar jovok, csak aramtalanitani kell h eletet verjek a.netbe. csinalj mibbiten szobat, azt ird meg pmbe a reszleteket.Nem akartok elmenni a 3. kör végéig, jól sejtem, mi?Wyatt
somos: ja.hat egyszerubb lenne piciket, de a lapozgathato excellel sem kibirhatatlan mar. pedig ugy szerettem a megnyitogatom-becsukogatom rencert ..MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
empty mingyar jovok, csak aramtalanitani kell h eletet verjek a.netbe. csinalj mibbiten szobat, azt ird meg pmbe a reszleteket.Nem akartok elmenni a 3. kör végéig, jól sejtem, mi?
somos: ja.hat egyszerubb lenne piciket, de a lapozgathato excellel sem kibirhatatlan mar. pedig ugy szerettem a megnyitogatom-becsukogatom rencert ..MMMS

több mint 12 éve
Az Excelekből is hiányzik az FA egy része. 😊 De ha Höri adminisztrált mindent, akkor egy ilyen mókában én is benne lennék majd.somoskovigami be van írva ide, az be van írva oda is.
FA nagy része... te is bunkó vagy, utállak
több mint 12 éve
Az Excelekből is hiányzik az FA egy része. 😊 De ha Höri adminisztrált mindent, akkor egy ilyen mókában én is benne lennék majd.
több mint 12 éve
empty mingyar jovok, csak aramtalanitani kell h eletet verjek a.netbe. csinalj mibbiten szobat, azt ird meg pmbe a reszleteket.somos: ja.hat egyszerubb lenne piciket, de a lapozgathato excellel sem kibirhatatlan mar. pedig ugy szerettem a megnyitogatom-becsukogatom rencert ..
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Én rajta vagyok.mind bunkó állatok vagytok, lépjünk kiHörirohaggymeg.
valakinek nincs kedve masod/harmad/akarhanyadmagammal mockot irni most ?
irnek en, de egyedul gyulolok ez a bokkeno.MMMS

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mingyá beírom az utsó szerződéseket, nem nagyon jutottam géphez az elmúlt pár napban. Még DC-t is villantok 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Kb. 12 reális DC-vel ez azért nem egy egyszerű feladat... 😊
több mint 12 éve
mind bunkó állatok vagytok, lépjünk kiHörirohaggymeg.
valakinek nincs kedve masod/harmad/akarhanyadmagammal mockot irni most ?
irnek en, de egyedul gyulolok ez a bokkeno.
több mint 12 éve
a te kommentjeid általában sokkal bunkóbbak mint ez 😊 jus'sayinhallod, te neked mire van ekkora arcod?FYISzopjál lovat, én frissítettem te tök.szaba
akinek ezer éves volt a DC-je azt kitöröltemHöri
(vagy csak nekem nem tetszenek az ilyen kommentek?)braxa88
több mint 12 éve
hatalmas arc vagy, bazdmeg tan nem lennel a bolcsebb, ha nem ugy viselkednel, mint ahogyan azt pont kifogasolod masnal ? igen hori is mondhatna, h bocs, beneztem igaz, de mi kulonbseg van az o kommunikacioja es tied kozott perpillanat aruld mar el ?Most már csak azért sem írom be, míg le nem zárom a keretet. 😊szabaamennyit sírtál miatta 5ször beírhattad volna... 😛BaltimoreDefenseráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉szaba
több mint 12 éve
Calm down guys.

Madden hates me.
több mint 12 éve
kemény vagy!Most már csak azért sem írom be, míg le nem zárom a keretet. 😊szabaamennyit sírtál miatta 5ször beírhattad volna... 😛BaltimoreDefenseráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉szaba
több mint 12 éve
hallod, te neked mire van ekkora arcod?FYISzopjál lovat, én frissítettem te tök.szaba
(vagy csak nekem nem tetszenek az ilyen kommentek?)
több mint 12 éve
Szerintem a sikertelen claim nem számít.somoskovigBiztos, hogy nem számít.
több mint 12 éve
Már épp írni akartam a claimet mikor láttam h kristof claimeli Raymondot, így legalább nem zúgtam hátra a waiver rangsorban 😛

Madden hates me.
több mint 12 éve
Most már csak azért sem írom be, míg le nem zárom a keretet. 😊amennyit sírtál miatta 5ször beírhattad volna... 😛BaltimoreDefenseráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉szaba
több mint 12 éve
amennyit sírtál miatta 5ször beírhattad volna... 😛ráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉szaba
több mint 12 éve
ráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉
több mint 12 éve
Azért ezt illett volna megkérdezni.mivel nem tudom fejből a szaros kis rosteredet, legközelebb kapcsold be hogy lássam a szerkesztés dátumátHöriFYISzopjál lovat, én frissítettem te tök.szaba
több mint 12 éve
Akkior utólag jelezném hogy fake licite érvénytelen 😀 Nem érdekel annyira ez a játék hogy geciskedjek , meg így legalább lesz kit cutolnom jövőre sok pénzért 😀Bazzeg ha ezt tudom nem engedem hogy beszallj a kesői liciteddel 3.1 el elvittek volan azt minden jó 😕Tanulság, sose légy jó fej!Szegecs
Jófejségemen bukni 3 millát ez az én formám 😀Toca
több mint 12 éve
Van eladó CB-m ha érdekel valakit.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning