NFL csevegő
82 feliratkozó
24 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 7 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik a díjátadó?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Super Bowl LIII - Ezt várjuk mifuzovelkifele.com/2019/02/super-bowl-liii-ezt-varjuk-mi/
több mint 7 éve
Super Bowl LIII - Az edzőkfuzovelkifele.com/2019/02/az-edzok-belichick-mcvay-wade-phillips-josh-mcdaniels-nfl-super-bowl-rams-patriots/
több mint 7 éve
Frászt, NOLA zenésznegyedében, mint kifutófiú 😛Közben pedig Goodell megbünteti saját magát 2.355.469 dollárra plusz 124 óra közmunkára amit a sporik között kell letöltenie.A Pats megcsapja a Ramset, aztan lenyomjak ujra az NFC-dontot, a Saints veri a Ramset, de a dontoben kikapt a Patstol. Bradynek meg het gyuruje lesz rogton.Teljesen mindegy, hogy lehet-e mert mire beér a papír lemegy az SB.A kurva eletbe, Pats-Rams Super Bowl lesz!Ne kiabáld el, még lehet fellebbezni.
„Egy amerikai szövetségi bíróság csütörtökön elutasította az arra vonatkozó kérelmet, hogy játékvezetői hiba miatt rendeljék el a New Orleans Saints-Los Angeles Rams főcsoportdöntő újrajátszását.”
Stez
Sixo
De poén lenne ha elfogadnák és lenne még egy SB 😀 Nyilán nem lesz.
Toca
Stez
Matthew99
több mint 7 éve
Közben pedig Goodell megbünteti saját magát 2.355.469 dollárra plusz 124 óra közmunkára amit a sporik között kell letöltenie.A Pats megcsapja a Ramset, aztan lenyomjak ujra az NFC-dontot, a Saints veri a Ramset, de a dontoben kikapt a Patstol. Bradynek meg het gyuruje lesz rogton.Teljesen mindegy, hogy lehet-e mert mire beér a papír lemegy az SB.A kurva eletbe, Pats-Rams Super Bowl lesz!Ne kiabáld el, még lehet fellebbezni.
„Egy amerikai szövetségi bíróság csütörtökön elutasította az arra vonatkozó kérelmet, hogy játékvezetői hiba miatt rendeljék el a New Orleans Saints-Los Angeles Rams főcsoportdöntő újrajátszását.”
Stez
Sixo
Toca
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
A Pats megcsapja a Ramset, aztan lenyomjak ujra az NFC-dontot, a Saints veri a Ramset, de a dontoben kikapt a Patstol. Bradynek meg het gyuruje lesz rogton.Teljesen mindegy, hogy lehet-e mert mire beér a papír lemegy az SB.A kurva eletbe, Pats-Rams Super Bowl lesz!Ne kiabáld el, még lehet fellebbezni.
Stez
Sixo
Toca
több mint 7 éve
Teljesen mindegy, hogy lehet-e mert mire beér a papír lemegy az SB.A kurva eletbe, Pats-Rams Super Bowl lesz!Ne kiabáld el, még lehet fellebbezni.
Stez
Sixo
több mint 7 éve
A kurva eletbe, Pats-Rams Super Bowl lesz!Ne kiabáld el, még lehet fellebbezni.
Stez
több mint 7 éve
A kurva eletbe, Pats-Rams Super Bowl lesz! „Egy amerikai szövetségi bíróság csütörtökön elutasította az arra vonatkozó kérelmet, hogy játékvezetői hiba miatt rendeljék el a New Orleans Saints-Los Angeles Rams főcsoportdöntő újrajátszását.”
több mint 7 éve
www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/videos/1987914554844465/mobile.twitter.com/hashtag/nobodydoubtedthepatriots?src=hash
Borbinho
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/videos/1987914554844465/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Az edgerton-edelman is hasonlóság is durva, eddig fel sem tűnt. Amúgy gosling a középsuliban cornert játszott 😊Nézd meg @LightsCameraPod Tweetjét: twitter.com/LightsCameraPod/status/1091066687607238657?s=09😊
sutianap
Mondjuk Goff tényleg erősen hajaz Goslingra.
Meg a Channing Tatum - Gronk is jó 😛
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Nézd meg @LightsCameraPod Tweetjét: twitter.com/LightsCameraPod/status/1091066687607238657?s=09😊
sutianap
Mondjuk Goff tényleg erősen hajaz Goslingra.
Meg a Channing Tatum - Gronk is jó 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 7 éve
Kevin Hart milyen vicces lenne, ahogy a 135 centijevel rohangalna a vedok kozott.
több mint 7 éve
Nézd meg @LightsCameraPod Tweetjét: twitter.com/LightsCameraPod/status/1091066687607238657?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
NFLPA osztotta meg Twitteren kb 20 perce.
több mint 7 éve
SB felvezető podcast:fuzovelkifele.com/2019/01/triple-coverage-130-jon-a-super-bowl/
több mint 7 éve
youtu.be/_HhGyCfTe8UAkkor a zebrak a te csapatod.Valakinek csak kell drukkolni, hogy izgi legyen a SB.most akkor megint Pecces lettél vagy mi van?Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
De valahogy visszagyújtottak.
Tuti csalás.
Sobri Jóska
ez csalás...
yooker
Sobri Jóska
Stez
több mint 7 éve
Egyik Pittsburghi tv csatorna ezt rakta ki tegnap élőben, a bűnöst ki is rúgták 😀mobile.twitter.com/nvereb/status/1090006924417032195/photo/1

több mint 7 éve
Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Super Bowl LIII - Támadófalak:fuzovelkifele.com/2019/01/super-bowl-liii-tamadofalak/
több mint 7 éve
Akkor a zebrak a te csapatod.Valakinek csak kell drukkolni, hogy izgi legyen a SB.most akkor megint Pecces lettél vagy mi van?Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
Tuti csalás.
Sobri Jóska
ez csalás...
yooker
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Valakinek csak kell drukkolni, hogy izgi legyen a SB.most akkor megint Pecces lettél vagy mi van?Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
Tuti csalás.
Sobri Jóska
ez csalás...
yooker