Kansas City Chiefs
Van de az nagyon gyomorforgató....Nem látom milyen ellenszer lenne erre a bitang erős támadó egységre....Jelenleg nincs. Ahogy a west coasthoz idő kellett a védelmeknek, úgy ehhez is most. Kalap megemel Reid előtt, korszakot és dinasztiát teremtett.
ThundersNFL
Amadeus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Nem látom milyen ellenszer lenne erre a bitang erős támadó egységre....Jelenleg nincs. Ahogy a west coasthoz idő kellett a védelmeknek, úgy ehhez is most. Kalap megemel Reid előtt, korszakot és dinasztiát teremtett.
ThundersNFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
Andy Reid's 3 Super Bowl appearances will all be in Florida (Jacksonville, Miami, Tampa). pic.twitter.com/l60HNtJeVD
— CBS Sports (@CBSSports) January 25, 2021
— Will Brinson (@WillBrinson) January 25, 2021
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Kansas Cityben remek a hangulat.
We are trapped in downtown KC. Everyone is out of their cars. Police everywhere. But everyone is lit. 🤷♀️ pic.twitter.com/paYp6Q5jZ9
— AJ Curry (@AJ_Curry) January 25, 2021
Szerkesztette: iktriad
Itt sem nézi senki sem a meccset? Pedig az első félidőben jobbak vagytok.Eredmenykovetot probald meg (ott van felul). sok a cicis kep, meg a poenkodas, de nagyobb a reszvetel.
Buffalo Bill
Állat vagyok, ami enni kér...
Ellenberger, ahogy a Browns, úgy a Bills továbbjutása is nagy öröm lenne.
Mindenesetre, Breeland vállalta a meccset. Mahomest mindenki tudja. CEH pedig, Bell hiányában muszáj lesz, gondolom.
#Chiefs QB Patrick Mahomes tells reporters that he’s been cleared from the NFL’s concussion protocol. Good to go for Sunday.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 22, 2021
The Chiefs are hosting a trio of players on visits, most notably former Seahawks C Justin Britt.
— Field Yates (@FieldYates) January 21, 2021
Plus C Darryl Williams and DB Rodney Clemons, who were with the team before.
Always keeping eyes on players for depth as needed.
Mahomes (is) limitáltan edzett tegnap.
Willie Gay and Le'Veon Bell did not practice today.
— Kansas City Chiefs (@Chiefs) January 21, 2021
Bashaud Breeland, Clyde Edwards-Helaire, Rashad Fenton, Sammy Watkins, and Patrick Mahomes were limited.https://t.co/refMaIUM6R
Mahomes at practice today 👀
— NFL on ESPN (@ESPNNFL) January 20, 2021
(via @Chiefspic.twitter.com/g2btCNCMIx
The Chiefs officially list QB Patrick Mahomes as a FULL participant in practice today.
— Field Yates (@FieldYates) January 20, 2021
En azert bizakodo vagyok, itt alabb latni, hogy az oltozobe befele mar teljesen maganal volt, osszeszedetten, koordinaltan futott be!Nem is azt mondom h szandekos volt.Ez egy szzerencsetlen eset volt. elnezest is kertek a Browns vedok. Nem volt fejvadaszat.Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article248576870.html
ulpianus
Solymi
Mindenesetre Mahomes bator mint a terminator, o mar csak ilyen. Mikor foldbeallitjak, mosolyogva all fol altalaban, hacsak nem late hit volt, akkor magyaraz a bironak, hogy mi volt itten kerem szepen.
Volt neki tavaly is egy eset, mikor kiutottek a terdet a helyerol. folytatta ugyanott. Szoval nem hiszem. Inkabb gond, hogy o nem erzi magat betegnek, vagy serultnek, jatszani akar majd, AFC donto lesz. De komoly felelosseg van a dokikon, edzokon, hogy csak akkor engedjek, ha a kockazat alacsony. Valamennyi kockazat mindenkepp van. En nem ertek ehhez mindamellett.
ulpianus
Azt ertem h tisztaban van a kockazattal es ilyenkor sztem senki se mondja azt h nem all keszen a jatekra, csak nehogy ez a tulzott magabiztossag visszausson.
Jo, mondjuk nem hiszem h ez volt az elso agyrazkodasa, valszeg fel tudja rendesen dolgozni es ott lesz fejben, csak eleg rossz volt nezni ahogy osszeszedik, kvazi mint akit kiutottek.
Solymi
A strong run back to locker room for Mahomes. #Chiefs pic.twitter.com/1ijLMy3hUF
— Harold R. Kuntz (@HaroldRKuntz3) January 17, 2021
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Nem is azt mondom h szandekos volt.Ez egy szzerencsetlen eset volt. elnezest is kertek a Browns vedok. Nem volt fejvadaszat.Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
ulpianus
Solymi
Mindenesetre Mahomes bator mint a terminator, o mar csak ilyen. Mikor foldbeallitjak, mosolyogva all fol altalaban, hacsak nem late hit volt, akkor magyaraz a bironak, hogy mi volt itten kerem szepen.
Volt neki tavaly is egy eset, mikor kiutottek a terdet a helyerol. folytatta ugyanott. Szoval nem hiszem. Inkabb gond, hogy o nem erzi magat betegnek, vagy serultnek, jatszani akar majd, AFC donto lesz. De komoly felelosseg van a dokikon, edzokon, hogy csak akkor engedjek, ha a kockazat alacsony. Valamennyi kockazat mindenkepp van. En nem ertek ehhez mindamellett.
ulpianus
Azt ertem h tisztaban van a kockazattal es ilyenkor sztem senki se mondja azt h nem all keszen a jatekra, csak nehogy ez a tulzott magabiztossag visszausson.
Jo, mondjuk nem hiszem h ez volt az elso agyrazkodasa, valszeg fel tudja rendesen dolgozni es ott lesz fejben, csak eleg rossz volt nezni ahogy osszeszedik, kvazi mint akit kiutottek.
Ez egy szzerencsetlen eset volt. elnezest is kertek a Browns vedok. Nem volt fejvadaszat.Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
ulpianus
Solymi
Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
ulpianus
Andy Reid is asked by @adamteicher: "When did 4th and 1 become a throwing down?"
— Lindsay Jones (@bylindsayhjones) January 18, 2021
Reid: "I went to BYU. Every down is a throwing down."
Szerkesztette: ulpianus
Persze nyilvan jatszani fog, nem is vagyok neurologus, de ha ha kap megegyet egy hettel az elozo utan, az komoly hosszutavu kovetmezmenyekkel lehet.