New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
OFF: Ma 21.20-kor Minden héten háború ,aki esetleg nem látta volna.kolok1972nem láttam csak 3-szor de megnéztem most is 😊
több mint 13 éve
Az elmúlt 3 évben 18 meccset hagyott ki sérülés miatt, ha jól tudom.Gallery azért nem tűnik feltétlen hosszú távú és stabil megoldásnak. Ha Cannon lesz a backup G, akkor meg OT-hiányt érzek.Gallery azért 1/2 volt és BB már akkor is a legjobb prospect-nek tartotta. Egyelőre szerencsésnek tűnik az OL helyzete, hiszen Gallery a bal, Cannon a jobb oldalon hozza az OT/OG backup szerepet. tomi-tomi
A D-nél nem volt Lloyd szintű problémamegoldás, pedig akad néhány lyuk...Gogo
Max a C poszt lehet vékony, bár McDonald sem volt rossz, ha rá került a sor.tomi-tomiElvileg Wendell is ott van, mint C.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Fells és Larsen jelenléte azért zavar leginkább, mert azt az üzenetet hordozza, hogy Belichick hallgat JMD-re, ad a véleményére, hogy széles keretek között úgy alakítsa a támadókat, ahogy akarja. Maroney is a kis McDaniels szakértő, insider infójának a következménye miatt pottyant ide Minnesotából annó Holey könyve szerint.Ahogy a második bekezdésedet elkezdtem olvasni, először azt hittem, hogy JMD játékos választásairól írsz.
Elhamarkodott és nem túl megalapozott, erősen szubjektív véleményem, hogy JMD = Belichick utódja, ha a mester visszavonul, és ettől egyáltalán nem vagyok boldog egyszerű szurkolóként.DoM
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Fells és Larsen jelenléte azért zavar leginkább, mert azt az üzenetet hordozza, hogy Belichick hallgat JMD-re, ad a véleményére, hogy széles keretek között úgy alakítsa a támadókat, ahogy akarja. Maroney is a kis McDaniels szakértő, insider infójának a következménye miatt pottyant ide Minnesotából annó Holey könyve szerint.Pedig lassan kezdhetsz megbarátkozni a gondolattal :/
Elhamarkodott és nem túl megalapozott, erősen szubjektív véleményem, hogy JMD = Belichick utódja, ha a mester visszavonul, és ettől egyáltalán nem vagyok boldog egyszerű szurkolóként.DoM
Do your job
több mint 13 éve
Gallery azért 1/2 volt és BB már akkor is a legjobb prospect-nek tartotta. Egyelőre szerencsésnek tűnik az OL helyzete, hiszen Gallery a bal, Cannon a jobb oldalon hozza az OT/OG backup szerepet. Max a C poszt lehet vékony, bár McDonald sem volt rossz, ha rá került a sor.Gallery azért nem tűnik feltétlen hosszú távú és stabil megoldásnak. Ha Cannon lesz a backup G, akkor meg OT-hiányt érzek.Igen, a D oldalon kicsit visszafogottabbnak tűnik a Pats.Miért kéne? Solder pótolja Lightot, Gallery Waterst, de utóbbi azért maradjon 😊Wyatt
Főleg ha Light és/vagy Waters visszavonulása miatt a drafton is kell az O-t előkelő pickekkel erősíteni...Gogo
A D-nél nem volt Lloyd szintű problémamegoldás, pedig akad néhány lyuk...Gogo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
OFF: Ma 21.20-kor Minden héten háború ,aki esetleg nem látta volna.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Gallery azért nem tűnik feltétlen hosszú távú és stabil megoldásnak. Ha Cannon lesz a backup G, akkor meg OT-hiányt érzek.Igen, a D oldalon kicsit visszafogottabbnak tűnik a Pats.Miért kéne? Solder pótolja Lightot, Gallery Waterst, de utóbbi azért maradjon 😊Wyatt
Főleg ha Light és/vagy Waters visszavonulása miatt a drafton is kell az O-t előkelő pickekkel erősíteni...Gogo
A D-nél nem volt Lloyd szintű problémamegoldás, pedig akad néhány lyuk...
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Fells és Larsen jelenléte azért zavar leginkább, mert azt az üzenetet hordozza, hogy Belichick hallgat JMD-re, ad a véleményére, hogy széles keretek között úgy alakítsa a támadókat, ahogy akarja. Maroney is a kis McDaniels szakértő, insider infójának a következménye miatt pottyant ide Minnesotából annó Holey könyve szerint.Pedig egyre többen pedzegetik, hogy JMD már-már HC helyettesként funkcionál. Minden további nélkül kapta vissza az OC címet az extra gyors szerződtetése után, az emlegetett "saját" emberek leigazolásán túl aktívan részt vesz a scouting tevékenységben Def oldalon is. Btw már januárban sokan tekintettek rá potenciális BB utódként, az offseason események ezt csak jobban alátámasztják.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Fells és Larsen jelenléte azért zavar leginkább, mert azt az üzenetet hordozza, hogy Belichick hallgat JMD-re, ad a véleményére, hogy széles keretek között úgy alakítsa a támadókat, ahogy akarja. Maroney is a kis McDaniels szakértő, insider infójának a következménye miatt pottyant ide Minnesotából annó Holey könyve szerint.Elhamarkodott és nem túl megalapozott, erősen szubjektív véleményem, hogy JMD = Belichick utódja, ha a mester visszavonul, és ettől egyáltalán nem vagyok boldog egyszerű szurkolóként.
több mint 13 éve
Miért kéne? Solder pótolja Lightot, Gallery Waterst, de utóbbi azért maradjon 😊Igen, a D oldalon kicsit visszafogottabbnak tűnik a Pats.3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.BostonEngem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen). Anderson elengedése meg..., reméltem hogy nem olcsójánoskodnak vele, nem jött be.DoM

több mint 13 éve
Igen, a D oldalon kicsit visszafogottabbnak tűnik a Pats.3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.BostonEngem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen). Anderson elengedése meg..., reméltem hogy nem olcsójánoskodnak vele, nem jött be.DoM
Főleg ha Light és/vagy Waters visszavonulása miatt a drafton is kell az O-t előkelő pickekkel erősíteni...
több mint 13 éve
Én Lloydért se vagyok oda, de az olyan szintű lyuk (volt) a támadójátékban, hogy valamit mindenképpen kellett lépni. És Decker illettve D. Thomas draftja és mutatott NFL játéka után elkapók terén hajlandó vagyok elfogadni McDaniels ítéletét.Lloyd még belefért? 😊 Tebow sajna már nem 😕Wyatt3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.BostonEngem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen).DoM
több mint 13 éve
Lloyd még belefért? 😊 Tebow sajna már nem 😕3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.BostonEngem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen).DoM

több mint 13 éve
3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.BostonEngem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen). Anderson elengedése meg..., reméltem hogy nem olcsójánoskodnak vele, nem jött be.
több mint 13 éve
3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.
Do your job
több mint 13 éve
2. Three-year deal for Green-Ellis. The Cincinnati Enquirer notes it's a three-year deal for Green-Ellis, with terms undisclosed. Offensive coordinator Jay Gruden said of Green-Ellis: "[He] hasn’t been asked to do a whole lot because he’s been playing behind the greatest quarterback in NFL history in Tom Brady. BenJarvus can suit many different styles and he is a consistent performer. He can run inside or outside, he can catch and he can get you the tough yards." Lehet, h nem ugyanazt az Ügyvédi Irodát szerződtette a Bengals, aki itt játszott?! :rolleyes: 😛 :cool:
több mint 13 éve
Gonzalez még TC-ben IR-re fog kerülni, őt vegyétek ki a körből.empty taximár előtte a buszra szálláskor.
több mint 13 éve
Gonzalez még TC-ben IR-re fog kerülni, őt vegyétek ki a körből.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ennél már csak egy zavaróbb van, ha ST only játékosok kezdnek zsinórban a D#-ben... 😊Engem nem zavar a 2 st WR, de akkor nem kell rajtuk kívűl még 2 st corner meg 2 st safety, meg ...zinedine5Kicsit luxusnak érzem, hogy két only ST WR rosteren maradjon. FViktor93Ha csak kettő lenne a csapatnál, de van vagy 4-5 a csapatban 😊 Az kb mindegy, hogy milyen poszton, úgyis 99.9%-ban ST-ben játszanak és csak nagyon sok sérülés/probléma esetén kerülnek O#/D# oldalon a keretbe. Éppen ezért az ST only játékosokat szerintem ez esetben úgy érdemes felfogni, hogy nem nagyon nézzük a szerepkörüket (gyk tök mindegy, hogy Slatert most éppen WR-nek vagy S-nek nevezzük, mert ugye egy időben safety is volt a neve mellett, ha van egy normális 3rd wr idén, akkor szerintem kb 1 snapet nem bohóckodunk vele O# oldalon).viito
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Engem nem zavar a 2 st WR, de akkor nem kell rajtuk kívűl még 2 st corner meg 2 st safety, meg ...Kicsit luxusnak érzem, hogy két only ST WR rosteren maradjon. FViktor93Ha csak kettő lenne a csapatnál, de van vagy 4-5 a csapatban 😊 Az kb mindegy, hogy milyen poszton, úgyis 99.9%-ban ST-ben játszanak és csak nagyon sok sérülés/probléma esetén kerülnek O#/D# oldalon a keretbe. Éppen ezért az ST only játékosokat szerintem ez esetben úgy érdemes felfogni, hogy nem nagyon nézzük a szerepkörüket (gyk tök mindegy, hogy Slatert most éppen WR-nek vagy S-nek nevezzük, mert ugye egy időben safety is volt a neve mellett, ha van egy normális 3rd wr idén, akkor szerintem kb 1 snapet nem bohóckodunk vele O# oldalon).viito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kicsit luxusnak érzem, hogy két only ST WR rosteren maradjon. FViktor93Ha csak kettő lenne a csapatnál, de van vagy 4-5 a csapatban 😊 Az kb mindegy, hogy milyen poszton, úgyis 99.9%-ban ST-ben játszanak és csak nagyon sok sérülés/probléma esetén kerülnek O#/D# oldalon a keretbe. Éppen ezért az ST only játékosokat szerintem ez esetben úgy érdemes felfogni, hogy nem nagyon nézzük a szerepkörüket (gyk tök mindegy, hogy Slatert most éppen WR-nek vagy S-nek nevezzük, mert ugye egy időben safety is volt a neve mellett, ha van egy normális 3rd wr idén, akkor szerintem kb 1 snapet nem bohóckodunk vele O# oldalon).
több mint 13 éve
Kell neked beírni elém 😀 De látod, hogy ugyanazon a véleményen vagyunk 😊

több mint 13 éve
Hát, most én nagyon bírom, mert szimpi kis fehér srác ez az Edelman, de ha őt tényleg főállású védőként akarjuk használni, akkor az ellenfelek azért kurvára fognak örülni 😊Akkor már inkább legyen ilyen mindenes, vagy elkapó és visszahordó (+gunner), de ha a támadásoknál kivesszük meg a spec teamből, akkor azért egy átlagos kezdő szintjén sincs, így pedig felesleges lenne
De úgyis lenyomja az indys pöcköt és állat lesz, én szóltam 😀

több mint 13 éve
én annyira (Wyatt ne olvass tovább) nem vagyok híve az "Edelman a védelem közelében" kampánynak. Legyen inkább ott normális CB, ne WR...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
10 WR van a csapattal jelenleg:Kicsit luxusnak érzem, hogy két only ST WR rosteren maradjon. Szvsz Underwood,Davis és Gonzalez menni fognak. Edelman megy a Dbe főállásban és így marad a Welker,Lloyd,Ocho,Stallworth,Branch,Slater 6os. Ez az én mostani tippem, de ha jön rookie az sok mindent megkavarhat. Én most azt mondanám, hogy a Ocho,Stallworth,Branch,Slater,Rookie WR kvartett között hatalmas TC battle lesz, hogy ki marad majd ki.
Lloyd, Chad Ochocinco, Stallworth, Julian Edelman, Matthew Slater, Anthony Gonzalez, Tiquan Underwood, Britt Davis, Deion Branch, valamint ugye Wes Welker még nem írta alá a taget, de neki sincs a kezében a saját sorsa.
Ebből ha leveszem a 2 inkább ST játékost (Edelman/Slater), akkor is 8WR, a keretben pedig maximum 6-7 hely lesz, de abban szerintem már a 2ST-nek is el kell férnie.
Ebből a felhozatalból akik a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat, az valószínűleg a Welker-Lloyd páros, és gyanítom, hogy a 2ST játékos (közülük legalább 1 maradni fog az szinte 100%, de nem lepne meg, ha mindketten velünk lennének szeptember elején). Tehát kb 2-4 hely maradt kiadó (az ST játékosok és a végső WR sor száma alapján).
Underwood-Davis szerintem már most csomagolhat, ilyen felhozatalban valami brutál teljesítményt kellene az asztalra tenniük, ha camp body-nál többre vágynak, az Oncho-Stallworth-Branch-Gonzalez kvartett pedig vért fog izzadni, és lehet, hogy csak 1 hely lesz nekik összesen, ha mondjuk 6WR-el megyünk neki a szezonnak, és esetleg draftról is leesik valaki:
Lloyd-Welker-Slater-Edelman-Rookie-????viito