New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 198 — WHO DAT!!!!
Lehet hogy rosszul érzem, de mintha Payton tartalékolna a PO-ra. Ritkák a hosszú játékok, és Hill-t is rég használtuk annyit mint most a Falcons ellen. Szerintem van még a tarsolyban játék, amit csak a rájátszásban láthatunk. Hogy szoros meccseket játszunk az meg nem baj, főleg ha jól jövünk ki belőle. Ezzel is készülünk a végjátékra.
Gézu
Szeretném ezt hinni, meg remélem is, de ha megnézem az elmúlt három szezont akkor szinte azonos a sorminta. Egy gyengébb szezonkezdet után a szezon negyedétől a háromnegyedéig kb sorra nyertük a meccseket, dominált az O és a D is. Azonban az utolsó néhány meccsre az O gyengébben játszott, és csak néhány ponton múlt a győzelem.
Aztán később a PO-ban sem volt jelentősebb javulás az O részéről, két éve ugye a Pantherst a wild cardban csak a D végjátékának köszönhetően győztük le, utána Minnesotában a 3. negyed után valami 17-0 val égett az O, utána visszajöttünk ugyan, de jött ugye diggs.
Tavaly is hasonló volt a forgatókönyv, a Phillies ellen is több mint 10 pont hátrányban voltunk, és a végén Foles int-je után nyertünk kínkeservesen, utána meg Rams ellen tudjuk mi volt, de ott sem volt jó az O.
Mintha a szezon végére fejben vagy fizikálisan vagy nem tudom hogy elfáradna a támadósor, vagy rosszak a hívások, passz.
Remélem, hogy most nem így lesz persze.

több mint 6 éve
Gézu New Orleans Saints 327 — soponya73@gmail.com
Lehet hogy rosszul érzem, de mintha Payton tartalékolna a PO-ra. Ritkák a hosszú játékok, és Hill-t is rég használtuk annyit mint most a Falcons ellen. Szerintem van még a tarsolyban játék, amit csak a rájátszásban láthatunk. Hogy szoros meccseket játszunk az meg nem baj, főleg ha jól jövünk ki belőle. Ezzel is készülünk a végjátékra.
több mint 6 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
De annak örülök, hogy ezt én is látom, mert akkor DA is, és majd kitalál valamit 😊Gyurma Pappa
amen.
es hogy megregulazza a csapatot mert ahogy latom iden ugy kell vedekezni hogy az ellenfel jatekosat 2m-re se kozelithetjuk meg mert repul a zaszlo.
jo teszt lesz ez januarra es itt meg van lehetoseg a javitasra, ha megint osszekerulunk

több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív
Ő-line-t erősíteni kell az offseason-ben, de hozzá kell tenni hogy se Armsetead se Peat monndjuk nem tudom hogy ő vagy Easton a jobb (vagy szarabb 😀), a másik az pedig a corner Apple nagyon kétarcú mert van amikor kitud venni egy elit játékost de van az olyan mint a mai és néztem 2 DPI is szimplán csak azon múlott hogy balfasz főleg mikor Bell-el double coverage volt akkor minek kell odalökni egyet. Leginkább azt tetszene ha FA-ról egy erős CB aki bizonyított már, draft 1-2. kör közül valamelyiken egy jó G prospect. Egyébként a szoros meccsek miatt én nem félek, tavaly szétaláztunk sokszor egy csomó csapatot januárban meg ugye koppantunk (igaz rásegítéssel), ha idén csak ilyen meccsek lesznek de lehozzuk az SB-t akkor a kuytát se fogja érdekelni hogy pl a Panthers ellen kellett a 2-3 kihagyott FG. Kapitány meg nem tudom marad-e jövőre, nyilván látszik a visszaesés de szerintem 1 éve még mindig van.
nemethbence55
Peat a szarabb, ez egyértelmű, ő max bagóért marad. Easton PFF statja is jobb, de szemre is jobban játszik. Armstead nélkül a fal egy szinttel lejjebb van, ez egészen biztos, ő korszakos tehetség, ahogy a másik oldalon Ramczyk is. Warfordnak jobb éve van, mint tavaly, McCoy pedig hatalmas szerzemény.

Applenek ez volt az első látványosan szar meccse. PFF statjai alapján jobb idényt megy, mint Lattimore, ő az első 3 meccsen nem csak önmagához képest volt gyenge, aztán összeszedte magát, erre most a sérülések nehezítik az idényét. Apple egyértelműen meg kell tartani, de PJ helyére kell valaki 3. cornernek, mert a szélen teljesen el van veszve Williams, ahogy CGJ is.

Kittel szetszed
diceman
Kittle és Ridley nem ugyanazon a poszton játszik, ilyen szempontból kevésbé releváns az összehasonlításuk. A Falcons és a 49ers O is teljesen másképp játszik, nagyon nehéz összehasonlítani a két csapat elleni teljesítményt. Azért nem biztos, hogy annyira rossz nekünk egy elkapó TE-re építő O, mert Williams és Davis is jó coverage-ben, tehát a sekély és a mély zónákat is le tudjuk védekezni a pálya közepén. Ha Apple a szélen semlegesíti Samuel-t, akkor elképzelhető, hogy Lattimore bejön Kittle-t fogni, de valószínűbb, hogy a pálya közepén zónázva oldjuk meg a kérdést.

A SF-től nem (elsősorban) Kittle miatt kell tartani, hanem amit a Carolina is jól kihasznált ellenünk, hogy szélső LB-ink nem annyira jók, ezért könnyen megesszük a misdirection-ket, reverse-ket, mindenféle trükkös playeket. Ha ezekre koncentrálunk, könnyedén kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy Kittle egy-az-egyben marad mondjuk egy LB-vel mélyen, és akkor viszont megszívhatjuk.

De annak örülök, hogy ezt én is látom, mert akkor DA is, és majd kitalál valamit 😊

több mint 6 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 457
Ő-line-t erősíteni kell az offseason-ben, de hozzá kell tenni hogy se Armsetead se Peat monndjuk nem tudom hogy ő vagy Easton a jobb (vagy szarabb 😀), a másik az pedig a corner Apple nagyon kétarcú mert van amikor kitud venni egy elit játékost de van az olyan mint a mai és néztem 2 DPI is szimplán csak azon múlott hogy balfasz főleg mikor Bell-el double coverage volt akkor minek kell odalökni egyet. Leginkább azt tetszene ha FA-ról egy erős CB aki bizonyított már, draft 1-2. kör közül valamelyiken egy jó G prospect. Egyébként a szoros meccsek miatt én nem félek, tavaly szétaláztunk sokszor egy csomó csapatot januárban meg ugye koppantunk (igaz rásegítéssel), ha idén csak ilyen meccsek lesznek de lehozzuk az SB-t akkor a kuytát se fogja érdekelni hogy pl a Panthers ellen kellett a 2-3 kihagyott FG. Kapitány meg nem tudom marad-e jövőre, nyilván látszik a visszaesés de szerintem 1 éve még mindig van.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 271 — Keep pounding
Szórakoztató volt a meccs, a hibák ellenére, Hill játéka stb...
Legjobban ezért fogok emlékezni rá. :
 www.facebook.com/104445666320476/posts/2606550762776608/
Fattyu
Ezen visítottam...
Grat a csoportgyőzelemhez, izgi volt, nagy csatára kényszerített titeket a másik 3 csapat 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ez a garbage time management nem nagyon megy nekünk idén. Többször is óriási előnyt szórakoztunk már el úgy, hogy az ellenfélnek reális esélye lett volna kiegyenlíteni. Most, a Sea ellen, a Chi ellen stb.
Onside kicket lehetne gyakorolni, mert ugye ma 2/2 beszoptunk, idén a 4 sikeres onside kick végrehajtások közül 3 ellenünk volt....
Ami nem tetszett még, hogy voltak csúnya elejtett labdák olyan játékosok részéről akikre ez nem nagyon jellemző, ebből 2 az endzone-ban, ugy hogy a környéken nem volt védő sem. Nyilván ha csak abból a kettőből td lett volna, nyugodtabb lehetett volna a vége.
A D ma is brutál volt, garbage time-ig 9 engedett pont csak, 9sack brutális, remélem megmarad ez a jó teljesítmény 49-ers ellen is. Mondjuk ott az O részéről biztosan több kell.

több mint 6 éve
ertem hogy megnyertuk a csoportot es most orulni kellene de folyamatosan az villant be, hogy mi lesz jovo heten ha Ridley-t ennyire nem tudjuk tartani, Kittel szetszed - es azert megint volt 4 FG az meg keves lesz a Niners ellen, bar az eg aldja Lutz labat aranyba kell foglalni.
Jo hogy hosszu het lesz mert mindenkinek van feladat.
Azt hittem SP felrobban a harmadik kick utan, mennyire volt voros a feje.
Ajandek volt Hill jateka na.
Cook meg igazi TE mindig ugy botorkal elkapas utan mint en reszegen de valahogy mukodik.

több mint 6 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Mától ilyen szép a dicsőség-tábla...

NFC South bajnokok:
- 6x Saints 😀
- 5x Panthers
- 4x Falcons
- 3x Bucs

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
gedam 6 506
Fattyu
ryan ezt nem gondolta át.
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072

több mint 6 éve
Közben Jordan 83 sackkel második a Saints örökranglistán, ebben az ütemben 3 év múlva megdöntheti Rickey Jackson rekordját. Nem gondoltam volna, hogy Payton eraban lesz ez is téma 😊

több mint 6 éve
adam77 New Orleans Saints 640
nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉
adam77
az túlzás, hogy gyenge azért, na.

arra írtam, hogy írtad hogy a Teddy féle playbook kellene, de az ugye már nincs vagy mittom én 😊

(BTW: nagyon szeretném, hogy Teddy maradjon, a csávó olyan energia, hogy azt nehéz elmondani.. és szerintem elvinné a csapatot a következő 3-4 évben)
Gyurma Pappa
valóban nem gyenge 😊
a megszokottakhoz képest gyengébb és ehhez kellene alkalmazkodnia a teljes rendszernek. és nekem úgy tűnt, hogy az előző meccseken a kapitány azért simán nézelődött annyit, mint a ligaelit fala mögött és akkor jöttek is szépen a nyomások, sackek. de ebben most javultunk. kérdés jövő héten mire lesz elég. (szerintem nyerni fogunk)
Teddy-t szerintem mindenki szeretné, ha maradna. nagyon jó karakter.
több mint 6 éve
nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉
adam77
az túlzás, hogy gyenge azért, na.

arra írtam, hogy írtad hogy a Teddy féle playbook kellene, de az ugye már nincs vagy mittom én 😊

(BTW: nagyon szeretném, hogy Teddy maradjon, a csávó olyan energia, hogy azt nehéz elmondani.. és szerintem elvinné a csapatot a következő 3-4 évben)

több mint 6 éve
ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.
adam77
4 nyomást engedett ez a "gyenge fal"... megint az érzések, a tények helyett... McCoy-n egyszer ment át Jarrett-t. Az tény, hogy a futás nem úgy megy balra, mint Armstead-del, de ebben nehéz őt pótolni, a liga egyik legjobb futás blokkoló T-je.

Két csere játszik a vakoldalon, Brees 2.2 mp alatt szabadult meg a labdától, ennél gyorsabban nagyon nehéz. Thomas, Kamara, Ginn és Cook is elkapható labdákat ejtett el a második félidőben, mindegyik legalább first lett volna, Ginn egyértelműen TD, de Cook is besétálhatott volna kb. az endzone-ba. Erről nem a fal tehetett.

(Nem ide tartozik, de szerencsétlen Ryan a végén már akkor is tartogatta a labdát, amikor nem kellett volna, szóval hiába volt neki ténylegesen gyenge a fala, az utolsó 4 sack már az ő hibája is volt.)
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.
adam77
4 nyomást engedett ez a "gyenge fal"... megint az érzések, a tények helyett... McCoy-n egyszer ment át Jarrett-t. Az tény, hogy a futás nem úgy megy balra, mint Armstead-del, de ebben nehéz őt pótolni, a liga egyik legjobb futás blokkoló T-je.

Két csere játszik a vakoldalon, Brees 2.2 mp alatt szabadult meg a labdától, ennél gyorsabban nagyon nehéz. Thomas, Kamara, Ginn és Cook is elkapható labdákat ejtett el a második félidőben, mindegyik legalább first lett volna, Ginn egyértelműen TD, de Cook is besétálhatott volna kb. az endzone-ba. Erről nem a fal tehetett.

(Nem ide tartozik, de szerencsétlen Ryan a végén már akkor is tartogatta a labdát, amikor nem kellett volna, szóval hiába volt neki ténylegesen gyenge a fala, az utolsó 4 sack már az ő hibája is volt.)

több mint 6 éve
abban bízom, hogy a gyengébb szereplés a csoportmeccseknek volt köszönhető és az O lép egy szintet jövő hétre. ott pedig lehet, hogy érdemes lenne elővenni a Teddy-re szabott playbookot. minél hamarabb szabadulni a labdától, sokat futni. a niners d-line rettenetesen aprítani fogja ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.
az onside-ra pedig mellőzzük Thomas-t és Kamarát, és gyakorolgassuk kicsit.
valamint nagyon jó lenne Apple-nek és PJ-nek is elmagyarázni, hogy inkább engedje a nagy játékot és csináljon biztos tackle-t, vagy bízzunk a dropban, esetleg a labda érkezésénél menjen a kontaktra, ha még képben van, de az, hogy már repül a zászló ahogy levegőben van a labda, vállalhatatlan.
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Hill parádé!
Rookie INT-ek /Tuttle 😁😁/
DL aprított.
O gyenge kihasználása.
Szerencsétlenkedés a végén!
De megvan a PO!
Most már lehet számolgatni a kiemelésért.
De ez a teljesítmény kevés lesz a SF ellen, főleg az O részéről!

több mint 6 éve
A második félidőben volt vagy 4 ki nem kényszerített drop. Ha az nincs nem lett volna meccsben sem a Falcons. Sajnos ez nagyon kevés lesz az O-tól a jövő héten. Van másfél hét összeszedni a fejeket.

A DL meg bitang volt,9 sack az brutális.

Jövő héten onside kick védekezés gyakorlás. Hogy miért nem Hill volt ott elkapni, azt sem értem.

A bíráskodás még mindig takony, PI-k annyira konzisztensen jönnek, hogy mindig csak ellenünk.

több mint 6 éve
Ez a pályán nyújtott teljesítményén is látszik. De jó döntés volt őt kiválasztani

mobile.twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1200106441086046208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200106441086046208&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints

több mint 6 éve
Szerintem meg a rengeteg büntetés a fő probléma.Tocy
edzoi stab megint - meg kell regulazni a fiukat mert ez nem 100%.
kell egy onbizalom-novelo meccs a niners elott.
azzal vegzodjon a meccs amivel a WHODAT kezdodik!

több mint 6 éve
Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊
Gyurma Pappa
Nalam valamiert 12. helyet mutat coverben (11. ha kivesszuk a keves snapeseket):
 i.imgur.com/xKwBoCw.png
 i.imgur.com/zNwVv7I.png
undisputedly
Igen, mybad. Összevontam két, nem összefüggő információt:

www.instagram.com/p/B5XwLOQJTJ4/?igshid=848t18n9klnn

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊
Gyurma Pappa
Nalam valamiert 12. helyet mutat coverben (11. ha kivesszuk a keves snapeseket):
 i.imgur.com/xKwBoCw.png
 i.imgur.com/zNwVv7I.png

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Rankins kedvenc része a hálaadás an, hát őszinte volt 😁

mobile.twitter.com/Saints/status/1199455805818507264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1199455805818507264&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints

több mint 6 éve

Holnap behúzhatjuk a csoportot és háladadáskor visszavághatunk a Falconsnak. Kell ennél több motiváció? Ha ez nem pörgeti fel a csapatot, akkor semmi, őszintén mondom.

WHO DAT