New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Lehet hogy rosszul érzem, de mintha Payton tartalékolna a PO-ra. Ritkák a hosszú játékok, és Hill-t is rég használtuk annyit mint most a Falcons ellen. Szerintem van még a tarsolyban játék, amit csak a rájátszásban láthatunk. Hogy szoros meccseket játszunk az meg nem baj, főleg ha jól jövünk ki belőle. Ezzel is készülünk a végjátékra.Szeretném ezt hinni, meg remélem is, de ha megnézem az elmúlt három szezont akkor szinte azonos a sorminta. Egy gyengébb szezonkezdet után a szezon negyedétől a háromnegyedéig kb sorra nyertük a meccseket, dominált az O és a D is. Azonban az utolsó néhány meccsre az O gyengébben játszott, és csak néhány ponton múlt a győzelem.
Gézu
Aztán később a PO-ban sem volt jelentősebb javulás az O részéről, két éve ugye a Pantherst a wild cardban csak a D végjátékának köszönhetően győztük le, utána Minnesotában a 3. negyed után valami 17-0 val égett az O, utána visszajöttünk ugyan, de jött ugye diggs.
Tavaly is hasonló volt a forgatókönyv, a Phillies ellen is több mint 10 pont hátrányban voltunk, és a végén Foles int-je után nyertünk kínkeservesen, utána meg Rams ellen tudjuk mi volt, de ott sem volt jó az O.
Mintha a szezon végére fejben vagy fizikálisan vagy nem tudom hogy elfáradna a támadósor, vagy rosszak a hívások, passz.
Remélem, hogy most nem így lesz persze.

több mint 6 éve
Lehet hogy rosszul érzem, de mintha Payton tartalékolna a PO-ra. Ritkák a hosszú játékok, és Hill-t is rég használtuk annyit mint most a Falcons ellen. Szerintem van még a tarsolyban játék, amit csak a rájátszásban láthatunk. Hogy szoros meccseket játszunk az meg nem baj, főleg ha jól jövünk ki belőle. Ezzel is készülünk a végjátékra.
több mint 6 éve
De annak örülök, hogy ezt én is látom, mert akkor DA is, és majd kitalál valamit 😊Gyurma Pappaamen.
es hogy megregulazza a csapatot mert ahogy latom iden ugy kell vedekezni hogy az ellenfel jatekosat 2m-re se kozelithetjuk meg mert repul a zaszlo.
jo teszt lesz ez januarra es itt meg van lehetoseg a javitasra, ha megint osszekerulunk
több mint 6 éve
Ő-line-t erősíteni kell az offseason-ben, de hozzá kell tenni hogy se Armsetead se Peat monndjuk nem tudom hogy ő vagy Easton a jobb (vagy szarabb 😀), a másik az pedig a corner Apple nagyon kétarcú mert van amikor kitud venni egy elit játékost de van az olyan mint a mai és néztem 2 DPI is szimplán csak azon múlott hogy balfasz főleg mikor Bell-el double coverage volt akkor minek kell odalökni egyet. Leginkább azt tetszene ha FA-ról egy erős CB aki bizonyított már, draft 1-2. kör közül valamelyiken egy jó G prospect. Egyébként a szoros meccsek miatt én nem félek, tavaly szétaláztunk sokszor egy csomó csapatot januárban meg ugye koppantunk (igaz rásegítéssel), ha idén csak ilyen meccsek lesznek de lehozzuk az SB-t akkor a kuytát se fogja érdekelni hogy pl a Panthers ellen kellett a 2-3 kihagyott FG. Kapitány meg nem tudom marad-e jövőre, nyilván látszik a visszaesés de szerintem 1 éve még mindig van.Peat a szarabb, ez egyértelmű, ő max bagóért marad. Easton PFF statja is jobb, de szemre is jobban játszik. Armstead nélkül a fal egy szinttel lejjebb van, ez egészen biztos, ő korszakos tehetség, ahogy a másik oldalon Ramczyk is. Warfordnak jobb éve van, mint tavaly, McCoy pedig hatalmas szerzemény.
nemethbence55
Applenek ez volt az első látványosan szar meccse. PFF statjai alapján jobb idényt megy, mint Lattimore, ő az első 3 meccsen nem csak önmagához képest volt gyenge, aztán összeszedte magát, erre most a sérülések nehezítik az idényét. Apple egyértelműen meg kell tartani, de PJ helyére kell valaki 3. cornernek, mert a szélen teljesen el van veszve Williams, ahogy CGJ is.
Kittel szetszedKittle és Ridley nem ugyanazon a poszton játszik, ilyen szempontból kevésbé releváns az összehasonlításuk. A Falcons és a 49ers O is teljesen másképp játszik, nagyon nehéz összehasonlítani a két csapat elleni teljesítményt. Azért nem biztos, hogy annyira rossz nekünk egy elkapó TE-re építő O, mert Williams és Davis is jó coverage-ben, tehát a sekély és a mély zónákat is le tudjuk védekezni a pálya közepén. Ha Apple a szélen semlegesíti Samuel-t, akkor elképzelhető, hogy Lattimore bejön Kittle-t fogni, de valószínűbb, hogy a pálya közepén zónázva oldjuk meg a kérdést.
diceman
A SF-től nem (elsősorban) Kittle miatt kell tartani, hanem amit a Carolina is jól kihasznált ellenünk, hogy szélső LB-ink nem annyira jók, ezért könnyen megesszük a misdirection-ket, reverse-ket, mindenféle trükkös playeket. Ha ezekre koncentrálunk, könnyedén kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy Kittle egy-az-egyben marad mondjuk egy LB-vel mélyen, és akkor viszont megszívhatjuk.
De annak örülök, hogy ezt én is látom, mert akkor DA is, és majd kitalál valamit 😊

több mint 6 éve
Ő-line-t erősíteni kell az offseason-ben, de hozzá kell tenni hogy se Armsetead se Peat monndjuk nem tudom hogy ő vagy Easton a jobb (vagy szarabb 😀), a másik az pedig a corner Apple nagyon kétarcú mert van amikor kitud venni egy elit játékost de van az olyan mint a mai és néztem 2 DPI is szimplán csak azon múlott hogy balfasz főleg mikor Bell-el double coverage volt akkor minek kell odalökni egyet. Leginkább azt tetszene ha FA-ról egy erős CB aki bizonyított már, draft 1-2. kör közül valamelyiken egy jó G prospect. Egyébként a szoros meccsek miatt én nem félek, tavaly szétaláztunk sokszor egy csomó csapatot januárban meg ugye koppantunk (igaz rásegítéssel), ha idén csak ilyen meccsek lesznek de lehozzuk az SB-t akkor a kuytát se fogja érdekelni hogy pl a Panthers ellen kellett a 2-3 kihagyott FG. Kapitány meg nem tudom marad-e jövőre, nyilván látszik a visszaesés de szerintem 1 éve még mindig van.
több mint 6 éve
Szórakoztató volt a meccs, a hibák ellenére, Hill játéka stb...Ezen visítottam...
Legjobban ezért fogok emlékezni rá. :
www.facebook.com/104445666320476/posts/2606550762776608/
Fattyu
Grat a csoportgyőzelemhez, izgi volt, nagy csatára kényszerített titeket a másik 3 csapat 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ez a garbage time management nem nagyon megy nekünk idén. Többször is óriási előnyt szórakoztunk már el úgy, hogy az ellenfélnek reális esélye lett volna kiegyenlíteni. Most, a Sea ellen, a Chi ellen stb.Onside kicket lehetne gyakorolni, mert ugye ma 2/2 beszoptunk, idén a 4 sikeres onside kick végrehajtások közül 3 ellenünk volt....
Ami nem tetszett még, hogy voltak csúnya elejtett labdák olyan játékosok részéről akikre ez nem nagyon jellemző, ebből 2 az endzone-ban, ugy hogy a környéken nem volt védő sem. Nyilván ha csak abból a kettőből td lett volna, nyugodtabb lehetett volna a vége.
A D ma is brutál volt, garbage time-ig 9 engedett pont csak, 9sack brutális, remélem megmarad ez a jó teljesítmény 49-ers ellen is. Mondjuk ott az O részéről biztosan több kell.

több mint 6 éve
ertem hogy megnyertuk a csoportot es most orulni kellene de folyamatosan az villant be, hogy mi lesz jovo heten ha Ridley-t ennyire nem tudjuk tartani, Kittel szetszed - es azert megint volt 4 FG az meg keves lesz a Niners ellen, bar az eg aldja Lutz labat aranyba kell foglalni.Jo hogy hosszu het lesz mert mindenkinek van feladat.
Azt hittem SP felrobban a harmadik kick utan, mennyire volt voros a feje.
Ajandek volt Hill jateka na.
Cook meg igazi TE mindig ugy botorkal elkapas utan mint en reszegen de valahogy mukodik.
több mint 6 éve
Mától ilyen szép a dicsőség-tábla...NFC South bajnokok:
- 6x Saints 😀
- 5x Panthers
- 4x Falcons
- 3x Bucs
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
gedam
6 506
Szórakoztató volt a meccs, a hibák ellenére, Hill játéka stb...ryan ezt nem gondolta át.
Legjobban ezért fogok emlékezni rá. :
Fattyu
több mint 6 éve
Szórakoztató volt a meccs, a hibák ellenére, Hill játéka stb...Legjobban ezért fogok emlékezni rá. :
több mint 6 éve
Közben Jordan 83 sackkel második a Saints örökranglistán, ebben az ütemben 3 év múlva megdöntheti Rickey Jackson rekordját. Nem gondoltam volna, hogy Payton eraban lesz ez is téma 😊

több mint 6 éve
valóban nem gyenge 😊nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉az túlzás, hogy gyenge azért, na.
adam77
arra írtam, hogy írtad hogy a Teddy féle playbook kellene, de az ugye már nincs vagy mittom én 😊
(BTW: nagyon szeretném, hogy Teddy maradjon, a csávó olyan energia, hogy azt nehéz elmondani.. és szerintem elvinné a csapatot a következő 3-4 évben)
Gyurma Pappa
a megszokottakhoz képest gyengébb és ehhez kellene alkalmazkodnia a teljes rendszernek. és nekem úgy tűnt, hogy az előző meccseken a kapitány azért simán nézelődött annyit, mint a ligaelit fala mögött és akkor jöttek is szépen a nyomások, sackek. de ebben most javultunk. kérdés jövő héten mire lesz elég. (szerintem nyerni fogunk)
Teddy-t szerintem mindenki szeretné, ha maradna. nagyon jó karakter.
több mint 6 éve
nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉az túlzás, hogy gyenge azért, na.
adam77
arra írtam, hogy írtad hogy a Teddy féle playbook kellene, de az ugye már nincs vagy mittom én 😊
(BTW: nagyon szeretném, hogy Teddy maradjon, a csávó olyan energia, hogy azt nehéz elmondani.. és szerintem elvinné a csapatot a következő 3-4 évben)

több mint 6 éve
nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.4 nyomást engedett ez a "gyenge fal"... megint az érzések, a tények helyett... McCoy-n egyszer ment át Jarrett-t. Az tény, hogy a futás nem úgy megy balra, mint Armstead-del, de ebben nehéz őt pótolni, a liga egyik legjobb futás blokkoló T-je.
adam77
Két csere játszik a vakoldalon, Brees 2.2 mp alatt szabadult meg a labdától, ennél gyorsabban nagyon nehéz. Thomas, Kamara, Ginn és Cook is elkapható labdákat ejtett el a második félidőben, mindegyik legalább first lett volna, Ginn egyértelműen TD, de Cook is besétálhatott volna kb. az endzone-ba. Erről nem a fal tehetett.
(Nem ide tartozik, de szerencsétlen Ryan a végén már akkor is tartogatta a labdát, amikor nem kellett volna, szóval hiába volt neki ténylegesen gyenge a fala, az utolsó 4 sack már az ő hibája is volt.)
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.4 nyomást engedett ez a "gyenge fal"... megint az érzések, a tények helyett... McCoy-n egyszer ment át Jarrett-t. Az tény, hogy a futás nem úgy megy balra, mint Armstead-del, de ebben nehéz őt pótolni, a liga egyik legjobb futás blokkoló T-je.
adam77
Két csere játszik a vakoldalon, Brees 2.2 mp alatt szabadult meg a labdától, ennél gyorsabban nagyon nehéz. Thomas, Kamara, Ginn és Cook is elkapható labdákat ejtett el a második félidőben, mindegyik legalább first lett volna, Ginn egyértelműen TD, de Cook is besétálhatott volna kb. az endzone-ba. Erről nem a fal tehetett.
(Nem ide tartozik, de szerencsétlen Ryan a végén már akkor is tartogatta a labdát, amikor nem kellett volna, szóval hiába volt neki ténylegesen gyenge a fala, az utolsó 4 sack már az ő hibája is volt.)

több mint 6 éve
abban bízom, hogy a gyengébb szereplés a csoportmeccseknek volt köszönhető és az O lép egy szintet jövő hétre. ott pedig lehet, hogy érdemes lenne elővenni a Teddy-re szabott playbookot. minél hamarabb szabadulni a labdától, sokat futni. a niners d-line rettenetesen aprítani fogja ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.az onside-ra pedig mellőzzük Thomas-t és Kamarát, és gyakorolgassuk kicsit.
valamint nagyon jó lenne Apple-nek és PJ-nek is elmagyarázni, hogy inkább engedje a nagy játékot és csináljon biztos tackle-t, vagy bízzunk a dropban, esetleg a labda érkezésénél menjen a kontaktra, ha még képben van, de az, hogy már repül a zászló ahogy levegőben van a labda, vállalhatatlan.
több mint 6 éve
Hill parádé!Rookie INT-ek /Tuttle 😁😁/
DL aprított.
O gyenge kihasználása.
Szerencsétlenkedés a végén!
De megvan a PO!
Most már lehet számolgatni a kiemelésért.
De ez a teljesítmény kevés lesz a SF ellen, főleg az O részéről!
több mint 6 éve
A második félidőben volt vagy 4 ki nem kényszerített drop. Ha az nincs nem lett volna meccsben sem a Falcons. Sajnos ez nagyon kevés lesz az O-tól a jövő héten. Van másfél hét összeszedni a fejeket.A DL meg bitang volt,9 sack az brutális.
Jövő héten onside kick védekezés gyakorlás. Hogy miért nem Hill volt ott elkapni, azt sem értem.
A bíráskodás még mindig takony, PI-k annyira konzisztensen jönnek, hogy mindig csak ellenünk.

több mint 6 éve
Ez a pályán nyújtott teljesítményén is látszik. De jó döntés volt őt kiválasztanimobile.twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1200106441086046208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200106441086046208&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints

több mint 6 éve
Szerintem meg a rengeteg büntetés a fő probléma.Tocyedzoi stab megint - meg kell regulazni a fiukat mert ez nem 100%.
kell egy onbizalom-novelo meccs a niners elott.
azzal vegzodjon a meccs amivel a WHODAT kezdodik!
több mint 6 éve
Igen, mybad. Összevontam két, nem összefüggő információt:Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊Nalam valamiert 12. helyet mutat coverben (11. ha kivesszuk a keves snapeseket):
Gyurma Pappa
i.imgur.com/xKwBoCw.png
i.imgur.com/zNwVv7I.png
undisputedly
www.instagram.com/p/B5XwLOQJTJ4/?igshid=848t18n9klnn

több mint 6 éve
Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊Nalam valamiert 12. helyet mutat coverben (11. ha kivesszuk a keves snapeseket):
Gyurma Pappa
i.imgur.com/xKwBoCw.png
i.imgur.com/zNwVv7I.png
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Rankins kedvenc része a hálaadás an, hát őszinte volt 😁mobile.twitter.com/Saints/status/1199455805818507264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1199455805818507264&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints

több mint 6 éve
Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊Holnap behúzhatjuk a csoportot és háladadáskor visszavághatunk a Falconsnak. Kell ennél több motiváció? Ha ez nem pörgeti fel a csapatot, akkor semmi, őszintén mondom.
WHO DAT