Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

6 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 476 — Deion Sanders for president!
Vasárnap Imola 6h, most úgy tűnik esős pályán.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 867 — Kinek mit intézett a kormánya
 p1race.hu/2025/04/13/jorge-martint-eltalalta-ellenfele-motorja-sulyos-tudoserulese-miatt-napokig-korhazban-tartjak/
NB2
Légmell, mellkas csapolás, és 6 törött borda. 😕

Jobbulást neki. Remélem nem akarja elsietni a visszatérést, ennek a szezonnak már hivatalosan is annyi, nincs miért erőltetni.
Jan
Már ha a mellkas csapolás elég.
Sajna tapasztalat.

Poloska vagyok.
6 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 255 — Steelers fan
 p1race.hu/2025/04/13/jorge-martint-eltalalta-ellenfele-motorja-sulyos-tudoserulese-miatt-napokig-korhazban-tartjak/
NB2
Légmell, mellkas csapolás, és 6 törött borda. 😕

Jobbulást neki. Remélem nem akarja elsietni a visszatérést, ennek a szezonnak már hivatalosan is annyi, nincs miért erőltetni.
7 napja
JéBé Green Bay Packers 7 192
Nincs is Lando hate, se hype szerintem. Senki nem gondolja top 3 pilótának a mezőnyben, maximum top10 tehát a mezőny első fele. (Max, Lulu, Russel, Leclerc, Sainz, Alonso szerintem előtte van, és úgy néz ki Piastri is fejben tuti).

Övé a leggyorsabb autó 1,5 éve. Ehhez képest kicsit sem emelkedik ki, és megjegyeztem, hogy mint csomag, Piastri erőssebbnek tűnik nekem, sokszor gyorsabb is, amikor kell jelentősen agresszívabb, és fejben nagyon nyugodt. Ez hype? Főleg úgy, hogy nekem abszolút inkább Lando, mint Oscar.
Eazzy
Az a masfel ev inkabb max 1, vagy kevesebb es bar nincs elottem a tabla de megkockaztatom hogy ezen idoszak alatt Lando szerezte a legtobb pontot. Meglatjuk, most godorben van de azert meg mindig elobb tennek ra penzt mint Piastrira.
7 napja
esanders10 Denver Broncos 654
Piastri most is sc nélkül fél percet adott volna a 2. helyezettnek. Ez a meki van olyan előnyben mint a merci meg a redbull volt, csak a pilóták nem olyan stabilak, hogy mindig kiautózzák belőle.
Tarsi
Wrong. SC nélkül pont hogy kevesebb lett volna az előnyük. Ferrari, főleg Leclerc veszélyes lett volna lágyon a végén, de hogy 10 secen belül zárt volna, az biztos, és Russell sem ment volna ez esetben 20 kört lágyon, a végére durván elfogyva. Itt meg SC után Ferrari keze meg volt kötve, mediumot nem rakhattak fel, ami a legjobb volt a futam azon részére már.
7 napja
Stez SMU Mustangs 44 065 — Whoops, looks like something went wrong.
Néha elolvasom amit írtok az F1-ről, bár alapvetően nem követem a sorozatot. Általában értem is miről írtok, na de most elvesztem. Ki az a Lulu?
Mikey
Meszaros Lulu, most vette meg a Ferrarit, sajtohirek szerint Hamilton helyere jovore valami Andrea nevezetu szupertehetseg fog beulni, a kocsit pedig piros helyett atfestik narancs kontra zebramintasra.

7 napja
Mikey Cincinnati Bengals 19 743
Néha elolvasom amit írtok az F1-ről, bár alapvetően nem követem a sorozatot. Általában értem is miről írtok, na de most elvesztem. Ki az a Lulu?
7 napja
Duff Seattle Seahawks 3 249
Nincs is Lando hate, se hype szerintem. Senki nem gondolja top 3 pilótának a mezőnyben, maximum top10 tehát a mezőny első fele. (Max, Lulu, Russel, Leclerc, Sainz, Alonso szerintem előtte van, és úgy néz ki Piastri is fejben tuti).

Övé a leggyorsabb autó 1,5 éve. Ehhez képest kicsit sem emelkedik ki, és megjegyeztem, hogy mint csomag, Piastri erőssebbnek tűnik nekem, sokszor gyorsabb is, amikor kell jelentősen agresszívabb, és fejben nagyon nyugodt. Ez hype? Főleg úgy, hogy nekem abszolút inkább Lando, mint Oscar.
Eazzy
En csak erre az egy pilotara reagalnek. Bocs, de szerintem a legtulertekeltebb pilota az idei mezonyben. Nem azt mondom, hogy gyenge, mert helye van a mezonyben, meg amugy egy szimpatikus versenyzo, de mar egy evtizede az f1ben van, nem tudom hanyadik csapatat tapossa, es szerintem eddig sehol se alkotott olyan nagyon maradandot, mindenhol beleszurkult a mezonybe. Egy-egy verseny kiadja neki neha, de a vele egyutt emlitett nevektol szerintem kifejezetten messze van.
7 napja
Jughead Dallas Cowboys 5 535
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.
peach
Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
NB2
azért a legjobb autó meg a legjobb autó között is van azért különbség. a prime mercinek kb tök m1 volt, hogy esik vagy fúj konstans fél mp-vel gyorsabb volt a mezőnynél. a verstappen - redbull csomag meg talán ennél is durvább volt. szerintem a mclaren nincs ennyivel a mezőny előtt, ráadásul az autó legnagyobb előnye majd a melegebb aszfaltokon fog kijönni. ez az autó egyelőre érzékenyebben reagál a külső tényezőkre mint az általad említett domináns konstrukciók.
peach
Igazából ez látszik, hogy a mostani szabályrendszer az érzékeny kocsiknak kedvez, emiatt tudta ezt a korszakot Max uralni, mert az ő egyedi stílusának ez kedvez. Ezt másolta le most a McLaren is, ezért is hibáznak olyan sokat a pilótáik, pedig két nagy jó pilótáról beszélünk (Norris pl. évek óta az egyik legjobb kvalis, erre idén tiszta köre alig volt), mert teljesen más, mint amihez hozzá vannak szokva (el is mondták, hogy kifejezetten utálják ezt ebben az amúgy nagyon gyors autóban).

Fentiek miatt nem is fogják úgy uralni ezt az évet, mint Max tenné a McLarenben, de ezért borzasztó nehéz ezt megítélni, mert ha éppen beletalálnak, akkor olyan mintha más dimenzió lenne a kocsi, csak hát ez nem olyan könnyű ezekkel az autókkal.

De amúgy a dologhoz hozzátartozik, hogyha Piastri helyett Bottas/Perez szintű második számú pilóta lenne, akkor Norris 1,1,2,2-vel kezdhetett volna idén és utcahosszal vezetné a bajnokságot. Ehhez képest Piastri továbbra is elmondhatja magától azt, hogy sose tudott még Norris és Verstappen között végezni, ami amúgy a maga nemében igazi bravúr. 😀
7 napja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 912 — No one likes us, cause no one like us

Don't talk the walk, Walk the talk!
7 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 470
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.
peach
Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
NB2
azért a legjobb autó meg a legjobb autó között is van azért különbség. a prime mercinek kb tök m1 volt, hogy esik vagy fúj konstans fél mp-vel gyorsabb volt a mezőnynél. a verstappen - redbull csomag meg talán ennél is durvább volt. szerintem a mclaren nincs ennyivel a mezőny előtt, ráadásul az autó legnagyobb előnye majd a melegebb aszfaltokon fog kijönni. ez az autó egyelőre érzékenyebben reagál a külső tényezőkre mint az általad említett domináns konstrukciók.
peach
Piastri most is sc nélkül fél percet adott volna a 2. helyezettnek. Ez a meki van olyan előnyben mint a merci meg a redbull volt, csak a pilóták nem olyan stabilak, hogy mindig kiautózzák belőle.
7 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 345
NB2
Szerencsétlen. Ebben a szezonban már csak arra kéne figyelnie, hogy teljesen felépüljön.

7 napja
peach Atlanta Falcons 15 124 — a new hope (again)
peach
NB2

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 273 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chastain újra Top 10-ben végez, zsinórban harmadszor. Amilyen szar idén a Trackhouse, ez óriási teljesítmény.
7 napja
NB2 New England Patriots 25 954 — nabege2@yahoo.com
7 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 867 — Kinek mit intézett a kormánya
És egy Fantasy bajnoki győzelem a hétre. 22 tavaszi Bristol után megint.

Poloska vagyok.
7 napja
411/500.

Nagyon kellett ez a múlt heti után.
7 napja
BREAKING Maverick Viñales demoted to P14 after receiving a 16-second penalty due to low tyre pressure
NB2
😕

Poloska vagyok.
7 napja
NB2 New England Patriots 25 954 — nabege2@yahoo.com
BREAKING Maverick Viñales demoted to P14 after receiving a 16-second penalty due to low tyre pressure
7 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 537 — #NoStress
Sobri most nézz oda, Blaney mindenkinek kört ad.
zacknorb
Már azon töprengek, hogy a vége előtt pár körrel ki, és miként fogja elbaszni Blaney versenyét.

7 napja
Sobri most nézz oda, Blaney mindenkinek kört ad.

Poloska vagyok.
7 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 537 — #NoStress
peach
A segge alatt van lassan 1 éve a legjobb autó. Ezt néha néha sikerül nem elbasznia, de többnyire nem. Egy rakétával sikerült 5 győzelmet behúznia, miközben a harmad annyi tapasztalattal nem rendelkező csapattársa is behúzott 4-et. Ennek ellenére akkora a hype körülötte, sokan a legnagyobbakkal együtt emlegetik. Holott kapásból van a mezőnyben 5 pilóta aki azzal az autóval tavaly vb lett volna. Én ezt a hypot hate-elem.
Tarsi
Dehát jól látod a valódi képességeit, helyzetét, van saját véleményed, meglátásaid, semennyire nem befolyásol téged senki hypeja, akkor miért zavar ezen hype létezése? Mi károd származik belőle? Mi indokolja a hate-det?
Mindig vannak médiakedvencek, ez aztán vagy egybeesik a sikerességgel vagy nem. Tök random. Ez miért probléma számodra? Elég furi.

7 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 470
peach
A segge alatt van lassan 1 éve a legjobb autó. Ezt néha néha sikerül nem elbasznia, de többnyire nem. Egy rakétával sikerült 5 győzelmet behúznia, miközben a harmad annyi tapasztalattal nem rendelkező csapattársa is behúzott 4-et. Ennek ellenére akkora a hype körülötte, sokan a legnagyobbakkal együtt emlegetik. Holott kapásból van a mezőnyben 5 pilóta aki azzal az autóval tavaly vb lett volna. Én ezt a hypot hate-elem.

Szerkesztette: Tarsi
7 napja
23-an maradtak a vezető körön, Larson nagyot megy.

Ahhoz képest hogy mennyire ki volt hegyezve a gumikopásra a verseny, kibírta gond nélkül a 125 körös első szakaszt. 🤔
7 napja
Larson 40 kör után elindult. 😅