Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
6 napja
Vasárnap Imola 6h, most úgy tűnik esős pályán.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 napja
Már ha a mellkas csapolás elég.p1race.hu/2025/04/13/jorge-martint-eltalalta-ellenfele-motorja-sulyos-tudoserulese-miatt-napokig-korhazban-tartjak/Légmell, mellkas csapolás, és 6 törött borda. 😕
NB2
Jobbulást neki. Remélem nem akarja elsietni a visszatérést, ennek a szezonnak már hivatalosan is annyi, nincs miért erőltetni.
Jan
Sajna tapasztalat.
Poloska vagyok.
6 napja
p1race.hu/2025/04/13/jorge-martint-eltalalta-ellenfele-motorja-sulyos-tudoserulese-miatt-napokig-korhazban-tartjak/Légmell, mellkas csapolás, és 6 törött borda. 😕
NB2
Jobbulást neki. Remélem nem akarja elsietni a visszatérést, ennek a szezonnak már hivatalosan is annyi, nincs miért erőltetni.
7 napja
Nincs is Lando hate, se hype szerintem. Senki nem gondolja top 3 pilótának a mezőnyben, maximum top10 tehát a mezőny első fele. (Max, Lulu, Russel, Leclerc, Sainz, Alonso szerintem előtte van, és úgy néz ki Piastri is fejben tuti).Az a masfel ev inkabb max 1, vagy kevesebb es bar nincs elottem a tabla de megkockaztatom hogy ezen idoszak alatt Lando szerezte a legtobb pontot. Meglatjuk, most godorben van de azert meg mindig elobb tennek ra penzt mint Piastrira.
Övé a leggyorsabb autó 1,5 éve. Ehhez képest kicsit sem emelkedik ki, és megjegyeztem, hogy mint csomag, Piastri erőssebbnek tűnik nekem, sokszor gyorsabb is, amikor kell jelentősen agresszívabb, és fejben nagyon nyugodt. Ez hype? Főleg úgy, hogy nekem abszolút inkább Lando, mint Oscar.
Eazzy
7 napja
Piastri most is sc nélkül fél percet adott volna a 2. helyezettnek. Ez a meki van olyan előnyben mint a merci meg a redbull volt, csak a pilóták nem olyan stabilak, hogy mindig kiautózzák belőle.Wrong. SC nélkül pont hogy kevesebb lett volna az előnyük. Ferrari, főleg Leclerc veszélyes lett volna lágyon a végén, de hogy 10 secen belül zárt volna, az biztos, és Russell sem ment volna ez esetben 20 kört lágyon, a végére durván elfogyva. Itt meg SC után Ferrari keze meg volt kötve, mediumot nem rakhattak fel, ami a legjobb volt a futam azon részére már.
Tarsi
7 napja
Néha elolvasom amit írtok az F1-ről, bár alapvetően nem követem a sorozatot. Általában értem is miről írtok, na de most elvesztem. Ki az a Lulu?Meszaros Lulu, most vette meg a Ferrarit, sajtohirek szerint Hamilton helyere jovore valami Andrea nevezetu szupertehetseg fog beulni, a kocsit pedig piros helyett atfestik narancs kontra zebramintasra.
Mikey

7 napja
Néha elolvasom amit írtok az F1-ről, bár alapvetően nem követem a sorozatot. Általában értem is miről írtok, na de most elvesztem. Ki az a Lulu?
7 napja
Nincs is Lando hate, se hype szerintem. Senki nem gondolja top 3 pilótának a mezőnyben, maximum top10 tehát a mezőny első fele. (Max, Lulu, Russel, Leclerc, Sainz, Alonso szerintem előtte van, és úgy néz ki Piastri is fejben tuti).En csak erre az egy pilotara reagalnek. Bocs, de szerintem a legtulertekeltebb pilota az idei mezonyben. Nem azt mondom, hogy gyenge, mert helye van a mezonyben, meg amugy egy szimpatikus versenyzo, de mar egy evtizede az f1ben van, nem tudom hanyadik csapatat tapossa, es szerintem eddig sehol se alkotott olyan nagyon maradandot, mindenhol beleszurkult a mezonybe. Egy-egy verseny kiadja neki neha, de a vele egyutt emlitett nevektol szerintem kifejezetten messze van.
Övé a leggyorsabb autó 1,5 éve. Ehhez képest kicsit sem emelkedik ki, és megjegyeztem, hogy mint csomag, Piastri erőssebbnek tűnik nekem, sokszor gyorsabb is, amikor kell jelentősen agresszívabb, és fejben nagyon nyugodt. Ez hype? Főleg úgy, hogy nekem abszolút inkább Lando, mint Oscar.
Eazzy
7 napja
Igazából ez látszik, hogy a mostani szabályrendszer az érzékeny kocsiknak kedvez, emiatt tudta ezt a korszakot Max uralni, mert az ő egyedi stílusának ez kedvez. Ezt másolta le most a McLaren is, ezért is hibáznak olyan sokat a pilótáik, pedig két nagy jó pilótáról beszélünk (Norris pl. évek óta az egyik legjobb kvalis, erre idén tiszta köre alig volt), mert teljesen más, mint amihez hozzá vannak szokva (el is mondták, hogy kifejezetten utálják ezt ebben az amúgy nagyon gyors autóban).azért a legjobb autó meg a legjobb autó között is van azért különbség. a prime mercinek kb tök m1 volt, hogy esik vagy fúj konstans fél mp-vel gyorsabb volt a mezőnynél. a verstappen - redbull csomag meg talán ennél is durvább volt. szerintem a mclaren nincs ennyivel a mezőny előtt, ráadásul az autó legnagyobb előnye majd a melegebb aszfaltokon fog kijönni. ez az autó egyelőre érzékenyebben reagál a külső tényezőkre mint az általad említett domináns konstrukciók.Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
peach
NB2
peach
Fentiek miatt nem is fogják úgy uralni ezt az évet, mint Max tenné a McLarenben, de ezért borzasztó nehéz ezt megítélni, mert ha éppen beletalálnak, akkor olyan mintha más dimenzió lenne a kocsi, csak hát ez nem olyan könnyű ezekkel az autókkal.
De amúgy a dologhoz hozzátartozik, hogyha Piastri helyett Bottas/Perez szintű második számú pilóta lenne, akkor Norris 1,1,2,2-vel kezdhetett volna idén és utcahosszal vezetné a bajnokságot. Ehhez képest Piastri továbbra is elmondhatja magától azt, hogy sose tudott még Norris és Verstappen között végezni, ami amúgy a maga nemében igazi bravúr. 😀
7 napja
Nincs is Lando hate, se hype szerintem. Senki nem gondolja top 3 pilótának a mezőnyben, maximum top10 tehát a mezőny első fele. (Max, Lulu, Russel, Leclerc, Sainz, Alonso szerintem előtte van, és úgy néz ki Piastri is fejben tuti).Övé a leggyorsabb autó 1,5 éve. Ehhez képest kicsit sem emelkedik ki, és megjegyeztem, hogy mint csomag, Piastri erőssebbnek tűnik nekem, sokszor gyorsabb is, amikor kell jelentősen agresszívabb, és fejben nagyon nyugodt. Ez hype? Főleg úgy, hogy nekem abszolút inkább Lando, mint Oscar.
Don't talk the walk, Walk the talk!
7 napja
Piastri most is sc nélkül fél percet adott volna a 2. helyezettnek. Ez a meki van olyan előnyben mint a merci meg a redbull volt, csak a pilóták nem olyan stabilak, hogy mindig kiautózzák belőle.azért a legjobb autó meg a legjobb autó között is van azért különbség. a prime mercinek kb tök m1 volt, hogy esik vagy fúj konstans fél mp-vel gyorsabb volt a mezőnynél. a verstappen - redbull csomag meg talán ennél is durvább volt. szerintem a mclaren nincs ennyivel a mezőny előtt, ráadásul az autó legnagyobb előnye majd a melegebb aszfaltokon fog kijönni. ez az autó egyelőre érzékenyebben reagál a külső tényezőkre mint az általad említett domináns konstrukciók.Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
peach
NB2
peach
7 napja
p1race.hu/2025/04/13/jorge-martint-eltalalta-ellenfele-motorja-sulyos-tudoserulese-miatt-napokig-korhazban-tartjak/Szerencsétlen. Ebben a szezonban már csak arra kéne figyelnie, hogy teljesen felépüljön.
NB2

7 napja
azért a legjobb autó meg a legjobb autó között is van azért különbség. a prime mercinek kb tök m1 volt, hogy esik vagy fúj konstans fél mp-vel gyorsabb volt a mezőnynél. a verstappen - redbull csomag meg talán ennél is durvább volt. szerintem a mclaren nincs ennyivel a mezőny előtt, ráadásul az autó legnagyobb előnye majd a melegebb aszfaltokon fog kijönni. ez az autó egyelőre érzékenyebben reagál a külső tényezőkre mint az általad említett domináns konstrukciók.Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
peach
NB2

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 napja
Chastain újra Top 10-ben végez, zsinórban harmadszor. Amilyen szar idén a Trackhouse, ez óriási teljesítmény.
7 napja
És egy Fantasy bajnoki győzelem a hétre. 22 tavaszi Bristol után megint.
Poloska vagyok.
7 napja
BREAKING Maverick Viñales demoted to P14 after receiving a 16-second penalty due to low tyre pressure😕
NB2
Poloska vagyok.
7 napja
BREAKING Maverick Viñales demoted to P14 after receiving a 16-second penalty due to low tyre pressure
7 napja
Sobri most nézz oda, Blaney mindenkinek kört ad.Már azon töprengek, hogy a vége előtt pár körrel ki, és miként fogja elbaszni Blaney versenyét.
zacknorb

7 napja
Sobri most nézz oda, Blaney mindenkinek kört ad.
Poloska vagyok.
7 napja
Dehát jól látod a valódi képességeit, helyzetét, van saját véleményed, meglátásaid, semennyire nem befolyásol téged senki hypeja, akkor miért zavar ezen hype létezése? Mi károd származik belőle? Mi indokolja a hate-det?Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.A segge alatt van lassan 1 éve a legjobb autó. Ezt néha néha sikerül nem elbasznia, de többnyire nem. Egy rakétával sikerült 5 győzelmet behúznia, miközben a harmad annyi tapasztalattal nem rendelkező csapattársa is behúzott 4-et. Ennek ellenére akkora a hype körülötte, sokan a legnagyobbakkal együtt emlegetik. Holott kapásból van a mezőnyben 5 pilóta aki azzal az autóval tavaly vb lett volna. Én ezt a hypot hate-elem.
peach
Tarsi
Mindig vannak médiakedvencek, ez aztán vagy egybeesik a sikerességgel vagy nem. Tök random. Ez miért probléma számodra? Elég furi.

7 napja
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.A segge alatt van lassan 1 éve a legjobb autó. Ezt néha néha sikerül nem elbasznia, de többnyire nem. Egy rakétával sikerült 5 győzelmet behúznia, miközben a harmad annyi tapasztalattal nem rendelkező csapattársa is behúzott 4-et. Ennek ellenére akkora a hype körülötte, sokan a legnagyobbakkal együtt emlegetik. Holott kapásból van a mezőnyben 5 pilóta aki azzal az autóval tavaly vb lett volna. Én ezt a hypot hate-elem.
peach
Szerkesztette: Tarsi
7 napja
23-an maradtak a vezető körön, Larson nagyot megy.Ahhoz képest hogy mennyire ki volt hegyezve a gumikopásra a verseny, kibírta gond nélkül a 125 körös első szakaszt. 🤔
7 napja
Larson 40 kör után elindult. 😅