Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
fagyasztott pirosgyumolcsok ? sztem tobbet ersz vele, mint a mangoval es nincs ANNYIRA halal aruk.nyilván így működik, de próbáltam kicsit feldobni a szokásos banán-kiwi turmixomat, és ez kissé most szíven ütött 😊 jjncaajó tudom, banán, narancs, mandarin, körte, alma esetleg szóval ezek a tipikusan télen pörgő gyümölcsök nem drágák, de az olyanok amiket az ember nyáron sem olyan gyakran vesz meg, azok télen nyilvánvalóan drágábbak.fetomyA banán mostanában még elfogadható áron van.empty taxiegy darab mangó 350 (!) forint...jjncaatélen a narancson kívül melyik egzotikus gyümölcs olcsó? nyáron 200 alatt, talán még 120-130 forintért is vettük mangót, de télen mindig drágább az ilyen egzotikum.fetomy
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
egy darab mangó 350 (!) forint...jjncaanyami, a finom mesterseges etilennel rohasztott mango pedig de finom tud lenni ...
vagy vedd meg v nem ertem h magyarorszagon februar kozepen mi ertelme van egy sehol a kozelben nem termo gyumolcs aran morogni. ha 4k lenne en azon sem tudnek meglepodni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
nyilván így működik, de próbáltam kicsit feldobni a szokásos banán-kiwi turmixomat, és ez kissé most szíven ütött 😊jó tudom, banán, narancs, mandarin, körte, alma esetleg szóval ezek a tipikusan télen pörgő gyümölcsök nem drágák, de az olyanok amiket az ember nyáron sem olyan gyakran vesz meg, azok télen nyilvánvalóan drágábbak.fetomyA banán mostanában még elfogadható áron van.empty taxiegy darab mangó 350 (!) forint...jjncaatélen a narancson kívül melyik egzotikus gyümölcs olcsó? nyáron 200 alatt, talán még 120-130 forintért is vettük mangót, de télen mindig drágább az ilyen egzotikum.fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
jó tudom, banán, narancs, mandarin, körte, alma esetleg szóval ezek a tipikusan télen pörgő gyümölcsök nem drágák, de az olyanok amiket az ember nyáron sem olyan gyakran vesz meg, azok télen nyilvánvalóan drágábbak.A banán mostanában még elfogadható áron van.empty taxiegy darab mangó 350 (!) forint...jjncaatélen a narancson kívül melyik egzotikus gyümölcs olcsó? nyáron 200 alatt, talán még 120-130 forintért is vettük mangót, de télen mindig drágább az ilyen egzotikum.fetomy
több mint 13 éve
A banán mostanában még elfogadható áron van.egy darab mangó 350 (!) forint...jjncaatélen a narancson kívül melyik egzotikus gyümölcs olcsó? nyáron 200 alatt, talán még 120-130 forintért is vettük mangót, de télen mindig drágább az ilyen egzotikum.fetomy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
egy darab mangó 350 (!) forint...jjncaatélen a narancson kívül melyik egzotikus gyümölcs olcsó? nyáron 200 alatt, talán még 120-130 forintért is vettük mangót, de télen mindig drágább az ilyen egzotikum.
több mint 13 éve
egy darab mangó 350 (!) forint...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nyilván ez Magyarország, és nem Normália.Hát aki várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön...Sobri JóskaNyilvan az a normalis hogy ha leadsz egy igenylest es nem jelzik vissza hogy gond van akkor hetente nyakukra jarsz hogy tenyleg nincs gond, biztos ? ...Toca
És nyilván mindenki azt csinál amit akar, van aki irányítja az életét, kontrollálja a dolgokat, megtesz minden telhetőt, és van aki hagyja, hogy mások irányítsák, sodródik benne, és megelégszik a morgással.
több mint 13 éve
Hát aki várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön...Sobri JóskaItt több ezer gyereknek nem repült a szájába sültgalamb.Plusz írtunk levelet, tértivevényes levelet, e-mailt.Telefonon elérhetetlenek,ennyiért meg nem akarnék hazánk szép fővárosába látogatni.
több mint 13 éve
a "tényleg nincs gond biztos?" mondat, esetében biztos nem hangzott volna el, miután van gond 😊Hát aki várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön...Sobri JóskaNyilvan az a normalis hogy ha leadsz egy igenylest es nem jelzik vissza hogy gond van akkor hetente nyakukra jarsz hogy tenyleg nincs gond, biztos ? ...Toca
btw ha fél évig nem jön meg, akkor teljesen egyértemű, hogy valami van. Nekem is beletelt anno 4-5 hónapba mire megkaptam, haveromnak másfél szemeszter is volt mire megjött, de mindegyőnk folyamatosan baszogatta őket. Nyilván nem mondom, hogy ezért lett volna meg, de nem kell elüldögelni hónapokat "türelmesen", mert nyilvánvalóan nincs rendben valami ha ennyit kell várni. Igenis baszogatni kell őket állandóan, előbb-utóbb megunják.
Ja, egyébként nem ez lenne a normális, de így megy.
több mint 13 éve
Hát aki várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön...Sobri JóskaNyilvan az a normalis hogy ha leadsz egy igenylest es nem jelzik vissza hogy gond van akkor hetente nyakukra jarsz hogy tenyleg nincs gond, biztos ? ...
több mint 13 éve
Hát aki várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön...
több mint 13 éve
Nem olyan rég gyűlölködtem a fiam diákigazolványa miatt.Na, ma voltam a suliban, mert lejárt az ideiglenes igazolványa.Az iskolatitkár rendes volt, belenézett a rendszerbe, hogy hol áll az ügyünk.Na itt jön az idegbaj.2012.07.31.-én beérkezett az igénylés, viszont hibásnak hozza a rendszer.Kérdeztem a hölgyet, hogy esetleg ilyenkor nem kellene-e jeleznie a hivatalnak az igénylő felé.A válasz egy tömör NEM volt.Több mint fél éve nem történik semmi, csak ülnek a valagukon, mi meg várjuk a semmit.Csak azt nem tudom, mi a hiba, mert az igénylés leadásakor a párom minden adatot tételesen leellenőrzött sz okmányiroda munkatársával együtt.A sulititkár annyit tudott megígérni, hogy átnézi a gyerek papírjait, és próbálja korrigálni a hibás adatot, ha talál ilyet.Mi pedig várjunk türelmesen.Magyarország, én így szeretlek!
több mint 13 éve
gondoltam hogy ezt fogod reagálni, pedig tényleg ezt mondta (de az igaz, hogy bordélyt mondott nem kurvát úgyh mea curva ööö culpa)Nem került perifériára. 😊Sobri nem te voltál az M1-en reggel 8 körül? egy csávó éppen arról beszélt hogy régen az apa elvitte egy kurvához a fiát és onnantól volt felnőtt, ma meg ilyen erkölcsi mizéria miatt perifériára került ez a mesterség 😀davemayerMiért hiszi azt a nők jelentős része, hogy, ha valami divat, az neki is jól áll?Melyik nem áll jól?
Miért mennek birkaként egy adott irányba?Miért ölik ki magukból az egyéniség legparányibb szikráját is?Csupa olyan kérdés, amire nincs válasz.laccoo74
A jó nőnek minden jól áll (tőle is), a rossz nő meg felveheti a legújabb, legdivatosabb cuccokat, úgyse fog érdeklődésedre számot tartani.Sobri Jóska
Ez hülyeség, vagyis nem lehettem én. Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem került perifériára. 😊Sobri nem te voltál az M1-en reggel 8 körül? egy csávó éppen arról beszélt hogy régen az apa elvitte egy kurvához a fiát és onnantól volt felnőtt, ma meg ilyen erkölcsi mizéria miatt perifériára került ez a mesterség 😀davemayerMiért hiszi azt a nők jelentős része, hogy, ha valami divat, az neki is jól áll?Melyik nem áll jól?
Miért mennek birkaként egy adott irányba?Miért ölik ki magukból az egyéniség legparányibb szikráját is?Csupa olyan kérdés, amire nincs válasz.laccoo74
A jó nőnek minden jól áll (tőle is), a rossz nő meg felveheti a legújabb, legdivatosabb cuccokat, úgyse fog érdeklődésedre számot tartani.Sobri Jóska
Ez hülyeség, vagyis nem lehettem én.
több mint 13 éve
Miért hiszi azt a nők jelentős része, hogy, ha valami divat, az neki is jól áll?De van.Pont azért,amiért a férfiak is..
több mint 13 éve
akinek meg ez nem tetszik, az költözzön ki a Hortobágyra...Undorító ez a Valentin napi felhajtás.Tv, rádió reklámok mind azt harsogják, hogy gyerünk, gyerünk, ma van a szerelmesek napja, meg ilyen gyíkság.Az egész arról szól, hogy kicsalogassák a forintot a zsebekből.Ha én szeretek valakit, azt nem csak ilyenkor mutatom ki.laccoo74muszáj ezt minden egyes ünnep idején felhozni? Mindenki tudja hogy senki nem csak ilyenkor ha szeret akkor kimutatja mégis minden egyes karácsony, valentin nap, anyák napja, nők napja, minden lófaszkor előjön valaki ezzel a hős szöveggel. Igen minden ünnep pénzkicsalogatás és akit szeretünk nem 1 nap mutatjuk ki.
Hozzáteszem senki nem azt mondta, hogy csak ma mutasd ki, hanem hogy ma mutasd ki. Nem ugyanaz. Valószínű annak is minden nap örülsz, hogy anyád megszületett anno, a szülinapján mégis adsz neki valamit, kap tortát stb... ahogyan neked is mindig meg volt ünnepelve a születésnapod, pedig a többi napon is örülnek, hogy megszülettél.fetomy
több mint 13 éve
Rendös!Kapná te a Rúzsa SándortúUndorító ez a Valentin napi felhajtás.Tv, rádió reklámok mind azt harsogják, hogy gyerünk, gyerünk, ma van a szerelmesek napja, meg ilyen gyíkság.Az egész arról szól, hogy kicsalogassák a forintot a zsebekből.Ha én szeretek valakit, azt nem csak ilyenkor mutatom ki.laccoo74tuggyuk hogy röndösömbör vagysutianap
több mint 13 éve
Undorító ez a Valentin napi felhajtás.Tv, rádió reklámok mind azt harsogják, hogy gyerünk, gyerünk, ma van a szerelmesek napja, meg ilyen gyíkság.Az egész arról szól, hogy kicsalogassák a forintot a zsebekből.Ha én szeretek valakit, azt nem csak ilyenkor mutatom ki.laccoo74muszáj ezt minden egyes ünnep idején felhozni? Mindenki tudja hogy senki nem csak ilyenkor ha szeret akkor kimutatja mégis minden egyes karácsony, valentin nap, anyák napja, nők napja, minden lófaszkor előjön valaki ezzel a hős szöveggel. Igen minden ünnep pénzkicsalogatás és akit szeretünk nem 1 nap mutatjuk ki.
Hozzáteszem senki nem azt mondta, hogy csak ma mutasd ki, hanem hogy ma mutasd ki. Nem ugyanaz. Valószínű annak is minden nap örülsz, hogy anyád megszületett anno, a szülinapján mégis adsz neki valamit, kap tortát stb... ahogyan neked is mindig meg volt ünnepelve a születésnapod, pedig a többi napon is örülnek, hogy megszülettél.
több mint 13 éve
Undorító ez a Valentin napi felhajtás.Tv, rádió reklámok mind azt harsogják, hogy gyerünk, gyerünk, ma van a szerelmesek napja, meg ilyen gyíkság.Az egész arról szól, hogy kicsalogassák a forintot a zsebekből.Ha én szeretek valakit, azt nem csak ilyenkor mutatom ki.laccoo74tuggyuk hogy röndösömbör vagy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Undorító ez a Valentin napi felhajtás.Tv, rádió reklámok mind azt harsogják, hogy gyerünk, gyerünk, ma van a szerelmesek napja, meg ilyen gyíkság.Az egész arról szól, hogy kicsalogassák a forintot a zsebekből.Ha én szeretek valakit, azt nem csak ilyenkor mutatom ki.
több mint 13 éve
Akkor ott is jó magas lehet a színvonal a reggeli műsorsávban.Egyrészt. Másrészt ez az M1 nem az autópálya, hanem a közszolgálati TV csatorna. 😀tomi-tomiSobri nem te voltál az M1-en reggel 8 körül? egy csávó éppen arról beszélt hogy régen az apa elvitte egy kurvához a fiát és onnantól volt felnőtt, ma meg ilyen erkölcsi mizéria miatt perifériára került ez a mesterség 😀davemayerNem akarom a betyárt védeni, de szerintem ő nem szokott az út széléről virágot szedni.laccoo74
több mint 13 éve
Egyrészt. Másrészt ez az M1 nem az autópálya, hanem a közszolgálati TV csatorna. 😀Sobri nem te voltál az M1-en reggel 8 körül? egy csávó éppen arról beszélt hogy régen az apa elvitte egy kurvához a fiát és onnantól volt felnőtt, ma meg ilyen erkölcsi mizéria miatt perifériára került ez a mesterség 😀davemayerNem akarom a betyárt védeni, de szerintem ő nem szokott az út széléről virágot szedni.laccoo74
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
bordéjba vitték a pejheseket, nema zárokpartra

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem akarom a betyárt védeni, de szerintem ő nem szokott az út széléről virágot szedni.Sobri nem te voltál az M1-en reggel 8 körül? egy csávó éppen arról beszélt hogy régen az apa elvitte egy kurvához a fiát és onnantól volt felnőtt, ma meg ilyen erkölcsi mizéria miatt perifériára került ez a mesterség 😀davemayerMiért hiszi azt a nők jelentős része, hogy, ha valami divat, az neki is jól áll?Melyik nem áll jól?