Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Sagannál ez már rég fejben dől el. Kellő magabiztossággal és formával (ez lehet megvan most is) simán kellett volna ezt a szakaszt 1v1-ben a végén...

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 220
Hogy Sagan megint második, az egészen nevetséges.Mikey
Ez volt a 15. olyan szakasz ahol 2. lett pályafutása során a Touron.
Legutóbbi győzelme óta (2013. 7. szakasz) ez volt a 19. olyan szakasz hogy a top 5-be került...
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Péraud szegény, mint valami kötözött sonka. Milyet esett egymaga a tök egyenesben...

Hogy Sagan megint második, az egészen nevetséges.
több mint 9 éve
Nem volt rossz szakasz, mert végre támadtak a többiek, de amikor nem csak Froome, de Thomas is siméán visszaveri azokat, akkor sok jóra nem számíthatnak a többiek a folytatásban sem.iktriad
Lehet bennem van a probléma, hogy nem tudom támadásnak nevezni azokat a "ritmusváltásokat," amiket Quintanáék előadtak ma. Nagyjából a harmadik másodpercben lehetett látni, hogy erőtlen mind és csak azért próbálkozik, mer' kéne. Több esélyük lenne a sötétben biciklipumpával...

Amúgy ma nagyon elemükben voltak a kommentelők, a Lemond-féle sárgatrikós-kerékpáros barlangrajzokon vinnyogtam. 😀
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
le a kalappal Purito előtt, ma nagyot ment. Fulsang meg szerintem mostantól hivatalosan is az Astana első embere.

Nem volt rossz szakasz, mert végre támadtak a többiek, de amikor nem csak Froome, de Thomas is siméán visszaveri azokat, akkor sok jóra nem számíthatnak a többiek a folytatásban sem.
több mint 9 éve
Renshaw-é jobb.

107 km/h. Akurvaélet. 😀 😀
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezek a marhák. Mondjuk lejtmenetben ez nem annyira vicces... Barguil mákos volt.
http://i.imgur.com/4AWWC55.gifiktriad
Pedig nem is mentek gyorsan... 😀

(Simon Yates fedélezeti számítógépéről)

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezek a marhák. Mondjuk lejtmenetben ez nem annyira vicces... Barguil mákos volt.
több mint 9 éve
(hát még ha ott lesz mondjuk Kreuziger és Fuglsang is)Jughead
Lélekben biztos ott lesznek vele. Kruziger lassan Yaroslav Popovich-i mélységekbe süllyed...
Egyébként ha a többi ász tényleg az Alpokra tartalékolja az erejét, akkor Froomenak tényleg csak végig kell mennie, és meglesz neki.

Nem úgy tűnik mellesleg, hogy a Froomékat megzavarná a lejtmenet.

Mellesleg ten Dam előtt le a kalappal. Akkora bukás után ott lenni a Tourmaleten az összetett esélyeseivel. Wow.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 220
Az elmúlt egy hétből kimaradtam mert nyaraltam egyet, mint Contador fan nem bánom (amúgy se nagyon bánnám persze).

Ami azt illeti szerintem sikerült pont egy nagyon király szakaszra hazaérnem. 😊 Mert, ha valamikor akkor ma adható idő Froomenak, ugyanis ha a Tourmaletre felér együtt Conta, Nibali és Froome akkor előbbi kettő biztos támad lefelé (hát még ha ott lesz mondjuk Kreuziger és Fuglsang is) mert hogy ebben nagyon jók, Froome pedig ennyi előnnyel lehet inkább biztonságira veszi a lejtmenetet és ha így lesz akkor lehet neki adni valamennyit, aztán pedig Contador bízhat abban, hogy harmadik hétre beleerősödik Froome meg nem bírja végig így. 😉

Minden esetre szerintem, ha Conta ma nem ad neki, akkor ő is kiszáll (szerintem ugyanis ez így a lejtmenetekkel pont fekszik neki) és marad a Froome, Quintana páros, mint esélyes.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
Hagyjuk már ezt a cuccol-nem cuccol dolgot.
Pont egy NFL fórumon... 😀
több mint 9 éve
Én ezzel úgy vagyok, hogy mindenki cuccol, és nem feltétlen ítélem el őket emiatt, szóval én csak hülyéskedek. 😊
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Jo mondjuk akkor gallopin mi a faszom? Vagy gesink akinek evek ota egy ertelmes versenye nem volt joforman. GTje biztos nem... Azt nem mondja senki mint anno Vocklert gyanús megtaltosadasat se mondta senki innen csak Schleck 😀 ezek ugyanolyan gyanúsak szerintem. Anno a csc is gyilok volt amikor sastre nyert, agyon dominálta a mezőnyt, a sky is a győztes evekben aztán ha nem jott ossze a győzelem akkor portenak is lefott a kávé. Megjegyzem meg iden is lefohet neki, minden touron van egy-ket wtf szakasza... Ha anno cuccoltak meg most is akkor kérdem én a köztes evekben miert voltak szarok? Miert alltak volna le vele? Semmi nem indokolna nemde? Vagy nibali is gyanús tavalyról, mert iden meg a postasunk is megverne hegyen. Az első mindig gyanús mindenkinek, pedig minden sportban minden versenyen van egy legjobb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Hallhattad te is, valamelyik nap mesélték a közvetítés során, hogy milyen szinten ki van számolva mikor, mit, mennyit esznek. Ott kiderült hogy változatos az étrendjük, és ez tudjuk mennyit számít, szóval innentől kezdve haladjunk tovább, nincs itt semmi látnivaló.

😀 😀 😀 😀 😀

Amúgy ja. A Movistar legalább emberi volt. Meghúzták az elejét a hegyen, leszakadt a mezőny háromnegyede, de utána rendesen, ahogy kell, leszakadtak ők is. Azt úgy elhittem. De amikor Porte beelőzte Quintanát, akkor feltettem magamban a kérdést, hogy ez most mi a faszom. Aztán amikor Thomas is bejött Valverdével, van Garderen és Contador pedig még sehol, akkor fogtam magam és gyorsan kikapcsoltam a tévét. 😊

Ha a továbbiakban is ez lesz, akkor a táj izgalmasabb lesz, mint a verseny...
több mint 9 éve
(...) Quintana, aki még a sarki boltba is 20%-os lejtőn ment fel.....flzoli
Én pedig azért nem vagyok ott a Touron, mert az emelkedőn is lefelé mentem. Most már értem. 😀

Amúgy ja. Erős a csapat. Nincs ebben semmi fura. 😉Mikey
Irónia és túlzás tudod.... 😊

A Sky a legprofibb csapat ebben egyetértünk, de biztos vagyok benne, hogy valamit ott másképp csinálnak. Jóhiszeműen azt mondanám, hogy az edzésmódszer/felkészülés más, rosszabb esetben pedig az angol orvosok ügyesek.
Nem lenne velük bajom, de amióta jelen vannak a kerékpársportban folyamatosan azt látom, hogy névtelen háttéremberekből, epizódszereplőkből és pályakerékpárosokból faragnak olyan hegyi menőket, akik gép módjára agyonvágnak mindenkit...

több mint 9 éve
(...) Quintana, aki még a sarki boltba is 20%-os lejtőn ment fel.....flzoli
Én pedig azért nem vagyok ott a Touron, mert az emelkedőn is lefelé mentem. Most már értem. 😀

Amúgy ja. Erős a csapat. Nincs ebben semmi fura. 😉
több mint 9 éve
Most van csúcsra járatva a Sky dopping, persze, hogy még egy Porte-Thomas duó is alázza a népet rendesen.
Ne mondja már nekem senki, hogy egynapos menő (Thomas) úgy megy a hegyre mint az echte hegymenetre született 30 kilós Quintana, aki még a sarki boltba is 20%-os lejtőn ment fel.....

több mint 9 éve
Froome kerékpárjában megtalálták már a motort..?

Engem az sem lepne meg, ha Nibali feladná nagyon hamar... de hogy Contador és Q is lemaradt mint a fene, hát az nagyon WTF.

Legalább van Garderen így második. ^ ^
több mint 9 éve
Nagyon durva Froome erődemonstrációja. Esetleg Quintananak van TALÁN esélye mellette az összetettben. A hangsúly a talánon van.

Nibalinak innentől a szakaszgyőzelem lehet max a célja, és szerintem Top 10be is necces lesz a bekerülése.

Porte ha így megy a Girón, akkor az is izgalmas lehetett volna a végéig.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
Egyébként asszem még nem írtam: hajrá Tejay! 😊

Mikey
Egyetértek...
több mint 9 éve
Pyrenees, here we are!

"A végén ugranak." 😀

Nagyságrendileg Contador egy, Quintana kettő, Nibali két és fél perc hátrány -- ez annyiból jó, hogy ha ők akarnak valamit, akkor akciózniuk kell nem keveset, mert az első hét alapján Froome mindannyiójuknál erősebbnek tűnt. Érdekes lesz látni, hogyan gondolják ledolgozni a hátrányukat, nagyon jó lenne ha már a Pireneusokban is történne valami, bár efelől szokásos módon szkeptikus vagyok. Aztán majd az 'outsiderek' csinálják a műsort.

BTW, van Garderennek volt tegnap egy ilyen tweetje:

For the record, I don't listen to the Backstreet Boys. I just can't help but think the name 'Fab Four' would be so fitting for a boy band.‏@tejay_van
😀

Egyébként asszem még nem írtam: hajrá Tejay! 😊

szerk.:

Really love when my mother say : "@letour start today"... of course mum! I just visited Holland, Belgium & France with 200 friends last week@tonygallopin
😀 😀
több mint 9 éve
Azt a rohadt, kemény ez a Basso-s hír....

index.hu/sport/bringa/2015/07/13/ket_oraja_tudom_hogy_rakos_vagyok_feladom_a_tourt/flzoli
Nagyon durva. 😕
több mint 9 éve
Azt a rohadt, kemény ez a Basso-s hír....

index.hu/sport/bringa/2015/07/13/ket_oraja_tudom_hogy_rakos_vagyok_feladom_a_tourt/

több mint 9 éve
Miért van egyre inkább az az érzésem, hogy idén nem lesz címvédés a Touron?iktriad
A fogadóirodák szerint TVG már esélyesebb nála.Schleck
Ő (meg Purito is) meggyőzőbb volt eddig nála az tény.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Miért van egyre inkább az az érzésem, hogy idén nem lesz címvédés a Touron?iktriad
A fogadóirodák szerint TVG már esélyesebb nála.