OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
Ma ezt a szot lattan egy cikkbenagyvihar
Mi a fasz😁
Brainstorming
több mint 4 éve
Sziasztok!Lágyéksérv műtéthez (laporoszkópos) tudtok ajánlani jó orvost?
Feleségemet kellene műteni, de korábbi kórházi tartózkodásai során elég borzasztóan bántak vele és traumatizálták, ezért próbálunk ajánlás alapján olyan orvost keresni, akiben meg tudunk bízni (főleg emberi szempontból).
Köszönöm
több mint 4 éve
Eh, az kárNemrég voltam ott egy szülinapi bulin, kábé minden szar volt, amit rendeltünk (hekk, halászlé stb.). A dobozos sört még nem tudták elrontani.@Negritis, ugye te írtad korábban, hogy Gödön van egy jó burgeres? Melyik is volt? És akkor már egy fagyizót is ajánlhatnál 😊dunakeszin lakok, gödöt nem ismerem
r.baggio
és itt is 1 jó burgeres volt, a többi elég meh v rossz ahonnan lehet rendelni
esetleg ha duznakeszin mennétek a strand felé innen finom pulled porkot rendeltem
www.facebook.com/miakavics/
Negritis
nagylaza
Mondjuk a nyitas óta nincsenek NetPincéren, azóta nem rendeltem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nemrég voltam ott egy szülinapi bulin, kábé minden szar volt, amit rendeltünk (hekk, halászlé stb.). A dobozos sört még nem tudták elrontani.@Negritis, ugye te írtad korábban, hogy Gödön van egy jó burgeres? Melyik is volt? És akkor már egy fagyizót is ajánlhatnál 😊dunakeszin lakok, gödöt nem ismerem
r.baggio
esetleg ha duznakeszin mennétek a strand felé innen finom pulled porkot rendeltem
www.facebook.com/miakavics/
Negritis
több mint 4 éve
nyitásnál benne van, minden csapatnál kb. 5. de a csajoknál nem jellemző a pörgetett szerva ezért általában hosszúra ütik, vagy pont ezért minnél jobban a háló tetejéhez közel hogy nehéz legyen fogadni.Oké, de hogy a francba lehet beleütni a hálóba a szervát? Nem is egyszer… asszem nem a centin múlik.olimpiai 3.ez gyors 3-0 lesz röpiben a szerbek ellenRossz nezni
petey
#JC6
nálunk meg ugyanaz a baj, mint a férfiaknál. kb, 10-15 centivel kisebbek vagyunk. a nemzetközi mezőnynél.
ez a lengyel edző sem egy nagy eresztés
petey
Meg épp megy a VAR, aztán pint mutatják hogy az egyik táncol.. 2-0nál
#JC6
Török Kata volt 😊 engem nem zavart, mivel kb. az esélytelenek nyugalmával mentünk, akkor meg már érezzék jól magukat.
több mint 4 éve
Oké, de hogy a francba lehet beleütni a hálóba a szervát? Nem is egyszer… asszem nem a centin múlik.olimpiai 3.ez gyors 3-0 lesz röpiben a szerbek ellenRossz nezni
petey
#JC6
nálunk meg ugyanaz a baj, mint a férfiaknál. kb, 10-15 centivel kisebbek vagyunk. a nemzetközi mezőnynél.
petey
Meg épp megy a VAR, aztán pint mutatják hogy az egyik táncol.. 2-0nál
több mint 4 éve
olimpiai 3.ez gyors 3-0 lesz röpiben a szerbek ellenRossz nezni
petey
#JC6
több mint 4 éve
@Negritis, ugye te írtad korábban, hogy Gödön van egy jó burgeres? Melyik is volt? És akkor már egy fagyizót is ajánlhatnál 😊dunakeszin lakok, gödöt nem ismerem
r.baggio
több mint 4 éve
Tudom nem vicces a téma, de én egész nap ezen nyígtam: Operation SÁMÁNBriteknél is
b+
meg hogy van olyan afgán aki már a kimenekítő repülőgépen bombát szerelt össze a gép wc-jében. hihető. remélem tudjuk melyik ország sajttáján hagzott ez el...
petey
több mint 4 éve
Tudom nem vicces a téma, de én egész nap ezen nyígtam: Operation SÁMÁN b+
meg hogy van olyan afgán aki már a kimenekítő repülőgépen bombát szerelt össze a gép wc-jében. hihető. remélem tudjuk melyik ország sajttáján hagzott ez el...
több mint 4 éve
Ha valakit erdekel a tortenelem, megosztom:Hitler “igazi hangja”. Allitolag kinosan ugyelt ra, hogy felvetel ne keszuljon rola, es ebben a korban gyerekcipoben jart meg a technika, de vegul megis keszult egy felvetel, a keleti “front” mellett latogatta mrg egyik hadvezeret finnorszagban akivel az orosz hadigepezetrol es az eselyeikrol beszelt.
Ez 2 okbol erdekes:
1) Eddig csak szinpadias beszedeit hallottam, ahol a tomeget uszitja, sokkal masabb ez a nyugodt mely hang.
2) Elmondja, hogy tisztaban van a teli haboru lehetetlen vallalasaval. Lehet, hogy csak en voltam igy, de azt gondoltam, hogy eddigre mar elszallt a racionalitas es orult modjara hozta a katonai donteseket, kozben meg teljesen atlatta a helyzetet es bevallja, eszamoltak magukat, nem gondoltak, hogy az oroszok ennyi tankot es repulot tudnak gyartani.
youtu.be/WE6mnPmztoQ
több mint 4 éve
Oh bazi...😕Azta rohadt 😮
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Oh bazi...😕Очевидцы сняли падение в подмосковной Кубинке Ил-112.
— Новая Газета (@novaya_gazeta) August 17, 2021
На кадрах видно, как у новейшего самолёта горит двигатель.
Видео: соцсети pic.twitter.com/CgDjQYZ5lz
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/08/20/alapjarat-buszbaleset-m7-defekt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
hátmégezna de mi volt a meglepetés?Szerintem a Hello kitty turul és a Türkménbasi mintára készült István szobor elég meglepő lett. 😊
a 20 infratöltet, vagy a nemzetiszín füstcsík?
slowmotion
somoskovig
m.youtube.com/watch?v=g5faU3BNRcs

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
de az a hadsereg parancsnokát nem érdeklina de mi volt a meglepetés?Szerintem a Hello kitty turul és a Türkménbasi mintára készült István szobor elég meglepő lett. 😊
slowmotion
somoskovig
több mint 4 éve
na de mi volt a meglepetés?Szerintem a Hello kitty turul és a Türkménbasi mintára készült István szobor elég meglepő lett. 😊
slowmotion
több mint 4 éve
na de mi volt a meglepetés?a 20 infratöltet, vagy a nemzetiszín füstcsík?
több mint 4 éve
Tudtok olyan helye(ke)t írni, ahova kocsival el lehet jutni augusztus 20-án este, nincs elviselhetetlenül nagy tömeg (Az autó elég szűk keresztmetszet…Normafa) és még a tűzijáték is látható? A Duna partján dél felé melyik az a pont, ahonnan már utóbbi nem látszik?
r.baggio
Amúgy lehet meglepődsz, de 4 vagy 5 éve mi lementünk a rakpartra, és meglepően szellősen álltunk az alsórakparton a Batthyány térnél, utána beültünk egy sör / pezsgő / fröccsre a Halász utcánál a Matrózba (vagy Kalóz?) ahol simán le tudtunk ülni. Szóval lehet érdemes egy próbát tenni holnap, és odamenni metróval. Nem akkora a tömeg, mint a legtöbben gondolják. | remélem nem cáfol meg a holnap |
több mint 4 éve
Szombaton a budaörsi repülőnapra megy valaki?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Tudtok olyan helye(ke)t írni, ahova kocsival el lehet jutni augusztus 20-án este, nincs elviselhetetlenül nagy tömeg (
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Vénasszony emlékei a vágyaival keverednek.