OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
Ma ezt a szot lattan egy cikkben
agyvihar

Mi a fasz😁
Brainstorming
több mint 4 éve
J. Dee San Francisco 49ers 5
Sziasztok!

Lágyéksérv műtéthez (laporoszkópos) tudtok ajánlani jó orvost?
Feleségemet kellene műteni, de korábbi kórházi tartózkodásai során elég borzasztóan bántak vele és traumatizálták, ezért próbálunk ajánlás alapján olyan orvost keresni, akiben meg tudunk bízni (főleg emberi szempontból).
Köszönöm
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 752 — The Mathematician
@Negritis, ugye te írtad korábban, hogy Gödön van egy jó burgeres? Melyik is volt? És akkor már egy fagyizót is ajánlhatnál 😊
r.baggio
dunakeszin lakok, gödöt nem ismerem
és itt is 1 jó burgeres volt, a többi elég meh v rossz ahonnan lehet rendelni

esetleg ha duznakeszin mennétek a strand felé innen finom pulled porkot rendeltem
 www.facebook.com/miakavics/
Negritis
Nemrég voltam ott egy szülinapi bulin, kábé minden szar volt, amit rendeltünk (hekk, halászlé stb.). A dobozos sört még nem tudták elrontani.
nagylaza
Eh, az kár
Mondjuk a nyitas óta nincsenek NetPincéren, azóta nem rendeltem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 367 — beers & Packers
@Negritis, ugye te írtad korábban, hogy Gödön van egy jó burgeres? Melyik is volt? És akkor már egy fagyizót is ajánlhatnál 😊
r.baggio

esetleg ha duznakeszin mennétek a strand felé innen finom pulled porkot rendeltem
 www.facebook.com/miakavics/
Negritis
Nemrég voltam ott egy szülinapi bulin, kábé minden szar volt, amit rendeltünk (hekk, halászlé stb.). A dobozos sört még nem tudták elrontani.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 270 — Csodabogár
ez gyors 3-0 lesz röpiben a szerbek ellen
petey
Rossz nezni
#JC6
olimpiai 3.
nálunk meg ugyanaz a baj, mint a férfiaknál. kb, 10-15 centivel kisebbek vagyunk. a nemzetközi mezőnynél.
ez a lengyel edző sem egy nagy eresztés
petey
Oké, de hogy a francba lehet beleütni a hálóba a szervát? Nem is egyszer… asszem nem a centin múlik.
Meg épp megy a VAR, aztán pint mutatják hogy az egyik táncol.. 2-0nál
#JC6
nyitásnál benne van, minden csapatnál kb. 5. de a csajoknál nem jellemző a pörgetett szerva ezért általában hosszúra ütik, vagy pont ezért minnél jobban a háló tetejéhez közel hogy nehéz legyen fogadni.
Török Kata volt 😊 engem nem zavart, mivel kb. az esélytelenek nyugalmával mentünk, akkor meg már érezzék jól magukat.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 958
petey
Rossz nezni
#JC6
olimpiai 3.
nálunk meg ugyanaz a baj, mint a férfiaknál. kb, 10-15 centivel kisebbek vagyunk. a nemzetközi mezőnynél.
petey
Oké, de hogy a francba lehet beleütni a hálóba a szervát? Nem is egyszer… asszem nem a centin múlik.
Meg épp megy a VAR, aztán pint mutatják hogy az egyik táncol.. 2-0nál
több mint 4 éve
petey
Rossz nezni
#JC6
olimpiai 3.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 958
petey
Rossz nezni
több mint 4 éve

több mint 4 éve
r.baggio

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-1/305038362_511744274288772_5472048694819550162_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1266x1266&ctp=s720x720&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=3ab345&_nc_ohc=IM61jq-1AJEQ7kNvwH4zFpA&_nc_oc=AdmnN4BSgddJlabKxnTg19bguWI-ereFFfw5l4ihFfvtkXcqlmdyU--MYu7_cn1Dk6g&_nc_zt=24&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=H9yjwa_bvtss8_ArpeJKag&_nc_ss=8&oh=00_AfwjFZhsT1JepmT4Vv8DXpEIvdotku4VKuLTr06ejcshLQ&oe=69BE1500
Mi a Kavics / Strand Bisztró | Dunakeszi
Mi a Kavics / Strand Bisztró, Dunakeszi. Gefällt 10.071 Mal · 122 Personen sprechen darüber · 5.851 waren hier. 🔥BBQ 🍹DRINKS 🎷MUSIC Hangulatos hely közvetlenül a Duna partján. Kellemes környezetben,...

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Tudom nem vicces a téma, de én egész nap ezen nyígtam: Operation SÁMÁN

b+

meg hogy van olyan afgán aki már a kimenekítő repülőgépen bombát szerelt össze a gép wc-jében. hihető. remélem tudjuk melyik ország sajttáján hagzott ez el...
petey
Briteknél is

több mint 4 éve
Tudom nem vicces a téma, de én egész nap ezen nyígtam: Operation SÁMÁN

b+

meg hogy van olyan afgán aki már a kimenekítő repülőgépen bombát szerelt össze a gép wc-jében. hihető. remélem tudjuk melyik ország sajttáján hagzott ez el...

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ha valakit erdekel a tortenelem, megosztom:

Hitler “igazi hangja”. Allitolag kinosan ugyelt ra, hogy felvetel ne keszuljon rola, es ebben a korban gyerekcipoben jart meg a technika, de vegul megis keszult egy felvetel, a keleti “front” mellett latogatta mrg egyik hadvezeret finnorszagban akivel az orosz hadigepezetrol es az eselyeikrol beszelt.

Ez 2 okbol erdekes:

1) Eddig csak szinpadias beszedeit hallottam, ahol a tomeget uszitja, sokkal masabb ez a nyugodt mely hang.

2) Elmondja, hogy tisztaban van a teli haboru lehetetlen vallalasaval. Lehet, hogy csak en voltam igy, de azt gondoltam, hogy eddigre mar elszallt a racionalitas es orult modjara hozta a katonai donteseket, kozben meg teljesen atlatta a helyzetet es bevallja, eszamoltak magukat, nem gondoltak, hogy az oroszok ennyi tankot es repulot tudnak gyartani.

youtu.be/WE6mnPmztoQ
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Oh bazi...😕

Klaci79
Azta rohadt 😮

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 951
Oh bazi...😕
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 209 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2021/08/20/alapjarat-buszbaleset-m7-defekt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
na de mi volt a meglepetés?
a 20 infratöltet, vagy a nemzetiszín füstcsík?
slowmotion
Szerintem a Hello kitty turul és a Türkménbasi mintára készült István szobor elég meglepő lett. 😊
somoskovig
hátmégez
 m.youtube.com/watch?v=g5faU3BNRcs

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 366 — Cowboys fan
slowmotion
Szerintem a Hello kitty turul és a Türkménbasi mintára készült István szobor elég meglepő lett. 😊
somoskovig
de az a hadsereg parancsnokát nem érdekli
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM
slowmotion

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 366 — Cowboys fan
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 547 — Patriot
Tudtok olyan helye(ke)t írni, ahova kocsival el lehet jutni augusztus 20-án este, nincs elviselhetetlenül nagy tömeg (Normafa) és még a tűzijáték is látható? A Duna partján dél felé melyik az a pont, ahonnan már utóbbi nem látszik?
r.baggio
Az autó elég szűk keresztmetszet…
Amúgy lehet meglepődsz, de 4 vagy 5 éve mi lementünk a rakpartra, és meglepően szellősen álltunk az alsórakparton a Batthyány térnél, utána beültünk egy sör / pezsgő / fröccsre a Halász utcánál a Matrózba (vagy Kalóz?) ahol simán le tudtunk ülni. Szóval lehet érdemes egy próbát tenni holnap, és odamenni metróval. Nem akkora a tömeg, mint a legtöbben gondolják. | remélem nem cáfol meg a holnap |
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 209 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szombaton a budaörsi repülőnapra megy valaki?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Tudtok olyan helye(ke)t írni, ahova kocsival el lehet jutni augusztus 20-án este, nincs elviselhetetlenül nagy tömeg (Normafa) és még a tűzijáték is látható? A Duna partján dél felé melyik az a pont, ahonnan már utóbbi nem látszik?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Vénasszony emlékei a vágyaival keverednek.